Medicin

Det gick bra hos läkaren, trodde jag skulle ha urinvägsinfektion eller något men provsvaret såg bra ut och inga irriterade bakterier hittades, men han skulle skicka iväg det till något labb eller något för en nogrannare titt eftersom jag fått samma svar förut fast då var det allvarligt. Tills vi får papper hem om hur det ser ut så fick jag medicin som jag ska ta morgon och kväll 1 tablett.
 
 
Innan jag var hos läkaren gick jag till synoptikern "Synskärpan" nere på stan, bokade tid inför synundersökning imorgon vid 11 då det var fullbokat idag, sen i samma sväng hämtade jag ut mitt paket som kommit från Yves-rocher! Så glad! :D Ska prova rengöringsmjölken redan ikväll och duscha med duschkrämen och använda bodylotion imorgon efter träningen!  Älskar nytt
 
 
 

Tagga läkarn..

Halloj! Vaknade tidigt som vanligt nu för tiden... haha
Men det ger med tid åt träning, right?! :D
 
Åt frukost vid 9, drog ut på promenad vid 10, eller ja.. blev lite jogging också! Haha
 
 
 
 
Inte det bästa vädret men det gick att gå i shorts och linne med en kofta iaf! 
 
Har btw laddad ner en grym app som är perfekt för dig som vill "gå för hjärtat"
 
Det är då Becel appen ↑ . För varje kilometer man går skänker Becel 1 kr till forskning kring kvinnohjärtan! Så perfekt! Så gå inte bara för din skull utan för andras också, du kan hjälpa till att rädda liv!
 
Svettigt var promenaden iaf, drog till gymmet efteråt och körde axlar i ungefär en timme. Känns super skönt, för vem vill inte ha snygga axlar?
Kolla på Alexandra Bring's axlar liksom, så avis!
 
Nu äter ja och taggar inför ett läkarbesök... Nej men ska dit och kolla om jag har fått urinvägsinfektion igen, tar tag i det direkt den här gången så man slipper ligga på sjukan! Efter det ska jag ner och göra syntest så man kan börja med körlektioner osv snart!!
Ska försöka hinna träffa Eveline senare idag också! :) Så det är väl mia planer inför dagen...
 
Kram
 

2,5 h på gymmet.

Vaknade tidigt idag igen.... Jaja, vid 8. Åt en snabb frukost vid 9 och halv 11 drog jag till gymmet, solade solarium först innan jag satte igång med träningen! Ben blev det och det känns D: Men nöjd och glad går man där ifrån iaf! 
Bastade efteråt, det är så skönt, ha ansiktsmask, hårinpackning och bara slappna av.
Nu sitter jag hemma och äter, ska läsa lite bloggar, sminka mig, städa rummet och göra mig iordning. Ska träffa Tobias vid 3-4, ett tag innan han drar iväg igen några dar.. 
Så ser väl min söndag ut, gud. Känns inte som att det är söndag, haha. Så är det när man har sommarlov, ingen koll alls!
 
 
 
 
Än är det mycket att jobba på! ↑

Snack time!

 
 
 
 
Lite grekiskt känsla, feta ost och tomat med ett kallt glas bubbelvatten! Perfekt, nyttigt & mättande :D
 

En sån där seg dag.

Hejsan! 
Vaknade hos Emma för ja sov där igår. Vi var på middag igår hos min pappa btw... Med god mat osv. 
På kvällen träffade vi Felix, Jimmy, Jimmy, Caroline, Markus Joel, Robin & Manne.. gah hoppas jag inte glömt någon... De vore så elakt... Vi hade jätte mysigt med dom men somsagt förväntar man sig nog lite för mycket av den svenska sommaren... De var så himla kallt och där satt vi i "sommarkläder"... Buhu.. Tar med filt och munkjacka nästa gång!
 
Imorse vaknade jag iaf vid typ 8, vaknade till liksom som man gör ibland, vänder mig om och Emma är inte där... Går ner för att leta efter henne och hittar henne 2 våningar ner framför TV'n.. Hon var förkyld och kunde typ inte sova.. Så vi satt och kollade på tv ett tag, sen värmde vi pannkakor och åt till frukost! Gud, verkligen ett standard för oss nu förtiden! haha. Gott som sjutton ju!!
 
Ja.. vi har inte fått mycket gjort idag.. Bakade kladdkaka typ.. Sen åt vi den till filmer och ja.. vilat? Men det behövs. Inget fint väder och man är trött och seg så då passar det bra med en sån här dag. Dock är de lite segt, men skönt..
Idag har jag även vilodag från gymmet, utnyttjar till 100% haha..
Men imorgon ska jag köra och då blir det ben eller kondition.. inte bestämt men ben tror jag! (y)
 
Nu är jag hemma och tittar på The Carrie Diaries :3
 

Stärk ditt skelett!

 

OMG OMG OMG JA!

Fick precis denna av mami! Älskar den blå, de är min favorit parfym men den har varit slut ett tag... och idag skulle jag faktiskt ner och kolla efter den och så kommer mamma med den här! *Happy face*
 
Yeey, love it!

Middagsmys med mami

Vi hade lite beslutsångest precis innan vi skulle gå, men vi valde att gå till Antep som är nästan precis vid vår lägenhet. Där åt vi kebab i massor! Haha jädrar vad mycket mat det var!
 

 
 
 
 
Jag tog kebabsallad ↑ och mamma kebabtallrik, dock var de inte så mycket sallad i min som ni ser,hahaa
Nu är jag mätt för resten av mitt liv känns det som.. hehe
 
 
 
 
 

Lite kläder har kommit!

 

 

 
 
 
Hittils har det här kommit! Allt passade bra förutom  <--- den... 
Den var lite för stor så jag kommer nog sälja den tyvärr.
Men annars är jag otroligt nöjd, blev mest nöjd med min 2;a klänning i beige, sminkväskan och handväskan, men allt var riktigt bra! Nu väntar jag bara på detta;
 
sen är allt mitt!
 
 

Promenix med Elin

Åt "lunch" vid 3 halv 4 och efteråt insåg jag hur lite jag fått gjort idag. började med att städa rummet, la in alla kläder i garderoben, vilket gjorde en sjuk förändring hehe.. Sen blev jag sugen på en PowerWalk så smsade Elin, mötte upp henne på vägen så gick vi tillsammans. Det var riktigt varmt, vi hade tjocktröjor men det behövdes verkligen inte så ångrade det i efterhand...
 
 
Min lunch; Västerbotten paj med tomat och gurka. Och våran promenad på 8.60 km. 
 
Detta behövde jag, det känns nu! Det var längesen jag gick på en promenad ute, har varit på gymmet så mycket den senaste tiden så det var skönt att bryta mönstret lite! :)
 
Kom nyss hem och duschade, ska iväg och äta middag med mamma sen. Får se vad det blir för gott, just nu står det mellan Kina mat eller Steakhouse... Vi får se vad vi är sugna på senare när vi är hungriga!
 
 
 
 
 

Words

 
• We always imagine the first kiss, our first "I love you", our first sex. But never our first heartbreak.•
- Maybe because it's too painful.
 

Äckligt skönt ryggpass!

Idag gick det bättre än väntat med träningen asså! Hade mer energi en jag trodde! :D
Värmde upp på en maskin de har där, ungefär som en crosstrainer fast ändå inte... haha. 15 min på den (190kcal) 
Sen drog jag till maskinerna, körde 8x4 idag, brukar köra 12x3 eller 8x3 men idag blev det 8 rep. 4 set! Marklyft har blivit en favorit i träningen alltså, love it!
 
 
Min frulle idag efter träningen! Ägg med kaviar, valio blåbärs yoghurt med crunchy müsli, yoghurt bitar och torkade jordgubbar och sjävklart en kopp kaffe!
 
Vädret kändes rätt bra när jag gick hem från gymmet, ska prova lägga mig ute ett tag iaf, blir de för kallt får jag väl gå in igen.. Ska träffa Emma senare, får se vad vi hittar på! Behöver kolla lite på kläder i stockholm så blir kanske en trip dit? who knows...
 
Kram
 
 

Mer sömn tack!

Vaknade nyss, eller ja.. egentligen vid 5 imorse av sms från Emma...Vi tänkte dra t Bråvalla såhär i sista minuten men de fick hon inte så ja.,..
Men annars vaknade jag nyss! Tog en kopp kaffe och lite yoghurt med müsli och taggar inför ett ryggpass! Är så sjukt trött bara.. en kopp kaffe kommer nog inte räcka för att få iväg mig, men kanske 2..
Fått åtminstonde 8h sömn, men som jag känner nu så räcker de inte! haha. får sova ut imorgon förhoppningsvis.
 

YAY last day of summer Coffee

Letters to Juliet

 




HANDLING: Sophie, en ung amerikansk kvinna, hittar ett obesvarat brev Till Julia under sin semester i Romeo & Julias hemstad Verona i Italien. Det brevet är bara ett av tusentals brev som skickas till den fiktiva älskarens gård och som normalt besvaras av Julias sekreterare. Nu beger sig Sophie ut för att finna de älskande som brevet hon hittat handlar om.
 
 
Såg "letters to Juliet" idag och jag brukar inte vanligtvis titta på kärleksfilmer, jag gör oftast det när jag är känslosam och så kände jag idag. Är glad att jag tittade på den här, har varit en sån film jag velat se länge men sen glömt bort.. Men den var bra och  innehöll mycket kärlek, perfekt kärlek. Den var bra för att vara en kärleksfilm men den fick mig inte till tårar (och jag är känslig när de gäller kärleksfilmer) så det var väl både bra och dåligt. Den var mest lycklig liksom. 
Ger den en 3a av 5 "stjärnor" :)
 
 

Perfekt!

 

Stress stress

Vaknade hos Tobias med lite ångest.. Han drog till bråvalla idag, dock hann vi äta frukost och mysa lite ihop innan han drog, men ändå... Han ska va borta 4 dar, sen kommer han hem någon timme typ innan han drar några dar till på simläger. sen drar han igen till Dalarna en vecka, så kanske träffar honom max 2 nätter under de här 2 veckorna framöver... så surt. 
Men men life's goes on. Nu lät de som vi gjort slut men de är inte så, men de är ju jobbigt att va utan honom ändå.
 
Efter vi sagt hejdå drog jag till gymmet, körde intervaller först på löpbandet, dock inte så länge, men 20 minuter är bättre än ingenting. Sen körde jag en jädra massa axlar och lite mage. Detta hände under stress då min kusin skulle komma hit vid kvart i 1, och klockan var kvar i 12 när jag var klar... så duschade noga men snabbt, sprang typ hem och gjorde frukost, klädder på mig och sminkade mig och kom ändå lite sent till busstaion.... haha.. tyvärr har de blivit en del i min vardag, stress.. Inte alls bra...
Jag och min kusse Emma hade iaf kul, vi snackade mest, köpte 2 glassar, först en sandwich sen fick vi kulglass av min mami som vi mötte på stan :D Gott, och man får unna sig för det är sommar! Haha.
Hon är världens bästa kusin, så glad att jag fick upp kontakten med henne! 
 
Hon tog 4 bussen hem och då gick jag hem, är lite deppig över att jag inte är på bråvalla just nu men jag hade egentligen inte råd.. Men man kan ju faktiskt låna av sina päron.. haha jaja.. nästa år....
Nu chillar jag, ska deppa lite till och sakna Tobias, kolla på en film och äta innan jag träffar Elin, vi skulle ses efter middagen. Får se när de blir helt enkelt :) 
Min Ems kommer hem idag från Göteborg så de blir nice, kanske träffar henne oxå en snabbis, annars skulle vi ses imorgon! 
Har så mycket att berätta för både Emma och Elin, tänk vad mycket som hinner hända på bara några dar?! haha
 
Bjuder på en bild från midsommar! 
 

At the moment

 
 
 
 
 
Ligger just nu i sängen med iForm, jordgubbar och en kopp te och bara slappar. Världens bästa tidning, just saying!
 
Glöm inte att jag har en blogg på iforms hemsida också! :D Den hittar du hääär!
 

Beställt!

Schampo 
Schampo
Främhäv färgen i ditt bruna hår! Ett lystergivande schampo med naturligt extrakt av kinabark som främhäver och fördjupar hårets egna bruna nyanser. 
 
Hårinpackning
Hårinpackning
En djupvårdande hårinpackning, berikad med reparerande sheasmör som låter håret bada i näring.
 
Kroppslotion
Bodylotion
En underbart skön bodylotion med körsbärsblommornas ljuvligt lätta doft. Den rika, lyxiga formulan går snabbt in i huden och lämnar den sammetslen. Berikad med närande sesamolja och blåklintsvatten från ekologiska odlingar.
 
Duschgel
Duschgel
En lätt duschgel med den ljuvligt lätta doften av vårens första körsbärsblommor. Berikad med aloe vera från ekologiska odlingar som gör din hud underbart mjuk.
 
 
Dag- och nattcrème
Dag- och nattkräm
Ta hand om din hud naturligt tack vara ren och mild ekologisk kamomill!!
Den Fuktgivande crèmen är fyllig och full av extrakt av ekologisk kamomill och blomstervatten av romersk kamomill:
- återfuktar din hud och ger den mjukhet och välbefinnande. ,
-huden blir smidig, fräsch och sammetslen.
För alla hudtyper, används morgon och kväll året runt för en verklig känsla av välbefinnande! En mild crème som lätt tränger in i huden och respekterar den!!
 
 
Rengöringsmjölk
Rengöringsmjölk
Känslig hud är vacker och tunn, men har lite lätt för att bli irriterad. Den behöver en mild rengöringsprodukt som lugnar.
En lugnande rengöring. Den mjölkaktiga konsistensen tar bort orenheter och makeup samtidigt som den respekterar hudens naturliga skydd. Ansikte och ögon blir perfekt rengjorda, utan att huden irriteras. Din hud känns omedelbart fräsch, lugn och behaglig.
Extra plus: En parfym som utvecklats för att minimera allergiska reaktioner.
 
 
 
Och så fick man en otroligt grym premie vid köpet!
Läppglans
 

Kan säga att jag är så nöjd med alla mina köp från Yves-rocher, älskar framförallt min dag- och nattkräm jag köper nu, tredje gången jag beställer den. Den är helt underbar, har aldrig varit så nöjd med en ansiktskräm förut kan jag säga!
 
Tar max en vecka för sakerna att komma, fraktfritt över 200:- och alltid en premie vid varje köp! Låter det inte lysande?!
Blir ni lite sugna på att beställa billiga och grymma produkter från Yves-rocher?

Skönaste morgonen på länge

Godmorgon! Åh har en sån där kick just nu, kom nyss hem från ett grymt äckligt, hårt, svettigt men otroligt skönt benpass! Nytt PB i vadpress, otroligt nöjd!
 
nu ska jag äta frukost (igen), åt imorse hos Tobias, jag sov där... kaoset är med andra ord över, haha. 
'han skulle till någon bankrådgivare eller nåt idag så vi gick upp vid 9, åt frukost sen följde jag med honom till bussen innan jag böt om till gymkläder och drog och tränade! Gud, känns som evigheter sen jag tränade och svettades såhär, dock var de bara 3 dar sen jag tränade men det känns som så mycket längre. Känns skönt att ha svettats ut lite slaggprodukter, det behövs kan jag säga!
 
Gud vilken otrolig skillnad det blir när man tränar, man blir så mycket gladare.. igår var jag rätt nere hela dagen, som ni kanske märkte i mitt inlägg så skrev jag att de va segt, vädret sög osv... haha men nu är jag glad igen! :D
 
Gym humor just do it
Excuses don't burn calories! ❗️

Måndagkväll

Hejsan! 
Kom precis hem från ett spöregn men en mysig eftermiddag med Sebastian, vi gjorde inte så mycket, han åt, vi lämnade in ett spel på spel och sånt så fick han pengar för de, sen drog vi hem till honom. Vi snackade minnen och en massa annat. haha... 
Nu äter jag och funderar på att dra och träna efteråt. Mår inte toppen idag, så trött, dåligt väder och dagen har varit seg, så att träna blir nog jobbigt i början men otroligt skönt efter.. vi får se hur jag gör, om jag orkar! Annars ställer jag klockan tidigt imorgon och drar upp och tränar innan jag träffar Lina! :)
Hoppas på bättre väder imorgon alltså....
 
Untitled feline on imgfave

Goddag!

Igår uppdaterade jag lite och nu är det verkligen dags igen!
Kan börja med hur dagen började... 
Vaknade vid halv 12 ungefär av att Tobias mamma ringde, sen höll jag på att somna om (så sjukt trött nu för tiden) men sen började vi prata lite och sen sminkade jag mig, Sen blev vi hungriga och men så fanns de varken fil eller mackor och ingen av oss orkade göra typ omelett eller pannkakor eller nåt, så vi tog bilen till flygfyren och köpte yoghurt och crunchy. Först glömde han plånboken så vi fick åka tillbaka hem till honom och ännu en gång till affären, haha men de gick ju bra tillslut.
Vi gjorde sen te och åt frukost, sen blev det kaos och jag drog hem.
Fixade pass vid tjugo i 2, bilden blev förjävlig, min underskrift med... så himla kul att ta kort, not. 
 
Efter det drog jag och mamma till ett café och drack kaffe innan jag drog iväg till Madde. Vi gjorde inte så mycket, vi var mest sega och kollade lite på film, kollade runt på youtube och snackade mest. 
 
Åh hon är så fin! Sen fick jag choklad av Maddes otroligt gulliga far av lite tjat dock hehe...
 

Kom hem för ett tag sen, spöregnar ute. Seg dag. Men ska iväg nu och träffa sebastian! Uppdaterar senare :))
 
 
 

My soulmate

 
 
 

ååhh för lite energi

Sov hos Ems igår, de va inte bestämt egentligen men klockan var 2 när filmen var klar så vi kände att ta sig ut i regnet för att jag ska hem och sen gå och lägga mig är det inte värt... så jag stannade där.
Vi blev väckta imorse vid ungefär 11 av hennes mamma, men vi somnade självklart om. Hennes syster fyllde nämligen 19 år idag så vi skulle va lite fina och vakna var väl tanken .. men ah, de gick ju som de gick.
Sen vaknade vi till vid 12 och då sa hennes låtsas pappa att de va frukost så vi gick ner och åt varma baugetter till frukost och sen glass tårta som efterrätt som Emma syster Frida (födelsedags barnet? Inte barn men..) hade gjort! 
 
Vid halv 2 var fikat klart och jag och Emma var fortfarande skit trötta så vi gick och la oss igen, vaknade typ kvart i 4... då kände vi att vi måste gå upp för annars kommer vi inte kunna sova ikväll. Vi kollade på film, åt choklad och drack äppeljuice innan vi duschade och hoppade in i bastun. så jäkla skönt! 
Sen åt vi middag och jag fick skjuts hem efter det. 
Så nu chillar jag vid datorn, håller på att somna, hur sjutton kan jag vara såhär jäkla trött?! 
Men jag får inte sova än... för jag har precis gjort mig iordning för att träffa Tobias om en timma typ... åh håll ut Lisa!!
 
Kommer somna direkt när ja kommer dit typ.. 
 
Sen har jag inte tränat på 3 dar heller.. Men idag orkade jag verkligen inte och under midsommaren och midsommar-dagen hade man ju fullt upp! Men imorgon får jag ta mig till gymmet iallafall! Ska bli skönt att få träna bort och svettas ut lite skräp man ätit under dessa dagar. :) Sen är det ju alltid nice att träna på andra sätt! :)
Sen ska jag fixa pass imorgon oxå, för i oktober drar jag utomland för första gången i mitt liv! 

 
Drar till Turkiet med pappa, hans fru, mina 2 små syskon och farmor & farfar. 
 
 
 
 

Midsommar 2014

 
 
 
 
 Kunde inte önskat mig en bättre midsommar! Direkt när jag och Karl kom till Emmas landställe så blev det lunch, sill-lunch. Så himla gott! haha
Hennes syster hade gjort en sill-tårta som var helt magiskt god! Karl och Emma är inte så förtjusta i sill dock... men de fanns annat till dom! 
Efter det körde vi femkamp med hennes släkt, haah ja det var ju skit kul! Mitt lag vann (inte för att skryta eller så) och inte för att jag hjälpte till med poängen så mkt .. hehehe men men.
Det var skit kul!
Så åt vi godis typ och spelade kort, umgicks och sen åt vi middag fram mot kvällen. Grillad oxfilé, det bästa (Y) dock var vi rätt mätta efter all tårta, godis och mat sen innan men lite till går ju alltid ner, haha
Efter maten spelades det gitarr, som ni ser så spelade Karl, han är bäst på allt.... så ah de lät grymt, sen spelade Emmas mamma oxå, de var bra det med!
Jag och Emma sjöng vid sidan om på låtar från mobilen, lät väl inte så bra (eftersom ja inte kan sjunga) men kul hade vi iallafall!
Och ett kvälldopp gav vi oss på också?! Okej, Karl doppade sig.. Jag och Emma doppade oss till knäna... Men shit så kallt de var, typ 13 grader. Kyla är inte min grej asså.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Midsommar frukost

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har iaf jag! Somnade dock inte när jag borde men men... trött idag och sömnunderskott har man väl aldrig klagat på? haha..
Det första jag gjorde när jag gick upp var att duscha, passade på att raka benen och smörja in mig sen. Lite extra fräsch inför dagen
 
Just nu sitter jag och äter frukost, fick bli en rätt stadig frukost... eftersom att det blir nog bara fika hos Emma innan middagen, så är de bra om man inte är för hungrig!
 
Yoghurt med müsli + lite banan i, ett ägg med kaviar och såklart en kopp kaffe.
 
Ska möta upp Karl på busstationen kvart i ett och vi tar tio över ett bussen till Emma. sen firar vi midsommar och hoppas på att det blir den bästa dagen på året!
 
 
Bild på mina bro's och jag för typ ett år sen? mer? vet inte hehe.. ett tag sen iaf :)
 
Vad ska ni göra idag? hur ska ni fira eran midsommar? :)
 
 

#tbt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Words

I thinking all the time☺️
💗Rock Quote about fighting for what you really want

Godmorgon!

Vilken härlig morgon! Eller?
Somnade vid halv 1 igår, vilket inte var så smart eftersom ja skulle upp vid 9 idag för att träna.. så jag kom knappt upp ur sängen imorse och när jag väl kom ut så spöregnade det.. Men det gick väl helt okej på gymmet, lite tidspress dock. Men de gick bra ändå, rygg och biceps blev det idag! Rygg är nog min favorit asså, eller ben. Något av dom! 
Och detta möts jag av utanför grann-lägenheten
Och mer olyckor lär de bli imorgon också... D:
 
Efter träningen åt jag frukost (typ nyss) och sen kastade jag mig på datorn för att hinna med ett inlägg innan jag sminkar mig och drar iväg mot Dennis.. med paraply..... Usch för regn!
 
 
Ha en fin dag!

Onsdag morgon

Godmorgon/goddag! Vaknade upp hos Emma idag vid 7 först för Tobias skulle jobba... Och han sov med oss, sen somnade vi om Och vaknade kring 12. då blev de pannkaksfrukost! nu sitter vi otroligt mätta i hennes fåtöljer och chillar, kollar runt på mobilerna och taggar inför att våra kläder vi beställt ska komma... Hoppas verkligen de kommer innan midsommar! 
 
Idag ska vi bara ta de lugnt kanske kolla film och sola om solen vågar visa sig... Slapp dag helt enkelt! Får se om de blir gym idag, känns som att det behövs en vilo-dag så vifår se !
 

Tjäna pengar på din blogg!

 
 
Du kan nu tjäna pengar på att tipsa dina läsare/omgivning om Blogfame. 
Alla vill tjäna pengar, så dessa pengar kommer bli väldigt enkla för dig att tjäna. Du får ersättning för varje aktiv medlem som du skickar till blogfame. 
Observera att vi kontrollerar att alla konton är korrekta, därav behöver den registrerade medlemmen ha en blogg där vi kan mäta aktivitet framöver. 
 
Nu kan du tjäna pengar jättelätt! Du får desstuom 50 kr direkt insatt på kontot som välkomstbonus!
Nylanserade blogfame.se erbjuder sina medlemmar ett unikt verktyg att tjäna pengar. 
Det finns tips och bilder som visar hur det funkar, du behöver bara kopiera med dig adressen till en produkt du vill tipsa om och klistra in den i din ruta där du får din unika länk skapad, med din unika länk kan du länka texter i ditt blogginlägg, eller bilder. Du styr helt och hållet dina inlägg, kanske en outfit som du länkar med din unika länk. Du tjänar på allt som köps via dina länkar.
 
 

˜ Sommar 2014 ˜


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Idag är det tisdag, jag gillar tisdagar! Nej det gör jag inte, jag gillar lov! :D hehe...
 
Just nu dricker ja kaffe och äter yoghurt med müsli och banan och taggar inför ett benpass! Tänkte att jag vill och behöver ha lite extra energi idag till träningen, är så trött både fysiskt och psykiskt idag. Träningsvärk i nästan hela överkroppen, axlar, triceps, bröst & mage, så de ska bli skönt med ben snart.
 Sen idag har jag inga jätte planer, ska kanske träffa Emma ikväll, annars är schemat tomt, förutom gym dårå ;) 
Men de kommer bli rätt skönt, då kan jag redigera lite bilder från gårdagen och sen hoppas på mer sol så att man kan sola och glo på film hela dagen!Man behöver sånna dagar :3
 
Juste! har ny header! Vad tycker ni? :)
 
 

Systemkamera och donken

Godmorgon! Vaknade egentligen vid 7 då Tobias sov här, han skulle iväg och jobba så ja gick upp med honom och gjorde honom sällskap när han åt frukost innan jag gick och la mig igen och han drog iväg! Men sen vaknade jag nyss, dock lika trött typ som imorse.. Men men... får sova ut imorgon.
 
Igår träffade jag Medele som sagt,vi sågs kring 6-7 tiden, först köpte vi glass och sen drog vi hem till henne för att det började dugga ute och jag vill ju inte ha en förstörd kamera.. right?
Så vi va hos henne ett tag, jag åt typ upp all hennes choklad haha,... men sötsuget tog över asså.. Efter typ nån halvtimme drog vi ut och gick mot lommarbadet med hennes hund, där fotade vi. Gud det var så längesen vi två fotade ihop, över ett år, säkert 2 år sen.... så de var riktigt kul att komma igång igen! 
Drog hem vid 9, hade bestämt med Tobias att han skulle sova här. Så ringde han och frågade vilken meny från Donken som är min favorit?!!!! Omg han är så söt! 
så kom han hit med McDonalds till oss liksom, hur gulligt är det inte?! Man kan inte va annat än kär, right? :D
Sen hade han en till överraskning, Marabou jordgubbe! så min gårdag kunde ärligt inte blivit bättre tror jag.Så efter middagen åt vi ´choklad och mös.. Vi skulle gå och lägga oss tidigt för att han skulle upp och jobba, men tiden går ju så fort när man har roligt..Så imorse ångrade han att vi inte la oss tidigare (standard) haaha....
 
Nu ska jag gå igenom bilderna på kameran och se om någon blev bra! :)
 
 
Hoppas ni hade en lika grym gårdag som jag hade!

Beställt!

 
 
 

 
 
 
 
 
Beställt allt dethär! Men kände att jag behöver lite mer "sommar" i min garderob! Blev ett par navelpiercingar, 3 tröjor, 2 väskor, en sminkväska, 4 klänningar, ett par skor & en kavaj! 
Besällde detta för ca 2 veckor sen så nu borde min beställning komma tycker jag! så taggad :D Bara hoppas på att allt passar också!
 
Man vill ju kunna ha något av detta på midsommar liksom :)
 

Är din dröm att bli...

Företaget etablerades 1990. När besökare anmäler sig som medlem på Statist.se, Modell.se, Skådespelare.se eller Event.se hamnar de i vårt register där film-, produktionsbolag, castingbolag, reklambyråer, eventbolag och tv-kanaler varje dag söker och kan hitta dem. Hos dem hittar ni varje dag över 1000 jobb!
 

Morgonträningen blev av!

Vaknade vid 9.. surt.. Men låg vid mobilen till ungefär halv 10 tills jag tog mig upp och kokade kaffe och tog en banan, lite "pre-workout meal" innan träningen.
 
Emma har sagt upp sitt träningskort uinder sommaren så känns rätt trist att gå dit själv nu under lovet, men what to do? De går ju ändå.
Idag blev det axlar och mage som fick jobba, och jäklar vad det känns nu i efterhand!
Är helt mör och har träningsvärk i nästan hela kroppen idag, progress!
 
Tränade ungefär i 2h, sen duschade jag, rakade mig och hade ansikts mask och shit, så känner mig otroligt fräsch nu! Love it!
Men vet ni vad jag såg när jag tog på mig mina träningsshorts imorse?
 
 
 
             ↑    Fetaste better ever typ! Jag är allergisk mot myggbett typ eller vad man säger så det här är resultatet av ett myggbett på mig! Kliar som sjutton...
 
Nu sitter jag hemma och äter frukost, självklart kaffe, yoghurt med müsli & ett ägg!
 
Tröttnar aldrig!
 
Hoppas ni haft en lika härlig morgon som jag!
 
 
 

Those summernights

 
 
 

Söndagkväll.

Jag gillar att ha söndagar till att bara va, även om det är sommarlov. 
Idag var jag med Emma till sju sen drog ja t gymmet och kom hem ungefär vid 9 då jag åt.. Nu ska jag färga ögonbrynen, noppa dom och ta en kopp te och sätta igång en film, söndagar är verkligen en chill-dag för mig. Man vill inte ha för mycket att göra dom dagarna :)
 
Imorgon om allt blir som bestämt ska jag morgonträna, sen träffa Elin på förmiddagen och Madelene fram mot eftermiddagen! så de kommer bli mys! Hoppas på fint väder så man kan ligga ute och sola med en varsin smoothie. 
 
Bild från förra veckan på mig & Madelene 
 

Hårdträning och ett fullt schema!

Fick en ny mobil av mamma som avslutningspresent och tidig födelsedagspresent, en iPhone 5s... Självklart blev jag glad MEN jag va inte nöjd med min 4:a för den hackade upp sig, stängde ner appar helt plötsligt, segade och jag kunde inte kolla på videos från snapchat och instagram tex... 
Så vi kom överens om att jag ska ha den nya mobilen under sommaren och sen till skolan byta med mamma till hennes Samsung Galaxy S4, så de va riktigt tur att de fanns en lösning! En otroligt fin tanke..
 
 
 
Sen skolavslutningen har jag tränat varje dag (utom en), har umgåtts med massa folk och har redan hela nästa vecka bokad. Det känns dock bra eftersom att man inte vill ha ett sommarlov då man är rastlös, inte jag iallafall! ;)
Är lite glad över att min rygg äntligen börjat visa lite muskler! :D
 
Midsommar är också bokad! Hoppas allt går enligt planerna, för då kommer den dagen bli toppen! :)
 
 
 
 

Sommarlov!

 
Vem blir inte glad över fint väder och sommarlov liksom?!
Har inget sommarjobb så kommer vara helt ledig i 10 veckors tid! Klagar dock lite eftersom de blir lite tight med pengarna.. sparat lite men tror inte de kommer räcka hela sommaren, men man får väl hoppas...?
Redan hunnit blivit bränd, fått solblekt (inte jätte ljust men ljusare och typ slingor) och nästan vätskebrist! Haha men ja klagar f*n inte! Sommaren är så efterlängtad & nu äntligen här!
 
Hoppas ni får och har haft en bra start på erat lov!