Lite nytt!

Toast istället för fisk! (y)

Frulle med min kära

Hallå alla barn! Äh, igår drog jag till Eveline vid tio halv 11 (personliga skäl) så sov här och vaknade vid halv 7, sminkade mig medans hon duschade och nu äter vi frukost !

Naaw

Mamma är så gullig, när jag kommer hem med Madde så står detta på mitt smink-bord:

Mums!

Fetton? Ja för fan!

-

Ah. Skolan sög som vanligt så de behöver jag inte ens skriva om. :) men ah, Emma och Elin gör ju skoldagarna bättre ;)

Efter skolan träffade jag snyggingen Evelina! Saknat henne så vi hann ses ett tag! Sen vid tjugo över 4 gick jag mot Maddes skola, vi drog hem till henne och åt! Vet ni vad det var för mat ?! Bara det bästa som finns... KORVSTRPGANOFF! Fetto vare här ja! Men åh.. Livet <33333 haha. Dock lite stark men vafan, mat som mat!


Just nu ligger vi och Chillar hos Madde, hon ska snart fixa mina naglar innan vi går hem till mig för att göra milk-shake! :) sen kanske de blir kakor eller något till det ?;) smala!

Så bild kommer förmodligen upp på naglarna snart så bloggar mer då!

Maddes ear

Madde gjorde det oxå!

Helloj! Igår glömde/orkade jag inte blogga så jag gör det nu istället :)

Efter skolan följde söta Emma med mig ner på stan när jag skulle klippa mig! Vi kom ner till salongen vid halv 4, var där till halv 5 innan de var min tur -.- men iaf. Hon som klippte mig typ sa att hon ville klippa mitt hår typ 10 cm?! Jag vägrade! Haha. Så de blev typ 5-6 cm kortare.. Men fortfarande slitet. Så har bokat ny tid så att jag kan ta 5 cm då med. Men jag väntar ett tag så håret hinner växa lite iaf xd
Jag klippte upp lite. Klippte topparna och lite kortare sned lugg, inte så mycket skillnad med än längden :)
Sen när jag var klar drog Emma hem och Madde kom ner på stan! Vi gick och tog hål i hennes öra där jag nyss tagit! :D wiiie. Hon tog en silveig stjärna istället för en litet rund Plupp som jag och Emma tog ;) hon blev nöjd iaf! Kan fota det sen, för jag glömde göra det igår :(

Sen åt jag kebab när jag kom hem!!' åh. LIVET <33333 haha. Pinsamt men ja..

Lite senare drog vi hem till Madde och kollade på skräckfilmen "The roommate" och drack oboy.
Ja, de va väl typ min dag? Ha det bra!

(bild på håret)

Matte

Ja.. Och så vare det här med skola.. Akkdlxöqåen. Nej de går inte bra just nu, less på matte .. 😡


Efter skolan ska ja klippa mig... Behövs som fan så det är inte så frivilligt direkt D: Gaah. Får se hur kort det blir då. :(

R.I.P. kära Oscar

Jag älskar och saknar dig,så himla mycket! Du är världens finaste och kommer alltid att vara det, hoppas du har det bra! Jag älskar dig // Lisa 

Nej men vi tjockas oss!

Vi kör på med en rejäl frukost!

Godmorgon! Vaknade 7 idag igen, kul! Och den här gången kunde jag inte somna om -.- så jag vilade ett tag, sen gick jag upp och gjorde frukost! Så nu sitter jag framför tv'n och tittar på Gilmore girls och äter. :)

Frukstallad

Blir en slapp kväll, fruktsallad och film, Yeah ! Forever alone varning.. Haha

Omg, nu är det gjort!

Haha eftersom att jag velat ha detta sen typ sexan så kände jag att de va dags att ta de nu! Efter skolan drog jag, Emma och Madde ner på stan någonstans xp och sen kom Sara. Vi valde smycket och sen vare dags! Livrädd var jag. Annars gick det bra ;) kändes väl typ som jag förväntat mig?

Emma tog oxå hål ;D

När vi var klara drog Emma och Sara till
Gymmet medans jag och Madde fetade oss på subway with my madre.
Hon blev avis på smycket så hon gjorde oxå ett.. Haha morsor ;)

Nu ska ja och Madde Chilla... Tagga inför imorgon då jag ska klippa mig D: 💇 tagga.. Nja. Eller ? Jag vet inte.. Gaah. Tjarå

-

Kan snön försvinna nu

Ledsnat helt på snön nu asså. Kallt och jävligt. Ge mig sommar

Ute på en promenad innan middagen

Med Kevin och hundarna!

Godnatt ❤

Ljus och grejer!

När man har så jävla ont i halsen som jag har, förtjänar man te och tända doft ljus.

Inte helt kry.

Som de står i rubriken är jag inte helt frisk :/ och de suger.. Min hals gör nästan ondare idag ;s får ta med mig pengar så ja kan köpa te i kiosken i skolan idag.
Känner mig lite hängig, asså jag orkar inte !! Varför ?! Känner mig värre nu än tidigare. Åh. Men måste t skolan, de är ju prov idag ;s får se om jag står ut från 8 till halv 3. Jzkslöwösmcb.

Ska träffa min kebabi!

Yo! Slapp dag. Seg som faaaan D:
Imorgon efter skola ska jag och Madde gymma, de känns som att de verkligen behövs nu. Behöver pengar oxå :( Gaah... Alltid är det något.

Juste, beställde Tränings tights och en tjocktröja för ett tag sen. Hoppas de kommer snart, behöver det!
Såhär ser dom ut:

Insperation #nitar




Skal iPhone 4/4S Nitar kors svartSkal iPhone 4/4S silvernitar vit
Plånboksfodral iPhone 4/4S nitar + skydd
Harper Stud Collar Sleeveless Blouse In BlackSheer Studded Cross Blouse
 
 
 
Ge mig typ nu.

Chokladpudding, ftw!

Haha vi tjockade oss lite igår !

Resultatet på naglarna

Oh

Nyvaken

Vaknade för ett tag sen. just nu tittar jag på degrassi på MTV, men ska snart träna och sen duscha. Fan. Måste plugga oxå. Heeeeelveeetee

Ska styla my nails.

Lördagsmys med finaste oscar

Madde, du klarar detta <3

 
Vet ni vem den här tjejen är? Inte?.. okej .. de är världens coolaste tjej. Hon heter Madelene. Hon är verkligen den bästa brud jag träffat och absolut en av de starkaste jag mött.. Hon bryr sig inte vad folk tycker, om något. Även om någon skulle gå fram t henne och säga något om henne.. hon bryr sig inte, inte ens lite. Det enda hon bryr sig om är dem hon älskar. 
Kommer du ihåg när jag var hos polisen typ mitt i natten när allt va kaos? När du kom och ja fick sova hos dig? du vet då.. De var du som fanns där då. 
Det var du som fanns där för mig när jag hade det jobbigt i sjuan, allt skit på sjukhuset, du kom dit.. fast du egentligen skulle till någon av din döda släktings grav? du kom istället till sjukhuset, till mig. 
Du har gjort så sjukt mycket med och för mig. ALLTID! Du är bäst Madelene. Det är du verkligen. 
Jag vet att du är stark, du måste bara inse det själv, för vem är det som fått mig upp på benen igen ? jo, det är du. Så ge den kraften till dig själv nu, bit ihop, ta ett djupt andetag och le. Allt löser sig. även om det här aldrig går att ändra så finns de inget någon kan göra heller. Va stark bruden, du klarar det ♥
 
 

Hjälp!

 
Funderar på att köpa den här jackan.. ska jag?
.
 
 
 
 
 

Ska jag köpa?

  • Ja
  • Nää

Freeblogpolls

More polls: snabblånkl

Plugg och te

På bussen

Är påväg hem nu, så jävla ont i halsen och huvudet ! Fyfan. Hoppas jag inte smittat någon än xp men Emma är oxå sjuk så vi måste ha blivit sjuka av någon i skolan typ. Kul kul.

Hoppas jag är sjuk på måndag med! Haha ;D

Sjuk.

Fuck. Vaknade halv 11 av att min hals typ mördade mig, fan så ont jag har. Kan knappt prata, kul! (y) antar att jag har feber oxå och känner mig hängig, tur att man har sin lilla pojkvän som slav idag då ! :D haha. Han är i köket och gör te åt mig, Yeah!

Så idag går dagen åt att vila/sova och plugga till provet som vi har på tisdag. Rätt enkla frågor till det så de går nog bra!

Ska spela lite Playstation nu, SKYRIM FTW!
Ha det bra!

Blö

Måte klippa mig.. precis när mitt hår är okej långt så måste man klippa av det, awesome! Fattar inte hur i helvete de kan bli så slitet när jag använder inpackning 1-2 gånger i veckan och hårolja och plattar/lockar nästan aldrig håret. Mitt hår hatar mig (Y) känns bra. Funderar även på att färga!
 
Nu ska ja fixa lite bilder till min älskade digitala fotoram, 
 
gaah! höres!

Fuck vad ja saknar sommaren!

Cool story bro

.

Bara för att vi är bäst osv

Solarium <3

Yo! kom nyss hem från att ha solat solarium med Malin! Tack för allt ♥ 
 
Nu chillar jag i sängen, ska snart träna och duscha, Bestämma kläder tills imorgon och sedan glo på några avsnitt av andra avenyn (den bästa serien i världshistorien för fan!)  När man ser den inser man att folk verkligen har problem, haha.. 
 
Juste, HJÄLP MIG MED MUSIK, BRA MUSIK! Jag har laddat ner nya låtar till min mp3 i tre dagar nu och hjärnan är tom på låtförslag, så lite hjälp skulle inte skada? ;D  MEN OM NÅGON SKRIVER JUSTIN BIEBER SKJUTER JAG DIG, puss hej

Trevlig natt..

Somnade runt 2, vaknade halv 3, Somnade ett tag till och nu har jag legat vaken sedan kvart i 4.. Är as pigg och irriterad, dagen börjar bra!

Efter träningen

Efter ett träningspass och en varm dusch lägger jag mig och Chillar i sängen med macka och dator och samlar mig inför skolan imorgon.. Fyfan.

Älskar min nya hörlurar !

Mint gröna och as söta! Haha

Fetar oss med chokladpudding!

Shopping med Madde!

Hittade typ inte så mycket, men lite skit hittade jag iaf :)