Vad händer ?

Haha .. Min kropp kollapsade imorse. Vaknade vid 4 inatt och skakade, frös, 40 graders feber och hyperventilerade. Normalt! Skulle gå upp och hämta vatten, så typ ramlade jag ihop. Okej?.. När jag tog mig upp igen drog jag tillbaka till min säng. Låg där till typ 9. Nu mår jag lite bättre, bara ont i ryggen och fortfarande lite skakis. Men mamma har ringt doktorn så vi får se när jag får tid.

Böh, idag vill jag bara vila. Orkar inget mer. Kanske ska till min kille ikväll, vore skönt att ha någon som tar hand om en när man mår såhär ^^

Men nu ska jag fortsätta titta på tv och bara ta de lugnt, äta lite godis som jag fick av mamma. :')
Tjuckis!

Tagga till läkarn då!

Mamma ska ringa och boka tid imorgon, åh vad kul! yeey... Min pojkis lovade att följa med så de va ju positivt, annars hade jag inte gått asså, vågar inte D: haha.. Sist failade läkaren så jävla hårt. Hon skulle ta blodprov, hon gjorde om sticket säkert 5 gånger innan hon lyckades, DUKTIGT! Så nej, jag gillar inte doktorer längre.  Får se vad det är för skit eller om jag bara har inflammationer eller vad det heter. Men de är ju kul de med..!
 
 
Elin Pelin ska komma snart. hon ska bara fixa sig och sådär antar jag ;p Åh juste, fått typ 40 klädgalgar. *Happy face* :D Så nu kan jag hänga upp mer kläder i min "walk in closet" eller vad det heter. Det är najs! orkar bara inte fixa de nu..  så idag blir det en lung dag.. Hämtat böckerna från skolan också, så måste sätta igång med plugget snart med. FUNNY .. nä ..
 
Tjadå
 
(bild sen i våras)

07:23

Alltid lika kul att vakna för tidigt.. Eller ?

Älsklingen sover ju såklart fortfarande och jag vill inte väcka honom, han är fortfarande lite röd i ögonen efter att ha lanat i helgen. Haha knäppis. Fattar inte hur man kan skita i att sova bara för att spela, jag älskar att sova ju :( hehe

Det värsta är att jag e pigg och klockan är typ halv 8, på en ledig dag?!
Just fan. Måste t skolan och hämta böcker idag, skit. Kul (y)

 

Älsklingen är påväg!

Så nu ska jag stänga av datorn och va lite social med honom! Men ja bloggar mer imorgon, Tack alla som läser btw, jätte gulligt! :) Har cp ont i ryggen så ska gå och knarka massa alvedoner igen.. (observera att jag inte menar knarka, fick kommentarer om de sist jag skrev de) Men tjadå! Vi höres

Sämst väder..

Åh, så tråkigt att va ute med hunden när de bara regnar :( wääh.. jag gillar ju promenader, men då ska de va vattenpölar överallt.. åh :@ Hoppas på finare väder imorgon så jag kan ta en lång promenad med Fritiof innan jag ska träffa Elin! Men som sagt har jag ont, får se hur jag mår imorrn.. men vill värkligen va med Elin ju D: åh.. dö smärta, dö!! så.. va typ de ja skulle skriva om.. 
 
Jusste.. har hittat en färg jag vill ha i mitt hår! Typ lite blond röd hårfärg eller mellan blond/mörkblond. Men vågar man färga?.. Kommer se ut som ett mongo.. yeah. Redan lyckats (Y) nej men okej.. 
 
Åh, en sak till! Ni vet min vän Madde? hon as snygga? 
 <------- hon
 
Hon ska faktist klippa av sitt lååånga hår, ( de är typ till revbenens slut) hon ska klippa det till typ innan brösten, men lite över de.. svårt att förklara ,.. men iaf. klippa av en bra bit sen ska hon färga det rödbrund. OMG, fattar ni hur snyggt de kommer bli?!  en stor förändring men as fint!! gaah.. TAGGA DÅ! Detta sker typ i november.. Hon vill va blond på sin födelsedag, men sen smäller det! TAGGA! :))))) wiiiieee
 
 

Lagade middagen själv idag igen

Det blev mjölk och äggmacka. Stekte äggen med hjälp av Elin som guidade mig via skype. Aja, de blev ätbart iaf! Lite salt men helt okej för att va första gången! 
Åh, saknar Elin ! gah . puss på dig, kom hit! 
 
Älsklingen kommer ikväll vid 12 :) spola fram tiden tack?! well. nu sitter jag vid datorn och skypar med Elin. Så vacker man känner sig i myskläder och upsatt hår.. <3333333 
 
Imorgon ska jag förmodligen träffa Elin och ta "modellbilder". Blir fina färger ute nu på hösten ;) 
 
 
 
Fruktansvärd bild på oss. skäms, men fett heta egentligen ;) 

Cp trött och har as ont

Lovet börjar bra känner jag! Igår natt började en jävla smärta i min rygg och under magen typ.. Precis under naveln till vänster, härligt! Gått på alvedoner och voltaren T i två dar nu. Just nu känns de bättre, efter att ha spenderat morgonen sen halv 10 i sängen.. Kanske bara behöver vila?.. Ingen jävla aning faktiskt. Fortfarande hundvakt sen lördag morgon. Fritiof drar hem i morgon, så har en dag till med prinsen 😍 åh, vill ha egen hund. Är just nu hemma hos min älskling men ska snart dra mig hemåt och dra ut med hunden och sen ta ett bad. Glömt massa böcker i skolan som jag behöver inför provet som är nästa onsdag, yeey! Hoppas skolan är öppen imorrn O_o de lär jag ju märka.














Får se när all värk och skit går över och så hörs vi! :) herrå!

Fan.

Jag hatar kyla.. Fuck vinter..

Ledig idag!

Det firas med lite fika! Varmt kaffe är helt perfekt nu eftersom att jag har varit ute och gått i en timme i noll grader !

Äntligen rast!

Att praoa på en skola var nog det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Haha helt slut. Ska precis börja nu, så tjarå!

PRAO dag 2

Känner mig riktigt trött idag. Seg som fan. På en PRAO vecka Praoar jag på en skola, känns bra. Haha. Nej men så kan de va

Min systemkamera!!

Omg, den har jag fan inte använt på länge! D: haha. damn. Får ringa hit Elin och be henne va min modell snart! eller hur bejbi? :) 
 
nej men just nu händer inte så mycket. ska snart klä på mig och dra iväg till min boyfriend! ska sova där inatt. om de inte ändras eftersom att jag har prao på andra sidan stan från honom imorrn. haha xP Innan jag drar får jag städa lite på rummet. annars får jag inte gå. Elakt D: haha. men okej.. de är inte en sån vacker plats just nu.. men iaf. orka!.. 
 
 
 

Agility

Gick upp 8, på en söndag?! Wtf.. Ajja, de va för att ja skulle på agility vid tio till halv ett. Så nu är jag as seg och det här blir en slapp dag!

Middagen lagad av mig

Mamma jobbar så fick fixa middagen själv.

 

Resultatet:

 

Hemma

Nyss kommit hem från älsklingen, sitter här och fikar Forever alone framför tv:n .. Haha. Kul lördag! Men jag ska chilla i helgen. Inte röra Skol böcker eller något annat skit heller! Är så jävla skoltrött! Nästa vecka ska jag praoa med min killes mamma på hennes jobb :) skönt att slippa skolan en extra vecka , sen efter praoen är det lov! As najs!! så ledig från skolan i 2 veckor nu! :D

.

Ja, imorgon är det prov, på fredag med, ÄLSKAR LIVET! nej men ja känner mig inte så kry så vi får se hur de blir med skola imorrn osv. ;p men hoppas att ja går. orkar inte ha massa jävla omprov.. O_o 
 
men nu ska jag gå och typ .. kolla tv . sen plugga eller nåt. får se vad jag orkar med. Men de är spanska prov imorgon, och jag HATAR spanska. får se om jag lägger min kväll på det eller inte.. kul inlägg!
tjarå

nej fyfan

Idag var jag, Emma och Elin så sjukt jävla trötta i skolan. Seriöst. vi höll på somna på spanskan?! haha. Emma gick hem sen för hon var typ sjuk :/ Elin och jag va kvar med efter skolan såg Elin jätte blek ut och mådde inte bra så vi får se hur det är med dem två sjuklingarna imorgon! 
På torsdag har jag spanska prov så de är bara att sätta igång att plugga. ska fan sova tidigt idag... 
Imorrn efter skolan ska ja träffa min pojkvän <3 ska sova hos honom!  Men simsagt behöver jag plugga så vi får se hur kul det blir!
På torsdag efter skolan är det besämt att jag och Madde ska gymma! Gah, behövs nu efter all tårta och bakelser nu när man fyllt år! haha... 
nu ska jag sätta igång te vatten och sen plugga lite, förmodligen bloggar jag sen om jag inte somnat ;) 
 
 
Juste!! Jag är femton nu! ;D woop woop. nej men de känns som vanligt.. tråååkigt.. haha. 
 
 

Min syster bakade egen tårta till mig <3

Omg! Jag har världens bästa vänner <3

Tack Emma och Elin, så jävla underbara. Btw.. Chokladen. Ni känner mig för väl ;) älskar er <3

Hejdå fjorton år. Hej femton!

Som sagt fyller jag år imorgon! omg.. jag vill få mina presenter nu!! D: undra vad jag får O_o jag har inte önskat mig något speciellt mer än en hund, data och typ kläder och pengar. standard..

Nu ligger jag i miin säng brevid min bästis och kollar fb. Ska snart titta på solsidan på tv :DDD
Puss från mig och min bästavän

 
(sista bilden på mig som fjorton år)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

livet äger.

 miss u

Fml.

Nej. Så. Helgen är förstörd. Va bah de ja skulle säga

Godnatt

buhu.

Kläderna som jag och Emma beställde.. ja.. asså.. vi blev missnöjda. hon ska skicka tillbaka allt och ja ska behålla den stickade tröjan.. åh.. varför?! det såg så fint ut.. ajja.. nu är det såhär. D:  
 
Just nu kollar jag fb, ska seriöst plugga snart. stenhårt!!! Hade egentligen prov idag men de gjorde jag inte för att jag hade tagit med mig fel bok hem , FAIL! [[midfing]] 
Hoppas jag får pengar när jag fyller år! :D 
 
Idag gymmade jag oxå med Madde och hennes mormor ;D as coola! Stolt att jag ens orkade! men imorrn på gympan (stavning) har jag biptest så får helt ärligt se hur mkt jag ens orkar då ;s... Usch och fy. Imorgon i skolan slutar jag typ halv 1. Men ja måste gå lite tidigare för jag ska ta bussen till min älskling!! :D yeeey! haha. saknat honom <3 Sen fyller jag ju år på måndag oxå! YES! Hoppas jag får något kul då ^^ Det jobbiga med att fylla år så sent (vill fylla år typ i juni) är att vad fan kan man göra på födelsedagen?! Gå ut och äta, bio och sen då?.. Det där är redan uttjatat. hmm... får se vad jag gör då. 
 
Men nu ska jag plugga... åh. skolan suger.
Jag och min snygga Elin! 
 
 

Mellis nu

Om typ en kvart ska jag hämta ut mina kläder jag beställt! Gah, äntligen har de kommit

Eplosion på no:n

Rast nu!

Elin vill inte va med på bild -.-!

Åh

Mamma gjorde frukost till mig! :)) Mackan är enorm så vi får se vad jag orkar xd

Nail polish

Bleker tänderna!

Woop Woop! Man ska göra de 2-3 gånger per dag och jag gjorde de imorse, andra gången nudå! Man bör inte äta samt dricka något med mycket färgämnen i den period man bleker tänderna.. Kommer bli svårt.. Ajja. Man får bita ihop. Slutade 5 över tre. Ska snart gå till Maddes skola och möta upp henne :) kyss, ha de bra

Engelska nu.

Fick reda på att jag når målen! *Happyface*

Godmorgon !

Haha.. Efter den där jävla filmen kunde jag knappt sova igår. JAG HATAR CLOWNER! Jag har seriöst fobi för dom. Så jävla vidrigt. Och alla bah: möt din rädlsa. Haha. Tror dem seriöst att jag skulle vilja träffa typ "it"? Nejtack. Fyfan. Ja men nu måste jag klä på mig och så, får se vad det blir för kläder idag.. Det är 4 grader just nu så jag tar nog en stickad tröja och jeans.. Usch. Snart kommer vintern :(

Film nu med Madde !

Rört på fläsket !

Idag i skolan hade vi orienteringsdag... Tog 3 timmar att ta sig igenom skiten.. När jag, Emma, Sara och Elin va klara drog vi tillbaka till skolan, lämnade våra orienteringslappar och sen åt vi gaguette! Haha tjockisar! Man förtjänar det :) nu har jag ont i benen, knäna, svanken och fötterna. Härligt! Får se hur det går imorgon för mig på jumpan. Haha, kommer inte kunna röra mig. Kommer ha träningsverk i hela kroppen. Usch. Nej men tänk på det positiva, jag har rört på mig! Yeah! Haha. Nu sitter jag i Maddes skola och väntar på att hon ska sluta . Öka! Puss tjarå!

YES

haha wihoo!! Idag efter skolan så shoppade jag med Elin Pelin!
 
 Stickad tröja från Edblad&co
 
Hårklämmor från H&M
 
Bronze puder från H&M

 
 
 
Och när jag kommer hem så får jag se att min tandblekning äntligen kommit!! omg! 

Ja. Jag är taggad!

Blö. Vill till gymmet nu

Rädda mig..

Skola.. Igen

Fuck måndagar...

Nej men Godnatt!

Nu ska ja fan kolla runt lite till på internet sen ska ja fan sova... En dag ledigt lixom? Ja, man är ganska seg och as trött .. Får se om man ens orkar gå upp imorrn... Får oxå se hur jag mår då. Har somsagt lite ont i halsen och är allmänt hängig.. Usch.. Den här veckan är ganska viktig.. 3 prov. Kul! -.- plugga hela veckan. Yeey! FML

Beställt !

Stickade tröjan och skjortan ! :)) skulle ta upp från 7-9 dagar. Kan inte vänta ! D:

Sjuk idag

Fuck. Godnatt

Skola.

På en lördag.. Wtf?! Ser fram emot att få dissekera blöjor oxå!' eller ?.. O_o Äter frukost just nu. Ska snart börja gå mot skolan. Usch!

Batman!


Svullar gärnet med älsklingen jaoo'

Slutat plugget

Slutade halv ett idag! Soft!
Nu ska ja äta mellis och kolla tv, intressant inlägg osv ..

Glass!

Vi skulle egentligen ha hemkunskapsprov idag men vi slapp eftersom att killarna hade bad då :) vi tjejer fick äta glass, ananas och dricka juice :) Awesome! Har provet om 2 veckor ist. Najs!! Nej men tack och hej. Tjockar mig !

Frukost

Godmorgon! Igår tog jag bort http://blogg.se">blogg.se appen och laddade ner den igen :) så nu funkar de som det ska! Sitter just nu i älsklingens kök och äter frukost med Frank !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2424526/images/2012/pic_506e6ef99606ee018bd2ff32.jpg" class="image">

Skaffat blogg med kussen!

http://kusinpuss.blogg.se/ <-- in och läs!

Marianne

 
haha, tjockis .. 
Men ja, jag är forever alone som sitter själv och tröst äter vid datorn...

skolan SUGER

ja.. därför har jag inte bloggat! ↑  för att det har varit så jävla mycket plugg. Egentligen borde jag plugga nu för att jag har prov imorgon... men jaaa....  gör det ikväll :)))) 
Hemkunspaksfråga till provet: Vad heter den parasit som kan överföras från kött till människan?
jadu, om jag bara visste... Kul fråga osv. Det vill jag lära mig om! 
 
Nej men aah. nu vet ni det. Blö. cp trött osv. Ska va i skolan på lördag, TAGGA! -.-  Fick reda på att vi ska dissekera en blöjor då.. Läraren sa att vi inte borde smaka på pulvret som är i blöjan?! hahaha. wtf? Han trodde att vi kanske skulle tro att de va socker. Yeah right, socker i blöjor... mhm... Nej, jag lovar att jag inte ska äta nåt jävla pulver från en blöja o_o   förhoppningsvis vill min blogg.se app vara sammarbetsvillig med mig snart eller så får jag helt enkelt ta bort den och ladda ner den igen. D:    Men nu ska ja svara på Elins meddelande hon skickade till mig på fejjan jaoo! 
 
 
 

Ångest.

Blö. ska beställa en Canada goose jacka men har ångest .. vet inte om ja vill ha den bruna eller röda.. brun kanske blir bättre och så.. eftersom att jag gärna spiller på mina kläder och man ser smalare ut i brun och svart, men den röda är så fin den med.. ajja får se hur de blir.. D:

hjdsklöäa

Åh, vad fin rubrik va? ;) nej men hatar rubriker.. eller iaf att skriva dom 24/7.. 
 
Nyss pluggade jag till ett hemkunskaps prov vi har på fredag. Älskar't.. nej.. läste igenom papprena idag när vi fick dom för typ 3 veckor sen. Bradär! Nej, vi får se hur provet går.. ska göra mitt bästa iaf. Sen har vi massa annat skit i skolan, andra prov och läxförhör! juste.. wiho! ska va i skolan på¨lördag! va najs!!!!! Där vill jag verkligen spendera min lördag känner jag!! :D fyfan.. nejtack.. Ajja, vi slipper gå i skolan på måndagen vecka 45 iaf! kanske är värt de?.. om inte annat lär jag märka det..
 
Imorgon är det marknad! :D taggad osv.. ska köpa flera tusen kilo nougat förfan! <33333 hahaha..Gick till gymmet idag och så.. Fick en lapp som dem ska skriva på första gången man ska träna där så får man typ en vecka gratis för att prova och känna vad man tycker!  Ska bli najs. Får se vilken dag de blir. Förmodligen imorgon eller lördag, kanske söndag.. får se när jag har tid och lust helt enkelt :) De ska bli av iaf.. snart! Får se när Madde kan och orkar oxå ;p.
 
 
 
 
Me today jaoo
 
 
 
 

Ja, jag är en tjockis!

Men vem fan säger nej till donken?! 'Den personen är knäpp.. haaha. men ja.. De bästa som finns! <3333 haha men ska försöka sluta med min älsklingsmat för imorrn ska jag börja gymma om det går enligt planerna.. D: ska försöka iaf..

Dagen

Imorse vaknade jag försent... klockan 7, FUCK! skolan börjar ju 8... sminkade mig och klädde på mig på en halvtimma, sen var de bara att powerwalka till Emma som jag skulle möta. Sen mötte vi Elin och vi gick till skolan tillsammans! :) Vi han till skolan i tid iaf ;) 
Efter skolan drog jag och Erik till donken <3333 haha omg.. favorit placet lixom! ;D Hans pappa kom och hämtade honom sen så jag drog precis efter. När jag kom hem städade jag rummet.. hur orkar jag?! Dammsög, tvättade mina speglar och mitt sminkbord.. ja, nu ser det iaf ut som att någon bor där ;) 
Nu när jag klar och sitter och chillar framför tv:n med te, kollar på friendzone på mtv. Så ah, nu vet ni hur min dag såg ut! ni får ha det toppen! hörs sen! 
 
 
(jag och min snygging)