Viktigt!

Nu äre såhär att ja inte kommer blogga imorgon alls! För att jag ska sova hos Madde idag t imorrn för att vi ska till grönalund imorrn! då tänker ni "men dom har inte öppnat?" Men de är såhär.. att bravida (en el-firma) ska ha en "bravida dag" på grönalund så man får gratis biljetter och inträde osv.. och Thomas (Maddes pappa) jobbar på bravida och hans barn ska såklart med ;) Och Madde o hennes bror Alexander fick ta med sig varsin kompis, så jag får följa med! :D Madde valde mej!! :D haha... imorrn åker vi vid 9 ungefär.. (kanske hinner blogga på morgonen) sen ska vi vara på grönalund till kl 11 på kvällen antagligen.. så vi e hemma vid 12 på kvällen/natten. Jag kommer självklart att ladda upp massa bilder från grönalund! Ska ju dela med mig av mina stunder :P
Vi får hoppas att vi kommer ha skit nice ;) .. men Maddes pappa sa att vi borde sova nu eftersom att vi ska upp tidigt osv.. men Madde o jag lär kolla på tv o snacka ett tag till :P Ajja.. men nu vet ni varför jag inte svarar på era kommentarer eller inte bloggar! Men ni får ha det så jätte bra medans, så hörs vi på söndag! puss<3



haha, seriösa bilder *HOST* men somsagt, man ska dela med sig av sina stunder ;)

Gjort design till Madde! :)


se mer detaljer på henns blogg! www.ppaniic.blogg.se
Säg till om ni vill ha design :)

Ny design! ;)

för ca en vecka sen vann jag en designtävling.. priset var ju att få en design. Nu är min design klar! :D blev stolt! och den är ju inte lika mörk eller vad man säger , som den andra var!
Vilken design gillar ni mest? den gamla eller nya? (svara ärligt) <3

Jag blev iaf nöjd! :)

Bilder :P





MADDE MADDE MADDE!

VI SKULLE JU SES IDAG! RING MIG OM DU SER DETTA EFTERSOM ATT DU INTE SVARAR PÅ SMS! RING RING RING!!!  :)

WOHO!

Jag var med i en tävling om att vinna strumpbyxor. jag vann! :D och fick hem strumpbyxornan igår!! De är sjukt snygga tycker jag!


Vad tycker ni då? :)

Min mobil är dum!

Jag kan inte skicka sms från min mobil helt plötsligt! det står "försök igen" hela tiden! dumma mobil helvete asså!!!
Så alla som smsar mig, om ja ínte svara så äre min mobils fel!! hehe :P
Jag börjar bli lite trött men ja ska svara på era kommentarer innan jag stänger av datan. har 2 sidor kvar, de är bara att kämpa sig igenom tröttheten! :/
Håller på att snacka med en tjej som ska göra min nya design. Jag vann nämligen en design tävling så de är mitt pris! hitills är den skit bra! :D



as gammal bild på mej som blond!



EGO! :) haha xd<3

dumma mej!

fett elak ja
 har varit, dissat bloggen såhära :s men nu bloggar jag så tummen upp! :D Idag var jag med Madde, vi tränade och var allmänt duktiga ;) Var på stan med, men hittade ingenting.. ajja, får kolla nån anna dag.
Nu ska ja svara på era kommentarer och sen ladda ner lite musik från youtube :P


.

Hej! :) jas är ute o tränar med Madde, svarar på era kommentarer sen! puss

en bra film jag tipsar er om!


den är grymt bra! ;) KOLLA PÅ DEN!

Shoppade lite ;)

Idag har jag inte hunnit uppdatera bloggen, sorry  :( men jag var ju o shoppade med Madde! :)

Detta köpte jag;



magtröja från gina tricot 149:-


Svarta tights från Gina tricot 99:-
Sen en ÄKTA skinnjacka flr 200:-!!!!! BILLIGT! (rea)
Sen köpte jag oxå ett par fina jeans från cubus 199:-



tjarå!

Ne! nu har jag suttit vid bloggen hela dagen, min data är varm och laggar upp sej. Den vill sova nu ^^ så jag säger heej då till er! sov gott sen då! :P Nu ska ja iväg o se på tv!  Ha en bra kväll :)
HÖRES!

 

ego :P tjahrå!<3

Kläder från H&M

Sia vs Ben and jerry's?

Håller på att äta en glass som mamma precis köpte till mig.
Är som en Ben and Jerry's förpackning men absolut inte lika god som den! Den här glassen kostade 39:- Så den är ju billigare än en b&j.
så här står det på framsidan av den: Fyllig chokladgräddglass med sega kladdkakbitar, mörk kolasås och kanderade pecannötter.

Prova om ni blev frästad :)

FAIL!

Ja.. jag är så jävla klumpig! skulle göra iårdning lite kaffe.. tror ni inte att jag spiller ut kokande vatten på fingrarna eller?! fan vad ont det gjorde! jag bara kastade muggen i diskhon och stod o sjöljde fingrarna under iskallt vatten! Fick en blåsa millan pekfingret och långfingret så nu ka jag inte hålla ihop dom eller böja helt på  pekfringret.. smart jag känner mej (A) Tog nyss en isbit och satt mellan fingrarna nyss, men de hjälpte inte. Så nu ska jag gå o hämta en till isbit :P

bye <3

Lite ändringar i bloggen! :D

Har bytt smileysar och muspekare. Man tröttnar snabbt på samma smileysar i varje inlägg så böt ut dom mot andra  :P Sen böt jag muspekare för att påsken är lixom typ över så .. :) Om ni inte ser mina ändringar tryck på F5 så lär du se dom ;)
Ska byta header nån gång mä ;)<3

Hejsan!

Idag vaknade jag víd halv 9. ganska tidigt men :( Jag kollade termometern på en gång. det är 26 grader ute, redan!!!.  Ska klä på mej o sen ut o sola. I den värmen lär man bli brun ;) Just nu kollar jag på tv :P
har inte så mkt mer att blogga om, vi hörs puss! <3


ignorera min näsa (A)<3

Natti Natti!

Detta blir det sista inlägget för dagen! Har haft en toppen dag! hoppas ni oxå har haft det! Imorgon ska jag nog vara med Madde om inte planerna ändras. Vi ska nog ligga o steka på hennes stuttsmatta (stavning) men somsagt, vi får se ;) men man kan alltid hoppas. Annars får man väl steka själv ute på balkongen :P För brun vill man ju bli ;)
Just nu ligger jag i sängen o svarar på era söta kommentarer, kommer forsätta att göra det öven om jag inte bloggar mer för idag.

Denna kanske kommer bli min nästa design! :)

Ha en bra kväll så hörs vi imorrn! <3 natti natti

Dissat bloggen + er! :(

Sorry, men imorse när jag höll på att svara på kommentarer så ringde pappa och frågade om jag ville komma över. Jag sa ja och drog dit. Kom nyss hem så jag svarar på era kommentarer. för er som blev oroliga säger jag bara att jag lever ;)
Idag har jag inte gjort så mkt hos pappa, umgåts och så.. Vi käkade kina mat! 4 små rätter år jag ofc ;)
Gillar ni kina mat?
hmm... här är en bild på min och Jack skugga. Jack är min lillebror. idag lärde jag o pappa honom at cykla ;) Bilden är inte så bra eftersom att jag fotar med mobilen :P

Min tröja gör att jag ser biffig ut xd..
jaa. idag fick jag även söta örhängen :P
Inte bra bild men men :)



Vad tycket ni? :)

shit! 25grader ute?!

Omg.. Det är  sjukt varmt ute, 25 grader har jag hos mig! Det är sjukt varmt.. och jag har ingenting att göra idag, så de blir nog att sola lite ute på balkongen, kanske fotar sen.. får se ;) Men jag har fina foton från igår, men eftersom att överförningssladden är borta så kan jag inte ladda upp några bilder :S Men jag ska leta efter den!
Men nu tänker jag ladda upp lite sommarbilder från förra året ;)




Sjukt gammal bild när jag var blond!



Min Elin



Kläder från bik bok! "vill ha lista"



vilken/vilka tkr ni e finast? från 1-13!<3

Ny muspekare!

Tänkte att den skulle passa bra till påsken så de blev ett påskägg! vad tycker ni?<3

Tja

jaha, då var man hemma igen då efter en underbar dag ute på landet! :) Jag fick 250 kr av min morbror och ett påskägg av han o hans fru ;)
Efter vi hade ätiti påskbord gick jag, kusinen o hans tjej ner o tittade på edblads och co. Hittade en söt tröja på rean. Men hade inga pengar med mig så köpte den inte :S Får se till att ha de nästa gång ;)
Har ni haft en bra dag? :)


Glad påsk på er förresten! ;D

hejsan!

nu är jag i grisslehamn på landstället med släktingar! :) vi ska snart äta och efter det ska jag ,min kusin o hans tjej iväg till edblads. ska passa på att fota lite med ;p jag uppdaterar via mobilen nu så de blir inga svar pä kommentarer eller så. :( tyvär. men ikväll får ni svar på era kommentarer ;) just nu sitter jag i en fotöjl och slappar. väntar på att maten ska bli klar och tittar på när malin (min kusses tjej) gör en jordgubbspaj. haha, skoj skoj! jag ska försöka sola lite sen, få lite färg. men vi får se hur det blir med det :p .. min mormor sitter i soffan brevid mig och snackar med mig. så hejdå bloggen! hörs ikväll :)

är med och tävlar!

Var med i tävling att bli dagens blogg här: http://filippalinneas.blogg.se/2011/april/awesome.html#comment

Påskafton :)

Jaha, idag är det påskafton dåå.. får se hur denna dag blir ;P Men jag tror att de blir bra! :)
Vid 1 ska jag iväg till min morbror och kusinerna.. kommer äver  träffa mormor där ;) Men mamma jobbar från 12 till 21 ikväll, så de kanske inte blir lika kul :S får se..
På morgonen vaknade jag vid 6. såg att jag fått sms och svarade. Madde va vaken samtidigt som mej, så vi kunde smsa :) Men somnade om igen och vaknade vid 8. Gick upp o åt frukost och sen fick jag en söt chokladkanin av mamma. Sen fick jag leta efter påskägg.. Det såg ut såhär innuti den:

(suddig billd med webb cam)
100 kr, 3 triss lotter och massa godis ;)

Vad fick ni i era påskägg?<3

good night!

Nej, nu ska ja läsa om kameror i min tidning jag fått o sen glo tv. slltid liak kul ;) men ni får ha en fortsatt underbar och fin kväll så hörs vi mer imorgon :) <3
sov gott!

haft det underbart!

Kom precis hem från Elin o Johanna. vi hade toppen-kul! :D
Först kastade  vi frispee och larvade oss xd.. sen spelade jag o Elin badminton! awesome! <3hmm..
Vi snackade såklart en hel del. Men jag gick hem vid halv 9 för att dom skulle packa till imorrn, då hon dem ska iväg till deras låtsas pappa o fira påsk. När jag kom hem gick jag såklart till datan o godiset först ;)
SÅ just nu ligger jag och käkar godis framför datan. Egentligen ska jag äta mat... men iaf ;)



xoxo

Kommer bli borta ett tag!

Ska iväg o träffa Elin o Johanna nu, men vi hörs sen!

Länkbyte!


http://erikssonochbystrom.blogg.se/
http://erikssonochbystrom.blogg.se/
http://erikssonochbystrom.blogg.se/

Varit o handlat med Mamma :)

Vi "påskhandlade" lite nyss ;) jag fick:

Milkshake med jordgubbs smak från Willy's :)

Pucko från willy's
en sån där doftsak till toaletten, fast jag har den på rummet ;) Luktar apelsin




Godis!
Fick oxå lösvikts godis, typ 1kg!! så JÄVLA gott! :)


och hårinpackning!

ja, de var väl allt tror jag ;)

Jag har inte uppdaterat mkt..

Men iaf ;) jag har lixom annat för mej :) Igår eftet jag bloggade så var jag med Elin :D Har oftast skit kul med henne, som igår ;)
När jag kom hem så låg en tidning på min säng. Det var en tidning som jag har beställt. En fototidning. Står alllt om objektiv och inställningar i den.

Just nu kollar jag på tv och är super trött :( inte bra :s Men jag är glad eftersom att de är första dagen på lovet.
idag har jag tur oxå eftersom att det är lite soligt! Roligt roligt.. Idag ska ja inte göra så mkt tror jag.. ingenting planerat iaf ;)

Äntligen påsklov!

Så jävla skönt med lov nu! :) Skoltrött :S.. Nu kan man sova hur länge man vill :D

Idag i skolan gjorde jag inte så mkt, villa bara att dagen skulle ta slut xd. Tess var inte i skolan idag, för hon var ledig :( men jag o Sanna hade kul :D egentligen skulle vi slutat kvart över 2 idag, men vi gjorde ett läxförhör o fick sluta efter det! :) klockan halv 2 gick jag ifrån skolan med Sanna <3

Efter skolan gick jag, mamma o Sanna o fikade på Café Tullen! :) Jag tog en fralla, fanta och ett vaniljhjärta
(bilden under)

Sanna tog en fralla och fanta! :) Mamma tog nån varm macka o kaffe :P

aah, på tisdag ska ja nog till sthlm med Madde om allt går som planerat, kanske ska till täby centrum med Sanna o Tess på onsdag! SHOPPING ;) Måste ju hitta en fin klänning till avslutningen .. Har ni hittat nåt fint till skolavslutningen?
Kanske ska köpa den här:
fast de blir nog i vitt!
Men vi får se om jag hittar nåt annat. Man vet aldrig ;)

Ska stänga av datan!

Ha en fortsatt trevlig kväll

puss!<3

RÖSTA PÅ MIG SÖTNOSAR!

http://idaahlsens.blogg.se/2011/april/finalisterna-finns-nu-oppe.html#comment
http://idaahlsens.blogg.se/2011/april/finalisterna-finns-nu-oppe.html#comment
http://idaahlsens.blogg.se/2011/april/finalisterna-finns-nu-oppe.html#comment
http://idaahlsens.blogg.se/2011/april/finalisterna-finns-nu-oppe.html#comment


snälla söta rara! kommentera hennes blogg o rösta på mej, som tack följer jag er blogg på bloglovin! :)<3

Hemma! :)

nu är jag hemma o bloggar igen! ;) Tumme upp för det :P
När jag var med Eveline så gick vi till "spökhuset" på Roslagsgatan...de är ett öde hus :p vi gick där som vi gjorde för typ ett år sen. Vi kollade på allt vi gjort.. Vi hade möblerat om och så förut.. Eveline tog hem en söt Ljuslykta eller vad man säger.. som ett ljus är i. :)
Sen tog hon hem en annan sak.. som man hade sockerbitar i förut :P Den är typ flera år gammal!
haha, kul hade vi :D

När ja kom hem började bråket mellan familjen .. jobbigt .. men jag gick in på rummet ;) slapp bråket xd..


puss på er<3

Hej!

Nu uppdaterar jag hos Eveline ;) men jag ska blogga mera när ja kommer hem..
ida i skolan hände inte mkt.. vi redde ut ett bråk (säger inte vad eller med vilka) hehe ;) men de hände inte så mkt mer :P
pallar inte skriva mer, tangenterna dummar :O höres sen :D

Godnatt älskade blogg o bloggläsare!

Jag ska stänga av datan nu, glo på tv o messa gäller nu! laddade just klart mobilen så den är klar att messa med! inte kul när den lägger av hos en kompis :( har hänt 3gånger nu hos samma person?! haha, kanske är nåt skummt... xd.. Men vi hörs med imorgon! godnatt alla söta bloggläsare, höres imorgon! :*



xoxo

är med i fototävling!

http://idaahlsens.blogg.se/2011/april/fototavling.html#comment 
ännu en fototävling!! de är temat: vår och känslor!

Jag tävlar med denna bild för att de var de första blommorna jag fotade i vår! hoppas jag vinner.. :D
heja på mej :)

är med i fototävling!

http://mmysandra.blogg.se/2011/april/foto-tavling.html#comment

var med du oxå!


Tävlar med denna bild, hoppas jag vinner :D <3

Hejsan!

Dålig uppdatering eftersom att jag drog t Madde efter skolan :P Men nu är jag hemma iaf ;)
Idag hade vi volleyboll turnering i skolan.. Vi förlorade :( Men de var ju lite kul iaf :D Först låg vårat lag under med 11-1.. motståndarna hade 11.. sen när ja,sanna o Tess var med så stod det 20-19 (vi hade 19 poäng..) sen så vann dom för  att dom fick ett poäng till :( men jaja :P 
Man skulle klä ut sig. Tess, ja o Sanna skulle vara killar.. men ingen av oss hade kill-kläder så vi var inte utklädda :( Men nästa år ska vi klä ut oss ;) hoppas jag.. xd

Efter skolan drog jag hem till Madde. Det är mamma-vecka för henne så vi var hemma hos hennes mamma!  Vi nördade guitar hero, super matio och lego på xbox/wii.. De är kul ju (y) sen gosade vi med hennes söta lillasyster Maja. hon är 4 månader imorgon! haha, gölligt!!

Nyss när jag kom hem, kastade jag mig framför datan! :D haha, måste ju blogga o vara lite uppdaterad ;)

Svar på tal:



http://twobabesisall.blogg.se/
 :
Vad ska du hitta på i sommar?
svar; tja, jag ska sola, bada och vara med massa kompisar! får se om jag drar ut till landstället ;)

Har du några husdjur?
svar; japp! jag har 2 dundersöta djur! en kanin som heter Oscar och en hamster som heter Roxanna!

När började du att blogga?
svar; ja började för typ 3 år sen med en annan blogg.. sen har jag gjort nya efter varje månad typ.. men stannar med den här bloggen ett tag till ;)

Vad fick dej att börja blogga?
svar; pinsamt.. men  jag tror det var kissie och dessie och dom som gjorde så att jag blev lite avis på deras bloggar :P

http://eessrraa.blogg.se/ :
Hur ser din tanborste ut?
svar; den är rosa ofc ;)

om du skulle vara på en öde ö, vilka 2 saker skulle du ta med dig?
svar; en enkel fråga! Mobilen och kameran! får hoppas att man har tecking bara :P

Har du en pojkvän juts nu?
svar; nej, det har jag inte. årkar inte med att bli sviken eller svika någon .. så nej

http://penholder.blogg.se/ :
vilka bloggar är dina favoritbloggar?
svar; oj. det blev svårt.. men jag gillar mode och foto bloggar. så alla som har nåt med det att göra har mina favorit bloggar!

vad lyssnar du på för musik?
svar; haha, det kan gå från Tokio hotel till Johan Palm..så det är helt olika.. beror på vad jag känner för ;)

favoritband/artist?
svar; Sabaton, Tokio hotel, Johan palm och Jimmy Jansson... kanske?

vad är din största och värsta rädsla?
svar; att bli av med mina närmaste vänner o släktingar!

vem är din bästa vän?
svar; känner mig dum, men har faktist några.. Men Elin har jag känt i över halva mitt liv så hon e som en lilla syster!<3 och Madde är som en storasyster <3

hur mår du? :D
svar; jorå, jag mår rätt bra.. fast inte alltid när jag är i skolan, men det löser sig nog :)

tänker du följa min blogg? hihiihih fniss.
svar; absolut!

Anonym?
har du rökt ngn gång?
sv; haha, nej ;)

har du kille? :)
svar; nepp :P

http://onlythea.blogg.se/ :
Hur många läsare har du :)
svar; jag har ca 150 unika och över 300 sidovisningar per dag :)

http://sandravanilj.blogg.se/ :
Vad har du för sorts bil?
svar; det är en väldigt gammal och omodärn jeep :)

http://eliinbloog.blogg.se/ :
1.hur gammal är du?
svar; jag är 13 år :)

vilken stad bor du i?
svar; Norrtälje om de säger dig något ;)


kul att ni ställde frågor till mig! Men eftersom att de är minst 3 st som frågar varje vecka om mitt efternamn så tar jag det nu! Jag heter Radojewska i efternamn. Det kommer från min mormor som är från polen. Men jag är svensk! ;)

Frågestund!



fråga exakt vad du vill!!<3
svaren kommer upp senare ikväll :)

johan palm!



Gillar ni Johan palm?<3

Beställde! By gina tricot

Det blev detta;

79:-
99:-
79:-

149:-

vad tycker ni? :)

Är med i tävling igen! ;)

http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/april/vinn-strumpbyxor.html#comment Tävlar om söta strumpbyxor! :)
var med du oxå ;)

Nr26
Stretchig svart nätstrumpbyxa. One size,...
 
79,00 SEK
Nr15
Svart transparent strumpbyxa med inslag av gult, lila och blå...
 
79,00 SEK
Nr1
Stretchig svart nätstrumpbyxa. One size,...
 
79,00 SEK
Nr14
Stretchig svart nätstrumpbyxa. One size,...
 
79,00 SEK
Nr10
Enfärgad stretchig strumpbyxa. One size, motsvarar strl 36-40. Tjo...
 
79,00 SEK
Nr6
Leopardmönstrad strumpbyxa. Solbrun bas och mörkbru...
 
79,00 SEK
Nr2
Stretchig svart nätstrumpbyxa. One size,...
 
79,00 SEK
Nr18
Zebramönstrad strumpbyxa. Svart zebraränder och ljus sva...
 
79,00 SEK
Nr16


Några av de söta strumpbyxoorna ;) <3

hemma från skolan nu!

På morgonen mötte jag Tess på busstationen. medans vi väntade på Sanna så träffade jag Elin, Lovisa och Carro. jag fick en autograf av Lovisa!! Det var Johan Palms autograf!!! OMG! Gissa om jag blev glad lixom?!

skoldagen började bra. Fick ju träffa alla ^^ Men senare var den mindre bra.. Sanna drog efter lunchen, hon skulle till doktorn och rönka (stavning) sin axel :p Och sen vid sista lektionen drog Tess hem. hon var sjuk :( Så aah.. jag var själv under sista lektionen. men den var bara i en timme så jag stod ut ;)

Efter skolan så gick jag ner till mammas jobb och vi skulle ha sällskap hem ^^ Vi gick in på ICA kryddan och handlade dricka o lite så ;P Idag skulle jag vara med Eveline, men hon har inte svarat på mina sms eller hört av sig på något sett :( Så de blir nog att jag tar det lungt idag mä! :)

Just nu kollar jag på tv och äter activia, för jag har problem med magen.. och den hjälper faktist!

Någon som har smakat? :)

Natti Natti!

Nu har jag gett mina undebara gnagare till djur lite god gnagar-mat! kvällsmat lixom! Både kaninen och hamstern äter nu. gulligt ;) jaa.. jag har lagt fram kläder tills imorrn, målat naglarna, bestämt sminkning och bäddat rent i sängen! Toppen! ska dra på mig mitt ny tvättade nattlinne nu. härligt :) Men ha en fortsatt bra kväll! god natt! puss




xoxo

Målat naglarna

så här blev resultatet:

har för korta naglar men :(

nagellakcet köpt på H&M i 4-pack för 49.90:-

Färdig!

haha, nu har jag duschat klart och ska snart fixa mina naglar o välja kläder tills imorgon! skoj skoj! Hade hårinpackning i håret nyss:


har ni testat den? :)

Förslag på hårinpackningar? :)

brb...

Ska iväg o duscha.. svarar på era söta kommentarer senare! ;)

Härligt väder ute! :)

Kom precis innan för dörren! Mamma ville ha blommor så jag gick o köpte det till henne.. fick en ben and jerry's av mamma ;) gissa vilken smak jag tog??! jo en:

Så jävla gott asså! min favorit, helt klart!
Ska snart ut o sätta mig på balkongen med mamma och njuta av glassen och värdret!

Vilken är eeran favorit? ;-)

söta Sommar kläder från gina tricot

En super fin tröja för endast 79:-
Söt klänning för 199:-


Fina shorts för 249:-


Tröja för 99:-

leggins för 99:-

söt bh för 79:-

vilken gillar ni mest?

Hundvakt!

Fritiof kom nyss! den söta lilla hunden jag brukar vara hundvakt åt!
Vi var ute på en promenad och därför svarade jag sent på era kommentarer. Men svar får ni alltid ;)

Visst är han söt?!

Ny dag, nya tag!

Godmorgon!
snackade just med mamma om att jag värkligen vill till New York snart! Hon sa att hon tyckte  det var för lång resa dit och så.. men vi ska kolla upp ett ställe vi kan åka till istället som är närmare och så.. hon LOVADE det. men vi får se hur det blir med lovandet...

Har ni sovit gott?

tja :)

Nu är jag hemma från en toppen kväll med Evelina! Först möttes vi vid en bro bakom badhuset. Sen gick vi till lommarn o satt på en bänk o snackade! Senare gick vi till brännes o träffade lite folk :P Efter ett tag drog vi hem till mig och nu har hon åkt hem! :( kommer sakna henne! men vi kmr nog ses igen ;)
fast hon ska flytta om ca 5 veckor ut på landet med hennes mamma.. men hennes pappa bor kvar i norrtälje! :D



Har ni haft en lika underbar kväll som mig? :D

Uppdaterar :)

Tja! har varit fullt upptagen med att komma ikapp med alla kommentarer jag fått! och nu har jag det! ;) ska kanske snart ut och träffa en gammal kompis! var typ 2 år sen jag var med henne så det ska bli kul! :D  Men det är inte helt säkert.. men vi får se!
Just nu ligger jag i sängen och väntar på svar från min kompis Evelina! har nyss noppat ögonbrynen och ätit! :)

Men nu ska ja iväg o träffa Evve! ses sen! :*

ny design?

 

ska jag ha denna som nästa design eller skaja göra en ny? :)

Tillbaka!

Ursäkta mej för en pause och utan att ja sagt nåt, men nu e jag iaf tbx! ;)
Idag ska jag träffa Madde lite senare, hon är hos sina kusiner just nu!
Själv gör jag ingenting, målade, ritdade och fotade lite nyss men nu orkar jag inte det! :( kanske laddar upp bilder sen!

...

Idag pallade ja inte blogga eller svara på kommentarer förrän nu. Jag har ju vart med Madde o de e inte så kul att bara blogga o så när man e med kompis.. så jag sparade bloggandet tills nu! :)
Somsagt, jag var med Madde efter skolan. :D vi spelade the sims, super mario, rebubbled, pacxon och mkt mkt mer! :) Spel beroende kalllas det ;) haha.. När jag kom hem tog jag fram Billy's pannkakor med choklad och åt! :) Mumms!! Sen så gick jag direkt till datan och bloggade ;) Haha, kan inte dissa bloggen för en dag:D SKa försöka att inte göra det iaf ;)
Just nu kollar jag facebook och smsar en del! Kul att få veta vad alla kompisar gör!



Har ni haft en bra dag? :-)

Bilderna! :)














TjA! :) ♥

Sitter här med Madde! :) kom nyss hit från skolan :D Vi ska snart fota oh skicka in bilder till en tävling (A) Laddar upp bild senare på vilka bilder vi skickade till tävlingen! ☺ Ska bli spännande för mig med ;)


(gammal bild) :D

Hem ljuva hem! :D

Hemma nu från pappa! haft en toppen dag! orkar inte skriva vad vi gjord men :)
Är lite deppig, pappa försöker sälja min bil.. ingen som vill ha den hittils så vi får hoppas att ingen köper den!!

Ska iväg..

Men ja svarar på era kommentarer när ja mkr hem! :)
just nu ska ja t pappa, ha det bra! :D<3

God morgon! :)

Vaknade vid 7 av min kanin som gnagde på sitt galler. Men somnade om till halv 9 då minn hamster höll på att käka knäckebröd! :( åh.. då vare bara att gå upp :/ Fick god frukost! :D

just nu ska ja fixa design t Elin. bye! :)<3

kommit hem efter en underbar dag med Tess!

Vi hade värkligen en toppen dag idag! först när hon kom tilll norrtälje så gick vi ner på stan o provade skit fula kläder :p Sen gick vi och fikade :) Café Tullen hette det typ. ´Vi tog varsit vinebröd och cola ;) efter typ en halvtimme tog vi varsin glass. hon tog pigelin och jag tog twister! :) Gött!
Vid halv 3 började vi gå mot hennes träning, på vägen köpte vi varsin pim-pim klubba på hemmakväll. Vi var på hennes träning vid 3 och då började den! Hon spelar tennis! riktigt duktig är hon ;) Jag satt och kollade på i en timme. Sen drog vi hem t henne och kollade på film.. kommer inte ihåg vad den hette, men rolig var den :D Vi gick till "spökhuset" där oxå.. typen kilometer att gå från Tessans hus, men vi gick iaf ;) När vi kom dit så började det blåsa, det var en obehaglig känsla :S Men vi vågade inte gå nära det så vi gick hem t Tess igen. aah. inte så mkt mer hände :) Hennes mamma toppade mitt hår jue! blev nöjd, blev av med de slitna håret (Y) :D  


(gammal bild) :D

pause!

nu ska ja iväg o träffa Tess. men bloggar senare! :) ha en underbar dag! puss

Dåligbloggerska.se

Förlåt.. hah, undra hur många ggr ja skrivit det nu :P men jag hade mkt att göra igår så de bllev aldeles för lite bloggning :( men nu bloggar jag!
Imorse vaknade jag vid 7. Då kunde jag inte somna om :( Så jag passade på att läsa min bok jag fick låna av Linnea för typ ett år sen. (hade glömt bort den, men började läsa den i onsdags) den är på 159 sidor. och jag läste ut den imorse! :D



Text från baksidan:

Monica är helt säker på att hon ska trivas på Chileen Academy, internat skolan på Phantom Valley. Men när hon hittar det gamla dockan börjar undeliga saker att hända! Kan det vara sant att det spökar på skolan?

Monica flög upp ur sängen och stirrade på kudden. Där låg dockan! Hur hade den kommit dit? Hon hade ju stoppat tillbaka den i lönnfacket i garderoben. 
Darrande tittade hon bort mot garderoben. Dörren stod på gavel. Kunde Allegras spöke tagit ut dockan och lagt den där?


Den här boken får 4,5 stjärnor av 5.

Tipsar om boken om du gillar spännande och spökiga böcker!

Seg bloggning!

Förlåt för det, men har varit med Linnea! :D drog hem t henne efter skolan, men först hälsade jag liite på min gamla skola :) Vi har inte varit hemma hos varran på typ 1-2 år?! galet eftersom att vi är kompisar sen dagis?!
Men fick träffa henne idag iaf ;)

I skolan så hände inte så mkt.. jag o Tess snackade om "bandet" vi ska göra på musiken. kom fram till att vi 2 ska sjunga o ja ska spela gitarr samtidigt (Y) Får se hur det blir ;P Sen så ritade jag, Sanna o Tess på Kennys tröja på ryggen.. han satt framför oss i klass rummet och han trodde vu gjorde "massage" men han hade massa sträck på ryggen sen! hehe.. men efter skolan gick ha förbi mig och gjorde ett stort stäck på min rygg! :O haha, man får för gammal ost :P Sanna suddade bort det sen! :D

ah, just nu så bloggar jag o svarar på kommentarer! ha det bra :*

Bye!§

bliir tv nu! hej så länge!<3

Ego bilder :p









Uppdaterar :)


Hallo! :) var nyss duktig och fixat smileys till Elins blogg, och en header till henne! ;P Om ni vill ha en header kan ni kontakta mig :) <3
hmm.. just nu sitter jag brevid en sovande hund, han blev nog trött av att vi var ute och sprang :P Snackade nyss med mamma i tele. hon kmr hem sent idag igen. vid nio typ, hon slutar jobba då iaf! Men de e inte så långt kvar egentligen :P ajja...

Vad gör ni sötnosar då? :)

Uppdaterar :)


Hallo! :) var nyss duktig och fixat smileys till Elins blogg, och en header till henne! ;P Om ni vill ha en header kan ni kontakta mig :) <3
hmm.. just nu sitter jag brevid en sovande hund, han blev nog trött av att vi var ute och sprang :P Snackade nyss med mamma i tele. hon kmr hem sent idag igen. vid nio typ, hon slutar jobba då iaf! Men de e inte så långt kvar egentligen :P ajja...

Vad gör ni sötnosar då? :)

Hejsan!

Förlåt att ja inte bloggade igår.. men min gitarrlektion höll på till halv 10. sen skulle ja hem, ta  bort sminket, byta kläder, kolla tv, och så.. så klockan blev rätt mkt ^^ okrade tyvär inte blogg :( men nu gör jag det jue!

I dag så kom Elin, Carro och Julia till min skola! :) Dom skulle typ sjunga och så i aulan så jag passade på att hälsa på dom! ^^
Vi har fått en uppgift i skolan på musiken, vi ska skapa ett band i olika grupper. Min grupp är: Jag, Sanna, Tess, Emma, Elin och Carlis (carl-johan) men han skolkar typ hela tiden så de kmr bara bli vi tjejer ;) Jag skaspela el-gitarr eller vanlig. får se ;) Tess ska spela trummor, elin ska spela cynt (stavning) Emma ska spela el-bas och Sanna ska spela nån av gitarrerna.. fåår se vad vi kommer framm till! :) Roligt kommer de bli iaf ;) man ska sjunga med, men ingen av oss vill stå där och sjunga infäör hela klassen, så alla ska få små mygg-mickar och sjunga samtidigt som vi spelar :P

När jag kom hem så kom Fritiof rusande mot dörren (hundeen jag brukar vara hund vakt åt) Han är så söt! ;)
Vi var  nyss ute och små sprang på parkeringen och han fick hoppa över lite hinder! :) hehe.. men jaja. nu sitter jag i sängen och bloggar, chattar och smsar :P

Blogg pause..

Sorry, men nu ska ja iväg o se på tv, sen ska ja på gitarrkurs ;p men vi hörs efter den! puss

dagens blogg:

http://daniglitters.blogg.se/ 

Fin blogg! tipsar om den!! :) kolla den bettja ;)

Usch Usch Usch!

Inte kul när folk bråkar, framför allt inte om man är kompis med båda. känner dom inte så bra men iaf ;) Det är aldrig kul med bråk :( dom bråkar om en kille.. eller en tjej gillar en kille och hennes kompis håller på med honom.. aja.. tjejbråk iaf ;P

Men ja försöker få dom att sluta.. men en blir sur på mig och då blir vi 2 osams och så blir det bara värre..:(
tips på hur jag kan lösa det utan att mina 2 kompisar slipper snacka? :D <3

Seg ;)


Hejsan! :) Tog lite lång tid för migg att blogga idag men hade annt för mig, som att vara med Tess o Sanna, och äta glass! :D tihi (a) Glass båter är så himla gott! Det får man aldrig nog av ;)
Efter skolan gick ja, Tess o Sanna hem t mig. vi snackade och åt glassbåtar. jag visade oxå ett fotoalbum på när jag var liten (a) hade lovat dom det ;)
Sen så skulle dom ta bussen hem så jag hängde med t busstationen. gick sedan hem och kollade på tv. hehe ;) Inte så mkt bra vid den här tiden på dagen tkr jag :s

Just nu bloggar jag och svarar på kommentarer :p

är tyvär inte klar med alla headers så får ladda upp bilder en annan dag på dom! ;)

ha det gött! :D

Ny duschad! :)

Alltid lika skönt att duscha på kvällen, efter en jobbig dag i skolan! :) Sitter med en handduk just nu runt mitt hår :P årkar inte bry mej just nu xd.. men iaf, just nu chattar jag med Erica och Evelina. Erica berättade att hennes fötter krymt och Evelina och jag planerar när vi 2 ska ses ;) var typ ett år sen, så det ska bli kul! Mamma slutar jobba vid 9 idag, har varit hemma själv länge nu ;P Skönt, men eftersom att malin har tvn så äre inte lika skönt! :( Måste ju se på tv förfan.. xd.. men jaja, datan duger ;)


en annan header :P<3

Ska spela lite gitarr nu!

Öva mig inför imorrn när ja har gitarrlektion :S får se hur det går ;)

<3

Hej!

Nu har jag äntligen internet på min dator ;) så jävla skönt! men eftersom att ja inte blev klar med alla headers igår så kan ja tyvär inte ladda upp bilder på dom! men ja tror jag gör det imorrn ;) Får se!

<3

nu kommer en av alla headers!


vad tycks?<3

hejsan!

tjaa! :) idag hände inte mkt i skolan..tråkigt nog.. men sanna o tess var där så de var kul iaf ;) efter skolan gick vi 3 ner mot busstationen. tess svängde av vid bibblan och ja o sanna gick t busstationen. medans vi väntade på hennes bus så snackade vi ;p hennes buss kom typ 5över halv 3 och då gick jag hem. åt mellis sen och nu ligger ja i soffan o kollar tv. detta blir ett tråkigt inlägg för att jag mobil bloggar så det blir ingen bild! :(.trist.. men ni får bilder sen ;) .. vad har ni för er då? <3

<3

Jaha, då börjar man bli trött igen då! samma visa varje dag! hehe.. vakna, skolan, kompis, bloggen, sova. vakna skolan.. osv osv osv! usch usch usch! kom med nåt nytt ;) xd men iaf .. jag försöker få Madde att svara på mess.. hon är ju lagom seeg lixom! :( men min data har blivit riktigt varm nu och den behöver stängas av, så vi hörs imorgon! puss o smek, sänglek! :)


(ful bild men laddar upp mer bilder imorrn ;) <3)

Facebook!

Ja, som vanligt är det bråk på facebook .. den här gången är iaf inte jag offret ;) nu är det istället en som jag inte klarar av.. de var tur för mig ;) hehe.. men hon håller på kaxa på facebook och när man snackar i skolan så drar hon bara.. vad tycker ni om det beteendet?..INTE okej..


ajja... vi får väl se vad som händer ;)

Nästa design?

Hejsan! :) Just nu håller jag på att göra massa designer till bloggen. alltså ska de nog bli nästa design, när jag helt enkelt tröttnat på den här! Men just nu har jag flera stycken på lager så vet inte riktigt vilken jag ska välja!!! :/ Ska ladda upp bilder på dom imorgon tror jag så får ni hjälpa mig att välja en fin design! ;) Vore jätte snällt! men komihåg att bara rösta en gång per person. Annars kanske de blir fel.
Men hoppas värkligen att någon blir utvald så de inte står bland 2 stycken designer, annars får jag väl ha tävlingarnas tävling ;) hehe..
Men de ska bli spännande att se vilken ni tkr mest om! hoppas ni ser fram emot det :)

Ha det gott, igelkott :D

Hahaha! :)

Tja! blogg-dum är jag! jag bloggar inte så ofta längre har jag märk. Men de ska ja ändra på! :D Hehe..
idag i skolan hände en skit kul grej, tror inte att sanna vill att ja säger vad men de var skit kul iaf ;) Handlar om korv och stank xd..

Efter skola gick Tess med mig hem. vi kollade tv, åt mackor och kollade 2 "tuffingars" blogg :p skit kul :D Men hon skulle hem vid 5 så jag satte mig vid datan när hon drog! :) Hehe...
här kmr en bild:
as sexig bild ;)

Just nu kollar jag lite bloggar och svarar på massa kommentarer.. ska snart plugga t massa prov vi har snart. Blandannat spanska och so.. :( </3

Ha det bra!

tv!

förlåt för dålig uppdatering, men jag stängde av datan och orkar inte starta den på ett tag :p. just nu kollar jag på: i used to be fat på mtv.. kul att se att folk kämpar för att bli smala, herregud..xd. jaja.. jag gillar iaf sånna program! :) har ni sett det? ps. mobilbloggar :p

Foton:















finns fler bilder, men dom gick ine att ladda upp :( <3

God morgon! ;)

Hejsan! Idag vaknade jag vid kvart i 9 av Fritiof (en hund) han kom och väckte mig genom att hoppa på mina tår i sängen. Vi ska ju vara hundvakt idag.
 
Visst är han söt?! :)

förresten, jag har laddat ner massa fotoprogram till min dator, så nu kommer jag nog ladda upp lite bilder som är omgjorda ;) <3 Men vi får se om programen är bra, annrs skiter jag att ladda upp dom omgjorda :)

Sovit gott?



Tråkar! :(

Tja! var ju med Madde, men drog hem vid halv 11 .. Hon följe med en bit ;) Just nu installerar jag massa fotoprogram t datan, hoppas dom är bra! hoppas att ni oxå får en fin kväll! :D <3 puss

ben and jerry's! :)

haha, typ 4e denna vecka D: <3


as god!
har du smakat den?<3

GILLA!

att jag är bäst :D ♥

♥☺♥☺♥

Hejsan svejsan! Jag är med Madde just nu! hon ligger i sängen o spelar nintendo DS.. trååååkigt xd.. men jaja :(
vi åt nyss glass! så JÄVLA gott! :D :D :D men kallt :s haha, jaja, nu är man inne i värmen iaf ;) Vi har varit och fotat änder och jag köpte en present till min mamma eftersom att hon fyller år snart :P det fick bli en perfym:

49.50 på H&M. Den får duga, ska köpa nåt mer senare :P<3

Morsing korsning ;)

Tja! :) Just nu sitter jag på biblioteket i norrtälje och ska leta efter lite böcker ;) Min data är ju hos Madde så ja ska ta den sen när vi är :D Hon har precis vaknat så hon måste göra sig klar innan vi ses ;) Men ha de bra! puss

1:a april ju! :)


haha, vi gick ut såhär till Maddes lillebror o hans kompis! han skämde ut sig regält ;) <3 men det är bara 1:a april en gång om året :D

Vampire Diaries. <3

Älskar det! kollade på det nyss med Madde! Så jävla bra! :) <3


har ni sett den?<3

ben and jerry's! :)

Fan vad de e gott! 3:e som jag äter denna vecka, men man blir berodende! :D <3

Tjaa! :)

I dag äre ju första april! :) Haha, skojjade mä typ.. några stycken :D

För mötte jag Tess på busstationen, vi väntade på Sanna. Efter några minuter ringer jag Mamma o lurar henne!
- mamma mamma! Tess har blivit påkörd!!!
- va? var? när? vad har hänt?riker mama i telefonen.
- April april ;)
- Men du ska få när du kommer hem! haha, hejdå!

Hihi, sen när sanna kom till stationen lurade ja o Tess henne, om en liite privat xd!

Och i skolan gick brandlarmet igång på sista lektionen, fick gå 20 min tidigare  ;) skit najjs! :D
Efter skolan gick jag hem t Madde, med Madde xd! vi fotade lite på vägen ;) När vi kommer  hem till henne så mobbar vi hennes bror om att han har dubbelhaka ^^ Lite smått kul xd .. men han säger att vi e tjocka och fula .. så de är jämt :D <3