Trött!

Nej, nu blir de film, sen ska ja sova. Godnatt !

vad gör man nu?

Tja! Kom precis ut från duschen efter att ha tränat lite :) Sitter i sängen och kollar fb nu . Händer inte så mycket där men.. Ikväll blir de lungt. inte ett jävla skit kommer hända faktist. jag sitter vid datorn och sen går och lägger mig, that's it. Nice söndagkväll lixom! nej men så kan de va! 
Här får ni en bild på mig och Emma, snygga osv efter en regnig dag i stockholm! 
 
Puss
 
 

Bara för att min tjockis gillar jordgubbar <3

 
haha åh, min lilla fina Oscar

Förälskad

 
 Ge mig. nu.

Äntligen

Så, nu kan ja äntligen blogga igen! Min blogg.se app funkar inte ... appen stängs ner när jag trycker på "nytt inlägg" så ah... 
 
I fredags drog jag till min älskling på kvällen, sov där tills idag! ;) Igår kollade jag, han och hans familj på sagan om ringen 2! Så jävla bra! Nu är jag hemma men fortfarande lite sjuk.. Egentligen skulle jag på agility imorse vid 10 men som sagt.. fortfarande förkyld så jag får gå nästa vecka istället.  Men imorgon blir det skola som vanligt. blä.. haha ajja. men nu ska jag titta på "Degrassi" :) Hörs sen!
 
Åh, här är den as fina hunden jag skulle på agility med !

Träning!

Tja ! idag tränade jag lite igen.. inte så bra när man är sjuk märkte jag ;s jaja.. 
Nu är jag hos Madde, vi har bestämt oss för att börja  gymma. får se hur de går den här gången då ;p. Nej men vi ska försöka iaf ;p så nu måste ja köpa träningsshort, löpar skor och träningsbag. :) Men eftersom att ja fyller år om 17 dagar så lär jag få lite pengar :D hoppas iaf! :D 
 
TAGGAD OSV!

Yeah..

..

Godmorgon!

Fortfarande sjuk så är hemma idag igen för att pigga på mig. Får pressa alvedoner och te idag med då...
Min pojkvän sov hos mig inatt så därför är jag redan uppe. Nu ska ja kolla lite på kläder, ska fråga mamma om vi ska beställa lite sen när hon slutar jobba vid 3. hihi.. har hittat as fina tröjor så får hoppas att hon säger ja! :D Men nu ska ja fortsätta titta på tv och kläder så bloggar jag sen :) ha de bra!
 
Älskar dig Emmsii <3

Film och te

Mamma är bäst!

Kolla vad jag fick ^^

Buhu

Godmorgon! Idag känner jag mig inte helt 100.. De är tacken för att jag tog hand om min kille när han va sjuk, så nu har jag själv gått och blivit förkyld.. Febern kommer nog snart oxå. Men Ah, slipper skolan. Ganska najs' ;D men sjuk är ju inte så kul.. Men nu ska titta på "vakna med the voice". Ha de bra!

Promenad i regnet

Tja! Som ni ser i rubriker var jag och Madelene nyss ute och gick i regnet. Vi tog med oss min killes hundar ^^ vid typ kvart över sex började vi gå, kom in vid typ kvart över åtta. Duktiga tjejer! Gått runt i Stockholm med klassen, sen tränat och nu en lång promenad! ;) Just nu ligger jag under Maddes täcke och värmer mig. Mina strumpor är dyngsura... Hundarna var inte heller så torra när de kom hem. Haha ;) As dåliga bilder .. Men ja tog dom i regnet och de va mörkt och mitt skal på mobilen gör så att blixten blir cp! Xp aja.. Ni får nöja er.

Stockholm

Idag var vårt "lag" i skolan i Stockholm, på fotografiska museet.. Skit tråkigt xd. Nu är jag hemma och har duschat efter träning. Nu ska jag äta mellis och titta på Simpsons innan jag ska träffa madde'

Seg.

God kväll på er! Idag efter skolan va ja med Madde ;) vi typ.. Chillade ? Ah. Nu på kvällen träffade vi Maddes kompis Emil så vi va med honom i typ en timma innan alla skulle hem. Nu ligger jag i sängen och värmer mig, ska snart hämta ett glas vatten och läsa lite. Juste.. Designen!! Omg.. Nej ja skojja. Men den är tillfällig.. Tills jag orkar engagera mig och göra en annan :) Godnatt

Hmm..?

Jag kom nyss på en sak! För att stoppa sötsuget brukar många tugga tuggummi, men de är ju inte mint smaken man vill ha när man är sugen på godis. Man vill ha tex choklad.. Så varför finns det inte chokladtuggummin för ?! (eller de kanske finns men jag inte vet de) erkänn att de vore ganska smart? Då äter man ju inte godis men får ändå choklad smaken ?;)

Håltimme <3

Åh vi har håltimme till 11.55 , Awesome ! Just nu värmer jag på en pan-pizza :3 haha fetto, jag vet ;) sen dricker jag en "naturdiet shake". Passande va?;) haha...

 

Engelska redovisning

som de står i rubriken, imorrn ska vi ha redovisning i engelska... muntligt.. Vi får bara ha stöd ord nedskrivet ?! ,, så ja.. måste sätta mig och läsa igenom min text, plugga in den.. åh :( 
 
Bloggar sen. Tjarå!

Nickelback - How you remind me!

 
Typ kär i låten
 
 

Spöregn !

Godmorgon ! Vaknade till vid sex i morse av att det haglade... Somnade om ett tag men nu är jag vaken igen. Kan inte somna om. Kul på en söndag'!! Nu äter jag frukost och ska chilla lite framför tv:n innan jag orkar göra nåt annat.

Övertrött

Tja! Jag är så trött att jag är pigg typ.. kan inte sova.. har inte ens försökt men är absolut inte trött! haha (a) 
Just nu skriver jag med Emma på fb :) Min fina lilla Emma ^^  
Har inga planer inför imorgon, förmodligen plugga, sen kanske träffa Emma fram mot eftermiddagen, men vi får se hur allt blir! 
 
Bild sen i sommras.. åh, saknar värmen <3 ajja.. 
Godkväll !
 

Canada Goose jacka

 
 Canada Goose Chilliwack Parka Rabatt 7950L Kvinnor bomber Försäljning canada goose solaris
Den röda eller bruna?!
Canada Goose Chilliwack Parka Försäljning 7950L Kvinnor bomber Brun canada goose jackor
 
 
'
webvoter-omröstning
Röd eller brun?

Brun
Röd

    Se resultat
 
 
   
Hjälp mig! RÖSTA!
 

Vad shoppade jag igår?

Igår shoppade jag faktist inte så mycket, men lite iaf :) 
 
 
Linne 79.90:-   Från H&M 

 
Bh Från H&M 129:-
 

Tröja från H&M 99:-


Örhängen från ur o penn. 69:- men det var erbjudande " ta två par örhängen för 50:- Köpte dom här oxå: 
 
Tights från Gina Tricot, 99:-
Tofsar från Glitter, 10:-
Ansiksts skrub från H&M, 89:- ? minns inte riktigt 
Halsband från Glitter, 90:- 
 
 
Det var allt tror jag :) 
 
 
När vi kom hem från täby gick jag direkt in i duschen medans Emma satt vid min data. Vid 8 drog vi till min kille och han hade sin kompis där! haha Emma visste inte om de så de blev en lite suprise för henne ;) 
Vi kollade på en skräckfilm, vet inte vad den heter.. den var äcklig.. men slutet var lite kort och kom väldigt plötsligt. ajja.. en 3/5 iaf :)    Vi sov där och imorse vaknade min kille vid 8 och va typ as pigg. Han gick upp och gjorde frukost och så.. gaah. cp trött -.- haha får sova ut imorgon istället ;) 
 
Pontus gick hem vid typ halv 11 och Emma gick direkt efter. Sen fick jag skjuts hem vid halv 12. :) 
Nu sitter jag vid tv:n i mys kläder och ska snart se film! Sex and the city 2 :) Älskar't! :D 
 
Ha det bra, bloggar mer senare :)
 

Skola...

Sämst. Vi slutar tidigt idag iaf :) typ kvart över 11 ^^ då ska jag och Emma dra t Täby centrum och bränna lite money! Hahaha!!

Slutat jaoo!

Yeah! Slutade nu ;) haha . 3 lärare va sjuka och dom skulle vi haft, hade en lektion idag då!

Håltimme !

Idag har jag namnsdag ;D vaknade av ett sms där de stod grattis på av pappa vid 06:03 . Yeah! Bilderna vägrar att laddas upp -.- men jag fick en rosa stor ros, sen 2 ansiktsmasker, ett nagellack som va rosa med glitter och ett armband :)). Nu har jag håltimme till kvart i 12. Ska äta lasagne. Mihihihi ;)

ÖM!

ajajaj, ont i armen.. den ömmar efter sprutan :( ska ta en alvedon och bekämpa värken ;) 
 
Just nu chillar jag vid datorn, är hungrig. Ska äta middag vilken minut som helst. 
 
Imorgon efter skolan ska jag träffa min fina vän Eveline :) saknar henne sååååhäääär mycket! Sen fram mot kvällen ska jag till min pojkvän och sova där, vi ska vara hundvakt åt dehär sötnosarna:

 
Frank och Tore <3 
 
 
Uppdaterar mer senare eller imorrn. Nu ska jag äta!
 
Kram

Efter skolan

Idag typ en timma innan jag egentligen skulle sluta pga privata skäl! Vid klockan 3 mötte jag Emma, Elin och Sara vid ungdomsmottagningen för att ta en spruta mot livmoders cancer. AJ! Fan vad ont den gjorde !! Kom nyss hem så jag slår mig ner framför tv:n och datan med en ProViva :)

Hjälp!

Hur bekämpar man sitt söt sug?! Jag har provat med tuggummi redan som många rekommenderar men de funkar inte längre !! Tips?! (måste sluta äta sötsake i veckan)

 

 

Skola nu..

Börjar Med matte lektion, fan vad kul! Eller ?... Nej usch.

Nails.



 
Mina händer är fula ... 
 
Blev väldigt ojämnt med lösnaglarna imorse men hade 20 minuter på mig och jag var redan stressad så hehe.. Men de fick bli som det blev ! 
 
Kram
 
 
 

Plugg, plugg och mer plugg.

Blö. jag hatar skolan. Men vem gör inte de? ;) haha. 
 
 
Tummen ner för Matteläxa .. usch usch..
 
Men tummen upp för PENGAR!!
Räknade nyss pengarna i min sparning och kom fram till 1142:- haha. sen den 20:de kommer barnbidraget och då får jag mer pengar!! ska ja vara ärlig kan det här vara det mesta jag någonsin har lyckats spara till! haha.. jag suger på att spara.. 'Köper massa skit hela tiden.. Men när jag får 500:- till snart så ska jag fan dra och shoppa!
Behöver typ nya kläder, tröttnat på alla jag redan har.. sämst. 
 
Men nu måste jag göra läxan och sen ska jag glo lite på tv och svara på kommentarer, ha det bra!
Kram

Följ mig!

Tyffingen @instagram