Tufft benpass

 
 
 
 
Kommer inte kunna gå imorrn, men det får jag lov och göra med tanke på att jag har ett pass bokat vid 06.00 imorgonbitti!
 
 
 
 
 
 
 

Istället för Nocco & Celsius

 
Är ni som mig, kan känna ett enormt sug efter en NOCCO påväg hem från skolan eller till träningen? Man bara måste köpa den där burken för (ca) 25kr för att man ska orka med dagen?
Då kan jag tipsa er om Wake up! Det är nyttig energidricka i brustablettsform! 
Finns i två smaker, Hallon & Citrus, plus att en tub innehåller 20 st tabletter vilket motsvarar 20 st serveringar, för ca 50:-. Det är 450:- billigare än att köpa 20st Nocco för 25;- st!
 
Hallon:
Wake Up Raspberry Ketones- Green Coffee är en funktionell brustablett som är speciellt framtagen för vuxna människor.

Hallon keton utvinns ur hallon, och är det ämnet som ger hallon dess lukt. Hallon ketoner har stimulerande effekter som kan hjälpa till med följande 3 fördelar;

-ökad ämnesomsättning
-stöd för en normal och hälsosam aptit.
-öka energiförbrukningen.

Grönt kaffe kommer från orostade kaffebönor. Produkten bör kombineras med daglig motion och kalorisnål kost.
- lämplig vid viktkontroll

Innehåller: 250 mg Gröna Kaffebönor , 100 mg Hallon ketoner

Rekommenderas från 16 år.
 
Citrus:
Wake Up Energy är en funktionell energibrustablett som är speciellt framtagen för vuxna människor som behöver extra energi vid fysisk och mental ansträngning. 

Ett enkelt och smidigt sätt att alltid ha extra energi nära till hands var du än är. Tex på arbetet, skolan, träningsväskan, bilen. Tillsätt endast vatten så får du en fräsch energidryck.


Innehåller Koffein, Taurin och även vitaminkällor som B3, B5, B6 och B12. (Citrus innehåller även L-Karnitin)
 
Jag är så stolt att få vara ambassadör för wake up!

Träningsvärk

Ja precis som rubirken lyder, träningsvärk.. Kan knappt lyfta på armarna eller böja mig framåt! Känns skönt ändå, man blir nöjd.
Förstår ju självklart att det är främst för att jag varit sjuk o inte tränat på över 1 vecka o nu kommit igång igen, men också för att det är en annorlunda träningsform till skillnad från gymmet! Har ju kört crossfit innan men de har bara varit någon gång i veckan och absolut inte 5 dagar i veckan som jag har planerat att köra denna vecka.
Det är förmodligen så det kommer se ut för mig ett tag framöver, crossfit 5 dar i veckan och sen gym en dag i veckan och en hel vilodag. På gymdagen som jag tänk ha på torsdagar och då tänker jag träna upp de muskler jag är svagare i, så som baksida lår och mage. På vilodagarna kommer jag verkligen försöka köra foam rolling, stretcha och trycka knutar o öva upp min rörlighet. Kommer lägga in de i uppvärmningarna oxå mer men under vilodagen är det liksom typ 1h stretch och foam rolling som gäller!
 
 
Så taggad på att både se och även känna resultat!
 

Lördagens morgonpass

 
 
Behöver jag säga mer än att man lökade eller? 
 
 

Klar med praktik!

Hallå! 
Idag är nästan sista dagen med praktik, okej söndag egentligen... Haha ska på visning då vilket jag är taggad för så det blir kul! 
 
Om typ 30 minuter ska jag mot station o möta upp Moa, vi ska luncha! Har inte setts på 2 veckor så det ska bli jätte mysigt!
Har sån sjuk träningsvärk precis överallt sen mördarpasset i onsdag, så igår blev vilodag så jag håller mig frisk, för jag vill inte falla tillbaka med influensa o skit igen.. 
Men idag blir det träning! Crossfit såklart, vi ska öva på tyngdlyftning! Så jäkla kul!
Den här hösten kommer Norrtälje Crossfit satsa mer på styrka, att bli stark mer än kondition som det varit under våren. SKIT KUL!
 
 
 
Halvgammal bild från Nordic, men vad gör det!
 

Ett spy-pass

Jag är rätt trött i min kropp efter morgonpassen men tog mig upp till boxen vid 5 ändå för 2 testpass med Tobias o Madelene. Första passet bestod av: 
Hoppa och nudda stång och burpees. 
25 Hopp - 10 burpees
20 hopp - 10 burpees
15 Hopp - 10 burpees
10 Hopp - 10 burpees 
5 hopp - 10 burpees 
 
KLAR!
 
Jag höll på att dö, nejdå de var ett köttigt men kändes bra!
Efteråt körde vi ett annat pass som bestod av: 
500 meter rodd
50 squats 
40 situps
30 rygglyft
20 burpees
10 armhävningar.
 
Under mina burpees kände jag hur allt i min mage vändes upp och jag höll verkligen på att spy... Tobias hämtade soptunna men jag spydde aldrig som tur var, men det var riktigt nära!
 
Tog dock inga bilder idag så :(
 
 

Morgonstund har guld i mun!

Imorse gick jag upp 05.30 för att träna crossfit! Känner mig helt friskn nu vilket är skit kul!
Blev rumänska utfall, 8 reps i max samt 2000 metersrodd så snabbt man kan. Sjukt köttigt och jobbigt pass. Man är glad att man inte hade ätit innan passet, då hade man spytt hehe :3
 

whole body workout

Hejsan! idag mår jag en smula bättre, är i ett stadie där jag inte vet om jag är sjuk eller frisk än så kör på lugnt till jag känner mig helt 100. Jag o Madde körde iaf lite front - och backsquat (tills mina ben krampade, haha), pull-ups, dips, armhävningar o mage. Känns så tråkigt att inte kunna ta ut sig helt, men men det är värt o vänta.
 
Jag har praktik den här veckan, är hos mäklare vilket är riktigt kul! Varit med om så mycket på bara en dag, så spännande!
 
Tex finns den här lilla vovven med mig hela dagarna! ♥  Snap -----> Tyffingen
 
 

Chill dag

Godkväll!
Idag har jag inte gjort mer än att tagit det lugnt, har badat, kollat på film o suttit vid datorn men det börjar liksom bli tråkigt o jag känner mig lite rastlös.. Hoppas verkligen jag kommer tillbaka på banan snart så jag kan träna och så igen..Må bra helt enkelt.
Tills dess så blir det vila! Men imorgno ska jag ha praktik, o hela nästa vecka så då blir det inte bara att vila iallfall! 
 

Still sick

Godmorgon på er!
Vaknade för drygt 1,5h sen, eller först vid 7 men somnade om som tur var! 
Har hunnit komplettera en gammal Sam-uppgift och nu väntar jag på respons på den, haha en söndag.. Lär få svar imorgon..
Hur som helst, jag är hundvakt nu :D Yeey, Fritiof kom igår morse och sov hos mig och ska åka hem ikväll, så mysigt!! Hundar är ju verkligen de mysigaste som finns. ♥
Nya uppdateringen på snap, så gullig!
 
Nu äter jag frukost och insåg precis att jag inte är frisk än, whaat?! Nu har det gått över en vecka, vad är det här?.. Typ influensa eller nåt. Jag hatar det. Kan jag inte bara få bli frisk o kunna träna igen o bara må bra? bajs. Det som är värst nu är ju hostan, den håller i sig... Men febern har gått ner, lite snuvig fortfarande dock.. skit också.. 
 
 

Porträtt - by me

 
Modell: Tobias Westholm
 
 
 
 

My lunch today

 
 
Bananpannkaka, blir aldrig uttjatat!
2 ägg
1 banan
Mixa och stek
 
Till hade jag kanel, vindruvor och självklart wake up, med smak av citrus!
 
 

Att planera träningen

Åh jag vill bara bli frisk nu!! Gud vad jag tjatar haha.. Men jag håller på tänka på vad jag vill köra o testa mig i nästa vecka, o ja har tänkt ut såå mycket kul! Tänkt maxa i squats, även förstöka mig på att maxa i thrusters. Planerat olika pass också så de kommer bli awesome! Tänkt fota o filma lite mer nu när jag tränar oxå så kommer förmodligen skaffa mig en bättre youtube kanal o lite så, spännande. Stay tuned ;)
 

Godmorgon!

Gav skolan en chans idag trots min extrema hosta, o självklart har vi både sovmorgon och sista lektionen är inställd så ja... Var bara att cykla hem igen o nu ska jag faktiskt jobba lite på mitt gymnasiearbete o sen lite matte innan jag ska till tandläkarn. Hoppas på att kunna köra lite gym imorgon på crossfit, lite lugnt med låga vikter o mer reps o kanske teknikträning i kippar och handstående.. Men som sagt, vi får se. På måndag hoppas jag iallafall på att vara helt frisk.. Då har jag varit sjuk o vilat i över 1 vecka.. Var länge sen jag var sjuk, men när jag väl blir sjuk så blir jag riktigt sjuk..  Det är ju både positivt o negativt
 
 
Mina as schyssta pjuks har äntligen kommit!! :D Så taggad på att bli frisk o inviga dessa snyggingar!
 
 
 

Bananglass

 
Bananglassen i sig är ju nyttig iallafall! Haha 2 bananer som vi frös i några h, låt gärna frysas under en natt tex.
Sen mixade vi det med 1tsk vaniljpulver och lite mandelmjölk. 
 
På glassen hade vi valnötter, japp och marabou choklad. Yummy!
 
 
 

Dålig att-vara-sjuk-dag

Godmorgon! Inatt har verkligen varit en riktigt seg o tråkig natt... suck. 
Försökte somna vid halv 11, somnade säkert 1h efter det. Vaknade igen vid 3, kunde inte somna om. Somnade vid halv 5 typ o vaknade halv 9 igen... Det är såååå tråkigt o va sjuk.
Har inte tränat sen... ja.. styrketräning i torsdags o i fredags lite gymnastik på crossfit (dvs handstående tex) men det är det... så snart 1 vecka sen. Min kropp känns oren på insidan, vill bara svettas ut allt snart..Men men, det får vänta
 
När jag gick upp imorse tog jag mig ett bad, innan frukosten. Så mysigt, insåg nu att jag badat i typ 1h, hehe. Men det är så skönt att ha hårinpackning o ansiktsmask o fräscha upp sig lite trots att man är sjuk. Nu äter jag frukost trots att jag varken känner smak eller lukt. Så det är skitkul de med :)) Nej. Jag vill bli frisk nu!!
 
 
 

Skratta eller gråta?

Haha ja.. Nej Paleo var ingenting för mig haha efter första dagen gav jag upp.. hehe men jag vill inte leva utan yoghurt o kvarg. Sån e jag! Men jag tänker myyycket mer på själva tänket bakom Paleo men jag äter yoghurt på morgonen som innan.. Så lite skevt hur jag äter egentligen kan man säga!
 
 
Btw ni mååååste köpa Wake up! Det är verkligen såå gott o otroligt nyttigt. Perfekt nu för mig som sover lite oroligt nu när jag är sjuk o har tyvärr tappat smak o aptit men de där går alltid ner! Bra med extra energi! 
 

Paleo - dag 1

Mitt snacks innan lunchen fick bli lite hallon och varm choklad då min hals inte mår så bra så ville dricka varmt - Vräm upp mandel mjölk, ha i kakao o lite vatten, done!

Ja lunchen ser ni här, en halv avokado, ett stekt ägg o lite tomat. Kommer att bli en rejäl middag idag istället, mamma ska göra lax i ugn!??!?! Hur gott?!

 
 
Kokt lax med blomkolsris blandar med lite mandelmjölk som blev krämig i ugnen, samt broccoli!
 
 
 
 
 
 

Min frukost - Paleo

 
 
Jag är så van att bara ta fram yoghurt så det var lite annorlunda att börja steka pannkakor på morgonen! Haha :3 
 
Bananpannkakornas är gjorda på endast 2 ägg och 1 banan som jag mixade ihop, mycket energi och enkelt att tillaga! Stekte i rapsolja och på 5 minuter var det klart!
Drack te till frukosten dock utan honung eftersom att det inte är okej de första 30 dagarna med Paleo, tyvärr..
 

 
 

Självklart - SJUK!!

Så jäkla typsikt, när man precis bytt gym, ska ta tag i kosten och är så sjukt taggad på träning så blir man sjuk.. Ska självklart köra på Paleo kosten ändå men det känns så surt framförallt med träningen att man måste vila nu istället.. Men får se till att hålla motivationen uppe o hoppas att de går över snart. Lever på te, honung samt rätt okej kost så hoppas verkligen de blir bättre snart...
 
 
Har färgat håret idag iaf (igen) haha nej men nu var det över 10 veckor sen jag färgade sist vilket är det längsta mitt hår fått vila från färgandet på säkert 3 år! hehe.. Så nu var det dags! Bild kommer kanske imorrn ;) 
När den här färgen gått ur tänker jag endast färga ask brunt tror jag o sen låta det vila igen, lääänge!
 

Börja på diet?

Okej nej jag har ALDRIG varit på en diet, endast tänkt extra på vad jag ätit vilket jag verkligen inte gjort det senaste halvåret.... Men nu tänkte jag försöka mig på Paleo-metoden!
Vad är det? Jo, resonemanget bakom kosten är att det handlar om naturlig mat som våra kroppar är anpassade för att äta. Fördelarna ska vara att du blir piggare, slankare och friskare med en lugnare mage och minskat sötsug.

Våra kroppar är inte anpassade att äta som vi gör i västvärlden idag, menar anhängarna av paleokosten. Vi äter alltför mycket processade livsmedel, skräpmat, socker och snabba kolhydrater, med folksjukdomar såsom diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar som följd.

Det här får du äta:

Crossfit - nu är jag på gång!

Jag har nu officiellt övergått från gymr till crossfit! så jäääkla kul, sjukt taggad!
Igår körde jag första passet på deras gym och idag ska jag köra ett pass! :D Skit kul när man har med sig Madde o Tobias som är lika taggade dom som peppar o köttar. Jag är såå glad att jag är omringad av så fina människor!
 
 

När man maxar

och slår sitt PB i marklyft :D
 
97kg! :D Då får man se ut sådär hehe
 

Wanties

 
Alltså hur snygga är inte dessa?! I want.. Funderar f'n på att köpa, haha pengarna bah rullar iväg just nu känner jag..
 

Love protein

 
Asså när både ens knästöd och protein som man beställt kommer samma dag så kan man inte bli annat än överlycklig!! Yeey, det luktade sååå gott om både milk chokolate proteinet och den med mintchoklad. Så taggad på att testa, men det får bli imorgon! 
 
Är ni sugna på att beställa något av det på bilden, eller kanske bcaa, wake up eller träningstillbehör? Så kontakta gärna mig så får ni bra priser och en katalog där ni kan välja och vraka!
 
 
 
 

Hälsovecka

Jag o T har bestämt oss för att ha en hälsovecka och göra saker som man "borde göra". Tex använda tandtråd, stretcha, värma upp ordentligt innan träning, morgonyoga, undvika socket etc. Så det kommer att komma upp lite smarriga recept och även bilder på vad som serveras och görs denna vecka!
 
 
Tex dehär bananpannkakorna! Hur gott ser det inte ut?!
 
Har gjort som i mitt förra recept jag publicerade men tagit bort vaniljsocker och bytt ut sockret mot sötningsmedel/honung. ---> direktlänk till receptet!
 
 

Nödvändigt - beställt!

Anatomiskt utformat knäskydd som ger värme och stöd. Tillverkat i 5mm SBR/neopren. Används vid överbelastning och muskelskador. XS-XXL.
229:-
Jag köpte i strl XS från xxl.se ----> Direktlänk
 
 

Godmorgon - cardio!

Godmorgon! klockan är inte ens 10 och jag har redan hunnit med Cardio en ledig dag, gött! 
Ställde klockan på 9 men vaknade en hel timme tidigare, sovit i 9h så de var väl på tiden att gå upp! Låg o drog mig lite innan jag for iväg till gymmet, blev 35 min cardio, började med 10 minuter på löpbandet i maxlutning sen vidare till trappmaskinen- 10 minuter där med och avslutningsvis 15 minuter på crosstrainern. Brände skönt i röven mot slutet ;) hehe.. Nu äter jag frukost, yoghurt och kvarg med banan, blåbär, müsli och självklart lite kanel, yummy. 
 
Min fiiina Madelene <3 
 
Ska börja redigera bilder från crossfittävlingen som var i lördags o sen träffa Madde vid 11 på intersport, möte vid 3 o sen träna axlar och biceps innan jag o Tobias ska ut till hans landställe o spendera helgen där!
 
 

Bilden säger allt

 
Tobias valde helt pass idag! 
Vi sprang upp för trappor (som var skitlånga hehe) o sen forstatte springa ett spår som under halva tiden lutade uppåt och hade trappor var 10e meter typ! Blev som terränglöpning + intervaller. Vi sprang 2 intervaller var efter varje terräng runda, allt som allt blev det 5 varv med 10 intervaller.  Vet inte sträckan på rundan men kan tänka mig 400 meter? 
Jag höll på att spy, åtminstone trodde jag att jag skulle det efter 2a varvet... Han körde slut på mig men det tackar jag honom för nu! :*
Måste verkligen träna mer på att springa ute + komma ihåg att ta allergitablett (är pollenallergisk) hehe
 
 
 

No school

Hallå! 
Vaknade av alarmet imorse vid 7 .. måste glömt att stänga av de igår kväll.. Somnade om till 10 iaf då jag tyckte jag o T skulle upp o träna! Men han ville sova 1h till o sen vid 11 kom han på att han skulle på ett möte vid 12 så han är där just nu.. Vi åt frukost istället och ska träna när han kommer tillbaka! 
Han ska hålla i passet, blir ute! Får se vad han hittar på. Inte så mycket ben hoppas jag eftersom att jag har redig träningsvärk efter gårdagens benpass! 
 
 

Photo shoot

 
 
Fotograf: Me
 
 
Är ni sugna på att köpa eller VINNA Wake up från min kära vän Jenny? Så kontakta eller kolla in hennes instagramtävling ---> Styrkebygget @instagram
 
 

Låg energi

Godmorgon! Inatt sov jag faktiskt rätt bra, yeey! inte gjort på över 1 vecka... så det behövdes. Dock vill man gärna ha sovmorgon då med men näää... 
Igår när jag var på gymmet så hade jag verkligen ingen energi, jag var inte heller hungrig på hela dagen så fick pressa i mig mat.. känns sådär. Hoppas på mer energi o träning idag då det är ute-intervaller planerat! Hoppas VERKLIGEN det slutar regna så man kan göra det..
 
Annars får det bli gym ikväll!