Sjukaste känslan

Jag har ätit det som är gott hittills, det som lockar mig just då. Jag ångrar dock det väldigt mycket just nu
I onsdags sov jag jäkligt dåligt, i princip 3-4h sammanlagt. Fy alltså. Dagen efter kunde jag alltså inte träna, då jag hällre lyssnar på min kropp än min knopp. Dessutom har jag inte mått så dåligt som jag gjorde den kvällen och dagen efter på så sjukt länge. i torsdags vaknade jag vid 8 tiden av att jag var sjukt torr i munnen, fick gå upp och dricka och då kände jag en sjuk huvudvärk. Min kropp var mör och trött och jag kände mig bakfull. Det sjukaste med det är att jag inte druckit en droppe sprit och verkligen inte på en onsdag haha. Så jag blev lite orolig, sen insåg jag att det måste varit allt godis jag åt på onsdagen, jag hade druckit energidryck och ätit för mycket godis. Jag började googla runt och insåg att man kan må såhär efter för mycket socker och det var då jag insåg hur mycket skada godis faktiskt gör. Igår kunde jag knappt vara ute, prata för högt eller se ljus för att mitt huvud började bulta. Jag drack säkert 4 liter vatten och ändå var jag torr och uttorkad. Jag var så slö, men fick till ett mycket chill träningspass ändå.
Idag vaknade jag och mådde så mycket bättre, jag kände "aldrig mer" MEN jag vet att jag inte kommer kunna hålla det och därför tänker jag "en gång i veckan, med måtta." 
Så varje fredag kommer jag få käka godis, men absolut inte så mycket som jag gjort den senaste tiden, tänker typ en 100g marabou eller en twix etc. Jag vill aldrig mer må som jag gjorde igår.
 
Så idag har jag ätit cleant just för att rensa ut kroppen, soyghurt med banan, müsli o kaffe till frulle, mellanmål blev en banan och riskaka med jordnötssmör på och en nocco och lunch omelett med avokado och knäckebröd.
Till middag tänkte jag steka halloumi och kanske göra någon smoothie.
 

Halsont

Jag vaknade av klockan imorse och gick ut på min promenad som jag försöker få till minst tre dagar i veckan.. Den här veckan har dock inte varit den bästa när det kommer till hälsa och träning då jag känt lite i halsen i tre dagar nu. Jag har inte tränar alls mellan tors till lördag men idag gick jag en promenad på 40 minuter och jag känner att det blivit lite värre. *Suck*.. Får helt enkelt se om jag kan köra 16.2 idag på crossfit, förmodligen inte. Vilket suger. Jag vill ju inte bli sjuk men jag vill inte heller fega och hålla igen träningen för mycket men jag lyssnar ju hällre på min kropp än att ångrar det sen. Better safe than sorry.