-Helgen

I fredags (igår) Var jag med Madde, Saga, Leonora och Aleksandra, senare kom Kevin med oss ^^ Vi lullade runt på stan ett tag, sen skulle alla hem utom jag, Kevin o Madde. För vi skulle sova hos Kevin xd. Vi somnade hos han runt 1 kanske.. sen vaknade jag o Kevin halv 5 imorse och har varit vakna sen dess.. inte undra på att man är helt slut! Madde sov till 7 iaf .. men ändå, på en lördagsmorgon! :( Ajja, får sova ut inatt! Sorry för den dåliga uppdateringen osv..Blir inte så kul uppdatering, men ja är så jävla trött just nu.. Men ha det bra!
KRAMIS

Time to school!

Nu sitter jag i soffan och svarar på era kommenterarer! Hinner inte med alla just nu tyvär :/ Men ja svarar mer senare!
Min iphone har dummat sig, så ja kan inte ladda upp bilder på bloggen från den med min app eller safarit (internet) så jaa :/ blir tyvär inte så bra uppdatering ;p
tyvärr var de länge sen jag fotade oxå, så inga bilder har kommit upp ännu, men ändringar sker! :D
Ha en bra dag, kramiiis

Gormorgon!

Hejsan! :) klockan är 07.12 och ja sitter och tittar på vakna med the voice !! Älskar't ;)
Första lektionen idag kommer bli lite specierll eftersom att killarna ska till ungdomsmottganingen klockan halv 9, så de blir en tjejlektion nu på morgonen! Tjejerna ska till ungdomsmottagningen vid halv 10 ungefär så killarna kommer få en egen lektion dom oxå! :)
Synd att snön inte dykt upp ännu, eller jo.. nån millimeter, sen försvinner den! Vill ju ha några decimeter nu till julen! :(
Tycker oxå att julkalendern i år inte är så bra :(
Vad tycker ni om årets julkalender?

Kramiiiisss

På väg till skolan

Nu går jag förbi norrtälje busstation med snabba steg! Gympan börjar om 15 minuter och jag, Emma o Elin måste fixa lite innan vi börjar ;)

HAR HAFT EN ENORM PAUSE!

Oj! aah, nu har jag inte bloggat på flera månader, men nu är jag tillbaka, som vanligt igen hoppas jag! :)
Just nu har jag håltimme i skolan så ja drog hem o tog de lungt framför datorn istället för att hänga i skolan i en timme och 30 minuter ^^ .
bild sen höstas!
ja.. nu ska ja glo lite mer på tv , sen tillbaka till skolan. Har en lektion kvar, idrott. Och den ska jag, Emma och Elin hålla i! ja.. Som uppvärmning vet vi inte vad vi ska ha, kanske killerball eller nåt annat. sen ska vi ha prickboll ;)
Bloggar senare! pusss