Min frukost

 
Nu har jag bestämt mig igen, jag måste skärpa mig! Jag älskar godis, framförallt choklad MEN någon måtta får det faktiskt vara... Jag måste skärpa mig, och det är nu. Innan jag får diabetes eller tänderna hoppar ur munnen, skämt åsido med det.. Men jag är faktiskt orolig ibland över mina tänder o kropp, ja äter så mycket skräp. Jag kommer inte utesluta godis eller sånt helt för då kommer de ge motsatt effekt, utan jag tänker äta det ungefär varanann helg, men bara det jag faktiskt vet vad produkten innehåller. Som godis, man kan aldrig vara helt säker på vad det innehåller, vilket bara är skräp. Så choklad, bakelser, naturgodis o glass är okej men inte vanligt godis. Jag vet hur dåligt jag mår av att äta det oxå, så ska försöka hålla det här nu.. 
 
Hur som helst! Imorse mixade jag en banan med naturell yoghurt o lite hallon o gud vad gott det blev! Det är så mycket godare att smaksätta yoghurten själv än att köpa med smak. Hade på lite granola från Paulúns och såklart en kopp kaffe. 
 
 
 

En försenad julklapp #wakeup







 
Alltså gud vilken snäll människa Per är! Jag är ju somsagt ambassadör för Wakeup.one och jag är verkligen så nöjd och stolt att få vara det. Deras senaste nyhet är då dessa wake up rör med smak av redbull, och gissa om jag kommer använda upp dom snabbt? Herregud så goda säger jag bara! om ni är sugna på att köpa själva så kontakta gärna mig då, eller såklart gå in på deras hemsida <--- ♥
 
God fortsättning!

Today

Var o hälsade på pappa idag, vi åt pizza, kollade på film och hade det kallt, haha. Deras värmepump krånglade hehe;p Men ja hade det mysigt med min lillebror i knäet!
 
 

Ut med det gamla

 
 
 
 
Guud vad jag verkligen behövt köpa en ny sminkväska! Haha, verkligen när man ser det såhär, hehe
Men jag beställde iaf en ny för ungefär 3 veckor sen och nu har den äntligen kommit! Jag tycker även den färgen jag har nu (beige, brun) är myyyycket snyggare än den rosa så det var ju plus i kanten. Beställde 2 st så jag har en reserv ifall den beiga går sönder eller nåt, samt att det är smitsmart att ha en "ta med" väska, som man alltid har med sig om man reser tex. Jag är jättenöjd, jag älskar den här sminkväskan. Den har handtag, vilket är perfekt när man bär den typ från rummet till badrummet, samt att den har två öppningar, den ena har jag penslar, en minispegel och pincett i och i den andra har jag själva sminket. Löv it!
Perfekt att den kom nu lagom till jag ska till dalarna, så jag slipper ta med den trasiga och skämmas, hehe
 
 
 

 
 
 
 

Five days before x-mas

 
 
 
 
Hejsan!
Om 5 dagar är det julafton, fem dagar?!
Det har gått så fort den senaste månaden, det är helt sjukt... 
I år kommer jag fira jul med T. Mamma jobbar och vi har inte gjort julen till en så stor grej i familjen så det spelar inte jätte stor roll för mig vad jag gör på julen, har ingen tradition att följa. 
 
Men jag är klar med alla julklappar, vilket är jätte skönt att slippa stressa nu i slutet. Sen imorrn ska jag baka skumtomtefudge, det är faktiskt en tradition jag själv hållt i 3 år i rad nu! Brukar göra en större sats så att man kan ge bort i julklapp och ändå ha lite kvar till sig själv! Sen vill jag hinna träna lite innan julafton, hehe. Man lär ju äta en del!
 

Snart jul

Herreguuuud! Det är snart julafton, 8 dagar kvar. VAR TAR ALL TID VÄGEN?!
Har dock haft en tuff sista vecka i skolan, men nu är det snart över för ett tag! På tisdag får vi jullov och det varar i typ 3 veckor, sen kmr jag tillbaka till skolan 2 dar för att dra till Kanarie Öarna i 1 vecka! Gud jag längtar verkligen efter varmare dagar.. Jag, Tobias, Madde och Felix ska va bort i en vecka, så jäkla kul att åka med kompisar ändå. Vi valde ett träningshotell, såklart! Så träning och all inclusive är vad den veckan erbjuder oss, samt shopping då vårat hotell ligger 250m från centrum! Men vi alla blir nog nöjda, mätta och har förmodligen träningsvärk överallt tills vi kommer hem!
 

Ett sjukt morgonpass

Godkväll! imorse ringde klockan kvar i 7 och det var dags för träning! Jag hade sovmorgon idag då skolan började senare så varför inte passa på att träna? ;) 
Jag och Madde körde 30 minuter rodd, 2.20 min per 500m i snitt, som en jobbig uppvärmning. Efter det körde vi dehär passet:
Min tid: 9.256
Medans jag körde så cyklade Madde på AirBiken och när jag var klar böt vi vikter på skivstången innan det var Maddes tur att köra de 3 varven, då jag cyklade medans! 
Passet var faktiskt riktigt äckligt, vi körde marklyft igår så var mör i ryggen och faktiskt i benen sen passet i lördags så det var en jobbigt pass. Men är så nöjd att vi tog oss igenom det utan att klaga! 
Efteråt stretchade vi sen drog vi hemåt. När man har tränat på morgonen blir jag mycket piggare och presterar bättre, så skönt!