Armpass

Blev en snabb men hårt armpass nu på kvällen, skönt att göra sig av med den sista energin såhär på kvällen! Avslutade med ett magcirkelpass, grymt brännande men skönt efteråt. Kom även ihåg att stretcha lite. 
Nu äter jag yoghurt och kvarg med crunchy, ingen rolig middag men jag har haft dålig aptit de senaste 2 dagarna... Inte känt mig helt sugen på något, hungrig men ändå inte, känner varken mätt känslan eller hungern.. Riktigt tråkigt eftersom att jag annars är helt passionerad i mat, haha. Nu är det väl mest träningen som håller mitt humör uppe.
Madde kommer snart, vi ska till TäbyC imorgon med Emma, så Madde ska sova här så ska vi upp lite tidigare imorgon och köra lite cardio innan shopping! 
 

Träffa kusin

Kom hem för drygt en halvtimme sen, hunnit sminka mig och bytt om. Vid kvart i 4 kommer min kusin hit, yeey! Får se vad vi gör. Förmodligen fikar vi och strosar runt lite på stan. Hon har varit utomlands massor under sommarn så hon har en del att berätta! :D
 
 
 
 

Lyx frulle

 
Bananpannkakor med kvarg, kanel, sylt och sirap, so yummie!

Min dag

Vaknade imorse av alarmet vid tjugo i 9 och då drog jag till gymmet och körde ett benpass med fokus rumpa. I slutet av passet körde jag magcirkel träning och det brände! Kan lägga ut bilder på cirkelpasset någon dag för det bränns kan jag säga
Var med Tobias till typ 6 då jag drog hem o iväg till Emma. Vi har kollat på film, tagit en kvällspromenad nyss och bara tagit det lugnt. 
 
Inte så mycket mer att säga om dagen haha, men kan uppdatera mer imorgon! Får se om jag har någon träningsvärk då oxå ;)
 
 

Fight for fit!

Marklyft, stötar & boxjumps

 
 
Hon är så jävla grym, mycket starkare än vad hon tror! 
I slutet av passet foam rollade vi lite och stretchade, vilket vi båda verkligen behöver! Vi båda vad dock trötta i överkroppen från gårdagens pass, men vi körde på ändå. 
 
 
 
 
 
 

This is love

♥ Kärlek, mat o träning ♥ 


 
 
Och tro mig, jag vet att jag inte är värsta hulken men jag tycker det är kul att ta bilder för att se hur långt man kommit o faktiskt hur långt man har kvar!
 
 

Dåligt med sömn

Godmorgon! Vaknade för typ en timme sen trots att jag somnade vid 2? Inte kul.. Men får försöka sova ut imorrn o gå o lägga mig tidigt ikväll.
Träningsvärken känns i ryggen redan!
Idag ska jag träna med Merve vid 12-1, vi ska leka lite på gymmet samt köra marklyfts teknik. Har haft ont som s*tan i baksida lår på vänstra sidan i över en vecka nu, ska försöka stretcha ut ordentligt idag o hoppas de blir bättre o annars är de doktorn som gäller. Kan ju ha skadat den på något sett tyvärr.. Men hoppas inte :(
 
 
 

BCAA - Ego

Godkväll!
Idag gick det grymt bra att träna med Merve, ååh hon är så söt! Gav mig mer än 10 tips på både övningar och upplägg! Så himla grymt
När jag duschade orkade jag knappt hålla upp duschmunstycket för att jag var så trött i rygg och armar haha, vilket känns skönt nu men kan ju tänka mig hur det känns imorrn... 
 
Nu sitter jag hos Tobias, har köpt Nocco med smak av Jordgubb rabarber min favorit, rekomenderas! Inget kofein i heller så funkar perfekt att dricka på kvällarna. 
T kommer snart tillbaka från träningen o då ska vi ta massa egopics. Vi tänkte ta lite träningsbilder, eller jag tänkte o vill inte se ensam ut så tvingade med honom, hehe ;)
Får se om någon kommer ut på bloggen, stay tuned!
 
 

Ryggbygg

Imorse ringde klockan vid 8, vet inte varför men jag var sååå trött imorse.. Tog mig upp iaf och hemåt (sov hos T), drack min BCAA innan det var dags att dra mot gymmet för cardio. Tänkte egentligen passa på att ta en PW ute men det var så kallt imorse och regnade så gymmet kändes bekvämast.. Hehe
Blev 30 min intervall-power walk på löpbandet och sen 10 minuter cykel innan jag stretchade o hoppade in i duschen. 
Efter träningen var jag så sjukt hungrig, länge sen det var så illa så frukosten smakade extra bra idag!
Vid 13.15 ska jag till tandläkarn och efter det blir det gym med Merve, så taggad! 
 
Bild på mig o mami från förra året ♥

Wanties - Fall 2015

Återförsäljare

Katalogen innehåller olika kosttillskott, tillbehör, erbjudanden samt paketpriser som enbart jag som medlem i Gymtillskott’s Elit-division kommer kunna erbjuda potentiella kunder.

Gymtillskott.com

I katalogen finns det produkter och erbjudanden som inte finns på vår hemsida och det är endast genom dig som dina kunder kan köpa dessa. 

 

Hur grymt är det inte?! Jag har alltså blivit återförsäljare för gymtillskott.se! Kommer att lägga ut lite produkter ni kan köpa av mig till bra priser och även kunna hjälpa er mer med kost och träning. Hur grymt är det inte?! Perfekt för mig som vill utvecklas just inom kosttilskott och träning.

 

Wanties

 
 
 
 
 
 
 
 

Lat middag

Jag hungrar snart ihjäl, tur att jag inte är med någon just nu för nu är jag "hangry" alltså... Mamma drog o handlade för över 1h sen o hon skulle köpa med sig mat från pizzerian!! Men hon segar och jag svälter haha.. Nej men nästan så.. 
Idag har verkligen varit en chill dag, förutom träningen har jag verkligen inte gjort någonting förutom att ligga i sängen och kolla bloggar och film. Får se om jag drar till T senare ikväll.
Imorgon ska jag till tandläkarn vid 13.15 och efter det ska jag träna med Merve! Gud jag är så taggad! Det var henne jag köpte träningstightsen av. Vi ska köra rygg och det ska bli grymt kul att ha en som peppar lite extra
 
#tb till en av de varmare dagarna under sommaren
 
 

New in

 
Införskaffade mig nyss ett par grymt snygga träningstights! Köpte av en grymt inspirerande tjej på gymmet, hon sålde pga fel färg (hon ville ha gröna) så passade på att köpa dom till ett bra pris!
400:- strl xs. Skulle nog behöva S egentligen meeen jag tycker de är för snygga för att säga nej till plus att priset var bra så..  Nästan oanvända också!
Vi pratade även lite o ja blev grymt inspirerad och mitt "squat-pass" gick ännu bättre än väntat, vilket alltid är kul!
 
 
 

Squat-day

Vilken dag är de idag?Squat-day!
Kommer börja med lägre vikter för att sedan klättra uppåt, får se vad jag slutar på. Är faktiskt riktigt taggad, länge sen jag bara körde squats så de känns kul. Får se när jag kommer iväg, kanske efter lunch (åt precis frukost) för jag har ändå inga planer för dagen så då kan jag lika gärna träna mitt på dagen.
 
 

Kvällsträning

Igår var jag med Eveline & Angelica mellan 6-8 och vid 8 mötte jag upp Madde o vi drog till gymmet! Körde thrusters och mage,gick rätt bra och roligt hade vi!
(Madelene ↑)
Känns mest i axlarna idag, höjde till 30kg igår! De känns bra, tror jag klarar 35-40 men jag var lite seg igår, hade inte ätit så bra och sådär. Bättre lycka nästa gång!
Men vi hade verkligen skit kul igår, skrattade minst var femte minut! Ibland behöver man lite sånna lekpass för att hålla motivationen upp!
 

Sleepover

Igår sov Emma här, tyvärr var det sämst väder så man kunde ju inget annat än att vara inne typ..
Till middag åt vi pizza o sen mot kvällen så vi skulle popa pop-corn i kastrull och tror ni inte att skiten bränner fast?. Kul
Så vi drog t flygis o köpte dricka o sen provade vi popa igen, andra gången gillt! 
Jag somnade vid 12 o vaknade 11 imorse. 11 timmars sömn! Det behövdes kan jag säga. Tyvärr har Emma typ sömnprobelm så hon somnade nog mellan 3-5.. Tycker synd om henne..
Men vi var pigga nog att dra ut o springa imorse, så det gjorde vi! Lite övningar hann vi med innan vi duschade och åt frukost, scones o kaffe!
 
 

Axlar o triceps

Igår somnade jag vid 4?! 4.... asså de här är inte bra alls.. dock drack ja kaffe igår på kvällen men ändå, de är ju inte första gången under den här veckan som jag inte kan somna, inte kul.
 
Vaknade först vid 9 men somnade som tur var om till 11, då drog jag till gymmet och köttade triceps och axlar. Mest axlar körde några triceps övningar, så sjukt bra kontakt jag fick idag, får väldigt ofta till kontakt med triceps men sällan med axlarna men idag gick allt riktigt bra!
 

Depp till pepp

Hejsan!
Jag är en sån person som har dåliga dar som alla andra, o idag var en sån dag. När jag ko hem från att ha varit med Evelina så började mina tanka snurra.. Jag skrev till Madde o vi träffades vid 8 efter hennes jobb, drog hem till henne o åt vitlöksbröd o drack kaffe, yummy! Sen åt vi lite choklad och ananas, drrööööm. Vi hade grymt kul trots att vi kollade på en världelös film, då har man en bra vän. Hon är helt enkelt lite 2 good 2 be true.
När vi sett nästan halva filmen drog vi ut och bara cyklade o pratade i typ 1,5h typ? Det var så mysigt o bra, vi blev dock jagade o visslade på haha men men. Helt enkelt en av de bättre kvällar i mitt liv
 

Barndomsvän

Evelina kom till mig vid halv 12 idag, jag var inte helt klar så jag böt kläder o fixade mig lite först o sen drack vi kaffe innan vi drog iväg och shoppade! 
Köpte en tröja, lampskärm och proteinbar! Tröjan var skit snygg, letat efter en sån länge så de var as kul, o lampskärmen var precis den färgen jag velat ha förut så passade på.
Evelina shoppade loss på H&M haha, hon köpte värsta snygga kavaj liknande jackan.. Funderar på att härma lite o köpa en likadan, hehe
Vi lunchade på Daisys (fint ska de va!) hehe och bara pratade tills hon skulle hem nyss. Klockrent väder idag också så det passade jätte bra att vara ute och bara umgås.
 

Köttat ben

Imorse gick jag upp vid 9, böt om och kramades lite på Tobias innan det var dags för att möta upp Madde på gymmet. Ben stod på schemat och ben blev det. Shit. Vi höll på att ge upp mot slutet men vi bet ihop och köttade in i det sista, grymt nöjd blir man!
 
(bilden är inte tagen idag)
 
 

Rygg och biceps

Skakar lite när jag skriver nu haha sp hoppas de inte blir för mycket felstavat! Haha ;)
Passet gick väldigt bra! Körde tungt men ändå 10-12 reps så är rätt slut i ryggen redan. Körde även biceps och det gick bra, får alltid så lätt pump och kontakt med biceps så det känns lite extra tufft att köra ibland vilket är precis vad man vill uppnå. Träning ska inte vara enkelt och lätt, det ska vara svettigt, tungt och ansträngande, då får man snabbare och bättre resultat.
 And if you did train hard enough but still look cute I hate you bc jealous!😩😂
 

Taggad!

Godmorgon! 
Igår kunde jag knappt somna, ungefår som dagen innan... Låg och vred o vände mig i evigheter kändes det som... Blä. Vaknade imorse vid 9 så hoppas jag fick mina 8h sömn, tror inte det... 
Men jag gick upp ändå för jag kan typ inte somna om på morgonen, gjorde iordning BCAA och böt om till träningskläder och drog till gymmet! Cyklade i 20 minuter och sen gick jag i maxlutning på löpbandet i 20 minuter, när jag stod i duschen efteråt kände jag mig grymt taggad och motiverad till att bygga lite på ryggen idag, så jäkla kul!
Ibland behövs det endast en vilodag för att motivationen ska hamna på topp igen
 
 
 
Nu ska jag äta frukosten och ta de lugnt innan det är dags för träning igen!
 

- Dagen

Skulle träffat Michelle idag men hon skulle passa sin vovve lite längre än planerat och jag vill hinna va med henne längre än bara typ 2h så vi sköt upp det till imorrn istället! Drog till Madde vid 2 tiden, vi drack lite oboy och snackade innan det var dags för henne att träna! Haha var rätt skönt att skrika och peppa henne lite medans jag låg på en matta och stretchade ;) 
Hon var grym och körde riktigt hårt, jag är imponerad! 
Efter gymmet drog vi hem till mig och hämtade proteinpannkaksmixen och drog sen till henne och tillagade dom. Vi hade kokoskvarg till, det var magiskt gott alltså! 
 
Kom hem vid halv 7, sen dess har jag kollat på en serie och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Känner mig rastlös.. Inte kul. Och gymma ska jag ju inte göra idag så får döda tiden på annat sätt.. Får väl planera morgondagens träning istället, tänkte cykla imorgon bitti på gymmet och träna rygg senare fram mot kvällen. 
Ska bli skönt att träna igen men kan säga att den här vilodagen behövdes otroligt mycket, min kropp känns sliten och då behöver man en dag off för att kunna orka och bygga!
 
Snapchat - @tyffingen
 

Träningslista - Frågor

I mina öron när jag tränar? På gymmet så är det musiken de spelar där men om jag springer eller tränar ute själv så är det spotify's färdiga playlists med namn Cardio

I min träningsväska? Vattenflaska, skönhetsprodukter (tex duschkrämer, hårprodukter och hudkrämer) träningskläder, tofsar och träningskläder samt proteinpulver

FavoritmuskelRoligast att träna är nog ben och ländrygg!

Mål med träningen? Att bli bitig som fasiken och kunna tävla i bikinifitness!

Favoritövning? Marklyft och squats!

Favoritmat? Korvstroganoff och avokadosallad tror jag!

Mina inspirationskällor? Alexandra Bring, Julia Eliasson & Rebecca Sundberg framförallt!

Då mår jag som bäst? Omringad av människor jag älskar, på gymmet och i köket :3

Favoritkonditionsträning? Intervaller!

Mitt bästa kosttips? Ät allt i måttliga mängder

Favoritmellis? Bananpannkakor, kvarg och proteinbars

Då tränar jag allra helst? På morgonen eller kvällen

Favoritlivsmedel? Choklad alla dar i veckan

Mitt motto? Bit ihop eller bryt ihop!

En fredagskväll unnar jag mig gärna? Choklad!

Min favoritfrukost? Naturell yoghurt blandat med kvarg och müsli, bananpannkakor eller äggmackor

Detta skulle jag vilja utöva? Boxning

Detta klara jag mig inte utan: Mina nära och träning

Detta tränar jag allra helst i? Träningstights och linne!

 
 
Jag är så jäääkla ful och framförallt på de här bilderna så jag klippte helt enkelt bort mig själv :)) 
Men träffade 2 av mina förebilder i år under fitnessgalan i stockholm!!
 

 

 

 

 

BCAA & Vilodag

Vaknade för ungefär 5 minuter sen, tänkte dock bara gå upp och fylla min shaker med vatten och blanda ut mina aminosyror och gå och vila igen, men vet ni var som händer? När jag står över kranen så nyser jag och min panna åker rakt in i skåpen åvanför kranen?! Hahaha.... Så nu är jag ganska pigg om man säger så hehe. Fint uppvaknande ;) 
 
 
Idag ska jag ha vilodag! Behövs verkligen då jag tränat 1-2gånger per dag i över en vecka. Plus att jag inte kunde sova igår så vet inte när jag egentligen gjorde det men det var sent iallafall så har inte fått mina 8h sömn så då är det lika bra att inte pressa kroppen för mycket, så vilodag blir det.
Ska dock träffa Madde på gymmet ikväll ändå, ska lägga upp ett crossfit pass åt henne och pusha henne samtidigt som jag använder foam roler och stretchar! Man kan ju faktiskt göra annat bra för sin kropp utan att träna :D
 
 

Recention

 
Lean Protein i smak av Blueberry Raspberry Ice Cream smakade jag faktiskt på nyss! Riktigt god i smaken, smakar precis som jag föreställt mig, glass! Grymt att det inte är så mycket socker men ändå högt proteininnehåll och god smak! 
Den får 4/5 av mig. Nästa gång tänkte jag prova Double Chocolate Mousse då choklad är min min svaghet ;)
Näringsvärde per 1 dosering (30 g) 

Energi                  113 kcal
Fett                      1,4 g
Varav mättad        1 g
Kolhydrater           1 g
varav sockerarter   0.6 g
Protein                  24 g
Salt                      0.14 g
 
 



 
Amino BCAA med smak av Tropical Mango var grymt god! Smakar ungefär som saft utan kalorier och socker. Tog en skopa av den och blanade ut med 200ml vatten imorse direkt när jag vaknade, tänkte dubbla doseringen imorrn. Heltklart prisvärd och jag tänker nog beställa Strawberry Passion nu eller imorgon (passar på medans de har sänkt pris på dom). 
 
 
Tänkte även återkomma lite senare om hur jag tyckte att de funkat och gett för effekt när jag tagit slut på dom! 
 
 

Mördar pass

Idag köttade jag ordentligt på gymmet alltså, sjukt skönt! Länge sen jag svettades som idag av styrketräning/tyngdlyftning. 
Körde marklyft, både breda och "vanliga", även stela marklyft även kallad good mornings så att rumpan fick jobba lite, börjde med 50kg och sen la jag på vart efter, slutade med 70kg! Grymt bra gick det! Min svank krånglade inte alls idag som den brukar och det har jag naprapaten att tacka för! I slutet av passet körde jag breda marklyft med stången ni ser på bilden och med kettlebellen på 24kg
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thrusters

Mötte upp Madde utanför ICA vid halv 7, hämtade ut mit paket med BCAA & protein som jag btw tänker testa imorrn! 
När vi kom till gymmet gick vi direkt till skivstången och satsade på thrusters, först teknik eftersom det var Madelenes första gång och sen la vi på lite vikt. Hon klarade 15kg vilket jag är grymt imponerad av! Hon är mycket starkare än hon tror!
Jag körde ca 30kg de sista seten och de kändes bra! Kommer definitivt fortsätta öva och köra på thrusters och kommer kunna höja lite till nästa gång, så kul! Jag älskar verkligen när man tränar med någon som är lika motiverad som en själv, vilket M var idag. 
Träningsvärken från dagens pass kommer nog kännas imorrn ;) 
 
 
 En halvcharmig bild på mig o Madde från i våras ♥
 
 

Pre-workout meal

 
Gjorde ännu en lyckad beagles, denna gång i en toastmaskin därav de osnygga märkena i smörgåsen! Hoppade löken idag, orkade inte skära upp den , man gråter ju bara då haha.. Men ändå huur god som helst!
 
Snart ska jag mot ICA och hämta ut mitt paket från gymgrossisten o sen möta Madde och öva lite på thrusters! Löv it

Morning cardio

Imorse vaknade jag ungefär en kvart inann alarmet skulle gå igång, så jag låg och drog mig lite innan jag drog ut för träning. Jag gick till trapporna där jag brukar springa trappintervaller och gjorde övningar på toppen av trapporna, blev bara en intervall upp men sen satsade jag på att göra övningar istället. Vid kvart i 11 kände jag att jag borde dra mig hem till Tobias igen, jag duschade och sen mös vi lite innan vi gick in och gjorde bananpannkakor! Yummie! 
 
Snodde det här receptet då jag provat det förr och jäklar var goda! Byter dock ut sockret mot stevia och vetemjöl mot mandelmjöl eller kokosmjöl eller nåt annat hälsosammare. Man kan göra det med mjölken oxå, byta ut till tex mandelmjölk.
På pannkakorna hade vi kanel och/eller hallonsylt, bästa kombon!
 
 

Mysfika med Moa

 

Gårdagens andra pass!

Igår kom Tobias hit vid... ja.. 5? Vi åt pasta o köttbullar, umgicks lite o sen drog till flygis för att handa middag (hehe) och sen när vi kom till Tobias gjorde vi en kombo av att träna och laga mat! 
Passet såg ut såhär:
  • 10 pull ups
  • 10 situps (med raka armar ovanför huvudet och sen försöka nudda tårna när man kommer upp)
  • 10 "spindeln", (man ligger i plankposition med raka armar o sen tar man upp ett knä mot ena armbåden coh samtidigt gör man en armhävning och så går man framåt samtidigt)
  • 10 Bulgariska utfall per ben
  • 10 rygglyft
x4

Tobias gjorde 4 varv, jag gjorde 5. Vi höjde repsen på rygglyft så de blev 15st och medans den ena tränade gjorde den andra maten och så böt vi så! Effektivt om ni frågar mig ;) 
Känns i ryggen att jag gjort pull ups iaf, det är bra. Känner mig svag i bröstryggen så lika bra att träna den så ofta man kan!
 
 

 
 

Dagens planer

Godmorgon! Vaknade vid 5 av Tobias Alarm, kan skulle upp o jobba stackarn ♥ Jag sov vidare till kvart i 9 och då cyklade jag hem, nu är jag hemma och äter frukost. Blev ingen morgonträning idag, tror jag ska köra på en vilodag. Dock är jag inte så trött i kroppen så jag känner att de behövs så vi får se om jag drar till gymmet senare ikväll och övar lite på stötar och thrusters.
Vid 1 idag ska jag träffa Moa, vi har bara träffats en gång under sommarlovet så vi tyckte de va dags igen helt enkelt ;)
Vi kommer väl fika och bara prata lite i guess, finns mycket att ta igen!
 
 
 
 
 
 

Bästie

Hejsan! 
Igår drog jag till Emma vid 1 (tror jag?), vi började med att köpa bröd och sen göra en god sallad som en sen lunch! Vi kollade på tv och htog de allmänt chill Vi gjorde även middag igår, som fick bli bananpannkakor, och OMG vad lyckade dom blev!
 
 
Till pannkakorna hade vi varma hallon, blåbärskvarg och kokosflingor! Godaste ever typ! Vi gjorde middagen vid 6, kollade på en skräckfilm, lite tv. Köpte hårfärg och blekte håret på Emma o sen vid 11 gick vi o la oss. 
 
Imorse vid 10 vaknade jag och då höll jag på med telefonen och låg och drog mig i typ 20 min innan jag tvingade upp Emma för att träna! Vi gjorde magövningar och sen körde vi lite ben, små korta intervaller följda med övningar, vi var rätt slut efter alltså. Mina ben ville knappt samarbeta upp för deras trappa men det gick o jag är nöjd!
Vi körde på lite lyxfrukost imorse också, äggmacka med kvarg och juice
 
 
Nu är jag hemma igen, ska kolla på serie och umgås lite med mami. Får se om jag orkar göra nåt idag eller om jag bara tar de lugnt, måste passa på när man har sommarlov ju!
 
 
 

Dagens pass- Crossfit!

Idag tänkte jag låta maskinerna vara och köra lite crossfit på gymmet! Brukar köra crossfit 1-2 ggr i veckan och nu är de tajm igen tänkte jag! 
Passet jag körde: 
Amrap 20 min: (as many rounds as possible)
  • Hopprep – 50 st
  • Thrusters – 10 st
  • Sittande bålvridning med viktplatta – 20 st
  • Burpees – 10 st
  • Rodd i ringar – 10 st
 Jag är sämst på att räkna men tror jag hann med 5 varv, ca 4 min per varv.
Döljer mitt oerhört snygga trötta face... hehe
 
 
Tänkte även tipsa om denna otroligt snygga, hållbara och stora väska från Bmr Angel, beställde från Gym Grossisten för 439:- Nu kostar den 499:- igen, men den är helt klart värt sitt pris! Perfekt för dig som vill ha med matlåda till jobb/skola för att direkt kunna träna efteråt eller om du behöver ha med dig mycket packning, proteinpulver och gud vet vad.
 

Lyckad middag!

 
 
 
Beaglesen blev mycket bättre än väntat, smakade ungefär nästan exakt som på Espresso House's! Dock var det ett annat bröd men det var väl de som skilde? 
I varje smörgås hade jag 100g cream cheese, en halv tomat, lite rödlök och ca 10 blad ruccola. Hur gott låter det inte? La det sedan i våffeljärn då vi inte har smörgåsgrill, vilket funkade utmärkt. Klämde inte ihop den utan lät locket ligga lite på och jag vred lite då och då på brödet. Brödet hette Rund och God men man får ha vilket bröd man vill såklart! Det var grovt bröd men inte så det var jobbigt att äta utan det var perfekt. Jag blev riktigt nöjd. Tobias gillade beaglesen oxå, han hade aldrig ätit de förr så de va ju tur att man lyckades! ;)
 
 
 
Efterrätten ser lite sådär ut men smakade precis som kladdkaka!
2 portioner: 
1 skopa Whey-80 proteinpulver med smak av choklad från Star Nutrition
2 msk kakao (om du har en stark smak på proteinpulver brukar 1,5 msk räcka)
1/2 tsk Bakpulver
3/4 dl Vatten
1 äggula
 
Blanda ihop allt med en gaffel och häll upp i 2 muggar, ställ in i mikron och kör dom ca 30-35 sekunder, beroende på hur kladdig du vill ha den!
Servera med tex kvarg
 
(muggarna jag använde)
 
Jag tyckte det blev riktigt gott och kommer definitivt göra om bägge igen! Har ju faktiskt ett bröd kvar så varför inte göra det till lunch? ;)
 
Nu måste ni ju prova det här när ni ser hur enkelt och bra det blir?! :D
 
 
 
 

Wifey

Vet ni hur gullig jag är eller? Inte så.. haha men iaf.
Jag har planerat en överraskning till Tobias, de han vet är att han ska va hungrig när han kommer till mig! Egentligen planerat en picnik MEN det verkar som att de ska regna vid 7 ikväll (som var tiden vi bestämt) så jag har en backup plan här hemma.
Tänkte iaf satsa på att göra beagles med cream cheese, ruccola, tomat och rödlök som själva maten och sen göra protein kladdkaka som efterrät eller om jag satsar på bananmuggkaka.. vi får se! Aldrig gjort beagles innan men det är ju så gott så tänkte why not? Bra att testa lite nytt! Älskar att äta de på Espresso House tex så jag tog inspirationen där ifrån :3 
Kan lägga ut recepten sen också när jag gjort klart allt och vet vad jag tänkt göra! Ska bli såå spännande.. 
De jobbiga med det här är att jag måste städa mitt rum som är kaos ifall att de blir regnigt..... 
 

Sneakpeak

God förmiddag! 
Idag innan frukost drog jag till gymmet och körde ett lugnt armpass, känner mig inte helt 100 så tänkte att jag inte borde satsa på något flåsigt. Fick in grym pump vilket känns grymt och senare idag ska ja tillbaka till gymmet för att rulla lite på foam rollern, fick lite övningar eller positioner jag ska göra för att bli mjukare i bröstryggen igår av naprapaten. Lika bra att jobba på rörligheten när man är lite små krasslig
 
 
 
Skitig spegel och alldeles för mycket skit framme på skrivordet... Men men, en sneakpeak på min form just nu.
 
 
 
 
 

Beställt!

 
 
 
Kollat på dessa produkter såå länge o äntligen tog jag mig i kragen och faktiskt klicka hem dom! Perfekt att ha blueberry-rasberry icecream smak på proteinet nu under sommaren, då man verkligen vill ha glass o svalkande! Ska testa göra glass av det tror jag, och bcaa har jag aldrig haft. Varför? Jag är lat och har helt enkelt aldrig orkat klicka hem o provat, men äntligen gör jag det och det ska bli så spännande att få prova fler goda saker från gymgrossisten! 

Lyxar till det

Ligger just nu i soffan med T och äter panacotta vi gjorde igår. Så mysigt att bara ta de lugnt när de regnar ute. 
Vid 4 ska jag till naprapaten innan jag träffar Madde o tränar o ikväll ska jag va med henne o ha tjejkvällen, vi båda var nog lite för trötta igår så den sköts upp till idag
 
 
 
 
 
 

Eveline 18 år

 
Bilder från gårdagen! Eveline fyllde hela 18 år?! Gud jag minns när du fyllde 13, lilla skrutt. Inte många månader kvar tills de är min tur, sjukt hur snabbt tiden går ♥
 

Mys fika

 
Hann inte mer än att blogga lite när jag kom hem från trappintervallerna så somnade jag... trött? haha
Vaknade vid 1 igen och de var en jäkla tur eftersom att Madelene kom hit då! 
Vi drog och lunchade på Espresso House, strosade på stan lite innan vi drog och tränade.
Eftersom att naprapaten sa att jag var svagare i baksidan på kroppen så fick de bli rygg och lite baksida axlar idag! Körde låga vikter men många reps, känns som satan alltså! 
Druckit proteinshake nu och ska cilla lite hemma innan jag drar iväg och träffar Madde igen, vi ska ha en liten tjejkväll och bara ta hand om oss och njuta ikväll!
 
Hoppas ni har en lika fin kväll som jag kommer ha!
 
 
 

De senaste 3 dagarna i bilder

 
 
Tobias farmor fyllde 80, därav helikopterbilderna. Hon fick en helikoptertur i present vilket verkade uppskattas! 
Vi åt middag på en ö, dock följde inte hans farmor och ena ans faster med ut dit men det var verkligen supermysigt. 
Vi har även hunnit med att gå på en venissage som var på söderöra, jag fick vara hundvakt lite åt lilla Åsa.
Så kortfattat har jag haft det jätte bra, även hunnit träna med Tobias brors tjej Sofia och hasn ena faster Ulrika, kul när man får sällskap! 
 
 

Trapp intervaller

 

 
Började dagen på det bästa sättet, träning. Idag blev det trapp intervaller i värmen, klagar dock inte nu när vi äntligen fått lite sol! Det var en uppfriskande start på dagen, stretchade lite efter och nu har jag duschar och äter frukost. Perfekt, nu saknas bara min lilla prins som jobbar men men.. 
 
 
 

After work

Godkväll på er! 
Jag hade helt klart fel skor idag på jobbet, mina fötter hurts alot.. :( Men men de går väl över under natten! 
Om typ en timme kommer jag vara påväg med Tobias o hans bror Rasmus o Rasmus flickvän till deras landställe där vi ska vara me o fira hans farmor! Anledningen till att vi åker så sent är för att alla jobbar o sådär idag så vi kommer nog komma fram till landstället typ halv 10,10. Men det blir nog bra ändå!
Har bättrat på sminket lite, duschat, bytt kläder och packat. Får se om jag åker hem imorgon eller söndag. Kan nog slänga in något inlägg från telefonen. 
Btw imorgon ska det bli ungefär 20 grader, såå najs! Hoppas att man kan bada o sola mycket imorrn o träna ute när de är så skönt väder. Så snälla sol, svik mig inte..
 
 
Liten sneakpeak på resultatet av ljusare slingor.
 
 

Coffeeee

Imorse vid halv 10 drog jag ut och sprang, känns mycket skönare i bröstryggen att röra sig nu, allt känns mycket lättare både rörligheten och att andas. Sjukt hur mycket muskler och leder påverkar en egentligen..
Det gick iallafall riktigt bra att springa, sprang samma runda som sist plus att jag sprang upp för en backe med trappor 4ggr och gjorde övningar på toppen, sprang hem o duschade och nu känner jag mig riktigt nöjd! Kul att jag äntligen fått energi på morgonen igen!
Förut kunde jag knappt träna innan jag fått i mig frukost för jag kände mig för svag och trött men nu har jag både styrketränat och sprungit och det går ju jätte bra! Känns skit kul!
 
Har ätit frukost, så nu dricker jag kaffe, ska snart kolla klart på det sista avsnittet av Orange is the new black och sen sminka mig och göra mig redo för jobb. 
 

Slingat håret

Hejsan! 
Igår efter naprapaten drog jag o tränade armar som ja skrev, vilket gick jätte bra! 
Efter gymmet träffade jag Emma, vi gick först till mig och åt jordgubbar med kvarg (sååå gott) o sen vid halv8 kom jag på att jag borde slinga mitt hår. Så vi började med mitt hår hos mig o sen tog vi bussen till Emma , gjorde hamburgare och blekte slingor i mitt hår. Jag blev nöjd, tyckte de blev fint med lite ljusare nu till sommaren. 
Kan lägga ut nån bild på resultatet senare :)
 
 
 
 

Naprapat besök

Goddag! Somnade typ vid 4 inatt, om inte senare.. Så vaknade vid 11 imorse och ja kände att de inte va någon idé att dra ut o springa. Hade behövt mer sömn plus att min kropp behöver vila lite så räcker med ett armpass idag på gymmet!
Vid 14.45 drog jag till en naprapat, första gången jag är hos någon sån ! :D De gjorde ont, var lite plågsamt men jag har aldrig känt mig så lätt och rörlig i min överkropp innan. 
Jag vet att jag svankar mycket och jag var tydligen väldigt stel i min bröstrygg men hon knäckte lite och tröck, fick även stretchövningar jag ska göra varje dag. Nästa vecka ska jag tillbaka för en behandling till, mycket pengar men jag tror att det är värt de! Jag var även starkare i min framsida på kroppen än baksida, så det blir fokus på baksida ett tag nu känner jag! 
 
Kände att en liten sommarbild passar nu i regnvädret!
 

Workie workie

 

Lite små taskigt väder, duggar och är kvavt men pengar vill man ju ha! 
Efter jobbet ska ja dra till Emma, vi hade egentligen planerat picnik ute med massa gottis men självklart ska de bli sånthär väder då.. Blir att jag drar till Emma istället och vi gör mat där o kollar på nån film eller nåt! Svensk sommar you know ;)
 

Protein, kolhydrater och fett!

Godaste frukosten, rekomenderas starkt att köpa naturell yoghurt och blanda ut med 1-2 msk kvarg med en smak du gillar. Man får i sig åe fett, kolhydrater och protein, perfekt start på dagen efter ett grymt benpass jag orkade med på morgonkvisten!
 
 
 
 

Snabb, proteinrik och god middag!

 
 
Proteinpannkakor från Svensktkosttillskott ---> Direktlänk
Både gluten och laktosfri så funkar perfekt för er som är känsliga eller bara vill utesluta det ur kosten. Jag tycker dom är jätte goda att äta med kvarg, lite jordnötssmör och kanel! Funkar som frukost, lunch, mellis & middag och tar inte längre än 10 minuter att göra!
 

Sommarlunch

 
 

Ute och sprungit

Godmorgon/förmiddag eller hur man säger vid denna tid på dygnet!
Jag sov hos Tobias inatt, han höll på att göra mat igår när jag kom hit! Soo sweet. Jag hjälpte till de sista som va kvar och sen åt vi kycklingwooken till en film. 
Han skulle överraska mig igår och ge mig massage o sånt efter maten men allt blev lite sent för han skulle upp och jobba idag vid 7 så vi får ta det efter lunchen idag istället! :D
 
Imorse vaknade jag till lite när Tobias drog o jobbade men ja somnade rätt snabbt om. Vaknade igen vid 10 och drog ut och sprang, när jag var klar med rundan kollade jag i kylen vad som behövdes köpas inför lunchen jag tänkt göra till Tobias (grekisk sallad med bröd) så jag fick springa hem och hämta pengar och handla det sista.
Är så nöjd ändå, inte sprunigt på typ ett halv år och har jag sprungit har de inte varit mer än 1 km och idag sprang jag hela rundan plus hem till mig o affären igen utan att stanna. Så genomsnitt typ 40-50 min? 
Ska försöka börja springa åtminstone 3 ggr i veckan igen, så de här var ju en bra början!
 
Nu har jag duschat och ätit en Rawbar, måste börja göra lunchen nu så den e klar till Tobias kommer hem vid12. Så vi hörs senare 
 
 
 

 
 
 
 

Lunch innan jobb

 
 
Inte jätte nyttigt men kan lova er, jättegott! Helt klart en av de goaste proteinbars jag ätit!
Köpte en låda med 15st 50grams bars för endast 90:-  (ordinarie pris 180) på gymgrossiten.se 
Just nu kostar dom 139:- så passa på! -- Direktlänk
Finns i massa olika smaker,  rekomenderar den här och mint starkt!
 
Nu ska jag byta om och snart dra iväg o jobba, ha de så bra!

My tattoos

 

Workout

Känner mig på topp nu när det kommer till träning och inspiration! Jag och Emma körde 3 pass om dagen i 2 dar i rad och det känns nu att kroppen är trött, ändå tog jag mig till gymmet imorse och körde ben. Såhär såg mitt pass ut:
 
 
Var inte supertaggad imorse när jag kände mig öm lite överallt efter att ha bränt mig i solen och tränat intensivt men de vara bara att dricka sin PWO och se glad ut så gick passet superbra! Är riktigt nöjd 
 
 
 
 
 

Rekommenderas starkt!

Tänkte ge er ett litet tips om ni har finnar, ojämn hy och vill fräscha upp ansiktet lite!
 
Pores be pure från Formula 10.0.6 (Finns att köpa på tex Åhléns 99:-)
 
Den luktar verkligen jordgubbe och känns så fräsch! Den hjälper även till att minska svarta prickar på näsan. Jag är så nöjd med den, har använt upp den nyligen och den höll så länge! Fick den i julklapp så den har verkligen hållt sig länge!