Lördag

Sov hos Emma igår, vi vaknade vid 9 imorsen, gjorde frukost o sen somnade vi om till 2! Haha, trötta.. Drog hem ungefär halv 3 o nu har jag ansiktsmask och ska färga brynen snart. Gillar att ta en dag i veckan o bara ta hand om sig själv men de har blivit mycket slarv med de efter jag slutade skolan, då veckorna och helgerna smälter ihop för att jag jobbar så olika tider och dagar hela tiden. Ibland ledig onsdag-torsdag o då blir det min helg istället för lördag och söndag tex!
 
Ska senare ut o springa har jag tänkt, min kropp är trött av all styrketräning så tänkte bryta det med en joggingtur, gud det var så längesen jag bara gick ut för att endast springa! Har faktiskt saknat det :3
 
Mini Ems o jag för några år sen <3
 
 

Dagens WOD

Värmde upp på min cykel på väg till boxen men oxå med ett kvastskaft för axlar och överkropp 
 
Styrkedel
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Squats
pullups
Knee to elbow
 
Konditionsdel
Alltså först 1 rep av allt, sen två, sen tre upp till 10. Totalt 55 reps av allt!
Vila 3 min
12 marklyft
6 Pushpress
Run 400m
3 varv 
 
 
Galet trött var jag efter men också väldigt nöjd! Inte tränat på nästan en vecka så det var riktigt skönt att komma igång igen :)
 

Update

har inte bloggat på ett bra tag o tänkte förklara varför!
 
1. Slutat Gymnasiet = -MYCKET plugg in i det sista samt studentpartyn o hets kring det
2. Inte haft en dator
3. Jobbat
Vi hade ju en skoldator men den lämnade vi ju tillbaka när vi slutade. Så typ de första jag gjorde var att beställa en dator, som sög. Den pajade efter 2 dagar. Den slutade koppla till wifi, den blev jätte seg och knappar krånglade så fick helt enkelt lämna tillbaka den o nu har jag köpt en ny! Eller ja, ny.. den är begagnad men den funkar helt perfekt och jag är såå nöjd!
 
Det som har hänt sen sist är att jag tagit studenten, även pausat min programmering då jag jobbat hela sommaren o inte haft tid att fokusera på träningen :( Men ja o min bae är uppskrivna på KM (klubbmästerskap) i Crossfit Norrtälje där vi tränar. Vi ska alltså tävla tillsammans i lag, någon helg i augusti! Jag är as nervös redan men det blir nog bra. Jätte taggad!
Jag har även rensat min garderob, slängde över 10 hela påsar med kläder, 10?! Gav bort 4 påsar till röda korset, lämnade 1 påse på H&M eftersom att de har en recycling box där för kläder o lite har jag sålt men de jag inte tycker är tillräckligt snyggt, nytt eller helt slängde jag. Jätte skönt att jag äntligen kan gå in i min walk in closet o även se alla kläder! haha, aldrig kunnat tidigare...
 
Jag har även klippt av min 14cm av mitt hår! Är jätte nöjd, det kunde inte blivit bättre.