Sista beställningen 2014!

Haha alla som följt min blogg ett tag eller känner mig, vet att jag är galen i att shoppa kroppsvårds produkter och nu slog jag till igen! Haha men fuktkrämer och ansiktsrengöring behövs ju alltid ;)
 
Dag- och nattcrème 
Ta hand om din hud naturligt tack vara ren och mild ekologisk kamomill!!
Den Fuktgivande crèmen är fyllig och full av extrakt av ekologisk kamomill och blomstervatten av romersk kamomill:
- återfuktar din hud och ger den mjukhet och välbefinnande. ,
-huden blir smidig, fräsch och sammetslen.
För alla hudtyper, används morgon och kväll året runt för en verklig känsla av välbefinnande! En mild crème som lätt tränger in i huden och respekterar den!!
Dag- och nattcrème

Zero Blemish Gel Cream

En lätt och skön gelcrème berikad med pulver från frossörtsrot, som har renande och balanserande egenskaper. Crèmen ger fräsch, långvarig fukt (24 timmar) samtidigt som den slätar ut ojämnheter, absorberar talgöverskott och drar ihop porerna. Kan användas både morgon och kväll.
 
Duschgel - Redberries

Lätt skummande duschgel som lämnar huden med en frisk doft av syrliga röda bär. Berikad med blåklintsvatten från ekologiska odlingar.
 
Rengöringsmjölk
Känslig hud är vacker och tunn, men har lite lätt för att bli irriterad. Den behöver en mild rengöringsprodukt som lugnar.
En lugnande rengöring. Den mjölkaktiga konsistensen tar bort orenheter och makeup samtidigt som den respekterar hudens naturliga skydd. Ansikte och ögon blir perfekt rengjorda, utan att huden irriteras. Din hud känns omedelbart fräsch, lugn och behaglig.
Extra plus: En parfym som utvecklats för att minimera allergiska reaktioner.
 
 
 
 

Sista passet för detta år!

Godmorgon folket! Vaknade typ... 9 imorse av att jag behövde gå på toa, alltid... Sen kan man inte somna om hahaah
Men men. uppe nu iaf!
Åt frukost nyss, en fil med pepparkakssmak, den va godare än väntat! Nu ska jag chilla lite innan jag & Emma ska träna vid 1, framsida lår blire idag eftersom att vi har otrolig träningsvärk i baksida lår.
får värma upp ordentligt oxå & hoppas på det bästa! haha
 
 

Morning cardio done!

 
Godmorgon snyggingar!
Somnade vid halv 12 igår, skulle försöka gå och lägga mig tidigare tänkte jag för att inte vakna upp vid 12 idag. De gick rätt okej, vaknade vid halv 10 o drog till gymmet vid 10! 
Gick på löpbandet i 40 minuter i maxlutning och jo tack jag kände att det tog i rumpan! Haha träningsvärk sen i lördags och idag ska jag köra baksida lår med Emma, hur ska det gå?! Haha...
 
Nu äter jag iaf frukost och funderar på att dra ner på stan och kolla rean lite senare. 
Sen btw de här med att inte tvätta håret de först10 dagarna med balsammetoden, euw! Nej jag klarar det inte. Ska tvätta det idag efter benträningen för gud vad ofräsch jag känner mig! Framförallt när jag tränar i princip varje dag så blir det ju ofräschare snabbare! Men det har ju åtminstone gått ett tag sen den 23 då jag tvättade håret för första gången med bara balsam! Så idag senare ska jag tvätta det igen, självklart med bara balsam! såg btw att det var rea på hårprodukter jag velat ha ett tag så ska ner o kolla på det :3
 
 
 
Btw så saknar jag att va brun,.. Vill utomlands nuuu!
 

Hello!

Nu är det den 27:de december.. shit vad allt går fort. Snart är det här året slut med... Men jag taggar nyår innan man börjar tänka på allt igen, som skola tex.. Nyår.. Hmm. får se vad som händer! 
Iallafall, idag vaknade jag tidigt som ni kan se, innan 9 vaknade jag.. Inte jätte roligt när jag somnade vid 1.. Men men. Ändå rätt skönt eftersom att jag valde att inte somna om för nu hinner jag både träna och städa rummet inann jag drar iväg till Madelene!
 
 
 
Haha min superfina Madelene som nyligen fyllt 18 ♥

Vår julafton♥

 
 
 
Vi hade mysigt för att bara va 2, jag o mami! Jag och Emma ska träffas imorgon istället. Det blev lite sent o alla hade druckit så ingen kunde skjutsa o vi e lata! haha ;)
 
Jag fick lite mer paket än de jag visade innan, som tex parfym, träningskläder, armband, ansiktsmask, en bok med mera! haha minns inte allt :3
Juste, jag fick ett smycke i äkta silver av Tobias ♥ so sweet
 

God jul!

 
 
 
Haha massa paket uppe till vänster :3 Alla e mina typ haha och Mamis men mest mina ;) Vi har ingen gran iår för vi orkade inte fixa plastgranen, men de blir ju jul ändå!
 
FICK BTW PRESENTKORT PÅ 500:- PÅ TATTOO AV MAMI! OMG JAG ÄR SÅ HAPPY
Sen pyjamas & ansiktsprodukter, mascara o en mixer (mixer fick ja av Emmas family ♥)
 
Nu ska ja & mamsen se på Ice Age, haha favoritfilmen helt klart! :D
 
God jul på er o hoppas att er dag blir lika bra som ni tänkt er om inte bättre! 
Kram
 

Den 23:de december

Hello! Eller god jul!
Shit, imorgon är det julafton. Lite halvt taggad. Vet inte vad det är men jag känner mig allmänt nedstämd, brukar bli så kring december o januari för mig.. Men mamma ska köpa D-vitamin för det är säkert någon vitaminbrist.. 
what ever. julafton imorgon! :D ska få paket o god mat, yeey! 
Vi handlade mat idag btw, jag o mamma och shit vad mycket folk det är ute i farten nu. Sista rycket innan jul verkligen! Men jag fick mina hårprodukter och naturgodis så jag var nöjd ändå trots stress och köer ;) haha
 
Snart börjar bingolotto oxå, jag och mamma brukar spela de på uppesittarkvällen.. tills jag somnar och hon sappar till en kanal med någon deckare på typ haha! Jag är helt slut nu så kommer säkert somna så blir det som alla andra år ;) haha ..
 
 
Btw jag & Emma började med balsammetoden idag, alltså BARA balsam! Ska vänta i 10 dar innan vi duschar håret nästa gång då.. heh får se hur det går! Ja i mitt inlägg under finns en länk ni kan klicka på om ni är intresserade av vad det är osv!
Vi tvättade ur håret helt i söndags med schampoo och nu kör vi! 
vi tog även bilder idag som före och efter bilder typ! Hoppas på snabba resultat! :D
 
 
 

Balsammetoden

Tja allihopa! 
I lördags började jag o Emma läsa om balsammetoden, lite mer djupläsning och vi kom fram till att prova metoden!
Igår tvättade vi ur håret ordentligt som rekommenderat för att bli av med alla silikoner och alkoholer m.m, som man haft i håret och imorgon ska vi köra med bara balsam, spännande! Man ska låta balsamet helst sitta i 10 dar, man får fräscha till det med torrschampoon sålänge som är godkända för balsammetoden! Vi kommer duscha håret dagen innan nyår iallfall så det blir inte 10 dar, men typ 7 iallafall!
Idag efter gymmet ska vi ner och köpa produkter så vi är utrustade och det gamla schampoot ska bort!
Jag är så taggad på hur resultatet kommer att bli! 
 
 
 
Det här är nog de produkter jag kommer införskaffa mig idag! 
Garnier Respons kommer jag att använda som tvättbalsam
Garnier Fructis som ett vårdande balsam 
Garner Respons inpackning varannan gång jag duschar ungefär
 
Kommer att börja med dessa produkter och senare köpa "bättre" produkter, men dessa var de som var populärast bland användarna av balsammetoden verkade det som! 
 
Idag kommer vi att ta bild på våra hår, hur de ser ut efter urtvättning och sen kommer vi att visa före- och efterbilder! Så idag kommer en och sen när vi duschar håret igen för första gången med den här metoden (vid nyår) kommer vi lägga ut bild och sen varje månad ungefär! Vi ska försöka iallfall!
 
 
 
 
 

Ben + rumpa

Värmde upp med 15 minuter på crosstrainern. Hade olika motstånd hela tiden men mellan 10 i lutning och 20-30 i motstånd
Där jag inte skriver in vikten vet jag inte, jag kollade inte eller har glömt bort!
 
Legcurl 12x3
Benspark maskin 12x3 
Höftlyft i legcurl maskin 12x3 
Squats i cable maskinen 12x3 30kg
Kickback cable cross 12x3 14kg
Bulgariska utfall 12x3 7kg hantel i varje hand
Squats med vikt i händerna 12x3 18kg
Donkey kick i legcurl maskinen 12x3 
Froggy glutes lifts 15x3
 
 
Workout because you love your body!
 
 

God eftermiddag!

Igår var det julavslutning i skolan, alla i ekonomi hade julfrukost med smörgosar och lite godis. Det var rätt mysigt ändå! Treorna höll i frukosten, de hade lekar och prisutdelningar och allt möjligt. Efter det gick alla t aulan o kollade på julkonsert som estet spelade upp och efter det fick man dra hemmåt! :D
 
 
Jag, Sara & Emma drog t gymmet och körde lite allt möjligt, det gick segt men vi fick det gjort ändå!
Sen sov jag hos Emma, vi åt godis i massor, gjorde piroger t middag till hennes familj & kollade på film. Det var en sån där perfekt lördag med sin bästa vän ♥
Vi somnade tidigt. typ 11 för vi var helt döda. Gick upp 11 och åt frukost, drog t gymmet vid 1 och kom nyss hem! Blev ben idag, alltid prio 1 haha!
 
Nu ska jag slå in julklapparna till Tobias inann vi ska ses för kanske sista gången på det här året :( 
 
 

Att köpa julklappar

Tjenixen! Idag vid 3 tiden träffade jag Karl på station o vi drog mot skolan för att möta upp Emma. Vi fikade och handlade julklappar, okej jag gjorde... Men jag hade några kvar så jag passade på att få lite smakråd från en kille (karl) till en kille! Det var mysigt att träffa Karl igen, han bor på en skola lååångt här ifrån så vi kan liksom inte ses när som helst utan man får passa på till loven! Hoppas vi alla 3 kan någonting igen innan han åker hem igen!
 
 
Vi fikade på Espresso House, jag och Emma provade pepparkaks cheesecake, den smakade sådär.. Ångra att jag inte tog saffransbulle som Karl.. Men men.. Kaffet va gott :D
 
Nu är jag 83726876478:- fattigare känns de som... haha. Fuck. 
Hoppas jag får pengar i julklapp så jag kan köpa träningskläder, bråvalla & tattoo.. 
 
 
 
 
 

WOHO! LOV

Yeey! Sista skoldagen idag, imorgon ska vi ha avslutning, vilket betyder INGA MER PROV ELLER LÄXOR FÖR I ÅR! Fan vad gr8!

Ska bli skönt o få sova och träna lite som man vill, slappa innan julafton och på mellandagarna! 
 

Tja bitches!

Vaknade 10 i 7 av alarmet, mot gymmet för cardio! 
Det gick sådär, så sjukt trött i benen efter gårdagens legday..
Började med 10 minuter PW på löpbandet i lutning och sen 20 minuter på crosstrainern. Hade tänkt köra i 40 minuter men jag hann inte + att jag var grymt seg i duschen haha. Tog över 20 minuter så morgonen blev lite stressigare än väntat hehe :3
Men de va skönt att få svettas lite iaf! Idag ska jag inte träna mer än så, behöver en vilodag känner jag. Innan min kropp ger upp helt!
(Bild tagen igår)
 
Kom nyss hem o nu väntar jag på att Emma ska sluta skolan så vi kan träffa Karl senare! Sen måste jag köpa sista paketen oxå, med lite smakråd från Emma ofcourse!
 
 
 

På schemat idag:

Värme upp på crosstrainern, 5 min
 
Stela marklyft med skivstång, 6x10 (ränkade inte hur många set vi gjorde, men ca10) började med 20kg sen avslutade jag med ca 40kg. KÖrde inte max för att vi körde många set.
Gynstolen, insida lår 12x3 60kg
Squats med kick utåt 12x3
Tunga squats, 6x15 30-40kg
Benpress 6x4 72kg
Jumping squats på bräda 24x3
varannat hopp nedanför plattan och varannat uppe.
 
När jag kom hem var jag rätt trött ja :)) Hoppas på träningsvärk imorgon ! :D
 
 

Home!

Yeey, seg men rätt okej dag. Hade mer eller mindre bara en lektion man skulle jobba på, ekonomin. Så de va soft! Ja, Kim, Emma o Sara gick o åt precis när matsalen öppnat o precis när vi ska typ äta så går brandlarmet -.-'' haha. Kim tog med sin mat ut hehe... Vi hade ganska kul åt det just då hahahah åh.
Iaf, hemma o ja är seg. Ligger i sängen och väntar på att klockan ska gå så jag kan möta upp brudarna på gymmet och kötta! Vill även beställa nya träningskläder men ja.. det går sådär.. Pengar i december är ingenting jag någonsin haft haha. Så får väl vänta till efter jul.. Eller..?! Det står faktiskt att man kan betala i slutet av januari :D hehe.. får se vad mamma säger. Jag gör det nog.. hehe
 
 
 
 

In schoool


Kom t skolan, de va typ inte ett måste att man skulle va där så de va segt. Kunde gått upp nu typ.. Sen har vi ekonomi o sen ska jag hem. Får se om jag tränar direkt då eller om jag ska vänta på att Emma & Sara slutar.. Vi tar det då, iaf idag är det legday! 

 
 
 

Åh snart julafton!

Jag tycker det är så himla mysigt med julen! God mat, mysiga ljus och man är med folk man gillar! Eftersom att jag inte har så mycket kontakt med någon från släkten egentligen, mer än mamma och pappa med familj så firar jag helst inte med de ja inte träffar. Inte för att va elak eller så men ja tkr de är så klyschigt att man aldrig ses under året men helt plötsligt bara för att det är julafton så ska man vara tillsammans och ha det bra. Nä. Firar hellre med folk som jag umgås med ofta, som mamma och Emma! :D
Mamma jobbar tyvärr natt på julafton men det löste sig bra ändå! Den 23:de ska vi två mysa och ha uppesittarkväll och äta julmat och öppna paket då, och den 24:de firar jag hos Emma med hennes släkt o familj! Det ser jag fram emot, Emma ♥ Min lilla kärlek ♥  Kommer nog dra t pappa på juldagen eller annandagen o fira lite där med
 
Får se vad jag tänker ha på mig på julafton, antingen kläningen jag nyligen beställde eller en blå.. Eller... Ah vi märker nog det då! Den där jääkla beslutsångesten haha!
 
 
 
 
 

After triceps, shoulders and chest workout!

Halloj! Ja ni såg ju i bilden nedan hur effektiva jag och Kim va på matematiken? ;) hehe
Iaf. 
Vi fick sluta tidigt idag, så de va as skönt! Va på gymmet redan vid kvart i tre istället för typ fem som de brukar vara på tisdagar! Sov btw 10h idag så jag var lite överpigg (om de heter så?)haha. Så fick värsta skrattanfallet på psykologin heehe. Men de va ju kul.
När ja kom t gymmet värmde jag upp 10 min på crosstrainern och sen körde jag på! Det gick faktiskt bra idag, är trött i armarna bara, vet inte riktigt varför.. Kanske time för en vilodag? Hahah, nä. Vem har tid för sånt. hehe.
Nä men får se om jag ska vila på fredag för det behövs känner jag! 
Imorgon är det ben och rumpa, så taggad! Ska börja med 3 pass ben i veckan tror jag, iallfall 2 dagar och sen en dag intervaller för jag kan erkänna att jag slavat med benen lite, kan pusha så mycket mer än vad jag gör! Så gör om gör rätt, Lisa!
 
Kommer fokusera mest på marklyft och knäböj imorgon med tunga vikter, sen lägger jag självklart in mer men mest fokus på dem övningarna!
 
 

ATM, matematik

 

Motivation

da-mo-5 : theBERRYRun! 
Workout girl👌💪add a caption
 

VILKET JÄVLA SKÄMT

Haha åh. när ja skrev inlägget om att datorn äntligen fungerade och shit så ska den självklart paja! Toppen, kul gr8. Tur att datateknikerna är i skolan imorgon. Ska gå dit och smälla dom på fingrarna för nu är jag less :))) Precis till de sista proven och inlämningarna också, yeey!
 
Ajja. Får använda min gamla mini-laptop! De funkar ju nästan lika bra de haha ;) 
Slutade skolan kring halv 3, sista lektionen var det prov, gick väl rätt bra ändå. Efter de drog jag till gymmet för att träna lite!
Värmde upp med 20 min på crosstrainern och sen körde jag rygg, biceps! Hade en otrolig kontakt med ryggen idag, körde även lite övningar jag inte brukar och det kändes som att det lönade sig direkt! Får se imorgon hur det känns ;) 
När jag kom hem hade mami gjort iordning kyckling o ris! Favoriten! Dock fick vi det i skolan till lunch, men vad gör de? :D 
 
 
 

Efterbehandlingen är i!

Har hunnit träna, göra mat (kind of) till mig o T samt färgat håret + lite plugg däremellan.  Gr8! Nu måste jag dock noppa ögonbrynen... Sparar de värsta till sist haha ;) 
Efterbehandlingen av hårfärgen är i iallfall! Det står ju typ att den ska värka någon minut men jag låter den va i typ en timme nu. För att varför inte liksom? 
Brukar sova med hårinpackning på söndagar eller åtminstone låta sitta i ett tag men idag färgade jag ju håret så då får jag lägga ner lite extra tid på efterbehandlingen! 
Mitt hår är tyvärr både torrt och blir lätt slitet och då måste jag klippa mig ofta och ta hand om håret extra mycket! Dock så färgar jag det ca 5-7 gånger om året vilket inte är så bra..
Får se hur de mår imorgon utav dehär. nejrå, de blir nog bra!
 
 

Död efter dagens pass!

 Mötte upp Emma på gymmet vid halv 2, vi började med crosstrainern i 23 minuter, sen drog vi vidare till vikterna!
 
Militärpress maskin 8x3 
Bakre axel maskin 8x3 
Hantellyft med cabelmaskin 8x3
Hantellyft åt sidorna 8x3 6kg
militärpress med hantlar 8x3 10kg
Axelrotation med cable maskinen 8x3 6.4kg
Axelpress maskin 8x3
 
Magmaskin (vet inte vad den heter) 8x3 
Magmaskin med rotation 8x3
Sen gjorde vi den här:
 
 
Vet inte vad den heter.. 20x3
Efter det var jag död kan jag säga! Båda i axlar, ben o mage! Får se hur morgondagens träningsvärk känns... haha
 
 
 

Tatuering...

 
 
 
 
 
 
 
  
 
  
 
Efter nyår ska jag boka tid för en tattoo! Kanske ska börja med ett kors i nacken typ, som en första tatuering liksom. Men jag vill verlkligen ha en strumpbandshållare "garter" tatuering innans sommaren. Vi får se vad jag har råd med efter nyår helt enkelt! Men mami har äntligen sagt ja till tatuering, bara ja inte har i ansiktet så de är väl okej ;) 
Yeey! Please santa, bring me money..
 
 
 

Ska färga håret (igen!)

  
 
 
Färgade håret svart, sen åkte jag utomlands så de blelktes o blev brunt
 
 
 
Sen blekte jag lite o nu är de typ.. ja. lite mörk blond 
 Det ser mer ut som den högra bilden, de andra har jag ett mörkare filter på! 
Men ikväll ska jag färga denna färg: 

 
En rörbrun nyans, passar eller åtminstone trivs jag bättre i mörkare färger! Så kör på den här sen får vi se om jag färgar rödare framöver, men vill inte va missnöjd med min hårfärg till jul så väntar tills efter jul & färgar igen tror jag! Vi får se :)
Kommer tappa hår för att jag färgar 24/7 men så kan de va
 
 
 
 
 

 
 

Fungerande dator igen!

Tjo allihop! 
Min skoldator pajade för ungefär 2 veckor sen, den slutade "hitta hårddisken" och de va ingenting jag hade gjort utan det var någon hårdvara som var fel på datorn eller vad nu datateknikerna på skolan sa. 
Fick låna pappar mini-laptop som batteriet dog på efter någon timme utan sladd så de gick inte så jätte bra att ha den i skolan.. så ah. Fick en lånedator typ i tisdags förra veckan och i torsdags fick jag tillbaka min egna! Finally! 
 
Så ska försöka lägga in ett inlägg då o då men ja är så världelös på att blogga....
Ska iallafall färga håret idag, o plugga o träna med Emma. 
 
Haha ja, Kim & Rasmus tog lite egopics med webcameran i torsdags. Haha 
 
 
 

Beställt!