ÅH KLAR!

Så otroligt skönt, klar med redovisnings manuset, nu krävs bara några fin sjusteringar och övning och sen är det helt klert! Så jädra skönt, varit så stressad men de gick mycket fortare än jag trott, kanske för att man redan kunde allt? haha
Vem vet ;)
 
Nu ska ja dricka lie kaffe med mamma innan ja drar ut och sätter mig i solen med några tidningar!
 
Hur är erat väder idag? :)
 

Morgonjogg

Hejsan! 
Jag kände först att ; nej Lisa, ligg kvar i sängen och skit i allt. 
Men ja tog mig upp vid ungefär halv 10 och drog ut på en promenad som slutade med jogging. Så nu efteråt känns det bra, dock känner jag hur min kondition försämrats, så får jobba på den.. Men är glad att jag klarade det utan att stanna iaf :)
 
Under halva vägen blev de as varmt och solen sken, självklart hade jag valt min långärmade tröja för att jag är så smart av mig.....
 
Men men nu är det gjort och jag har ätit frukost, mamma hade kokat ägg och så tog ja fram yoghurt också :) Sen kaffe på det
Så min dag har väl börjat helt okej ändå, nu väntar plugg, ska göra klart en uppgift till nationella muntliga som jag inte har en aning om när vi ska redovisa! Haha men de visar sig nog ;) 
 
Så nu ska jag väl kolla runt lite på datorn innan jag går ut i solen och pluggar, för det är så mycket skönare än att sitta inne och uggla!
 
 
 
 
 

Vila

Ingen träning idag, ingen igår, men jag återhämtar mig + att jag har lite annat för mig idag! Men imorgon blir de nog gym och självklart på söndag! Och sen fortsätter de nog som vanligt, försöker ha 2-3 vilodagar i veckan, nu har jag haft tre tror jag och de är ju bra! :) Man måste ju hinna återhämta mig, man vill ju inte slita ner musklerna 
 
Kevin kommer nog senare och då ska vi beställa hem lite kina mat eller pizza och ta de lungt, har en liten svacka just nu så de är skönt att bara ta de lungt med sina nära och kära ett tag. 
Men de är bara att försöka se de positiva i livet och tänka framåt så blire nog bättre snart 
 
Try it
 
 
 

Beställd

Sen behöver jag nya sneakers, nya solglajjor och lite sommarkläder, sen är jag nöjd! (och pank) ;)
 
 
 

Åh nu minns jag..

Godmorgon! Vaknade kring halv 10 då jag fixade frukost och snackade med Elin, ska ta bussen till henne vid fem och sova där! (Y) Ska bli as mysigt, har inte sovit his henne på hela året så det är verkligen dags nu!
 
Kollade nyss på de nyaste avsnittet av TVD och nu minns jag verkligen varför jag inte bör göra det, för jag blir helt galen när det inte finns fler avsnitt uppe än!!! får väl vänta ett tag till då, som vanligt, åh vad jag inte orkar det......
Och JA! SNÄLLA STEFAN OCH ELINA, BLI TILLSAMMANS!
Tack
 
 
Har träningsvärk i röven från igår, inte så mycket i benen men ja stretchade dom rätt bra igår men uppenbarligen inte rumpan så noga... Jaja de går över!
 
 
 
Vad har ni för er idag? :)
 

Från dagen

 
Bilder från dagens backintervaller med Emma, Först gick de inte så bra men sen gick det helt ok! Fått nytt PB och imorgon kommer det kännas ;) Haha
 
Efter träningen drog vi hem till Emma och gjorde grekisksallad med bröd och vitlökssås, sååå gott!
 
Grekisk sallad och toast som vi delat på och sedan doppar i vitlöksdressing! Mums säger jag bara och gud vad hunriga vi var efteråt ;)
 
Stretchade lite idag iaf så hoppas att inte ha för ont imorgon, hehe
 
Kram
 

Blev väckt vid 5 av...

Godmorgon! Åh fint väder här idag med, toppen! 
Som tur är så blåser det lite och är ett perfekt väder för backintervaller. Får passa på att bli lite brun idag med ;) 
Dock är jag lite trött, eftersom att jag blev väckt vid kvart i fem imorse av ett väldigt skumt telefonsamtal... Och ska jag vaea helt ärlig så har jag ingen aning om vem människan är som ringer, han säger olika namn hela tiden, vet inte om ja tycker de är roligt och pinsamt eller läskigt... Jäkligt pratglad är han iaf? hahah
 
Nä, ja ja såklart på efter ett tag för vem orkar snacka i telefonen vid 5? inte jag iaf! 
Somnade om och vaknade halv 11, nu har jag ätit frukost och ska kolla runt lite på datorn innan jag klär på mig och inväväntar Emma som kommer kring 1. Är dock lite tröttare än jag brukar vara vid den här tiden men det är nog för att jag blev väckt skulle jag tro.. haha men de är bara att kämpa på ändå :)
 
workoutPretty and Fit | via Tumblr
 
Hur ser eran träning ut för dagen? :)

Träna träna träna!

Idag blev det rygg och imorgon är det på intervaller igen! :D :D Så himla taggad... haha.. Hoppas på finare väder denna gång, men med lite blåst så att man svalkas lite! 
Sen vill man ju passa på att få en bränna ;)
 
Får se vad som händer efteråt, kanske är med Madde, kanske Emma, får se helt enkelt.Känner att jag behöver sova, är helt slut och måste dessutom vila upp mig inför morgondagen!
 
Godnatt kram
 

Remember me

Såg denna nyss med Emmi, ja vad tyckte vi?
Typ att han var världens sötaste människa, filmen var väldigt gripande och ganska jobbig, slutet var inte så lyckligt som de brukar vara i kärleksfilmer, och man blev typ tårögd 2-3 gånger under filmens gång.
Den får en 3/5 men han får 5/5! och nej de är inte för att han är så sjukt snygg och grymt bra, eller? ;) 
 
Haha....
 
 

Mysdag på båten

Idag gick ja upp halv 7, förstår ni... HALV SJU PÅ LOVET?! Haha, de va inte så farligt egentligen, bara det att nu har jag gjort de 2 dar i rad. Strunt samma. 
Vi skulle åka Eckerö linjen med Kevin och några av hans släktingar - pappa, bonus mamma, 4 bröder, hans farmor och farfar, faster och hennes barn, och mig dårå. Så vi blev ett gäng ändå! 
på vägen dit fikade vi lite, och på vägen hem åt vi påskbord! Denna gång var det riktigt gott! Shit vad mycket lax och sill jag åt, haha, men så värt ;) 
Köpte inte en massa onödigt godis som jag brukar, det blev en rulle med mörk choklad bara. Det är bara slöseri ;p
 
På bussen hem somnade både jag och kevin, mot varandra haha. Vi vaknade då vi skulle av, kvart i fyra. Då drog Kevin på fotbollsmatch och jag mötte Emma vid gymmet. Eller ja, vi träffades vid 5 då vi började träna. Så kom hem för en stund sen, nu ska jag sätta igång en serie och somna tidigt ikväll! 
Det blev dock inga intervaller idag för Emma har ont i fötterna (hon är lite extra känslig i dom och vi hade sprungit i vanliga platta skor så nu har hon ont) så vi kör dom på onsdag istället!
Imorgon blir det rygg och mage = bål! Ska bli härligt!
 
 
 
Nu ska jag slappa! hehe
Ha de bra!
 

Gör påskbordet nyttigare!

Nu är det påsk och allt det goda väntar er, socker, fett och ännu mer socker. Men var bara lugn, du kan påverka det!
Strunta i janssons frästelse, köttbullarna, prinskorven, pajer och alla såser och byt ut det mot hälsosammare och mer mättande mat!
Som tex. potatis, ägg, lax, avokado (sallad), sill och rom!
Drick citronvatten eller mineralvatten istället för påskmust och läsk.
Knäckebröd istället för mjukt och keso istället för smör!
Strunta i godiset som står framme och ta nötter eller en mörk chokladbit istället
Det handlar om att prioritera rätt, man behöver inte gå upp i vikt vid varje högtid :)
 
 
 

I mitt påsk ägg

 
100 kr, en trisslott, torrschampoo med tropic doft, gult nagellack och en jädra massa godis ;)
Haha glad påsk!
 
 

Triceps och axlar √

Glad påsk på er förresten! Tyvärr ska ja inte på någon påskmiddag idag, men man får väl ha lika trevligt med bara familjen antar jag ;) 
 
Morgonen började med en kopp te och ett avsnitt av min serie innan jag böt om och drog till gymmet, värmde upp med snabb gång bara, brukar försöka springa i iaf 20 min eller pw i 30,  eller cykla osv. Men de 2 första är vanligast för mig, men jag kände mig så stressad imorse så gick bara en pw på löpbandet i 10 min innan jag drog iväg mot maskinerna och fria vikterna! Det var rätt många på gymmet ändå för att vara påskafton. Och självklart hade de godis framme på gymmet, men jag stod emot! Haha, man vill inte börja morgonen med godis för då är hela dagen förstörd. Sockersuget tar över då, haha ;)
 
Easter treeHappy easter
 
Men glad påsk på er alla och hoppas ni får en bra påskafton!
 
 

Jodå, visst kom träningsvärken...

Och jädrar vad det inte är skönt! haha, i vader, rumpa och lår. Men det är helt klart värt det! 
Känner inte att jag är redo för att gå i bikini, need to träna some mage först.. och lite mer armar osv, ja allt.
Inspirationen och motivationen är på topp just nu gällande träningen, äntligen! Så nu hoppas jag bara på att motivationen forstätter såhär, heheh.
Men jag och Emma ska försöka köra backintervaller varje måndag, så de är bara att vila benen tills dess! :3
 
 

utmattad & uttråkad...

Nu har ag sån där kväll då man inte har lust med något men ändå med allt, har kollat på film, spelat lol, kollat bloggar och shit men ingenting känns roligt av det. Jag vill göra något D: Men de är lite sent att komma på det nu kanske, haha... Får helt enkelt gå och lägga mig , det känns skönast just nu, och i need sömn! 
4amI need...
Och nu känner jag att Kevin kan ta sig från lanet och komma hit och sova.. de vore så mycket mysigare...
 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
 
 
 

Död, helt död.

Det blev intervaller ute idag, det var rätt soligt och varmt så varför inte njuta så länge det varar? Det är ju inte för varmt och inte för kallt så vi slog till! 
OCH JÄKLAR VAD DET BRÄNNER I BENEN!
 
(och ja vi hade shorts för det är skönare att springa i plus att det var rätt varmt)
Upp och ner och upp igen! Gaah, mitt PB idag var 15.16 och Emmas var 18,41 Grymt! Känns som sjutton nu i efterhand att man tog i. Rätt stolt ändå! och nu får ni tänka på att jag tränat i ett år mer än Emma plus kör intervaller ungefär 3-8 ggr i månaden på löpband så hon var riktigt riktigt duktig idag !
Känns verkligen nu i efterhand att man tränade så hårt som vi faktist gjorde! 
Först upp och ner 3ggr, sen 5 olika ben övningar, tex lunges upp för backen, sidohopp ner, squat hopp osv. 
Det körde vi, 3x3 och 5x2, sen drog vi till gymmet och bastade i ungefär 90 minuter. Tro mig, det kändes som typ 15-20 min! Men grymt skönt att bara få koppla av efter att ha haft pulsen uppe och varit i rörelse. Vi hade ansiktsmask och hårinpackning så nu känner mig sig lite extra fräsch inför lovet! 
 
(het bild på oss när vi äter prottebar och taggar att bada bastu) 
 
Självklart glömde vi att stretcha så vi kommer förmodligen knappt kunna gå imorgon, men sånt är livet. Om vi hinner imorgon så ska vi köra lite triceps och axlar innan vi åker ut till hennes familjs landställe och spenderar helgen där! 
 
Så mitt lov har börjat bra, de timmarna som varit och just nu känns det som att livet är rätt okej. ;) 
 
 
Hoppas ni mår och har det lika bra, kramis ♥
 

Gårdagens träning fick bli....

Igår efter skolan drog jag och Emma till gymmet, vi bestämde oss för att köra bröst och armar eftersom att idag ska vi förmodligen ut och köra intervaller, och vi kände att då vill man inte ha träningsvärk från dagen innan i benen, om ni förstår ;) 
 
Åh sista dagen i skolan nu innan lovet! Så sjukt skönt! Imorgon och lite över en vecka framåt ska jag påriktigt bara andas ut och fokusera på det roligare i livet! Som träning och vänner! Orkar inte ens tänka på skolan just nu...Har ni fått lov än eller har ni som mig, att ni får imorgon?
 
Och ja, idag ska vi köra intervaller ute tänkte vi då i en backe, dock är det lite kvavt just nu ute, så vi får hoppas att det ändras till senare.  Sjukt taggad är jag! Ska bli så jädra skönt med intervaller idag, fast det är as hemskt så älskar jag känslan! 
 
The HIIT (High Intensity Interval Training) Treadmill (or shall we say, 'Shredmill') workout this week for kicking your metabolism into high gear and ultimate fat burning! Don't forget to checkout the Playlist too - it will definitely keep you on your t.
 
Så de ska bli nice! Får se om ja kan gå imorgon, heeh ;) 
 
Vilken är er hat/älskar träning? :)
 
 

Lyxfrukost

 
Vi hade lite färska hallon hemma så tänkte; varför inte liksom?
Vanilj yoghurt med banan och hallon, mums! så otroligt gott, och lite somrigt på samma gång ;)
Juste! Måste tipsa lite om ett otroligt gott te mamma just köpt hem! 
Teet blev verkligen rött i muggen och det smakade så otroligt gott! Det var redan relativt sött så man behövde inte tillsätta mycket honung alls! Mmm, somrig smak, ska nog göra lite iste av den här framöver! riktigt God, fin och smakfull, rekomenderas till er som gillar somriga bär! Helt klart min nya favorit smak 
 
 
Nu ska jag äta klart, packa träningsväskan och dra iväg mot skolan! Blir nog att jag har träningskläder idag i skolan, känns så onödigt, vi har 2 lektioner ju, den ena är engelska och den andra idrott och efter skolan ska jag till gymmet med Emma.. Så de får bli träningskläder idag! 
 
Ha en fin onsdag! ♥

Blogga Lisa blogga!

Okej så, nu tror jag att jag är på gång igen med bloggandet (hoppas jag). Ska försöka iaf! Idag fyller både min älskade mamma och min älskade Emma år (segt att dom fyller på samma dag dock)! Orkar inte skriva hur mycket jag älskar dom, redan gjort de på fb och istagram men kan kortfattat säga att utan dessa människor skulle jag inte ens ha puls idag! 
 
Började på de nya gymmet igår, då mami köpte kort åt mig! Såå nice!
 
Man fick en träningsbag + vattenflaska när man köpte gymkort där också gratis, så det var ju extra bra eftersom att min träningsväska nyss pajat typ, haha ;) 
 
Imorgon ska förmodligen Emma oxå köpa kort där och det ska bli så najs att äntligen få med henne ! Ska pusha henne så jäkla hårt, men det är ju roligt ;) för mig iallfall! Hehe
 
Ja... åt tårta och sådär idag dårå.. och imorgon börjar jag inte förens kring 12 och slutar 3 för att läraren vi har lektionerna innan lunch ska va ledig typ, så det är ju supernice! blir sovmorgon och efteråt gym med Emsi, awesome! 
Nej nu ska jag gå och va social med mami, men ha det bra! Uppdaterar imorgon:)
 
↑ "But first, let me take a selfie"
 
 

10/4- 2014

BÄSTA JÄVLA DAGEN I MITT LIV
 
 
 

leg day - lägg dig

 Haha lite som i rubriken känner jag, körde ben idag på gymmet med Emma och jäklar  vad det sved! Körde på med lite spinning i slutet oxå.. Vet inte hur vi orkade allt vi gjorde idag med på något sätt utförde vi det iaf! Haha! :D 
Nu väntar vi bara på att hon ska fixa kort där och sen börjar vi (så länge för ja köra på actic, alone)! så jäkla kul att ha Emma där som gym-buddy! så kul att köra slut på henne. hehe.
Imorgon får vi se vad som händer, om de blir träning eller inte. kanske lite kondition eftersom att de va ett tag sen annars blir de kanske en promenad bara, får helt enkelt se hur jag mår och hur kroppen känns.. 
 
Sen har jag och Emma bestämt oss för att sluta med massa skit mitt i veckorna, som godis, läsk, vitt bröd osv. Hittils har de gått bra, men vi får se hur de går till helgen... Nejdå, ja nöjer mig med proteinbars och nötter! :3
 
 
 
Dont go from one extreme to the next unless you know you can 🍉🍎🍍