Godnatt

Söndags kväll

Till middag här blev det världens bästa mat, korvstroganoff! Haha
Som efterrätt blev det våran hemlagade smultronpaj och vanilj sås. Så sjukt gott ! Nu funderar vi på vad vi ska göra, kanske ta ett Kvällsdopp eller spela något . Ah men vi får se :)
Kram

Smultronpaj!

Vi har precis varit och plockat en massa smultron till en paj vi fick för oss att baka! Efter många äckliga spindlar, ormar och fästningar är vi klara ! Haha hoppa det var värt det ! :) nu ska den stå i ungen i 30 min, så vi tar nog en bit senare ikväll efter maten :)

Missguided

Dalmin Melange Open Shoulder Top In Light GreyKeya Lightweight Sweatshirt In CoralAfina Multi Fleck Asymmetric Jumper
Abelone Bandeau Pleated Maxi Dress In PeachKaleema Leather Contrast Cut Out Bodycon Dress In WhiteBillie Bandeau Peplum Mini Dress In Cream
Filisa Patent Studded Clutch Bag In BlackFilisa Patent Studded Clutch Bag In Neon PinkFilisa Patent Studded Clutch Bag In Cream

Städat !

Insåg hur stökigt och dammigt mitt rim var nyss så plockade undan alla kläder och allt som låg på golvet , dammsög, dammade och torkade av möblerna och fixade. Nu känns det fräscht igen! Skönt.

När jag blev klar duschade jag och då ringer Kevin och säger att Jimmy hämtar mig inom en halv timme. Jag klär på mig och nu sitter jag och äter lite rester från Kina maten igår och dricker Smoothie. Så sjukt gott !

      →     

               

                

-

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen av huvudvärk, eller spänningar i huvudet. Inte så skönt... 
Gick upp och åt frukost, blev kvarg med kanel, Lingongrova och juice. 
 
Nu ligger jag i sängen och kollar på resor, ska försöka få iväg familjen någonstans men det är nästan omöjligt, men jag ska fan tjata! Har aldrig varit utomlands bara för att vi är så lata typ. Okej det är as dyrt oxå säkert, men iaf... Någon gång måste man komma iväg ju...Bara till typ London, Turkiet eller Grekland... Får se om mamma ger med sig då. Inte just nu med tanke på allt med mormor. Begravningen måste vara klar och sådär innan man kan prata med mamma om resor. Men jag jobbar på det! haha :)
Helst av allt vill jag till New York, men dit vill jag åka med kompisar så det får vänta några år.
 
 
 
 
 

Mys kväll

Träffade Erika vid 9, fan vad länge sen vi sågs asså! Sjukt vad mycket man har att prata om. Haha ! Vi åt bullar och chips, drack energi dricka och saft, hennes kompis kom ett tag oxå. Erika badade (jag vägrade! Haha) Snackade om allt och ingenting. 

kom hem typ nyss :) vi hade skit mysigt iallafall :)

Kvällens outfit

Bikini H&M

Cardigan Only

Linne Hollister

Shorts H&M

Kina mat <3

#love2shop

Primark Denim Shirt Cut Out Lace Detail Top

Only Destroy Wash Skinny JeanGreta Jeans
 
Diego Stripe KnitJulie Chiffon Back Sweater

Mellanmål

Kvarg, kanel och banan!

Joggingtur

Vaknade vid 10, låg kvar i sängen till halv tolv då vi gick upp och åt frukost. 
Vid 1 drog jag ut och joggade, solen stekte och knappt någon vind. Gud så varmt de va. haha. Men de är ju skönt när det är gjort ;)

När jag sprungit någon kilometer möter jag på denna äckliga varelse 

 
En snok som låg mitt på skogsstigen där jag sprang. så jag stampade i marken tills den slingrade sig iväg.. usch...
Det var en äcklig överraskning. 
När jag sprungit en bit till stöter jag på min barndomsvän Erika! En helt klart bättre överraskning! Vi snackade lite sen fortsatte jag. Vi ska ses vid 9 tiden ikväll på stranden. Mys. 
 
När jag kommer hem och ska duscha upptäcker jag att jag glömt mina ansiktsprodukter hos Kevin. haha åååh. Fick använda några andra, dock inte lika bra. 
Så ja.. Mycket om och men under bara denna morgon! ;p
 
 
Nu har jag duschat och sitter vid datorn, skönt att koppla av efter träning. Som jag skrev ska jag träffa Erika ikväll, så mycket mer händer inte idag för mig faktist. En ganska lung lördag, känner att jag behöver det ;)
 
Kram uppdaterar senare
 
 
 
 
 

Ångest

Får lite ångest över att jag äter så mycket godis och sånt när ja inte joggat idag. Men det är fredag, får tänka så. Haha . :)

Planet blue

BEACH BOYFRIEND TIE TEEBONNIE BLOUSEBlue Life Long Sleeve Best Bum With Pocket
Silver Tank Dress Blue LIfe V-Neck Baby Doll DressBlue Life Two-Tone Racer Back Dress
Heart Capri PantsAdriano Goldschmied Super Skinny Ankle JeanSundry Sweatpants
Locket Frill Bandeau BikiniLILY RUCHED BANDEAU BIKINI TOPCELESTIAL FRILL TRIANGLE BIKINI

Gymnasieantagning

Jag kom in på mitt första handsval! Woop Woop.

R.I.P. Kära Mormor

Man vet inte vad man har förrän det är förlorat , och då är det försent. Men jag har försökt . Ibland räcker det till, biland inte. Men jag ångrar att jag inte var hos dig oftare. Du är bäst.
 
17 septemer 1923 - 28 juni 2013.
 
Jadu, under dina år har du varit med om ausweizh, flydde från polen då till sverige,kom hit helt utan pengar och hem, du har haft lunginflammation, hjärtinfarkt och varit med om att både din man och son avlidit tidigt. Så himla starkt.
 
Nu är du inte bara världens bästa mormor utan också himlens finaste ängel. Jag älskar dig Theresia Jansson♥
 
 

Need some sleep

Har somnat runt 2 tiden varje dag denna vecka, och lite till. Så idag tänkte jag att jag ska försöka somna lite tidigare och hoppas på att gå upp senare imorgon.. haha..
Godnatt på er, sovgott
 

Kvälls mys

Var nyss med Elin :) vi pratade väl mest om minnen och sånt :) vi spelade oxå badminton och tog en promenad :)

Nu är jag hemma , dricker te , äter ost och kex och jordgubbar och Ska snart sätta igång en film!

- Rensat tankarna

Blev lite mycket för skallen idag.. Allt bara bubblar upp ibland och idag är en sån dag för mig. Hade såklart kul med Tess men när man är ensam igen känns allt mycket värre, så kände att jag behövde dra ut och resna tankarna, så drog ut och sprang ett tag. 
 
 
 
 
 

Tjockar oss !

Vi satte oss i den nya parken och åt chips och drack läsk! Det var ju så himla varmt! Sen skrev mamma att hon satt in pengar på mitt kort som jag och Therese skulle köpa fika för. Vi gick till café tullen och satt där ett tag. Sen gick vi till h&m och där träffar jag Madde! Åh världens bästa Madde ! Har inte sett henne på 1000 år haha! Så vi pratade ett tag, sen skulle hon hem och jag och Therese drog hem till mig! Lite senare tog hon bussen hem .

Träffa Therese

Vid tjugo över 12 kommer Therese in till Norrtälje och då ska vi ses ett tag:) Sen ska hon träffa sin kille och jag ska vara med Elin :) så ja. Lite kort om hur min dag kommer se ut :)

#Sport

 

Sprungit

Vid halv 7 drog jag ut och sprang ! Gjorde lite övningar hemma oxå :) Ligger i sängen nyduschad, dricker te och sitter vid datorn och kollar på höst kläder. Så sjukt taggad inför hösten. Älskar den! Lite tidigt osv , ja vet jag vet. Alla har saknat sommaren så mycket och precis när den kommer förbereder jag mig inför hösten redan! Haahha.... O_o

stranden idag igen!

Mådde bättre efter att jag tog en alvedon imorse , och eftersom att det var så varmt så kände vi inte för att gå runt i massa affärer i jeans, så vi drog och badade idag igen! De var kanske bara något tillfälligt jag kände imorse ?

Sjuk?

Vaknade vid halv 11 idag, vilket jag verkligen aldrig gör annars. När jag gick upp kände jag mig hängig och seg. Tror ja gått och blivit förkyld och har säkert feber oxå. skoj. Hade planer att jogga idag, träffa Elin och sen kanske dra till stranden. Två av sakerna blir inställda iaf. Jag och Elin ska titta i lite olika affärer idag och det orkar jag nog.
 Åh, jag som ville jogga.. Men får se hur jag känner mig ikväll, kanske tar en runda då :)
 

Ashley Tisdale

Fatbags

Elin drog vid 6 tiden för att hon skulle hem och laga mat med hennes syster, de är ensamma hemma ikväll så ja.. 
Träffade Emma vid 8.Vi gick runt på stan ett tag sen hem till henne och bakade, som vanligt. Idag bakade vi hallon cheescake. Helt underbart 
 
 

En helt sjuk dag

Hahahaa. Jo, När Elin precis kom hit och ringde på tog jag på mig skorna så gick vi ut. Vet ni vad Elin ser då på gräset? hahahaha. EN KANIN! En tamkanin som antingen hade rymt eller blivit utsläppt! Såklart försöker vi få tag på den, den drog under bilar så vi fick peta ut den med skaftet från en sopborste. Vaktmästaren vad här som tur var, han sa att om ingen ägde den skulle han kunna ta den till hans 7 åriga dotter som vill ha en kanin. Vi får tillslut tag på lillan och det visar sig vara en tjej, och gud så lugn hon var, och spinkig. Super smal, långa klor och jätte snäll. stackars liten. Vi gick till polisen med kaninen, som hittegods! haha naaaw. 
Kolla vad söt hon är! vi döpte henne till Snattran. As gulligt :')
 
Men polisen sa att förmodigen kommer ingen lixom göra en anmälan om bortsprungen kanin men försäkerhets skull tog han mina uppgifter. Jag skulle ta hand om kaninen tills ägaren ringer. Vilket kan ta ett bra tag.. vart ska jag ha kaninen? Lös i rummet?... nej. 
Så vi tog hem Snattran till mig och satte lillan i en resväska som vi la påsar i botten på så att hon inte skulle förstöra resväskan med urin och bajs. Sen gav vi henne vindruvor, vatten, sallad och gurka. Hon var mest nyfiken på vart hon var. Men hon åt lite oxå :)
Sen ringde vaktmästaren om att han kunde ta kaninen så vi går ut på gården med kaninen i sele och väntade! hahaha.. Elin sprang runt där med en kanin i presentsnöre (hemmagjord sele).. gulligt ju! Sen kom han och hämtade kaninen. Han hade köpt en ny bur och grejer! Nu får hon ett bra hem, mat och värme! hoppas hon inte hade varit ute lös länge! stackars liten! Nu har hon de bra iaf! 
 
Och detta tog lite över 2 timmar av denna as varma dag! över +30 ute och solen sken! Vi var varma, turstiga och badsugna. Så fort vi var klara med "projekt kanin" drog vi ner till stranden! kan ha varit den bästa känslan detta år! 
Men vilken skum dag! haha. Hitta en liten kanin bara sådär. 
 
 
 En väldigt kort beskrivning av våran dag. 
 

Äntligen !

Home sweet home

Gud så varmt ! Över 30 grader ute .
Kom nyss hem, Jorå . De gick bra hoppas jag. Nu får vi se när de hör av sig :)
Ska snart ta på mig bikini för Elin kommer snart. Vi ska dra t stranden! Härligt ju ! I det här vädret finns de typ inget annat att göra som man klarar av haha .
Om de blir svalare till kvällen ska jag ut och springa . Men somsagt. Svalare . Får vänta och se , haha :)

Intervju

På väg till jobbet jag sökt i sommar på intervju , gah. Pirrigt ...
Värmen hjälper Inte direkt till...

Önska mig lycka till ? D:

Nyttig

Eftersom att jag är ensam hemma så gjorde jag egen middag . Orkade inte hålla på steka och skit idag så fick bli en enkel sallad.
Ska snart ner till sjukan och hälsa på mormor. Får se hur hon mår idag då...

https://cdn3.cdnme.se/2424526/6-3/pic_51c876e79606ee61bc0e1327.jpg" class="image">

Betällda!

 
Äntligen har jag beställt ett par nya träningsskor.  Snygga är dom med ;) 
 
Tryck på bilden för att komma till skornas hemsida.
 
 

Inte så god morgon...

Vaknar vid 8 av en gräsklippare utanför, va ju trevligt eftersom att ja somnade vid 2 och så blir man väckt 8. De va ju bara att gå upp.. Så idag är jag irriterad och har fortfaranden nackspärr. härligt! Ska oxå på jobbintervju idag inför sommarjobbet. Känns bra att de är idag. Men nu ska ja sluta va negativ eftersom att ja senare ska träffa Emma jag inte varit med på två veckor! Miss u. Så de finns ju något positivt i allt de negativa. Haha! 
 
 
Lite gammal bild med tanke på att Emma är typ blond nu :) haha . jaja puss
 
 

Nails

Tränat

Sprang varvet som jag sprang sist men den här gången tog de 2 min längre.. besvikelse men ja skyller på att min kropp inte hade rätt energi i kroppen med tanke på allt fett jag stoppat i mig  haha.. Tränade rumpan och magen oxå. 
 
Juste, de va två frågor om vad appen heter som jag anävnder mig av, ↓
 
 Lorna Jane :) 
 
 

På planet

Va bara tvungen att lägga upp den, kolla va tuff bild Madde tog från planet ! Och här är min pepparkaka själv . Se så brun hon blivit. Inte alls avis . Nej nej

Inspiration #Body


 
 

Min midsommar!

Jorå, min midsommar var toppen! Vi hade riktigt kul ute hos kevins släkt! Åt god mat och tårta, pajer, godis och mycket mer! så ja, jag har en putmage nu haha. Tänkte träna idag, måde jogga och styrka osv så man blir av med de man lagt på sig under midsommaren! 
Jag tog inga bilder från dagarna eftersom att de är lite skumt att fota allt man gör, typ när man äter, badar, spelar fotboll och sådär! Så om ni vill veta mer får ni helt enkelt fråga haha ! :)
 
Igår drog jag och Kevin till hans pappas frus mormors landställe och va där med kevins familj från hans pappas sida. Krånligt att skriva haha. Ute i korgil! :) De va supermysigt, vi bakade paj, badade, fiskade senare på kvällen (men jag och kevin va kvar hemma) Sen tog vi en kvällspromenad osv. De va kul där iaf :) inget toppen väder igår dock... Vi glömde ta med fler kuddar så vi fick sova på soffkuddar så idag kan man snacka om nackspärr! Ska bli skönt med riktig toalett (de hade dass där ute) och en egen säng att sova i inatt! haha ;)
Ja de va väl de tror ja? :)
 
Juste.. MADDE ÄR HEMMA!!!!!!!
 
Hoppas ni hade en lika bra midsommar som jag!
 

Glad midsommar !

Godmorgon på er ! Vaknade typ tio över 8, kan inte somna om så ja går upp typ halv . Sminkar mig och klär på mig, nu sitter jag och äter frukost och njuter av vädret ! Shit asså. De är 26 grader redan! Love it! Hoppas de håller i sig eller blir varmare ;) haha.
Glad midsommar!

Godnatt från oss !

Kortspel

Nu sitter vi och spelar lite kort :) eftersom att kevin ville spela finns i skön så körde vi det och äter lite godis och dricker te till. Mys kväll!

Badat

Hej!
Efter promenaden med hundarna bestämde vi oss för att gå och bada. Eller ja .. Jag tjatade (a) haha.

Vi tog med en varsin glass, Bosco och Ellis till hundstranden och vi doppade oss med. När vi badat klart drog vi hem och jag tog mig en dusch . Nu sitter vi och tittar på tv och äter gott och blandat ! Haha tjockisar :)
(hade inte med mobilen till badet så tyvärr blir de inga bilder på det)

Middag

Nu efter maten ska vi gå ut på en promenad :) vet inte riktigt vart vi ska gå men ut iaf , ta lite frisk luft. Så sjukt fint väder idag! Man måste ju ta vara på det :)

Ska iväg

Ska snart packa väskan och måla naglarna innan jag beger mig iväg till Kevin :) ska fira midsommar med dom så måste ha med mig massa ombyten , smink och krejs. Ha de bra !

Summer nails

Beach

Åh, kollat på massa bilder på instagram, och gud vad sugen man blir på att dra till stranden! Knappt hunnit gjort det iår. 2 gånger med Elin ute i spillan, men inge mer :/ De suger. Men när man väl planerar att gå till stranden med en kompis så är de inte så bra väder... Eller om man är själv så är de super bra väder! haha.. Får väl va på stranden hela nästa vecka då. För denna vecka hinner jag nog inte det :/ Det är ju midsommar osv. 
 
Å btw, Madde kommer hem snart! yeey. Min lilla Madelene har varit i turkiet nu i snart en vecka. Kan tänka mig hur brun hon är. avis. 
 
Erkänn att man blir sugen? ↓
Google Bilder
 

Tog mig en kvällstur

 

Swimwear

Weema Fringed Halterneck Bikini In WhiteAnette Cut Out Bandeau Swimsuit In WhiteTayla Peephole Bandeau Beaded BikiniPhax Swimwear - California Dream SetPhax Swimwear - Carlifornia Bikini SetRiver Island - Dakota Zip Top
Ellos Collection Blå/vit Bikini-bhEllos Collection Ormskinnsmönstrad Bikini-bhEllos Collection Rosa/vit rand Bikini-bh
 
Klicka på bilderna för att komma till bikinisarnas hemsida!
 

Tips för er som vill ha en fast och fin kropp!

Action Anti-Cellulite - Dimpled Skin Smoother169:-
En ultraeffektiv gel som tar upp kampen mot celluliter med hjälp av 3 aktiva vegetabiliska ämnen. Grönt kaffe motverkar celluliter genom att rensa ut, grönt te formar figuren genom att minska fettdepåerna och centella stimulerar kollagensyntesen för en allmänt uppstramande effekt. Applicera två gånger dagligen och kombinera med regelbunden motion för en slätare, fastare hud med minskade celluliter.

Applicering:
Applicera gelen morgon och kväll med speciella masserande rörelser, med båda händerna och fortsätter uppåt utan att släppa taget, från låren och upp mot höfterna.
 
 
Action Toned Thighs - Firming Lotion169:-
En stärkande, spänstgivande lotion med en högeffektiv kombination av 3 aktiva vegetabiliska ämnen, som med tiden ger synligt fastare lår. Grönt kaffe motverkar celluliter och formar kroppen genom att verka renande, koffein minskar fettdepåerna i kroppen och hästkastanj hjälper till att rensa ut nedbrutna fettsubstanser. För optimala resultat bör lotionen kombineras med regelbunden fysisk aktivitet.

Applicering:
Massera in lotionen i låren nerifrån och upp, varje morgon och kväll. Gör sedan masserande cirkelrörelser medsols med handflatan. För optimala resultat bör du även utöva regelbunden fysisk aktivitet.

 
Action Bums & Tums - Shaping Gel169:-

Fettförbrännande och uppstramande effekt på mage och rumpa

En uppstramande gel som effektivt hjälper till att forma och förfina mage och rumpa, med hjälp av 3 kraftfulla vegetabiliska ämnen. Lotus bryter ner fett genom att öka fettförbränningen, koffein formar genom att minska fettdepåerna och centella stimulerar kollagensyntesen för en allmänt uppstramande effekt. Med regelbunden användning blir magen och rumpan synbart mer välformade.

Applicering:
Applicera gelen morgon och kväll med masserande rörelser från ryggens mitt och fram mot magen. Fortsätt sedan med cirkelrörelser ner mot rumpan.
 
 

Är ni intresserade? 

2,5 km

Godmorgon ! Äntligen vaknade jag senare idag, halv 11! Yeah!
Tog på mig kläder och gick ut och gick i värmen. 2,5 km powerwalkade jag. Inte länge alls men tänkte dra ut och jogga senare, vill inte vara för trött då :)
Nu äter jag frukost :) ska snart starta datorn och kolla runt efter nya löparskor :)

- Dagen med Tess

Vi gjorde väl inte jätte mycket. Fikade, såg film och åt. Typ de ?
Vi blev så fruktansvärt sugna på kebab idag och jag hade de hemma, så vi gjorde hemmagjord kebab sallad, sen hade vi på vitlöksdressing . Såklart har jag hällt på hur mkt som hälst och då inser vi att den smakar konstigt . Kollar utgångsdatumet.. Haha.. 7/11-2012. Då blev man ganska äcklad. Slängde maten och gick sedan ut och gungade. Therese tog bussen hem vid tjugo över sex och jag drog hem.
Så ja. Så var vår dag ungefär :)

Fika med snyggingen

Sov hos Eveline

Igår vid 12 gick ja till Eveline . Kände att jag behövde någon som lyssnade. Pratade till typ ett med henne, hennes mamma och samuel. Tack för att ni finns.
Vaknade för ett tag sen och var tvungen att gå hem. Therese kommer hit idag, hon ska skriva när hon vaknar, så ja kände att ja inte ville stressa där ifrån så gick direkt när ja vaknade till.

Mötte Sara och Emma på vägen btw. De ska skaffa eget företag så de måste typ gå på massa kurser från morgonen till eftermiddagen. Tycker synd om er brudar ! Haha ;)

Nu är jag hemma, sitter i soffan och tittar på tv. Åskar som fan ute. Fint väder. Jag och Therese dom planerat att sola på stranden ... Men de får väl bli en innedag idag i guess...

Godnatt :*

Ska försöka sova nu tänkte jag. har gått upp tidigt och gått och lagt mig sent i flera dar nu.. vill försöka sova ut imorgon...Ska titta lite på Sex and The City nu innan ja somnar. är inte ens trött.. Det här kan bli en sömnlös natt känner jag.
 
 
 
 
 
 
 

Middag

Sen middag men va inte hungrig förens nu, eftersom att jag åt lite fil efter träningen :)
Nu ser jag och mamma på "Lotta på liseberg". Försöker göra kvällen lite bättre och få den att gå fortare..

Tips för er aktiva

Bild på Duschcreme Sport Double Power Cool FreshBild på Duschcreme Sport Double Power Sporty Fresh

 

Rosa Dushcremen som  är speciellt anpassad för den aktiva kvinnan. Den milda, vårdande formulan är berikad med mineralkomplex som  hjälper både din hud och ditt hår att återhämta sig efter träningen. 

Sport Double Power bevarar din huds naturliga fuktbalans och får den att kännas fräsch och frisk efter sportaktivitet. Med en ungdomlig doft som  berikar dina sinnen.

 
 
Blåa Dushcremen är speciellt anpassad för dig som är aktiv. Den milda, vårdande formulan är berikad med mineralkomplex som hjälper både din hud och ditt hår att återhämta sig efter träningen. 

Sport Double Power bevarar din huds naturliga fuktbalans och får den att kännas fräsch och frisk efter sportaktivitet.

went out to run, clear the mind

Summer night

River Island - Fallen Angel 4 PackNLY Accessories - Lizzie Hand JewelrySisters Point - Killer Dress
Denim & Supply Ralph Lauren - Boxy TopBoomerang - Elsa Twill SkirtMuubaa - Gvala Jacket
 By Nelly.com
 

Ursäkta deisgnen

Den blev lite pixlig men jaja. fixar de en annan gång . orkar inte nu, är lite stressad för att fixa mig för att besöka mormor. Så detta blir en snabbt inlägg. 
 
Juste, beställde nyss detta:
no imageRengöring med micropeeling
 
no imageÅterfuktande Dag/natt kräm
 
no imageRengöring, Nej till Finnar, Ja till Fräsh hud!
 
Solglasögon
 
3 lyxiga miniprodukter Och lite ansiktskrämer och ett läppglans!
 
Happy! :D 
Får se om finnmedlena funkar då ...
Super billigt btw, allt detta gick på 201:- ?! s

Hemma

Kom hem för ett tag sen. Duschade och åt frukost . Nu ska jag ta de lungt vid datorn. Kanske fixa ny design..
Sen vid 3 ska vi t sjukan.
Ska försöka komma igång och jogga idag med. Men får se när ja är hemma igen. Juste , ska beställa sånt där mobilarmband heter de va ? Sån man har mobilen i ett fodral på armen. Ett rosa :D haha ! Yeey .

Lägger ut bilder sen när ja beställt !
Kraaam

Senare

Igår så kom Nathalie in till Norrtälje :) vi skulle på bio med Kevin oxå. Men ja. Tiden rann iväg eller nåt ? Så vi snackade väl mest och spelade något frågespel. Bio hade ju varit roligare, men men haha.

Juste . JAG FICK TRÄFFA FRANK IGEN'

Hjärtinfarkt.

Jag bloggade inte igår som ni kanske märkte.. Men igår morse vaknade jag Emma och Karl vid typ 9. Eller Karl vaknade då. Senare vaknade vi. Vi åt frukost och vid 10 tiden skriver min mamma att hon är hos mormor och att mormor är dålig. Riktigt dålig. Så jag klädde på mig och drog till ålderdomshemmet. Senare kom ambulans. Mamma och Malin åkte med . Senare den dagen skrev mamma att det var en hjärtinfarkt mormor fått. Helvete.
Så nu ligger mormor på sjukan och vi ska hälsa på henne idag vid 15. Då de har besöks tid där. Får se hur det är med henne då..


Bilden är från tidigare

Solat och bastat !

Efter vi hade solat klart vid halv 5 så bastade vi. Såklart glömmer vi bort tiden och Karl skriver att han är påväg. De va ju lämpligt . Jag hann duscha kroppen och nu duschar Emma . Hon ska sminka sig nu. Haha brådis. Han är här vilken sekund som hälst . Stressigt värre !

Haha får se hur klar Emma är när han kommer . Hahajahahha

Hos Emma

Kom hit vid 2. Direkt när ja kom började jag och Emma laga mat. Blev köttfärsås och pasta. 👍 medans jag lagade klart maten så bakade Emma kakor. Vi bakade kakor för två dar sen men Emma är så glupsk. Hahahahaha..
Ah. Så hon fick baka nya till mig och Karl. Han kommer senare, vid 6 tiden typ :)

Men maten blev bra iaf. Nu Chillar vi i fåtöljerna och sitter med mobilerna. Mätta, varma och trötta.

Haha puss

https://cdn2.cdnme.se/2424526/6-3/pic_51bc683ae087c30303c137fc.jpg" class="image">

Joggat

Tog mig en joggningtur såhär på morgonen,25 grader ute och solen lyser ! Men vad gör de ?

Vaknade runt 8

Kul att man vaknar så otroligt tidigt på sommarlovet . Men jag skyller på min as mjuka säng -.-
Iaf . Jag gick upp och gjorde frukost. Blev fil med banan och jordgubbar , te och läser vecko revyn :)

14/6

Idag vaknade ja runt halv 11. Drog till Elin vid 1 och då joggade vi :) efter det drog jag hem och hon med. Vi duschade och fixade oss innan vi möttes igen på stan :) Elin köpte en vit tubtopp och jag ett vitt linne ! Blev inte så mycket , eftersom att vi båda måste spara pengar. Hon ska till London i juli och jag till rom i augusti . Åh ja längtar . Eller inte till att flyga .. Men resten..

Just nu tittar jag på sex and the city. Och dricker te ❤
Imorgon ska ja träffa Emma och förmodligen Therese och Karl med :)
Uppdaterar imorgon :)

Ojoj , snabb

Jag har inte bloggat på as länge ..
Så börjar lite lätt nu . Haha
I onsdags hade vi bal. Jag gick med Karl. Har dock ingen bild på de. Varför kan man ju fråga sig ? Ajja. Har bilder på mig och Emma och tess iaf :)
Kvällen va rätt okej. Eller ja. Den va okej :) finns inte så mycket att skriva om den dock.
Förlåt för att jag suger på att blogga :))))