Shopping i Täby!

-

skolan stängde ?

Yo! 
Hahah, fail. Idag kom inte Mat-bilen upp för backen till våran skola så maten kom inte så vi fick ingen lunch.. efter att ha väntat på att plogbilen skulle komma osv. så var klockan redan halv 1 , vanligt vis brukar vi äta runt 11, så JA! man var hunrgig D: men mat-bilen kom inte upp för backen så alla fick gå hem runt halv 1,skönt!
 
Nu sitter jag här med Madde,, som nyss vaknat typ. hon somnade efter skolan, lat? 
Hon målar sina naglar, snart mina! yeey (Y) haha. 
 
Jag har fan ingen julkänsla? inte ens lite grann.. fuck. Jag vill inte ha jul :( usch. hatar sånt egentligen, fast de är mysigt men ah.. Paketen är najs! (Y)
 
sklssljldkjlsj 
har inget att skriva så . tjarå!

Yo bro

Drog till Eveline imorse, typ sju, åtta?! Något sånt.. Vi kollade på film och Chillade.. Sen duschade jag .. Kul osv,
Åh, jag och Malin var och fikade idag, snackade om allt, precis allt. Tack <3
Skönt att folk finns känner jag! Sen drog jag tillbaka till Eveline och vi nördade film, typ 3 eller 4 har vi sett idag. Haha. Slappt! Men då kanske jag är utvilad imorgon ?;) as trött eftersom jag vaknat äckligt tidigt nu under helgen så måste nog sova snart. Sämst..
Nu är jag iaf hemma i min säng och bara tar det lugnt . Måste ladda mobilen nu Btw innan den dör. Men ha det bra osv. Tjarå!

Tränat

Känner mig duktig. har precis tränat , IGEN?! först gick jag upp 6 imorse och tränade, sen gjorde jag de igen, nyss!  fattar inte att ja orkar D: egentligen gör ja inte de heller... men de behövs så vad gör man inte då?
 
Efter skolan idag mötte jag upp Madde, vi va till tjugo i tre, då hon skulle ta bussen hem och ja skulle träffa Emma! jag och Emma kollade på film, Amusment, andra gången ja ser den, dock hann vi inte se klart hela, men ja kommer iaf få sova med lampa tänd inatt iaf D: usch. fobi för clowner. Smart filmval känner jag! (Y) 
 
 
 
 
Nu ska ja dricka lite te och kolla runt lite på youtube! 
Harebra! 

Tillbaka till sjukhuset?!

Oh no.. ja kanske måste åka tillbaka t sjukhuset, känns bra såhär innan jul osv! wihoo!! men min urinblåsa fuckar så.. ja.. förmodligen har de spridit sig till mina njurar eller håller på iaf.. whäää... ja vill inte! hatar sjukhus.. Känner verkligen inte att jag hinner de just nu heller.. hehe.. så ah.. om de blir värre så får ja väl åka in då .. Fuck. 
 
 

Tillbaka till sjukhuset?!

Oh no.. ja kanske måste åka tillbaka t sjukhuset, känns bra såhär innan jul osv! wihoo!! men min urinblåsa fuckar så.. ja.. förmodligen har de spridit sig till mina njurar eller håller på iaf.. whäää... ja vill inte! hatar sjukhus.. Känner verkligen inte att jag hinner de just nu heller.. hehe.. så ah.. om de blir värre så får ja väl åka in då .. Fuck. 
 
 

Gammelfarfar

okej.. jag fick reda på något lite scarry om honom, så ah... ja ska inte gå på begravningen I guess.. Pappa ringde igår och berättade när begravningen va och så.. då frågade jag varför han inte skulle gå, så berättade han att Åke (min "gammelfarfar") jag gör " täcknen bara för att han inte är min riktiga gammelfarfar, han är bara ingift i vår familj typ. Sen min farmor va super liten så han har varit som hennes pappa... men iaf. han sa massa saker som förvånade mig.. MASSA .. så.. 
Asså han har varit snäll mot mig hela tiden (vad jag minns) så de va en chock när pappa berättade detta.. Nu är jag besviken. Framförallt eftersom att jag är 15 år och får reda på detta nu när jag är uppväxt med han på min sida, men sen är jag as besviken oxå för att jag trodde inte de om honom.. blä. allt bah skiter sig just nu. 
 

Helg!

An vad skönt med fredag imorgon!!! Slutar tidigt och då ska ja hem och träna och duscha innan ja ska träffa Madde och Kevin och typ köpa 2781919 kilo godis inför helgen. Awesome!

As trött efter den här veckan .. 3 prov=as mkt plugg = slöseri på min tid (vill va översmart)..

Nya skor

Efter skolan idag drog jag och Elin t skokanonen och ja hittade dessa skor :)))


Nu väntar jag på Madde i hennes korridor, sen ska vi dra hem t henne I guess.. Imorrn ska ja ha 3 prov.. Känns bra ! Nej. Så plugg hela kvällen. Suck.

R.I.P. Gammelfarfar

Jag saknar dig <3