Seg dag

Hejsan! Ja som det står i rubriken så var det verkligen en seg dag idag, iaf i skolan. Gick till halv 5.. Känns sådär. Men skönt eftersom att jag var ledig igår från skolan (hemstudiedag) så det känns som måndag och den här veckan kommer kännas kortare förmodligen, men iaf.. Hehe Man klagar ju för att man kan eller hur ;)
 
Idag känns det som att min dag har baserats på mat, okej varje dag haha.. Men jag åt heeela tiden, först frukost, sen lunch 2 ggr, sen lussebulle, mörk choklad, energidricka, chailatte och nu middag.. Stackars mage! hahaha
 
Fikade med Sebastian idag på Espresso House, de va länge sen vi umgicks så det var kul att vi gjorde något igen! Han tog bussen hem vid 7 och jag drog t gymmet. Tog lite gymselfies idag oxå! När jag ändå kom ihåg! Btw, shit vilken träningsvärk jag har i min mage, sjukt. Kunde knappt ta i idag eftersom att man tar i med spänd mage i några övningar för triceps och sen när jag skulle lägga mig för att köra bänkpress var det typ döden. Fasiken så ont det gjorde att ta sig upp igen hhaah. Men men, vill man va fin får man lida pin!
 

 
 
 

Ny telefon + tillbebehör!

Gick bättre än väntat idag på Tele2 haha. Kirrade ny mobil, plast till skärmen, skal & ett par hörlurar. Allt ingick utan extra kostnad?! Grymt ju! Mamma fick ett skal gratis hon med haha, han va as schysst! så ny mobil, lagt in lite nummer, laddat ner lite spel men nu kan jag inte leka mer med min nya bebis för nu måste jag städa rummet och plugga :( haha Vadå beroende av mobilen?
 

 
Hörlurarna är ju perfekta om man ska ut och springa ! Löv it, och färgen va snygg hehe ^^
 
 
 

Min helg

I fredags efter skolan drog jag och Emma till gymmet, duktiga som sjutton! Båda slutade sent och det var fredag, men vi gjorde det och det gick bra! Dock dagen efter gick vi inte så bra haha ;). vi körde ben på fredagen eftersom att vi inte skulle träna alls på lördagen.
Vi hade båda en otrolig träningsvärk i ben och rumpa på lördagen, perfekt eftersom att vi skulle shoppa i Täby c. hela dagen ! haha.... Jaja, vi shoppade mest julklappar men jag införskaffade mig även ett par nya jeans, örhängen och duschkräm. Nu är hälften av julklapparna klara, de känns skönt men får lite ångest för de som är kvar. Har så dålig fantasi.
 
På lördagen efter shoppingen åt vi pizza hos Ems och kollade film, fick skjuts hem sen vid 8, då drog jag vidare till Tobias hehe. Vi gjorde typ inte så mycket, kollade på film men jag somnade efter typ 20 minuter. Så kul sällskap är jag :))
Vi vaknade kring 11-12 idag, då gjorde vi frukost, proteinpannkakor! (Receptet står längre ner). Gott och nyttigt, en bra start på en söndagsmorgon innan gym!
Drog till gymmet vid 4, sprang backintervaller samt tränade mage och axlar.
 
Axelträningen :
Hantellyft åt sidan 4kg 8x3
Axelpress maskin 15kg 8x5
Hantelrotation 8kg 8x3
Hantelrotation med kabelmaskin 7kg 8x3
Militärpress 20kg 8x3
 
Magträning
Plankan 30sek x2
Sidoplankan 30sek x2 på varje sida
Cable twist 6kg 20x2
Benlyft på bänk 20x4
 
 

Efter träningen drog jag hem till Tobias, vi lagade Pasta carbonara till oss och hans familj vid 7 tiden. Efter maten satte vi igång med pluggandet och sen dess har vi faktiskt hållit på. Nu dock har jag lagt av, är nästan klar, har religionsinriktningar att öva in sen är jag klar för kvällen! Bästa känslan typ. Att inte behöva tänka på att man måste plugga dagen därpå (y)
 
Så nu ska jag fortsätta innan vi går och lägger oss!
Godnatt
 
 
 

Hejdå iPhone 5s

Jag fick ju en iPhone 5s av tele2 som uppgradering eller nåt sånt för iPhone 4 för ungefär 4-5 månader sen. Jag gillar inte iPhones haha. Så imorgon ska jag och mamma dra t Täby Centrum och byta min mobil mot en Samsung Galaxy Alpha. Det kommer ju vara annourlund i början, något att vänja sig med men jag har lessnat totalt på att ha iPhones haha. Så det ska bli trevligt med en ny telefon.
 
Galaxy ALPHA

Tips på god och proteinrik frukost!

 
Snodde bilden för jag glömde självklart fota dem jag gjorde..
(Till det här receptet behöver du inte proteinpulver!)

Ingredienser:
1 ägg
1 dl havregryn
2 dl vatten
1 msk fiberhusk*
1 tsk bakpulver
1 msk kanel
 
* Kan uteslutas men tillsätt då endast 1 dl vatten!
 
Mixa ägg, vatten, havregryn och fiberhusk till en jämn smet, tillsätt sedan kanel och bakpulver.
Låt smeten svälla/jäsa 5-10 minuter. Stek gärna i teflonpanna så slipper du tillsätta matfett, annars går det bra i vanlig stekpanna. Plättarna är färdiga att vändas när det blir bubblor på toppen.
Servera med kvarg, färskabär, keso eller yoghurt!
 
 
 
 
 
 
 
 

It's just a feeling, not reality

Tumblr This dawn will not last foreverAlone ... I'm fine

Svar på kommentar!

Hejsan!
Fick en fråga om mer bilder när jag tränar, samt för-och efter bilder och absolut! Det ska jag tänka på, så svårt bara att komma ihåg eftersom att ja har mobilen i skåpet hela tiden, men absolut ska jag tänka på det!
 
Här kommer två för- och efterbilder iaf!

   
 
  
   
---> 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 

Usch..

Nu är klockan snart 11 och jag pluggar än? Ska gå igenom allt imorgon igen på lunchrasten innan provet, men det känns sådär ändå. Hur mycket man än faktiskt försöker så är det svårt eller man glömmer något ord.. Nä usch. Nu tänker jag sova..
Jag & Kim kände för att ta lite egopics på lektionen förra veckan hehe :3

Juridikprov imorgon

Skulle gjort provet för typ 100 veckor sen, då jag va utomlands men sen glömde man när man kom tillbaka och läraren har skjutit upp det osv.. Men imrogon blir det av! Jag & Kim ska göra de så de ä skönt att man inte är ensam iaf haha :3
Pluggar just nu, nä.. Lyssnar på musik. Pluggade nyss och ska snart men man behöver pauser ibland! :D haha


Bild på mig och min prins

För idag var det ben på schemat!

10 minuter uppvärmning sen vidare till maskinerna!
 
Liggande legcurl (?)kg 8x3
Benspark (?)kg 8x3
Benpress 70kg 8x3
Donkey kick med liggande bencurl maskin 40kg 8x3
Höftlyft på liggande bencurl maskin 50-60kg ? Minns ej haha..8x3
Enbenspress på Pullups maskin med hjälpvikter..? Maxvikt8x3
Gående Utfall 20kg 16x3
Jumping squats 20x3
 
 (Donkey kick med liggande bencurl maskin ↑)
 
 

Rygg + Biceps

Efter all mat drog jag och Emma och tränade, vi båda har sjuk träningsvärk mellan skuldrorna efter gårdagens pass så det tog emot lite att köra vissa övningar idag tyvärr.
Vi började med att gå i 10 minuter innan vi gick över till styrketräning
 
Pulldown  40kg 8x3
Biceps pull down 40kg 8x3
Stiff-Arm Pulldown (?)kg 8x3
Assisted chins Hjälpvikt på 31 kg 8x3
Sittande kabelrod 40kg 8x3
Latsdrag i kabel 14.7kg 8x3
 
Cable curl 11.8kg 8x3
Hantelcurl med armstöd 7kg 8x3
Bicepscurl maskin 14kg 8x3
Bicepscurl med rep 14.7 kg 8x3
Bicepscurl med handtag 6.8 kg 8x3
 
Det körde jag och Emma idag, trots att vi var rätt omotiverade så klarade vi detta pass otroligt bra!
Nu äter jag kvarg med hallon, müsli & solrosfrön. Imorgon blir det ben igen, tagga!
 
 
 
 

Onyttigt värre

Godkväll på er!
Skolan gick ganska snabbt trots att det var måndag vilket va skönt! Ingen god mat i skolan dock, så då får man kombinera ut det med skumtomtar på sista lektionen :3 Moa köpte både den vanliga smaken och "årets smak" som i år var Pepparkaka!
Det var en annorlunda smak... jag gillade den inte.. Den får 1 av 5..
Saknar när det var Polka smak 2011, det är helt klart favoriten!
 
 
När jag slutade skolan mötte jag upp Emma & Sara, Sara skulle klippa sig så hon drog mot stan och vi drog hem till mig och åt både lasagne, lussebulle & drack chailatte! Haha nyttigt värre ;)
Konstigt att min hy inte mår så bra, hehe... Jaja.. ibland får man
 

Godmorgon!

Stressig morgon för min del, sminket tog 45 minuter idag.... åh segt, så resten av morgonen blev stressig så kom självklart 5 minuter försent till första lektionen Men men, nu är jag i skolan ialllafall!
Har naturkunskap, inte så kul nej... Längtar tills dagen är över för då ska jag helt ärligt bara kan träna, plugga lite sen sova typ vid 10, är så jäkla trött.
 
 Monday, here we go!
 
 
 

Kondition, axlar & mage

Halloj! Blev inte att gymma ensam idag, både Emma & Sara joinade! Vi träffades på gymmet vid tjugo över 4 typ , det var faktiskt jag som drog ut på tiden.... behövde plugga klart sen skulle jag äta innan. Dock åt jag typ 20 minuter innan vi skulle springa så mådde illa efter halva tiden på löpbandet, men de gick bra i allafall. Spydde inte på passet så de känns bra iaf haha!
 
Vi sprang i 20 minuter med 2 min uppvärmning av snabb gång, och jag är såå glad, Kommit närmare mina gamla tider igen, yeey! 4 km på 20 minuter, förut klarade jag på 17-18 men iaf! Det går framåt, trots att jag vad mätt haha

Sen körde vi igång med styrketräningen
Abducerade utåtrotationer   5kg 12x3
Axelpress hantlar   8kg 12x3
Framåtlutande hantellyft med maskin  7kg 12x3
Axelpress maskin   10kg 12x4
Axelpress gummiband    12x2
Militärpress  20kg 12x3
 
Mage
 Magmaskin (vet inte vad den heter..) 30, 35, 40 kg 12x3
Rotationsmaskin mage 40kg 12x3
Crunches med benen i 90 grader 25x2
Viktboll mellan oss som vi gav till varandra ca 16 varv (vi tre satt i en ring)
Plankan 30 sek.x3
 
 
Nu är jag ganska trött i magen om man säger så.. Brukar typ aldrig satsa på magen, bara lite övningar då och då så nu efter plankan (som jag måste tillägga att jag hatar) så är jag rätt så öm i magen. Körde rätt hårt med axlarna oxå så tagga träningsvärk imorgon! Haha
 
Är nöjd efter passet eftersom att de både var söndag & jag är trött i hela kroppen! Efter träningen bastade vi med ansiktsmask och balsam i håret, rakade benen och smörjde in mig, perfekt! Nu ska jag noppa ögonbrynen och städa rummet, sen läsa iForm innan jag somnar.
 
 
Hoppas ni har haft en lika skön helg som jag
 
 
 
 

Plugga plugga plugga

Godmorgon, eller middag... eller ja.. Klockan är snart 1 och jag och T har varit uppe ett tag, hunnit äta frukost och nu pluggar vi båda två. Så segt att plugga en söndagmorgon när man egentligen vill ligga i sängen hela dagen, med en serie.. Och självklart lite gym där emellan ;)
Men men, plugget går före serierna..haha
 
Är åtminstone klar med religionen, nu över till svenskan och juridiken.. Wää.. Men de är skönt när man är klar.
Ska förmodligen träffa Emma vid 3 på gymmet, vi ska köra stenhårt axlar och mage samt springa som uppvärmning, för vem vill inte ha snygga axlar och mage liksom? Längtar. Men de kanske blir att träna själv eftersom att Emma fortfarande sover och hon brukar va bra på att sova bort dagarna haha, så vi märker hur de blir.
Btw så har jag en otrolig träningsvärk sen gårdagens pass, mest i innerlåren men oxå resten av benen, yeey! Har typ träningsvärk i hela kroppen, de känns bra för då vet man att man tagit i!
 
 
Nu ska jag plugga igen, skriver senare!
 

Big Brother och hämtmat

Idag har varit en seg dag, eller inte seg kanske men varit trött exakt hela dagen haha... Jag och Emma vaknade typ vid 12, gick upp typ tjugo minuter senare, gjorde proteinpannkakor & smoothie till frukost (och jäklar vad gott det var! haha), sen drog vi och tränade vid 3 tiden. Sen var vi klara innan fem.. och ah, nu kollade jag BB med mamma, Shit vad Anna är snygg, jag dör. Orkar inte. Usch. Malin & Anna var/är helt klart mina favoriter!

   
Kollar ni på BB? Har ni någon favorit?
 
 
Nu ska jag iallafall sova, imorgon behöver jag plugga, träna och fixa mig inför en ny skolvecka. Och hur gör man det på ett bättre sätt än att träna med sin bästi på gymmet och basta med hårinpackning och ansiktsmask efter att ha ätit en proteinbar? De finns inget bättre sätt! ♥ Emma är bäst.
 
Godnatt ♥
 
 
 

Leday √ - done!

Eftersom att jag lever på gymmet efter skolan så har jag inte ett jätte händelserikt liv om man säger så haha... Så jag tänkte börja blogga mer om min träning och övningar och sådär!
 
Värmde upp på typ en crosstrainer (vet inte riktigt vad den heter, men den liknar en crosstrainer men är inte samma..) får fota den någon dag.. Iaf Uppvärmningen höll på i 10 minuter, 10 i lutning och pendlade mellan 15 och 20 i motstånd.
 Stretchade lite och sen var det dags!
 
Leg extentions maskinen 8x3
Sittande legcurl 8x3
Höftlyft i liggande bencurlmaskinen 12x3
Insida lår maskin 8x3
Utsida lår (rumpa) maskin 8x3
Squats med hantel mellan benen 12x3
Benpress 8x3
Raka marklyft med hantlar 8x3
Bulgariska utfall med hantlar 8x3
Box jump 8x3
 
Klart!
 
Vad jag menar med 8x3 eller 12x3 är att du gör övningar 8 repitioner av övningen innan du vilar och så gör du 8 till och 8 till. Alltså 8 repitioner, 3 set.
 
När du är klar kan jag garantera att både rumpan och alla lårmuskler kommer tacka dig! Jag blev helt slut av dagens träning och självklart bar jag en grå tröja, så ni kan ju gissa hur det såg ut i slutet av passet? ;) Haha, den var mörkgrå....
 
Min benövning favorit är nog jumpingsquats men eftersom att jag kör ben 2 gånger i veckan (lördag och tisdag) så kör jag inte dem varje gång eftersom att man ska variera sin träning för att få bäst resultat! Ibland kör jag ju crossfit på lördagarna så det blir inte alltid ben på lördagar, men i crossfit använder man sig väldigt mycket utav ben så dom kommer med ändå.
 
 
 
Och en liten egobild i slutet, standard! Haha
 
Hoppas ni fick lite inspiration, ha en fin lördag allihop!
 

Ojojoj, längesen sist!

Förlåt, men ja har lite annat för mig hehe... Men ska försöka blogga lite då och då.. Sååå. Vad har hänt sen sist? Frägat håret svart, sen ljust, sen mellan brunt typ... Piercat öronen med 3 hål på varje sida... Hmm.. Ja. nej men de är väl typ de.