Nu kör vi!

Hej! jag har haft så mycket för mig nu när skolan börjat på lite mer allvar, träningen går super och jag har hjälpt till med fotografering inför en ny hemsida + blivit ambassadör! Riktigt spännande allting just nu, high on life! 
Liten sneakpeak får ni här på dagens fotografering med Jenny Packalén, som är både PT, kostrådgivare OCH driver ett eget företag!
 

 
 
 
 
 

Beige i höst!



Kollage med Kissies.se och Zalando
 
1. Top | 2. Byxor | 3. Väska | 4. Armband
 
 


Words

 

Marklyft is a bitch

 
 
Ja, mitt smink var kaos. Eller de blev de av all svett! Vilket känns helt lugnt, man ska inte va snygg på gymmet.
Körde 70, 80 och 60kg idag, blev desto mer reps och sets! Säkert mot 20 sets, riktigt kul! Är helt slut i ryggen så imorgon känns det förhoppningsvis mer :3
Efter marklyften körde vi lite stötar, thrusters och ännu mera ländrygg, även lite mage. Vi fick ihop ett riktigt tungt och svettigt pass, jag är nöjd över vår insats idag :)
 
 

Protein-kärleksmums

  
 
Imorgon är det ju föreläsning och jag ska ju vara värd där, så bakad en god proteinrik kärleksmums till fika imorgon under föreläsningen! Gott, enkelt och nyttigt!
 
Recept:

2 ägg
6 äggvitor
1 dl sötningsströ
2 msk vaniljsocker
1,5 dl vassleproteinpulver choklad
0.5dl kokosmjöl
1 dl kokosflingor
3 msk kakao
3 tsk bakpulver
300g lätt kvarg

1. Vispa ägg, sötningsströ, äggvitor, vaniljsocker poröst.
2. Blanda samman proteinpulver, 1/2 dl kokosflingor (resten sparar du till garneringen), kokosmjöl, kakao, bakpulver i en skål.
3. Blanda i kvargen i äggsmeten och vispa om. Blanda sedan i resten av ingredienserna.
4. Smöj en form med kokosolja och häll i smeten och strö över resten av kokosen. Grädda i mitten av ugnen 170 grader i 35 min.
5. Ta ut formen och låt svalna och skär upp!

 

 

 
 
 
 

Gymtillskott

Är ni intresserade av att köpa protein, EAA, BCAA, kreatin etc. så kontakta gärna mig , ni får en katalog via er mejl då med priser och erbjudanden som inte finns på webben!
 
 
 

Activ Protein är ett kosttillskott som är baserat på vassleproteinkoncentrat. Protien
stimulerar ökningar i muskelvävnaden samt effektivt bidrar till att upprätthålla
den.
Människor som sysslar med fritidsaktiviteter bör konsumera 1g protein per kilo av
sin kroppsvikt medan professionella idrottsmän bör konsumera ca 2g protein per
kilo av sin kroppsvikt.

storlek: 700g

Smaker: Mintchoklad, strawberry, Vanilla                           Endast 179:-

 

 

All Day Protein + EAA

 

All Day Protein + EAA är en unik                                       
kombination av vassleproteinkoncentrat                               
och essentiella aminosyror. Denna           
produkt uppfyller 100% av kroppens
dagliga intagsbehov av essentiella
aminosyror för en person med en
kroppsvikt på 100kg.
Essentiella aminosyror representerar
en grupp av aminosyror som är nödvändiga
för proteinsyntesen i kroppen.

900g                                                                                  279:-

Smak: Mint Chokolate, Strawberry, Vanilla & Yoghurt Cherry

 

Och mycket mycker mer!

Ingredienser

Helloj! 
Kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär, skolan har satt igång i full fart och redan idag har vi planerat inför UF, så spännande! 
 
Om någon timme ska jag träffa Madde, vi ska köra ben på gymmet o sen ska jag köpa ingredienser till nyttiga kärleksmums vi kommer bjuda på under föreläsningen på onsdag! :D
Så gillar ni fika, träning, inspiration och träningskläder tycker jag verkligen ni ska passa på att ta chansen o vara med på föreläsningen på onsdag klockan 18! Kontakta gärna mig om ni är intresserade!
 
Halvsnygg bild på mig för nån vecka sen, påt igen bah!
 

Dagens pass:

WOD: 1 varv
50 Burpees
50 Wallball
50 Stepups
 
3 min amrap: Hopprep
 
Sen var man rätt död kan jag säga! Haha, de brände verkligen i benen de sista step-upsen! Men det var kul
Bra pass om man vill träna hemma oxå o har typ en medecinboll o hopprep :)
 
(Bild från i torsdags)
 
Efter passet pratade jag med Merve som ska tävla i December, så jäkla motiverande! Grym är hon. 
Man blir så taggad själv, får se när jag ser och känner att det är time för mig att tävla :D
 
 
 
 

Föreläsning

På onsdag 18.30 ska jag vara värd på en föreläsning om kost, träning och hälsa! Inspirationeskväll i Norrtälje med Jenny Packalén som håller föreläsngen, det är helt gratis för er som vill vara med! kommentera eller mejla mig så skickar jag mer information!
 
Jenny Packalén

Crossfit- söndag

Äntligen fixat ett personligt träningsschema! Så taggad inför den kommande veckan då den ska följas helt! :D Idag blir det crossfit, även enligt schemat ;) Så crossfit en gång i veckan, det duger bra det. 
Idag ska jag träna det med Merve vid 3 tiden, precis valt pass och snart ska jag städa upp de sista i rummet o sen byta om o fixa mig ilte, så kul!
 

Cozy

Har precis möblerat klart rummet, vilken jäkla röra allt är i!! Får panik
Ska få hem en byrå imorgon eller fredag så har gjort plats för den och nu har jag allt som jag tänkt ha i lådorna utspritt på golvet... Hoppas verkligen den kommer imorgon så jag kan fixa det här en gång för alla!
 
Åh idag är det en riktigt bra dag, btw! Har fått så mycket gjort, både skola, umgås med vänner, tränat, fixat det här i rummet samt att jag fått kontakt med en otroligt grym och inspirerande tjej som jag förmodligen kommer samarbeta med framöver inom träning och hälsa! Så stay tuned ;)
 
 

Första skoldagen

Var inte jätte taggad imorse på livet direkt, haha men efter att ha träffat Moa, Emma, Sara och Madde så var jag riktigt glad! Fikade först med Emma & Sara på Espresso House efter skolan och sen tränade med Madde! Fixade även praktikplats för v.39 och fått hem min katalog för gymtillskott.com som jag är återförsäljare till! så är ni sugna på o beställa Protein, Bcaa etc. så hör gärna av er! 
Så den här dagen är riktigt bra, jag är glad! 
 

"inför skolan fix"

Ansiktsmask, hårinpackning och måla naglarna får den här eftermiddagen bestå av, så man är redo inför skola om 2 dar! Imorgon ska jag klippa mig om allt blir som planerat, ska bli skönt att klippa av de slitna och torra topparna inför hösten. Får se hur jag klipper mig, det visar sig imorrn!
 
Saknar min lilla snygging såå mycket, imorgon ses vi igen efter en vecka ifrån varandra! :D
 

Morgonpromenad

Vaknade först vid 8, satte igång en film på datorn, pausade och somnade om! Vaknade igen 10.22 o då kände jag att det var time att gå upp. Tog på mig träningskläder och ut i det fina vädret med Lizzy för en långpromenad. Tog ungefär 1h, så skönt att gå i skogen när det är så varmt och skönt, riktigt fin start på dagen.
Nu har jag ätt frukost och ska beställa en ny väska jag kan ha till skolan och sen blir det att plugga matte igen, gud sommarlovet är snart slut, känns overkligt men skönt att komma tillbaka på banan med rutinerna.
 
 

Gårdagens benpass i bilder

 
 
 
Några av de övningar vi gjorde igår under det brutala ben och rumppasset. Jag va så nöjd efteråt, riktigt kul!
 
 

45 min spinning

Sen crossfitpasset i torsdags har jag och Madde kört 2 pass om dagen, även idag! vid kvart över 9 ringde alarmet och jag gick först ut med Lizzy o sen böt vi om till träningskläder och drog mot gymmet för ett tufft spinningpass! Det var i 45 min inkl. stretch, så vi var klara vid halv 11! Jag blir så nöjd, inte kört spinning under hela det här året men det gick mycket bättre än jag trodde, trots träningsvärken i ben från gårdsgens benpass + benpasset i tisdags. 
Svettades så det rann, cykeln blev blöt. hehe
 
 

Kvällspromenad vid vattnet med Ems ♥






 
 

Gårdagens svettiga crossfitpass

 
Amrap 20min
50st hopprep
5 pullups
10 armhävningar
15 ryska swingar -18kg
20 fällkniv 
25 jumping air squats
30 mountain climbers
 
Jag klarade 5varv på loppet av 20 minuter, Madde gjorde 4. GRYMT!
 
 

#Sleek

 

Onsdagens benpass

 
 
Mycket fokus på baksida lår vilket fortfarande känns för mig efter 3 dar, härligt! Kommer inte bli av med det på ett tag heller känner jag hehe ;) Men är mycket svagare i baksida lår än framsida så måste jobba på mig lite för att inte få någon muskelbristning eller något, ett tips från min naprapat!
 
 

Halv krasslig

Godmorgon! Eller ja, jag har egentligen varit vaken sen typ 6 tiden heheh. Sov med T igår och imorse vid halv 5 drog han till arlanda med sin familj. Så jag somnade om ett tag sen tog jag med Lizzy o gick hem till mig. Varit vaken sen 6 dårå, men försökt somna om o tagit de lugnt, kollat på serie o så. Nu äter jag frukost, en riktigt stor kopp te idag fick det bli, min hals känns lite konstig, som precis innan man blir sjuk o jag känner mig lite halvdålig, kan ju bero på sömnen också.. Hoppas de! Orkar inte bli sjuk nu när det går så bra med träningen o skolan börjar om 1 vecka o sådär..
 
 

Pass nr 2; axlar

 
 
 

Beställt!

Contouring, Face Form från Sleek 127:-
 
I-Quad Eyeshadow & Eyeliner, 75:-
En mångsidig kombination av tre silkeslena ögonskuggor och en högt pigmenterad gel eyeliner.
Perfekt för att ta ditt utseende från dag till natt när du är på språng!
 
Volume and curl Mascara black, 69: 59:- JUST NU!
I-Divine Storm 125:- 
Sleek MakeUP’s legendariska i-Divines är 12 färger av hög kvalitet, super-pigmenterad ögonskugga, som är anpassade till varje hudton.
 
Lite nytt nu till skolan börjar, o allt dethär kostar mindre än 400:- tillsammans, galet bra pris!
Jag har en annan ögonskuggspalett från sleek, färg Au naturel som jag tycker jätte mycket om, dock köpte jag den på sephora för 149:- men på eyecandy.se kostade den 125:-. Så tips om du vill köpa smink från sleek för bra priser, kolla in eyecandy's hemsida!
 
 
 

Morgonen började med...

Godmorgon! Vaknade vid kvart över 8 av Madelenes alarm, hon ska jobba idag så jas gick upp med henne, hon åt frukost och jag drack kaffe, ja skulle köra cardio på morgonen så äter frukost nu istället!
Kom till gymmet vid halv 10, drog igång med intervaller, 1 min spurt 1 min gång i 20 minuter. Rätt trött efter kan jag säga, haha!
Gick i ca 15 min på maxlutning i väntan på Merve o när hon kom drog vi till trapporna o körde intervaller! 
vi sprang upp 2 gånger, när vi var på toppen gjorde vi övningar, hopp upp för trappor, hoppande knäböj, step-ups, enbens squats och utfallssteg. Vi gjorde 2 varv av övningarna och sprang upp och ned 6 gånger för trapporna. Det var även sjukt varmt så man svettades rejält! Tur att jag hade shorts idag!
Vi tog lite bilder efter träningen, får se om de kommer upp senare idag ;)
 
Lite suddig bild från gårdagens kvällspromenad med Lizzy! ♥
 
 

Fokus på rygg!

Idag vid 2 tiden drog jag till Gymmet, Emma sov här o vi kollade på film och åt lunch å sådär så jag kom iväg lite senare, men vad gör det? 
Var inte alls mycke folk på gymmet vid den tiden, otroligt skönt. Då kan man ta alla maskiner utan attbehöva vänta osv. Blev rygg idag, en jädra massa rygg. Fick go kontakt och det kändes verkligen idag, avslutade passet med lite mage. 
Framöver tänker jag satsa mer på ryggen och axlarna än jag gjort tidigare, för om man vill börja tävla i bikini fitness ska man ju ha "X" utseendet och då krävs både bredare lår, axlar och rygg. Så fokus på det ett tag framöver nu!
 
 
Har dessutom väldigt mycke träningsvärk i röva sen gårdagens pass, det gillas!
 
 

Hundvakt

 
 

Legday

Idag körde jag ett benpass som jag kopierade av Alexandra Bring, såg ut såhär:
Circuit 1:
10 GHD raises with a barbell
20 Bulgarian split squat
10 Jumping air squats
20 Jumping lunges
1 min rest
x 3

Circuit 2:
30 Leg press (10 on each leg + 10 on both)
15 Leg extension
15 Hamstring Curl
1 min rest
x 3
 

Fick grym pump på framförallt 2 cirkel övnignarna men första var helt klart den jobbigaste och brände rejält! Sjukt skönt med hårda men lite snabbare pass ibland. I slutet av passet gjorde jag enbenshöftlyft  och froggy glutes lifts 15x3 och sen magcirkelträning. Det känns så skönt när man är klar! 
 
 
 
 
 
Btw har sjuk träningsvärk i bröst och axlar idag från gårdagens pass! Imorgon lär jag ha ont i ben & rumpa med så hoppas jag kommer upp ur sängen imorrn ;) haha
 
 
 

Natt dopp

Igår kväll vid 11 tog jag o Tobias ett nattdopp vid kärleksudden o hans hund Lizzy följde med. Det var väldigt mörkt men mysigt. Vi doppade oss bara o sen mös lite vid vattnet innan vi cyklade hem igen.
Igår var det riktigt skönt väder hela dagen så vattnet var rätt varmt ändå!
Juste, igår i TäbyC hittade jag verkligen inte det jag sökte, ville köpa en kappa där jag kollat på tidigare, en ny väska jag kan ha i skolan och träningsshorts, hittade BARA en sport bh, dock snygg men ändå.. Tråkigt. 
Får beställa mina saker istället ;p
 

Bröst, triceps och axlar

Idag mår jag mycket bättre! inte ont i halsen eller någonting, plus att jag sov ungefär 10h inatt, vilket förmodligen var det som behövdes :D
Så nu känner jag mig på banan igen, började dagen med ett bröst triceps och axel-pass, skippar cardio idag då det är lite mer krävande för halsen o sådär för säkerhets skull!
Har ätit frukost och ska byta om och sminka mig nu, för vid 12 ska jag o Tobias iväg till Täby C för lite shopping.Vem älskar inte att bränna pengar liksom? ;)
 
 
 
 

Matte plugg

Matten är inte min starka sida i skolan (tyvärr) så ska tillbaka till skolan 1 dag innan vi börjar för att komplettera lite så jag får godkänt betyg i 2an matte.. Vilket suger. Så nu tog jag tag i matten, satt i 2,5h ungefär... Och nu måste jag ha en liten pause innan jag fortsätter, ska dricka en proteinshake snart för jag börjar bli hungrig men mamma är o handlar nu så det lär dröja 1-2h inann det blir mat, då passar proteinshakes perfekt!
 
 
Jag o min fina Madzor ♥
 

Cardio och halsont

Godmorgon! Idag vaknade jag vid 9 hos Tobias, drog hem böt om och mot gymmet! Blev dock inte lika lång cardio som jag brukar köra pga in hals känns konstig. Inte ont men det känns som att den är på väg att göra ont typ.. Så jag tog det lugnare och får se hur jag känner senare idag, om det går att köra bröst triceps eller om jag får vila idag o imorrn från gymmet. Hoppas inte...
 
Nu äter jag min frukost och ska kolla klart på ett avsnitt av en serie, sen ska jag nog träffa Aleksandra. Får se vad vi hittar på!
 
 
 

Sjukaste benpasset

Mötte upp Merve på gymmet vid 6 tiden, vi började med sittande bencurl och höjde vikten efter varje set, och jäklar vilken kotakt jag fick med baksidan alltså! Sen köttade vi i över 1h och avslutade med hoppande utfall och squats, burn baby burn säger jag bara. Vi svettades som grisar men motivationen var på topp så vi båda körde till vårat yttersta, så nöjd!
Duschat och fräschat till mig & u ska jag äta upp min mat (torsk & ris) sen byta om för att möta upp Tobias för ett kvällsdopp. Får passa på nu när det är så fint väder!
Bild på mig & T från förra året 
 

Crossfit inspo

 
9GAG - Why So Serious? Adventures in CrossFit | via Tumblr
 Stay Fit
Squat queen Girls who lift are too cool
 

Fall

Fall

 

Morgonträning

Somnade efter 12 igår tyvärr... När jag sov hos Moa så sov jag typ mellan 2-4h bara så jag tänkte gå o lägga mig tidigt igår men självklart kunde jag inte somna då.. Men fick iallfall lite mer än 8h sömn då klockan ringde vid 9 imorse! Upp pigg och glad med Tobias som sov här, han joinade mig och vi gjorde dessa övningar:

 
Körde dock 10 armhävningar och 1 min sittande stolen, men men! Inte jätte tufft pass men bra att starta dagen på och komma igång med hela kroppen.
 
Solen sken imorse så det var en riktigt härlig morgon att träna i, dock lite svettigt men vad gör det? Det är ju meningen! 
Nu har vi ätit frukost och Tobias drog nyss iväg till jobbet så nu är jag själv, ska nog kolla lite bloggar och kläder innan jag drar till UngaVuxna vid 1.
 

Rekommenderas starkt!

 
 
Clinique oily skin face wash

"Cliniques vägledande dermatologer tror på enkla , effektiva rengöringar : tvål och vatten. Mjuk 
men inte uttorkande rengörings lödder sköljer försiktigt och lätt.
Hjälper till att ta bort stress och föroreningar så huden ser yngre ut.
Skyddar hudens naturliga fuktbalans så att det inte finns någon spänd eller torr känsla."


Funkar perfekt efter man tagit bort sminket på kvällen eller på morgonen fär att göra sig redo för dagen. Jag har den mot oljig hy men finns även mild och extra mild.
Väldigt skön att applicera i ansiktet och är exfolierande, känns fräsch och mycket dryg, en pump räcker för att få bort föroreningar på hyn och ger en lätt känsla.

 

2 dagar sen

Hallå där! Har inte bloggat på 2 dar men har verkligen varit busy! 
I lördags var jag ju i Täby C med Emma & Madde, eller vi drog till Kista Galleria först men blev besvikna på att vi inte hittade något typ så vi drog till TäbyC istället. Köpte en blus, en myströja, 2 bhar, 3par trosor &en Espresso House keepmug! Rätt lite ändå men ska dit på torsdag igen med Tobias så mer shopping då. 
På kvällen tränade jag & Madde, vi körde rygg o shit vad grymt bra det gick. Fokus, energi och kontakt trots att vi endast ätit skräpmat från donken och gått hela dagen, kanon!
Efter passet mötte jag Tobias, han hade en överraskning till mig o det var att vi skulle picnika på en lite speciell plats, nämligen Coop Forums tak. Han hade med sig filtar och matsäck, sååå himla snuttigt ♥
 
 
 


 
______________________________________________________________________________________
 
I går drog jag och tränade med Merve vid 1 tiden, vi körde ett grymt svettigt crossfitpass innan jag duschade och drog till Moa. Vi gjorde tacos och åt chips o dip, kollade på film, spelade monopol och hade det riktigt mysigt. 
 
Hennes söta vovve Sigge ♥