Kroppskomplex

 
2011                                                 2012                                             2014
 
2011 - Jag har gått från att vara otränad och i "normal form",
2012- Att överträna och räkna minsta lilla kalori
2014- Till att träna måttligt, äta mycket och må mycket bra.
 
  
 
Nu hittade jag ingen bild på mina ben framifrån såklat.. men men..
Jag kanske inte har kvar den där glipan mellan låren som  jag faktiskt hade förut, jag kanske inte får på mig alla mina gamla jeans, eller passar i tighta linnen eller att mitt BMI inte ligger på 19.0 längre... Men jag mår bra nu, jag kan koncentrera mig fullt i skolan (när jag orkar vill säga, hehe), jag kan äta saker utan att tänka på kalorier, jag kan ta en större portion i skolan än mina vänner för att jag är hungrig. Livet är för kort för att räkna kalorier. 
 
   
 
Och nä, jag har inte lika synliga nyckelben idag, eller ett lika smalt ansikte, men idag har jag en välmående kropp och själ.
 
Och nej jag har inte haft anorexia, eller var jätte undernärd så de är absolut inte synd om mig. Jag led bara av något som många tjejerer (och killar) har i tonåren: kroppskomplex
Jag är inte nöjd med kroppen jag har, de är inte de jag säger. Jag är inte perfekt och de finns mycket kvar att jobba på, jag kollade bara igenom gamla bilder och ville dela med mig. Sluta ränka kalorier och be happy!
 
För liksom Maaaaat ♥
 
 
 
 
 
 
 

Dagen gick snabbt..

Sov hos Tobias, vi vaknade som vanligt liiite för sent för att vi skulle hinna till skolan.. Suck.. Men men de gick ju bra ändå.
Har haft rätt chill lektioner idag, tex debatt och prov. Och nej provet va inte så chill men jag hade faktiskt pluggat så jag visste typ vad ja skulle skriva och då blir de ju liksom lättare haha..
Men de va ett prov som ja kunde lagt ner mer tid på men jaja..
 
Efter skolan träffade ja Emma på Espresso House, insåg att jag gjort av med 500:- där under typ 7,8 dar. Fan. ja får sluta nu..
Vi fikade iaf, efter de köpte jag ett par nya träningstights på H&M, för krånglade mitt kort men till slut funkade de iaf! Så nu har jag ett par grymt sköna och snygga träning- och funktionstights. Självklart hittade ja inte produkten på deras hemsida men jag tog lite selfie's på toan så man kan se liiite av dom iaf! haha
 
 
  
 
 
Körde rygg-biceps idag, shit vilken bra kontakt jag fick, de kändes så skönt! Inte fått den här kontakten med ryggen på länge, så de va riktigt kul!
Tränade själv idag för Emma slutade typ 3h innan mig så hon tränade själv, men imorgon kör vi ihop och då blir de ben och rumpa! Work that ass liksom!
 
Men min dag gick rätt snabbt ändå, skönt men lite tråkigt... Jaja, skolan vill man ju bort ifrån så fort som möjligt och vi fikade ju och mös så har tagit vara på dagen rätt okej ändå.. Måste sluta se måndagen som något negativt. Haha lol, nej.
 
Funny Monday collection – New week chuckles coming your way | PMSLweb Monday
 
Lite så.. haha
Nejdå, det är inte så illa :))))
 

 
 

Dagens "To do"

Och så var det de här med att gå på gymnasiet.. plugg plugg plugg.
Spenderade min söndags eftermiddag (från 1-4) med Aleksandra på Espresso House, vi pluggade i typ 1,5 h och resten pratade vi.. Men ja fick något gjort iaf! haha
 
 
Ska läsa igenom allt snart och hoppas på att något fastnar till provet imorgon. heh
 
 
 

19/9-2014





 
 
 
 
 
 
 
 
 

"I wish I could make it easy, Easy to love me"

 

Trött på skolan..

Har knappt gått 5 veckor och jag är helt slut. Tror de är en höstdepression påväg?... Hm.. de vore mindre kul.
Sover typ 8h varje natt om inte mer, och ändå så är jag inte utvilad när jag vaknar.. får sova ut i helgen och hoppas på att det blir bättre till nästa vecka.. Ska dricka grönt te också .. (Varför? Läs mer om det här)
Well well, 13 dar sen drar jag till Alanya, inte supertaggad. Mest deppig över att åka ifrån allt, kommer sakna alla ju.. Men de är ju bara en vecka.. Men sen är jag typ så naiv så ja tror planet kommer crasha eller att någon dör eller bryter något där eller nåt. haha men de får vi verkligen inte hoppas på!
 
 
 
 

Ett grymt tips!

Ni vet att jag lägger ut sånna här bilder på tips lite från och till va?
 
 
↑ Allt är från denna tidning, iForm.
En riktigt grym tidning, står allt från mat och träningsformer till sömn och stress. Hälsa helt enkelt.
Du kan beställa 2 nr av iForm  + topp och tights från Kari Traa medföljer för endast 49,50 kr + porto! Värde 714.80 kr
 
 

 

Hemgjord Chailatte - Recept

  
 
 
 
 
För att göra egen chailatte så behöver du vatten, latte mjölk (vanlig funkar också), kanel, honung eller annat sötningsmedel och chai te.
 
Börja med att koka upp vatten och fyll sedan ca 3/4 av koppen av vatten, lägg i chai teet och ha i den mängd honung du själv vill. Medans tepåsen ger vattnet smak kan du hälla i mjölk i en kastrull, mjölken ska fylla resten av muggen så ögonmått funkar jätte bra, annars ungefär 1/5 - 1 dl latte mjölk beroende på storlek av mugg. Vispa mjölken medans den värms i kastrullen och strö sedan lite kanel i mjölken. Mjölken ska vara skummig och fluffig när du häller i det i muggen. Ta ur te påsen, rör runt och ha gärna på lite kanel.
KLART! Enklare kan det inte bli! 
 
 

Så nöjd!

Fick ny ansiktskräm av mami som jag velat ha ett tag.. och nu äntligen är den min! Och jag är såå nöjd! Jag har den rosa för torr hy, det finns en blå för "normal" hy också, men jag blir lätt torr nu under höst och vinter- perioden. Perfekt att använda efter renjöring på morgonen då make-up'en ska på!
1
  • NIVEA Daily Essentials Express Hydration Primer kombinerar intensiv fuktighet med fördelarna från en kostmetisk primer eller bas – allt i ett, enkelt steg.

    • Absorberas omedelbart tack vare den lätta konsistensen
    • Ger långvarig fuktighet och en hud som  känns sammetsmjuk
    • Ger en jämn och mjuk bas för smidig applicering av make-up, och hjälper till att hålla sminket på plats hela dagen.

    Formeln för torr hud är full av fuktighetsgivande, naturlig mandelolja som bidrar till att mjuka upp och ge näring samtidigt som ringblomsextrakt, välkänd för sina svalkande egenskaper, lugnar huden. Lotusextrakt är nyckelingrediensen i formulan för normal hud. Den naturliga antioxidanten är känd för sina stimulerande egenskaper, och efterlämnar huden frisk och fin.

     

    Den finns på tex Åhléns 139:-

Goda magbakterier!

DSC_0071
 

Har du ofta problem med förstoppning? Brukar du drabbas av urinvägsinfektion? Är du orolig för att få utlandssemester förstörd av turistdiarré? Behandla dig själv på ett naturligt sätt med probiotika!

Probiotika innehåller massor av de goda magbakterier som kallas mjölksyrabakterier och som redan finns i din kropp och i vissa livsmedel. Med ett tillskott av probiotika kan du hålla ditt matsmältningssystem friskt och på så sätt påverka ditt immunsystem positivt.

 

 

 

Ömma lats

Godkväll på er! 
 
Idag har jag haft en rätt chill dag, vaknade upp med T, vi chillade, åt frukost och bara tog de lugnt till typ halv 3 då han drog och tränade och jag drog t gymmet. Blev 20 min intervaller samt axlar + mage. Är glad att jag inte har så mycket träningsvärk i kroppen från gårdagens svettiga pass! Har ara träningsvärk i mina lats, men då menar jag extrem träningsvärk. Kände hur det ömmade där under nästan varje övning jag gjorde idag, men det är en bra och skön smärta! Sträcker jag på armarna gör det galet ont, true love.
 
När jag kom hem åt jag mat, massor av mat. Har en sån där dag då man aldrig känner sig mätt, så åt 2 stora portioner och är fortfarande hungrig... Ska nog ta lite kvarg senare till pluggandet med en kopp chailatte, lärt mig hur man gör hemgjrod och den är supergod! Kanske lägger upp ett recept senare :)
 
 
Kram kram 
 
 
 
 

Wanties

Träningstights från ONLY PLAY. Caprimodell med resår i midja samt mudd i nederkant. Printad logotyp framtill samt applikation med logotyp i mitten baktill.
 
Träningslinne från ONLY PLAY.Tight passform med dekorativ brottarrygg.
 
 

Crossfit lördag!

 
 
Vaknade inatt av en klasskompis som ringde.. hm.. haha fan dig ;)
Men sen vaknade ja och Emma av alarmet som gick igång kvart över nio imorse, då åt vi frukost och sen drog vi iväg mot crossfiten.
Emma va sjuk så hon kollade på oss när vi andra (typ 30 pers) slet! Det gick bra, de var otorligt jobbigt men de är så de ska va!
 
Senare träffade jag T, vi chillade mest och sen röstade han och vi lagade "mat", de fick bli korv med bröd för att vi inte kunde komma på något annat typ xd. Men de funka ju!
 
Nu chillar ja i sängen med Dennis i skajp, snackar lite allmänt... ska snart kolla film för ja är så jäädra trött.
 

Lite ryggträning

Hejsan! Nu är jag nästan helt återställd efter förkylning och feber men självklart lyckas jag smitta Emma... Flåt ♥
Igår tränade jag otroligt lugnt när jag körde axlar, valde just axlar eftersom de är lugnare än ben som jag tänkte köra, haha. Träningsvärk idag och på det körde ja rygg och biceps! Mest rygg, som vanligt haha..  Men en otroligt skön känsla är det, när man äntligen är tillbaka på gymmet efter typ en veckas vila.. Imorgon blir det ben! :D Finally!
 
Inatt sov jag inte alls bra, somnade typ 11, vaknade 2 och somnade inte förräns vid 4, halv fem.. Och sen upp vid 7 och mot skolan! Nej fy, varit seg hela dagen men det kunde ha varit värre. Hoppas på att få sova bättre inatt. De va lite surt eftersom att de va måndag idag liksom... de är ju redan en jobbig dag haha.. jaja.
 
Har ätit lite kvarg, ska snart äta ägg, men min mage protesterar.. Fått i mig för mycket mjölkprodukter idag känner jag, yoghurt, Chai latte, kvarg, 2 glas mjölk. Skärpning Lisa. Jag vet att jag får typ magknip av för mycket mjölk och ändå utsätter jag mig själv för det, gång på gång... D: Men mjölk liksom, mums..
 
Ska börja lägga ut träningsbilder har jag tänkt på.. Så de inte bara är en massa tråkig text! :)
 
 
Haha chailatte har blivit ett standard och vi räknade lite idag och kom fram till att vi slösat kring 600:- på Espresso House under typ 2 månaders tid...........
 
 
 

BB-favorit!

 
 
Shit vad Anna är snygg från BigBrother, helt sjukt.
 
Kollar ni på BB? Vem är er favorit?
 

Wooups

 
Vi tog lite nya hål i öronen i lördags-morgon! Vi tog 2 nya var på ena örat, nästa helg typ ska vi ta några nya fast på andra örat, vill ha typ fem på ena sidan och fyra på andra + två uppe i brosket typ. De är as fint ju! 
VI satte ju självklart i örhängen istället för säkerhets nålar, haha. Men såhär blev mitt högra öra :3 ett till hål där sen är ja nöjd med de örat. hehe 
 
Och som ni ser har jag blivit svarthårig, färgade i torsdags typ? ah tror de. Eller onsdags. What ever. Blev ju svart liksom, men ja ska låta de va såhär tills ja kommer hem från Turkiet då ja ska färga ombré, för hur snyggt är de inte?!
 
 
 

Beställt!

Maria Nila Palett Pure Volume Paket
 
Maria Nila Palett Shampoo Pure Volume
Ett volymgivannde sulfat- och parabenfritt schampo för fina, tunna hår som ger tjocklek, fyllighet och stärker hårets struktur.

Vitamin B5 ger håret volym, spänst och lång hållbarhet. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.
 

299:-

Ord. pris 349:
 

Bae