Söndags kväll

Till middag här blev det världens bästa mat, korvstroganoff! Haha
Som efterrätt blev det våran hemlagade smultronpaj och vanilj sås. Så sjukt gott ! Nu funderar vi på vad vi ska göra, kanske ta ett Kvällsdopp eller spela något . Ah men vi får se :)
KramKommentarer
Carolina Thoor

Ja, den ser super god ut :D

Mm :/ det är faktiskt väldigt bra med mig. Sen vi sist pratade har jag fått en liten brorsdotter jag tar hand om ofta. Blivit som en mini mamma pga att min bror är 18 och blivit intresserad nyligen av att ta hand om sitt barn. Och hon blir 1,5 år på onsdag :p + att jag har skaffat mig min världens finaste pojkvän, jag har varit tillsammans med i snart 11 månader! Fast varit kära sen vi var 14 :D

vad har hänt under din tid då ? ;)

Svar: Nej men oj vad mycket som hänt! Grattis till killen! Jo, jag har en kille, fast vi har varit tillsammans med jämna mellanrum i snart två år.
Min mormor gick bort nyligen och jag ska snart utomlands för första gången! :)
♥Lisa♥

2013-06-30 @ 21:48:02
URL: http://knaset.blogg.se/
▲Ammie▼

Jag har just nu veckans blogg på min blogg, hade varit jättekul om du ville vara med! http://ammieshade.blogg.se/2013/june/veckans-blogg-ny-omgang-v26.html

2013-06-30 @ 22:05:20
URL: http://ammieshade.blogg.se/
Emelie Johansson

Härlig blogg, KRAM! :)

Svar: Tack snälla du! Kram
♥Lisa♥

2013-06-30 @ 22:16:40
URL: http://emeliiejohanssons.blogg.se
Carolina Thoor

Härligt, precis som jag och min kille. Haft två förhållnden innan detta, som är snart uppe i 11 månader. Ditt och din killes nudå? :)

Åh beklagar din mormor...

Svar: Tack du! Oj 11 månader är mycket! hmm.. ett år och sju månader :) Tiden går alltid så fort med sånt där! haha
Har ni två det bra då? :) hur träffades ni?

Tack sötnos <3
♥Lisa♥

2013-07-01 @ 15:25:52
URL: http://knaset.blogg.se/
Carolina Thoor

Oj, ett år och sju månader är ju jätte mycket! Mer än 11 månader ju ^^, men aa det är mycket. Och mer blir det ju :D bor du och din kille nära? :)

Ja, vi har det super bra! Vi träffades genom skype. Han spelade ett online spel med mina vänner från irl. Så blev vi kära som 14 åringar. Men du vet, träffas man inte och har distansförhållande, funkar det ju inte. Så vi har haft 2 förhållanden innan detta. Sen den 13 Augusti 2012 så kom han hem till mig för första gången, då vi blev tillsammans! :D så det är nice det! :D hur träffades ni? :)

Svar: haha jo det är det, men tiden går så fort, hade glömt att de gått så långt tid , slutade räkna vid ett år och två månader, haha! Nej, eller asså när han är hos hans pappa bor vi typ en halvtimme ifrån varande om man går, bil 10 min. Hans mamma bor ute på landet, då måste man ta bussen eller åka bil :)

Skype, oj! nej men precis! Vad var det för spel? Åh vad gulligt!!''

Vi träffades hos min bästa vän Madde, deras familjer (på hans pappas sida) känner varandra, då var dom där och jag var där. Sen kom Kevin (som han heter) in på Maddes rum och snackade, sen började vi umgås mer och mer. Ett år senare var vi tillsammans typ :)
♥Lisa♥

2013-07-01 @ 15:39:45
URL: http://knaset.blogg.se/
Carolina Thoor

Jaha okej! :) nice !

Ja det är lite speciellt, älskar det. Typ minecraft eller något sådant ^^, ja!

Åh vad gulligt. Precis så man gör i verkligheten faktiskt! :D det är gulligt.

Skulle du kunna vara snäll och skriva svar på min blogg ? Jätte jobbigt att läsa på din blogg :p eller det kommer att bli det...

Svar: Abosolut :)
♥Lisa♥

2013-07-01 @ 15:51:16
URL: http://knaset.blogg.se/
Carolina Thoor

Tack så hemskt mycket! :) vad har hänt idag då? :)

Svar: Idag har jag sovit hos min pojkvä'n, eller vaknade upp där sen igår! Tränat och haft home spa, de kan du läsa om i mitt nyaste inlägg! vad har du själv gjort? :)
♥Lisa♥

2013-07-01 @ 19:15:12
URL: http://knaset.blogg.se/
Carolina Thoor

Ja, jag kan ju inte gå in på din blogg och kommentera när du svarar på det jag skriver. Skulle du kunna vara snäll och kommentera istället för att svara på din egen blogg? :)

Jag har varit med min pojkvän och lämnat av honom på tåget :(

2013-07-01 @ 21:55:50
URL: http://knaset.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0