Ut me de gamla, in me de nya!

Jag har resnat ut typ halva min garderob, haha! Är redan 3 stora svarta sopsäckar fulla med kläder, o än är jag inte klar! haha, kommer väl bli 4-5st kan jag tänka mig hehe. 
Kommer faktiskt skänka en del till H&M's insamling men också röda korset, kul att de kan komma till användning för andra även om jag inte gillar/kan ha dom :)
 
 
 
aawh typ 3-4 år gammal bild på mig o Frank! Aawh, I miss him ♥
 

Taggad på UF-mässa

Åååh om 2 dagar kommer viva med i vår första uf-mässa! Såå kul :D
Jag är riktigt taggad! Vi i företaget har verkligen planerat allt nu in i det sista, tror det kommer bli skit bra! :)
De är nu på onsdag, den 2 December! 
 
 
 
 

Avfärgning

Godmorgon! Eller förmiddag! Jag vaknade vid 9, var helt död o skulle säkert kunnat somna om men jag valde att gå upp o göra iordning kaffe o lägga mig ner o mysa i sängen istället.
Som rubriken lyder så har jag precis avfärgat mitt hår med en "hemmakur" som består av bakpulver, citron och schampoo, som man låter sitta i ungefär 1h innan man sköljer ur de o tar i balsam. Jag Lät de sitta i nästan exakt en timme, kanske 58 min hehe, innan jag sköljde ut det. För att det inte ska slita eller torka ut mitt hår så hade jag hårinpackning i, ungefär en halvtimme. Jag använde den här kuren för att jag ska färga håret ombré och vill inte att de ljusa längderna ska få röd/organgea toner som de förmodligen skulle få av mitt hår om jag färgade det nu, eftersom att sist jag färgade håret var det med en röd/lila ton. Röda toner sitter i håret väldigt länge o är svårt att färga bort, därför valde jag att använda mig av avfärgning så att de röda tonerna försvinner så de blir enklare o färga kalla och ljusa toner. 
Just nu är mitt hår blött o jag tänker inte anväda mig utav hårfönen för att värme är inte bra för håret så jag får helt enkelt vänta, men jag tycker jag ser resultat ändå!
I veckan kommer jag göra kuren igen för att vara säker, innan jag i nästa helg färgar håret ombré! Jag är så taggad! Tror de kommer gå bra, faktiskt! Så skönt o slippa tänka på att färga utväxten framöver oxå!
 
 

Kaos

 
 
Att beskriva mitt liv just nu är enkelt, de behövs endast 4 bokstäver, kaos. 
Skolan, familj, vänner och allt möjligt känns just nu kaos.
Jag är skoltrött as f**k, jag är typ omotiverad till o äta (blir de när jag inte mår helt 100%) och jag känner mig mest osäker just nu, med allt. Förutom träning som går framåt! 
Man får se på det positiva i livet helt enkel. 
 
Jaja, imorse ringde min väckarklocka kvart i 9, då gjorde jag kaffe o satt o mös i sängen framför datorn där jag faktiskt kollade högskolor. När jag druckit upp kaffet o va "klar" vid datorn så drog jag på mig träningskläderna o cyklade till boxen för ett gruppass. Idag var det ett  flåspass som väntade vid 10! 
"For time:
Buy in: 50 DU
3 burpees
25 ryska svingar
6 burpees
20 ryska svingar
9 burpees
15 ryska svingar
12 burpees
10 ryska svingar
15 burpees
5 ryska svingar
Buy out 50 DU"
 
Det tog 7.03 minuter för mig, ja va klar först! Yeey!
haha det var skönt men fick typ en konstig känsla i magen och rumpan, haha brukar få de av många tunga svingar. Använde 18kg kettlebell och gjorde 100 single unders då jag inte kan göra duble under än!
 
Känns bra efteråt, vi rodde lite som avslut samt stretchade, gud vad stel jag är alltså! Måste stretcha ut mina framsida lår, höftböjaren och brösten.. 
aawh, ja o bae förra sommaren
 
Men rekommenderar verkligen det här passet!
Nu dricker jag kaffe igen haha o ska snart städa mitt rum som också är kaos, sen plugga.
 
 

Kanelbulle muggkaka

1 skopa (ca 25g) OneCasein Doubble chocolate
1 äggvita
2 tsk kakao
3 tsk kokosmjöl
1/2 tsk bakpulver
Stevia strö efter smak
ca 4 msk vatten
 
Blanda allt till en tjock deg i muggen
Ställ in i micron i 1-2 minuter på full effekt
kolla och se om den är lagom hård annars får du micra den lite till
Ta ut och vänd upp&ner på en tallrik eller ät direkt ut skålen.
Jag toppade med kvarg 
 
Näringsvärde per portion:
138 kcal
26 g protein
3 g kolhydrater
2 g fett