Vilodag

Idag påväg hem från skolan så övervägde jag om jag skulle träna eller inte, mitt svar blev nej. Jag har planerat hela veckans träning men inte lagt in en vilodag, o då tänkte jag att man måste ju vila någon dag från träningen, framförallt crossfit skulle jag säga då den involverar så många musklergrupper på samma gång. Så vila it is!
Jag pluggade istället och städade mitt rum lite, sen fick jag tyvärr ont i huvudet så nu har jag bara vilat och kollat på film.. 
Men min motivation är iallfall påväg upp igen, vilket är skit bra!
Här är också de nya skorna jag köpte från reebok, alltså i love it! Dom var så grymt sköna, skönare än jag trodde och lite mer lila än på bilden, vilket e skit snyggt!
Passa på nu när de är på rea och innan de tar slut! --> Länk
 
 
 

Jag vann!

 
 
Jag vann ett par träningstights från Newstyle idag, det är så himla roligt att äntligen vinna något man verkligen vill ha!
Kollade faktiskt på deras tights häromdagen och hade en länk sparad för jag hade tänkt köpa tightsen efter helgen men så vips vann jag dom!
Trinity
 
Hur snygga är dom inte?
  •      Vita på insidan
  •       Tryck som är permanent och som inte försvinner i tvätt
  •       Slimmande resår i midjan
  •       Träningstightsen andas vilket minskar dålig lukt
  •       En storlek som passar XS, S, M
  •       Extremt töjbara i både bredd och längd (återgår sedan till sin ursprungliga form)
Dessa tights passar dig som både kör crossfit, gym, löpning och annan aktivitet! Längtar tills dom kommer hem till mig :D
 
 

Beställda!

Dagens pass

 

10 min rodd som uppvärmning

A) Bygg 3 tunga rm i axelpress, skivstång.- 37kg 3reps

B) 

Sidolyft med hantel, 8-12 reps, 30x0  3kg

Jumping squats, 12 reps

Höftlyft med vikt mot bänk, 8-12 reps 30x0  10kg

Raka marklyft, 8-12 reps 30x0  14kg

Dead bug 12-15 reps

Vila 30 sek mellan övningarna och 1 min mellan varven, 5 varv
Efteråt stretchade jag, vilket var såå skönt idag!

Nu har jag ätit ugnsbakad lax med potatis och citron och dill sås och ska kolla runt på internet efter nya träningstights, sen sova!
Ska upp imorgon tjugo över 5 för att morgonträna, tagga!

 
 
 

 

Måndag och skola

Idag vaknade jag hos Tobias, egentligen hade jag tänkt att gå ut o gå imorse men jag skulle få för lite sömn då för vi va uppe längre än planerat så tar promenaden imorgon istället!
I skolan hände inte så mycket, mest UF planerande men annars ingenting. Nu sitter jag o dricker wake up o försöker få lite mer energi o taggar till crossfitpasset jag ska på vid 17, de ser sjukt ut.

"A1) Z-press 6-8 reps med hantlar @4021
vila 30s
A2) Piston row 8-12 reps @2020
vila 2 min
x4

B) AMRAP 4 min
6 lagom svingar 24/16
6 box jumps step down

vila 2 min

AMRAP 4 min
100/75m rodd
10 laterala sidohopp över maskinen

C) AMRAP 9 min:
2/arm TGU
20+20s Prone Cobra
6/sida sittande utåtrotationer @3010"

 
 
 

Min frukost - Wake up!

 
Gröt med choklad proteinpulver med solroskärnor och kokosflingor på med ett glas Wake up till och såklart mina kosttillskott :)
 
 
 

Furteventura

Hejsan! Äntligen har jag en lånedator, min förra pajade för ungefär 2 veckor sen *suck*... Under den tiden har jag hunnit börja skolan igen och varit utomlands!
 
 
  
  
  
 
  
Liten bildspam från veckan i fuerteventura! 
Under veckan hann vi med att cykla lite på ön och bada i havet, äta crepes med nutella, dricka milkshake och äta glass, sola och bada, shoppa, gå på fiskspa, bowla, spela tennis, volleyball och killarna surfade! Mycket händelserik resa trots allt. Mysgt. Ett träningshotell med all inclusive, så man var ju mätt konstant! Att bero på konstant så träffade jag en urgullig liten pojke som var mellan 1-2 år som hette Konstante, som jag lekte med vid middagarna ibland! :3 haha han va såå mysig
Det blev inte så mycket träning som jag tänkt då gymmet var sjukt varmt med skit dålig luftkonditionering så det sket sig lite.. Men vi simmade dock varje dag, så det jämnade ut sig. Det var riktigt härligt, framförallt värmen som låg mellan 20-28 grader! Det var precis vad jag behövde!

New year 2015-2016