Få energi!

 

ULTIMAT PRE-WORKOUT FORMULA

Nya One Power® är äntigen här med en helt ny kolhydratsfri-formula för ökad energi & fokus samt en hög dos aminosyror, kreatin och beta-alanin för maximal muskeluppbyggnad, återhämtning och styrka samt uthållighet.

One Power® är en pre-workout formula speciellt anpassad för dig som vill ha optimala förutsättningar både mentalt och fysiskt för muskeluppbyggnad, styrka och återhämtning. Genom att kombinera två stimulerande substanser får du maximal fokus och prestation under ditt träningspass. One Power® används av elitidrottare runt om i Europa för maximal prestation under träning och passar dig som vill förbättra din atletiska förmåga.

+ Förbättrar mentalt fokus, styrka & uthållighet
+ Prestation- & återhämtningsformula före träning
+ Ger kraftig energi & fördröjer trötthet
+ Ökar muskeluppbyggnaden
+ Påskyndar återhämtningen

Oavsett din ambition och nuvarande nivå kan du alltid förbättras genom att bli snabbare, starkare, uthålligare och mer muskulös. One Power® är utvecklad för att göra dina mål till verklighet på kortast möjligast tid.

Före, under och efter ett träningspass är kroppen extra mottaglig för näringsämnen och du kan enkelt förhöja din prestationsförmåga genom att tillföra rätt näring. One Power® är utvecklad för att du ska kunna prestera på topp varje pass och få resultat därefter. Vi alla har någon gång nått en platå eller haft en dag där vi inte kunnat prestera maximalt, One Power® är din försäkring för att detta inte sker igen.

One Power® är baseras på väl beprövade ämnen med gedigen forskning bakom sig. I studier har dessa visats öka muskelmassan med upp till 350%, styrkan med 35%, uthålligheten med 13% samt bidra till ökad återhämtning. En portion ser till att din kropp har näringen som behövs för maximalt med energi, uthållighet, styrka och muskelpump under dina pass. Det är anledningen till att One Power® snabbt blivit en av de ledande pre-workout produkterna i Europa och används av flertalet toppatleter och elitidrottare.

One Power® innehåller alla erkända ämnen som visats ha positiv inverkan på styrka, uthållighet och muskeltillväxt.

BCAA 8:1:1, som visats öka proteinsyntesen och muskeluppbyggnaden med upp till 350% vilket både maximerar muskeluppbyggnad och mininerar muskelnedbrytning i samband med träning. BCAA består av tre essentiella aminosyror varav leucin visats vara den enskilt mest potenta aminosyran för muskeluppbyggnad. Därför innehåller One Power® åtta gånger mer leucin jämfört med vanligt BCAA.

Kre-Alkalyn®, en patenterad version av kreatinmonohydrat som är pH-neutral. Kreatin är ett av de mest studerade produkterna på marknaden och ger dig ökad muskelstykra, uthållighet, explosivitet och muskeltillväxt.

Beta-alanin, som hjälper neutralisera mjölksyran som skapas under högintensiv träning. Forskning vid The University Of Queensland visar att ett dagligt tillskott beta-alanin stödjer hårdare och längre träningspass samt fördröjer muskeltrötthet med upp till 13% vilket ger ökad reps-uthållighet.

L-arginin stimulerar blodflödet genom att vidga blodkärlen vilket ger en ökad näringstillförsel och en “uppumpad” känsla i musklerna och kroppen.

Max-ATP® som i flera studier visats öka tillförseln av näring och syre till musklerna. Detta ger ökad prestationsförmåga, styrka och återhämtning. Max-ATP® hjälper även till att forsla bort oönskade biprodukter vilket gynnar muskeltillväxten.

Alla dessa ämnen ihop med våra fokusgivande stimulanter ger en synergieffekt med maximal stimulans av ditt CNS och en oövervinnlig känsla i kroppen och energi som ser till att du presterar maximalt under hela ditt pass.

One Power® bör användas av dig som vill öka din atletiska förmåga och förbereder dig inför träningspass både mentalt och fysiskt genom att att verka energigivande och ge rätt förutsättningar för muskeluppbyggnad, styrka och återhämtning.

 

Produkten hittar ni här!



Kommentarer
LORISSA LOVEBOMB

sv: Jaa, igår var jag på spelning och krogen och träffade folk och hittade på hyss. Blir ungefär samma idag skulle jag tro :D du då?

2014-02-08 @ 10:36:47
URL: http://lorissalovebomb.se
Fröken Grön

Kul när du lägger upp sånt här med tips på olika produkter! :)

2014-02-08 @ 12:00:27
URL: http://tillaandersson.blogg.se
Amanda [SPONTAN]

Tack för tipset :)

2014-02-08 @ 14:52:04
URL: http://spontan.blogg.se
Anonym

tack desamma:)

2014-02-08 @ 14:56:52
URL: http://ibelieveinyou.shapemeup.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0