Friday!

T•G•I•F•
Why is Monday so far from Friday, and Friday so near to Monday? 📅
 

Svar på kommentar...

 
Okej nu är det den tredje kommentaren under 2 veckor som jag fått ungefär samma fråga. 
Och nej, vi är inte tillsammans längre :) Tog slut för ungefär .. 4 månader sen kanske? :) Så nej, vi är inte tillsammans längre. 
 
 

Morgon cario avklarad!

Har sovmorgon varje fredag, vilket betyder morgonträning! Eftersom att vi slutar tjugo i fem idag hinner/orkar jag inte träna efter skolan så körde på morgonen innan skolan istället! Funkar perfekt, så ingen sovmorgon för mig ;)
Dock vägde mina ben bly typ efter gårdagens pass, men det gick att jobba sig igenom smärtan!
 
 
 
Första lektionen är Matte idag, ska jag vara helt ärlig så känns de bra att ha kommit igång med skolan igen. Som jag skrev tidigare - rutiner! Men också att man gör nytta under dagen och inte bara segar i sängen eller spenderar pengar haha.
Och snart kan man använda vinterjackan!! Happy! Har redan börjar använda mina nya höst skor för att, ja .. why not? Så mysigt! 
 

Skola, träna mat mat mat

Hejsan! 
Åh gud mina ben. Aj. åh. mmhm.. 
Kom nyss från gymmet, träffade Emma där vid halv 4, då hon slutade för dagen så körde vi leg-day! Vi gjorde andra övningar jämfört med vad vi brukar och herre min skapare vad det kändes. Undrar om jag kommer upp imorgon när jag ska träna kondition innan skolan, tvivlar på det...
Fick ett nytt tränignslinne av mami idag när jag kom hem från skolan, så självklart inveg jag det, med ett svettigt och tugnt ben-pass1 Great
Nu äter jag kyckling och keso, gott och proeinrikt!
Ska hämta mer nu, haaha.. 
 
Men ah, får se hur kroppen mår imorgon! 
Då man går till 16:40 btw... fan. dåliga tider på en fredag asså....
 
 

Seg j*kla dag

Slutade halv 5 idag, höll på typ avlida sista timmen.... 
Men efteråt drog ja och Ems t gymmet, åt självklart lite kolhydrater innan hehe.. men man måste orka!
 
Nu har jag ätit och KLOCKAN ÄR TYP 8?! Jag kom hem liksom halv fem och nu har hela dagen gått... segt. Måste göra en engelska uppgift och sådär meeeeeen ja orkar inte :)))))
 
 
 

Spinning

 
 
 
 

 
 
 
 

All I want is you

 
 
 

Godmorgon

 
Lite ben, haha .. skulle ta bra bilder men de blir såhär när man inte har nåon fotograf och man får ta bilder själv.. jaja..
 
 
Idag vaknade jag vid 9, lite tidigt men de blir så när jag sover själv, haha.
Idag ska jag förmodligen träffa Madelene ett tag, sen ladda upp inför ett spinningpass vid 16 med Ems och efteråt tvätta håret, noppa ögonbrynen och fixa sig inför skolan imorgon.. 
Men men, de är rätt skönt att ha rutiner i sin vardag tycker jag. Komma upp samma tid varje vardag och göra ungefär samma saker, hinna med skola, vänner, träning osv. Planering med andra ord!
 
Hur ser eran söndag ut?
 

Trötta ben och träning på det!

Vet ni .. jag vaknade halv 2 idag.. JAG, halv 2?! 
Kan bero på att jag svovit så illla de senaste 2 dagarna, första natten fick jag max 1 h sömn, och natten till fredagen vaknade jag och somnade om under natten typ 1000 gånger... 
Så inatt sov jag otroligt skönt, känner mig utvilad! Dock måste jag vända på dygnet nu på ritkigt och ska därmed gå och lägga mig senast 11.. 
Åh jag är så glad idag :3 Tack takida, ni är bäst!
 
Känner mig inte helt kry dock, men brukar oftast lyckas få höst förkylningar så den är nog på G nu!
 
Blev en sväng till gymmet idag, trots att jag är seg i min kropp. Körde inte någon speciell muskelgrupp, blev mest rumpa och mage typ, körde lugnt och inte så tungt.
Imorgon har jag och Emma ett spinningpass inbokat klockan 4, då vill man ju inte ha träningsvärk! :)
Efter dagens träning åt jag kvarg, shit vad gott de är :3 Och proteinrikt = grymt! 
Nu ska jag nog städa rummet, kolla film dricka te och sen sova!
 
 
Hoppas ni har en fin lördag! 
Kram
 
 

22/8-14 tAKiDa

Bästa jävla dagen i mitt liv

 
(Lite skillnad haha  ↑  Efter konserten (ja, jag hade precis gråtit) och  före konserten ↑
 
 
 VI FICK TAKIDA TOMAS (GITARRISTENS) HALVDRUCKNA VATTENFLASKA?!!!
 
 
 
 
Fyfan vilken jävla grym kväll! 
Vi fick 3 plektrum, en vattenflaska av Tomas, samt fick jag ett svettband av honom personligen efter signeringen plus en KYSS?! JAPP! JAG FICK EN KYSS AV EN TAKIDA MEDLEM?! FÖRSTÅR NI HUR UNDERBART MITT LIV KÄNNS JUST NU ELLER?! Bästa dagen i mitt liv, och de sa att jag var härlig. åh mitt liv är så bra just nu asså.
 
 

 

Första skoldagen avklarad √

Jag somnade såklart GRYMT sent igår, eller imorse, ungefär halv 6... så nice. Upp 1,5 h senare och sen mot skolan. love it!
Jag känner mig rätt utvilad trots sömnbristen (typ) inatt, så de är ju bra, men ja vet att jag behöver somna betydilgt mycket tidigare ikväll..
Dagen var rätt okej, men mitt temperament hade sitt egna liv, haha men de blir så när man är trött, okej?!  
 
Dagen gick rätt bra, helt okej mat MEN SCHEMAT?! Går till 16.40 på tisdagar och fredagar, japp! Ni läste rätt, tjugo i fem, VARENDA J*VLA FREDAG!..
 
 
 
Taggar iaf till Takida som spelar imorgon på grönan, ska dit med Ems och Michelle, kanske Mads om hon joinar.. Ska tvinga henne :))) 
 
 
 

Dagen innan skolan...

Deprimerande rubrik,  i know...
Men det är true. 
Imorgon börjar skolan igen och jag är inte det minsta taggad, de låter illa... Okej det är illa. Usch
Så idag är det en "göra-sig-redo-inför-skolan - Dag", vilket innebär; Hårinpackning, ansiktsmask, smörja in sig med massa krämer, måla naglarna, noppa ögonbrynen och göra sig allmänt fräsch inför morgondagen. Wäää
 
Träffade Emma idag vid 3 tiden på gymmet, vi sprang ett tag innan vi körde ett mage och axel pass! Och ja det känns redan så vill inte ens tänka på morgondagens smärta Haha.. 
När jag kom hem gjorde jag iordning middagen, fick bli Ceasarsallad, fått en liten crush på det så why not? 
 
Felstavat i bilden såg jag nu, men  men..
 
Nu ska jag sätta igång att plocka brynen, sen chilla vid datorn innan det är dags att försöka sova. 
Känner på mig att de kmr bli en sömnlös natt, har inte vänt tillbaka dygnet (gick och la mig 4 inatt och gick upp 1) så får se när jag somnar och om jag ser ut som en zombie imorgon! Hehe ;) 
 
 
 
 
 

Morgoncardio done!

Idag vaknade jag vid halv 9, jag gillar verkligen inte att sova själv för jag sover så oroligt då (skit irriterande) och då vaknar jag tidigare än om jag sover med någon. Tex sover jag med Emma kan vi gå upp mellan 10-13 men sover jag själv är det vid 7-9 jag vaknar.. -.-
Nåväl.
Gick upp och drog iväg till gymmet, 20 minuter löpning och sen en dusch på det, härligt! Pratade med en äldre dam där som berömde oss ungdomar för att vi tränar, hon sa: Jag själv har tränat hela livet och ändå har man alltid ont på något ställe som gammal, jag kan inte tänka mig hur det är för folk som inte tränat/tränar, hur ont dom har det!
Det gjorde mig både ledsen och glad, jag är skit rädd för att bli gammal...

Nu äter jag frukost, youghurt med hemgjord müsli med banan och kaffe, standard men tröttnar aldrig!
 
 
 
Sen står de ben på schemat idag! Tagga!
Får se om de blir med Emma eller själv, vi kommer förmodligen gå dit samtidigt men kanske köra olika, vi får se hur de blir! 
 
Ha en fin dag!
 
 

Inspo - Keep going!

Be the person you would look up to. aly💖
A real woman Fitness💪
Believe in yourself <3 my body

Höstskor √

 

Morgon löpning

Goddag! Idag har jag absolut inte gjort någonting... Vaknade vid 11, drog t gymmet för lite cardio, sen dushade jag, åt en banan och gick hemåt. Sen la jag mig i sängen och kom inte upp förräns vid 2 då jag & T åt frukost, efter de la vi oss i sängen igen och bara pratade. Haha så har våran dag sett ut (y)
T drog nyss hem men vi ska ses ikväll igen, då ska vi göra ceacersallad och spela :3

Även om jag sovit över 8h inatt så är jag grymt seg idag, både i kroppen och huvudet. Kroppen förstår jag.. Crossfit passet var tufft (fick dock ingen träningsvärk), sen har jag tränat ganska intensivt den senaste veckan, men jag borde inte vara så trött mentalt. Måste vända tillbaka dygnet alltså...
 
Imorgon ska jag upp och springa igen, tänkte försöka springa iaf 5 gånger i veckan innan frukost och se om man får resultat! 
 
 
Ska bli bättre på att uppdatera bloggen också, med både kost, övningar/träning och vardag. Men de blir så lätt att man glömmer nu under sommaren, men skulle tro att de blir bättre då skolan börjar igen :))
 
 

Aleks <3

Va nyss ute med Aleksandra och gud vad mycket man har att snacka om när man inte setts på över 1,5 månader!! Gud vad jag saknat min prinsessa ♥ Vi ska nog ses imorgon igen, för gud vad tiden gick fort! 

Nu sitter jag me en kopp te och väntar på T som snart kommer, får se vad vi gör. Kollar tv och sover för ja är förjävla trött! haha
Äntligen kan man dricka te utan att svettas ihjäl! Nu är det bara mysigt innan läggdags liksom! yeey Höst
 
Tumblr | mybonesonyourbones-baby Life, love, hope ❤️
 
 

Träning med Ems

Idag körde vi crossfit! Kan ha  varit ett av de jobbigaste passen där, men de känns som att ja känner så varje gång haha.. 
 
5 varv:
400meter löpning
30 wall balls
30 box jumps
 
Och nu har vi trötta kroppar kan ja säga!
 
Efteråt åt vi hos mig och sen träffade jag Medelene på Espresso House och tog vi en varsin islatte och chillade. 
Första gången ja bar jeans på typ 2 månader, känns sådär. Gått upp en del kände jag, hehe....
 
Snart ska jag äta och sen träffa Aleksanadra :D
 
 
Kolla va snygg jacka jag hittade på Inse, jag är kär. Kommer tvinga mamma att köpa den åt mig :3 Behöver ändå en ny höst jacka, så varför inte den här? ;) 
 
 

Ladda upp eller köra på?

Hejsan!
Imorse drog jag ut och sprang vid halv 11, hade långbyxor och långärmad tröja, tror dock jag kunde tagit en t-shirt istället för långärmad eftersom att det inte var så kallt som jag förväntade mig. Men de gick inte jätte bra heller, dumma mig. Nu får jag börja springa om mornarna oftare..
Men imorgon blir det crossfit istället för löpning! Funderar på att gå till gymmet snart och köra rygg + biceps eller ladda upp batterierna imorgon.. vi får helt enkelt se hur de blir!
 
Och nu känner man att hösten är påväg! :D Regnat från och till hela dagen och det har behövts tjocktröja och långbyxor (okej, i morse var det varmare). Det är så mysigt att bara gosa ner sig i sängen med film och en kopp te och höra regnet vräka ner utanför.
 
 

Trotsade kroppen

Tog mig upp imorse och drog iväg till gymmet för cardio, men jag lyssnade på kroppen och om jag hade känt att den sa ifrån skulle jag slutat, men jag kände inte så. 
Inte nu heller (efteråt), de känns rätt bra, ungefär som vanligt. Kanske bara var något tillfälligt igår? Hoppas det! Nu äter jag frukost, yoghurt med hemgjord müsli och kaffe!
 
Nu ska jag vila & ladda upp inför bröst och triceps pass senare! 
 
Hur ser eran workout ut idag? :)
 

 

Aoouch

Emma har äntligen börjat träna med mig med! *happyface* 
Så igår körde vi på med ett riktigt hårt ben och rump-pass. Imorse när jag vaknade var det den första känslan jag fick; aj shit
Hela rumpan gör ont, kan knappt sitta, gå eller anstränga den alls idag, haha good job guys!
Jag är nöjd efter gårdagens träning iaf! Emma hade också ont, jag har inte haft såhär ont på länge så kan tänka mig hur hon känner, första passet på 2 månader, svinont! haha
Men de är bra, då ger de resultat (y)
 
Idag  vaknade jag med Ems igen, vi vaknade vid ca halv 10, då åt vi frulle och sen rullade mot gymmet. Axlar och mage blev det idag + lite tidspress, haha. 
 
Vi har spelat rätt mycke de senaste 2-3 dygnen och då känner man sig inte så hälsosam, att bara sitta och äta typ haha. Så de var skönt att köra hårt på gymmet sen.
 
 
Tyvärr mår jag inte toppen idag, mitt huvud värker, min hals värker och jag känner mig allmänt hängig, har läst bok sen jag kom hem vid typ 2.. Finns inte mycket annat man känenr för när man är påväg att bli sjuk.. Jag tror det är de som är pågång iaf,hoppas inte dock...
 
 

· Socialt ·

Links in the bio, ask me stuff please!
 
 
Add me on snapchat - Samira_hass
@Tyffingen
 
 
@Tyffingen
 
Bara att adda eller följa om ni känner för det! 
 

Så mycket kärlek

 
 
 
 
 
 
 

Trouble

Halloj! Inte bloggat på dar, jag vet. Men de har inte varit läge om man säger så.  Men nu är det de,satte..
 
Just nu chillar jag i sängen, ätit frukost och vaknat till liv. Ingen träning idag = tråååk. Men man behöver vilodagar..
Ska träffa Emma senare, får se när det blir.. Och får se vad vi gör. Troligtvis ska vi prata igenom typ allt som hänt de senaste dagarna, de har varit kaos. Med allt typ. 
Och fasiken, snart börjar man skolan igen, så jävla otaggad, fan. Längtar redan till nästa sommarlov! Men först får hösten gärna hälsa på, för gud vad jag saknar den.
 
 
 
Och sen taggar jag till oktober, först åka till Alanya och sen fylla år + att det är höst då, kan det bli bättre? Tvivlar på det.
 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Och ja, nu är det morgon också! Inte typ 11-12 som jag brukar vakna :3
Idag ska jag träffa Madelene vid 10 på Epsresso House, har saknat henne så det ska bli jätte mysigt! Älskar att Espresso House har öppnat i Norrtälje, blir dock pank av det men hur mysigt är det inte att gå dit och ta en is latte nu eller i vinter att ta en varm choklad typ med en kompis? Galet nice om du frågar mig! 
 
Sen blir hon hämtad vid 1 tiden och då ska jag träffa Emsi, vi får se vad vi hittar på. Säkert typ köper glass eller nåt, men det är så varmt så funderar på att dra med henne till stranden! :3
Jag måste verkligen vända tillbaka dygnet nu alltså, somnar typ 2-3 och senare beror på vem man är med och sen vaknar ja vid 11-12, sen när skolan börjar ska jag liksom upp vid 7 så nu måste jag sova ut de sista dagarna innan jag vänder tillbaka dygnet. 
 
Work hard  Emilia K

Tisdags natt

Godkväll, godnatt eller hur man ska säga.. :) 
 
Har inte bloggat för att jag varit upptagen men kan uppdatera lite nu!
Idag vaknade jag upp hos Tobias, vi vaknade kring 1,då åt vi frukost sen nästan direkt efter drog jag, han, Felix och Alice iväg till lommaren och badade. Vi chillade där till typ halv 5 eller nåt och då drog ja och T hem till mig för att äta, vi åt på Esplanaden pizzeria och laddade upp inför träning!
Han drog till crossfiten och jag drog till gymmet, blev rygg idag! Lite jobbigt när de är mkt folk på gymmet och andra kör rygg då vissa maskiner är upptagna när man vill använda dom själv, haha. men så är det ju!
 
Efteråt träffades vi igen och då gjorde vi renskavs wraps? Tror de heter så.. Felix kom senare och då kollade vi alla på Luftslottet som sprängdes (Millenuim triologin), den är såååå bra! Vi såg 1;an och 2:an för någon dag sen så då måste man ju se klart hela! Asså Lisbeth ♥
 
Nu är jag hemma, T kommer nog snart. Jag är inte alls trött? hmm.. Men jag borde sova om jag ska orka upp imorgon för att köra lite kondition på morgonen. Vi får helt enkelt se hur allt blir!
 
 
 ♦ Godnatt ♦
 

Fatbags

 
Igår va jag och Ems på Epsresso House, vi tog Cookies and cream och shit vad gott! Bara en massa socker ;) Haha
Men det var värt det!
Efter de träffade vi Tobias sen drog ja och Ems och sov hos henne. Eller ja, först gjorde vi pannkakor, kollade film, åt naturgodis men sen så somnade vi ! Haha
 
Idag har vi bara degat typ, nu är jag hemma och ska snart äta middag, knappt hungrig.. Men that's life. Brukar inte vara de när de är så varmt och kvavt ute. 
Ska kolla på The Carrie Diaries nu innan jag träffar Tobias (y)
 

Typical us

Haha det är sååå vii att ställa oss typ halv 1 och laga pannkakor för att vi är sugna... Vi fick inte ens i oss allt eftersom vi inte var hungriga, men det funkar ju att spara till frukost då ju ;) 
 
 
 

Crossfit lördag

Åh jag är så trött.. somna typ 3 igår och upp vid halv 10 idag för att göra sig redo för crossfiten vid 11... Det är otroligt varmt ute också satt de kommer nog vara riktigt jobbigt. Fundare på att skita i de först men nu gör jag det här och får klaga sen!
Som vanligt möter jag upp Tobias där, får se om han fick lika lite sömn som jag.. 
 
Nu har jag en timme på mig ungefär att vakna till och byta om, träningsväskan packade jag igår så den behöver jag inte tänka på. 
För att vakna upp på rätt sätt och få mer energi äter jag med yoghurt, müsli med banan i och en kopp kaffe såklart! 
NO EXCUCES!! Fitness Motivation | via Tumblr

Frukost halv 3

Och ja det är sent för att vara jag, otroligt sent. Haha
 
Ska äta klart sen låta maten smälta någon timme innan jag drar mig till gymmet för cardio!Vill inte slita ut mig allt för mycket eller ha träningsvärk imorgon då jag ska köra crossfit, så kondition och mage+axlar blir toppen idag!
Min fina kusin och jag kanske ska ses senare, fram mot kvällen, så mysigt! Inte träffat henne på veckor, men nu ska vi kanske ses ikväll så de blir mys
 
Emma ♥