Köp flaskor redan idag!

 
 
 

Dagens mördarpass

Ett sånt där pass som känns som döden under passet men när det är klart känns det som att livet aldrig varit bättre - ett sånt pass fick jag till idag! 
8 varv av:
15st tunga ryska swingar 32/24kg 
10st Goblet squats18kg
12st Box Jump over
på tid! För mig tog det 20:50minuter! Kändes som jag skulle spy efter 6e varvet men tog mig igenom passet o nu mår jag sååå bra.
Ska snart göra kanelbulle mugkaka av mitt nya Kanelbulle Kasein jag fick när jag fyllde år av Emma! Så yummy!
 
Måste även tillägga att jag saknar den ljusare hårärgen..

Nya träningskläder

Fick ett par reebok träningsshorts av bae när jag fyllde år, samt träningsstrumpor! Så najs! Perfekt till crossfit :3 älskar nya träningskläder, de får mig att ge extra mycket i boxen och man vill bara träna hela tiden, haha!
 
 

Höstlov

Ja, eller lov och lov. Just nu känns det som att det är skola hela tiden, är det inte UF så är det gymnasiearbete och prov. Kaos
Men det är bra för mig att ligga under press, då funkar jag bättre, tyvärr. haha ;) 
 
Så därav inte så mycket inlägg och update här
I fredags var jag o Madde på partykryssning, och msåte bara tillägga att HERREGUD vad folk är oblyga idag, haha! Men det var ju lite kul det med! Köpte såklart godis, taxfree ni vet ;) Inte så bra för kroppen men men.
 
Kom hem på lördag kväll, då sov jag bara hehe. Söndagen blev det hårdträning och sen umgicks jag med Tobias. Måndagen tränade jag igen, var med Tobias, Madde o sen på kvällen Emma. Sov hos Emma till idag, o nu är jag hemma o ska plugga. precis fått hem en ny leverans med flaskor till UF-(om ni missar finns det mer info i inlägget under)
Vilket gjorde mig taggad så nu får jag inte så mycket plugg gjort.. Buhu men ska ta tag i det snart!
 
 

UF- företagande

 
 
Är du sugen på att beställa eller veta mer? Kontakta oss på: [email protected] 
 
 

Kom igång NU!

 
 
Min fina vän Jenny Packalén som både är utbildad kos- & träningskonsult, delvis sponsrad av med BMR Angel genom Team Ederer Athletes, återförsäljare till wakeup, jobbar med HitBrazil och drivet eget företag medans hon satsar gärnet på träningen för att så snart som möjligt komma upp på scenen och glänsa som den diamant hon är!
 
Av henne kan ni få tränings- och kostscheman till riktigt bra priser, eng rym coaching och mycket glädje då Jenny är en otrolig glädje spridare!
Eller mejla henne på: info@styrkebygget för mer information!
 

Dagens andra pass

Körde ett köttigt pass vid 1 tiden med Madde också såklart!
Fick till detta:
(poops= Burpees)
Klarade passet på 16,54 minuter MEN körde air bike upp till 15 kcal iställlet för 50 burpees i slutet för att jag inte vill göra min fotled ännu mer illa! 
Jag ville spy efteråt typ, allt gjorde ont. Worth it!
 
 
 
 

Dagens träning!

Måste först tillägga att inatt sov jag inte en blund, helt sjukt. Undrar verkligen varför eftersom att jag både tränade, städade och kände mig utmattad... Riktigt tråkigt när man imorse skulle upp halv 6 och var som en zombie, fast en pigg zombie. Svårt o förklara hehe. men men.
 
Morgonens pass:
21-15-9
Thrusters 
Lagom svingar (kettlebell)
 
Vila 3 min och över till
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Push-ups
Fällkniv
 
Magen brände och mina ben var slut. Var redan helt slut i benen efter gårdagens knäböj och breda marklyft så idag brände det rejält!
 
 
Börjar även få riktigt tydliga muskler längst ryggraden, grymt! 
 
 

No blogging

 
Heej! 
Jag har inte bloggat på ett tag, nej.. :( men jag har mina ursäkter! För det första: skola! För det andra: fullt upp!
Så ja. 
Juste, senaste inlägget jag skrev var ju om att dagen inte gick som jag ville typ, o gissa vad som hände på kvällen? jo, jag ramlar snett i trappan, rakt på foten och stukar till den rejält! Yes. Perfekt.
 
Foten är inte bra än, något bättre men inte bra så har fått undvika att springa, göra burpees och överbelasta min fotled så gott det går!
Har fortfarande kört på hårt med annat, så som pull-ups, push-ups, push press osv. Riktigt kul när man börjar känna resultat.
 
 

Fall - Wanties!



Kollage: Nelly.com
 
1. Cardigan | 2. Top | 3. Ballerinaskor | 4. Byxor
 
Sponsrat inlägg


Träning, skola och vardag

Just nu känns det som att all tid bara flyger iväg! Man hinner knappt med vardagen, hatar den känslan. Det känns som att allt bara rullar på för att det ska det och inte för att man vill eller trivs i det. Djupt. Anyways så känns det som att jag tappar bort mig själv i det hela, en cirkel som jag bara följer utan att veta vad jag riktigt gör. Måste skärpa mig, men med vad? 
 
Idag fick jag till ett grymt äckligt men skönt pass! 2 afap och 2 tabatas! Känns skönt i efterhand att ha det gjort men mina ben är så tunga just nu alltså! Kul att man ska jobba lite ikväll oxå, bara massa stående och gående ikväll! Men men, ny dag o nya tag imorrn!
 
Lägger ut en bild på min prins istället ♥
 

Dagens WOD

Idag gjorde jag ett eget pass, en amrap på 20 minuter som såg ut såhär:
  • 500meter rodd
  • 12st boxjump over
  • 10st thrusters
  • 8st toes to bar
  • 6 frivändningar
Klarade 3 hela varv plus 500m rodd och 7st boxjump over. Inte mitt bästa men jag är redigt slut i benen nu!
 
Tobias och Martin körde samma pass som jag gjorde nyligen; 
 
Men de körde med 60cm höjd på boxjump, 80kg marklyft, 10kg wallball och utan gummiband på dipsen!
De var klara på ca 16 miuter. Så grymma
 
Vi har tänkt att köra det passet i december och se hur mycket/om vi blivit mycket starkare och bättre sen sist. Skit kul att ha ett litet team att köra me !
 
 
 
 
 
 

Nightmares

Godmorgon!
Vaknade för en halvtimme sen, de här är typ första natten på säkert 3 veckor som jag inte drömt någon mardörm. Jag har sånna perioder ibland och nu är det så igen, men jag hoppas det slutar snart! 
Idag är det vilodag, kommer bada idag! Yeey, med hårinpackning, ansiktsmask och bara ta det lugnt, plugga lite osv. You name it. Älskar söndagar!
 
1-års gammal bild nästan exakt. 
 
 

Roslags open 14-15/11

Jag & M har köpt biljetter till Roslags open, ofcourse! Men vi kommer också vara "roddare" där, vilket menas att vi kmr hjälpa till att plocka fram och bort saker mellan grenarna, är taggad faktiskt! Ska bli så kul och inspirerande att se och säkert få prata lite med de tävlande :D Kommer även ta med kameran så kommer dela med mig av helgen här oxå!
 
 

Ett GAAAAH- pass

Hallå! Jag var ju somsagt o körde crossfit imorse med Madde, vid 10 tiden. När vi kom dit hade vi ingen aning om vad vi skulle köra eftersom att de stod "hemligt" på hemsidan, men jag förstod att de skulle va tufft.
 
Man ser kanske lite dåligt, men hur som helst var det 100ball slam ELLER 100 slam boll over shoulder, jag körde alternativ 2. De gjorde de flesta! 
Jag var klar snabbast av alla, yeey! Haha. Hade en boll på 35lbs som alla andra tjejer o killar 50. Körde i team med Peter och Patrik och de var grymma och vi peppade varandra skit bra, grymt kul!
 
Det var ett lagom pass för mig idag eftersom att jag inte vilade helt igår så får dedär duga som dagens träning och imorgon ha en heeel vilodag! Kommer vara svårt att motstå boxen, haha ;) Känns alltid så! Men men, back on track på måndagspasset!
 
Kommer lägga upp min träning såhär framöver:
Träna 3 dagar, vila 1. om och om igen! För crossfit behöver man vara återhämtad och ha ork för att prestera bra, vilket man absolut vill!
 
 

Sleeptime

Jag är sååå trött efter veckan, är iof rätt trött av annat oxå som att det blir mörkare och jag har fått till rejält tuffa och tunga pass! Men det är skitkul! Idag var väl en halv vilodag, gjorde 4-5marklyft, dock max men sen övade vi mest på teknik i frivändningar och foamrolade och tröck knutar. Imorgon blir det ett morgonpass med Madde kl10, får se vad som väntar oss!
Nu ska jag sova, så natti!
 
sooo cute, Lizzie ♥
 

PB I MARKLYFT

YEEY! Slog mitt förra pb med hela 13kg på bara 3 veckor! Once in a life time man kan maxa så mkt under så kort tid, i know men skit kul!
 

Kvarg med Funlight

 
 
Jag har faktiskt aldrig testat kvarg och funlight (självklart sockerfri), bara tänkt göra men idag gjorde jag det och jääääklar så gott! Kommer nog ersätta kanelen med funlight på helgerna... Hehe

 
 
 

Morning wokrout

 
23.40. - MIN TID
Snodde passet av Katti så jag har redigerat sååå fiiint (not) i paint. haha men jag orkade inte bry mig. 
Höll på att spy och såklart var rodden värst, fy. De hade inte en 6kg medecinboll på gymmet så fick ta 5an. Japp, jag var på gymmet idag trots att jag börjat på crossfit! Men boxen öppnar 10 idag och jag skulle inte hinna träna innan skolan så jag drog till gymmet, har ju 2 månader kvar att utnyttja på gymmet så varför inte liksom!
 
Jag kommer att göra om det här passet om någon månad igen för att se hur/om jag utvecklats och hur mycket! Jag hulkade mig någon gång på de sista boxjumpen, kaffet innan passet var inte så bra ändå hehe. Hade ingen stategi men det är ju bra att dokumentera så jag kan lägga upp passet bättre till nästa gång!
Inte supernöjd men jag klarade det och tog mig igenom skiten så det är ju bra!