TÄVLING!

Nu ska ja ha en tävling igen. den här gången vinner ni ett superfint nagellack i bronsfärg! Det ända ni behöver göra är att skriva att ni är med och varför just DU ska vinna! Ni får lättare att vinna om ni skriver om detta på er blogg o skickar länk till mig om inlägget!!! Jag utser vinnaren, den som skrivit den bästa anledningen till att få nagellacket!
Datum kommer senare, inte kommit på det än! (A)


LYCKA TILL!

-Dagen

Tja (: idag träffade ja Elin o johanna vid 11 typ. de var så jävla varmt så vi drog typ direkt till badet :P lommarn fick de bli. vi tog med oss pengar så vi kunde handla i kiosken. Vi köpte en varsin mjukglass ^^ så JÄVLA gott jue! Sen badade vi mycket! vi gick upp och ner 6 gånger. hehe ;P men man vill ju hinna sola lite oxåå. Ja o Elin började bråka ett tag, om typ ingenting.. somvanligt haha! men vi löste de igen! SKÖNT!
nu är ja hemma o kollar på i used to be fat på mtv. De är kul att se hur hårt folk jobbar för att få sin vikt att gå ner. Dom e duktiga iaf :P
Jaa. Imorrn ska ja träffa Elin o Johanna igen, får se vad vi hittar på.  Något kul antar jag! (Y)
Madde har jue piercat sig!! var bara tvungen att läägga upp en bild på de!
visst äre snyggt?? :) :D <3

Ja vill oxå pierca mig i läppen, men ja kommer inte passa i det :/
Men Madde passade i det :)
bloggar mera imorgon. KRAMIS

Varit hos pappa

Hej! idag har ja inte bloggat för att ja har varit hos pappa hela dagen, han har köpt en moppe som ja körde typ hela dagen.. är bara 13 men skit samma.. Jag o min lillasyster tatuerade oss med såna där tatoo-pennor och fejk tatueringar som man blöter och trycker fast.. a. sånna här: 
random bild från google på tatueringarna :P
såhär ser moppen ut!
får den när ja blir 15, men ja kan få en annan om ja vill :P <3

Midsommaren!

Ja! igår hade jag en toppen midsommar ;) Jag gick till Madde vid halv 9, sen var ja där vid 9 typ :p Vi sminkade oss tillsammans och sen hann vi sitta vid datorn ett tag! Vid 11 typ så satte vi oss i bilen o drog iväg till hennes farmor och farfar. När vi kom dit så sprang jag och Madde direkt iväg på tomten för att fota! Efter ett tag så kom alla gäster, de var förståss hennes släcktingar! Hennes små kusiner var där o massa andra. Vi åt massa god mat! Madde är tokig i lax... jag menar det, TOKIG! Haha. Sen dansade vi runt midsommar stången och sjöng "små grodorna" och lite andra visor. :P vi sjöng tillochmed en A.I.K. låt ;) haha, normalt va? :D  hehe ;) sen lekte vi lekar. Först tipsrunda.. Maddes pappa vann och jag kom näst sist ^^ hehe. Sen vare nån lek då vi skulle gissa hur många ärtor der var i en burk. ja gissade på 450, men de var  tydligen något med 900 -.-' *suck* 
Sen gick vi till framsidan och lekte någon lek då man skulle  stoppa huvudet i en skål med vatten och sedan springa till andra sida och tömma munnen med vatten i en vanlig glas flaska. Man körde 3 och 3. Jag körde mot Madde och hennes pappa. Jag och Madde började asgarva helt plötsligt så vi sprutade ut vatten lite här och var. Jag är så klumpig att ja träffar hennes kusin med vatten, han får de mitt i facet.. smart (Y)
Sedan vare kubb.. jag är inte alls bra på det, så mitt lag kom 3 av 4 :P
haha, sen tog vi fram lite snacks, vi, läsk, godis, tårta och kakor som vi satt och åt. När ja o Madde var klara så blev vi så trött på alla myggor att vi började springa runt o smälla dom! Vi la alla på en kant på bordet, de var säkert 40 st om inte mer ;P Vi gick till baksidan när alla var klara och folk började åka hem, men inte vi inte. Jag o Madde satt ute ett tag på baksidan, men sedan började vi göra oss färdigs för att sova, runt 1, halv 2. Vi sovde i lekstugan :p (den var stor) vi sovde på massa sittunderlag och sedan i sovsäcken. Vi somnade vid 2 kanske. :P
ajja, mer detaljer orkar ja inte skriva! men kul vare :D
Min data laggar, kanske blir bilder ikväll, HOPPAS!

så.

nu får ni nöja er med den här desginen ^^ kommer blogga mer senare, bilder kommer oxå! hare bra!

Stockholm!

Hallooooo! (: idag var ju jag i stockholm, skulle kolla efter midsommarklänning.. tror ni att ja hittade någon eller? självklart inte -.-' ååh, ja blir galen :o
Hittade en som var fin, men den kostade 500 o ja hade typ bbara 460 O_o .. sån tur har jag!
Men ja köpte ett linne som ja ska ha på midsommar :D

Linne för 79:- Gina Tricot
79:- på GinaTricot :)

ja, man kanske inte ser den så bra men ^^ antingen ska ja ha shorts till, eller en midekjol..? vad tycker ni?<3
kram

Tja :)

Idag så var ja o Madde i täbycentrum, de va inte planerat eller så, vi kom bara på det på morgonen! (eller jag kom på det)
Vilket var en skit idé eftersom att ja inte hittade ett skit! inte ens en topp!! Madde köpte en svart tröja. en sån här fast svart dårå: 
för 50:-
BILLIGT OCH BRA!
Imorrn ska vi till stockholm och leta efter en midsommarklänning, de är ju midsommar på fredag och då vill man vara lite fin!
Har inte hittat nån på nätet och i norrtälje eller täby, hoppas att ja hittar en imorrn då!
Nu ska ja svara på alla era kommentarer, ha det super bra!<3

R.I.P. <3

Nu är jag hemma från Madde, men ja mår inte så bra! min hamster dog idag :/ när jag kom hem idag vid 8 tiden så såg jag att hamster buren var borta. Jag gick till mamma o hon berättade att Roxanna hade dött :'( jag gick ut o begravde henne och 2 andra döda hamstrar som ja inte begravt. Nu ligger deras kroppar under jorden och deras själar är i himlen! VILA I FRID!
Bildera från Madde kommer upp imorrn! ha de bra<3

pallar inte

idag ska ja sova hos Madde, men de blir att ja åker dit senare, men iaf.. ja kommer inte blogga då! så ni vet! ;)
men när ja kommer hem så kommer jag att vara uppdaterad igen!! ha det bra

Slapp-dag!

Hej! idag är de inget bra väder hos mej :/ mulet, grått o trist! och jag har inte planer för dagen heller, så de får nog bli en slapp-dag. Det behöver jag! :)
Just nu är jag social och smsar. men ja kollar oxå på tv. finns absolut ingenting att se :/ ska kolla på film snart o käka glass :) smaskit! :)
Så här ser himlen ut :( inte roligt<3

Bilder från dagen med Elin och Johanna! :)

jag fotade medans Elin o Johanna blev fotade ;)

elin
Elin och Johanna :)



johanna är jesus som kan stå på vatten ^^



Ein är Jesus hon med ;)


Älskar den här bilden på Elin! :)

söta johanna ;)



orkar inte redigera mer bilder!



så, nu har ni fått lite provsmak! :) <3

haha, här kommer en rolig historia ;)

En färgad man går in på en bar.
En vit man säger:
- Färgade är inte tillåtna här.
Den färgade manen säger:
- När jag föds är jag svart; när jag fryser är jag svart; när jag är sjuk är jag svart och när jag är död är jag svart! Men när du föds är du rosa; när du fryser är du blå; när du är sjuk är du grön och när du är död e du lila! och du har nerver att kalla mig färgad!?
Bellman hyrde ett rum på ett hotell, men personalen tyckta att han klagade för mycket så de bestämde sig för attt skoja med honom. De tog en potta full av öl och ställde den under Bellmans säng. Det tog inte många sekunder innan han ringde ner till receptionen.
- Öömh... Hej, det är Bellman. Det står en potta med kiss under min säng.
- Jaha, då vi kommer genast! sa gubben i luren.
Då kom hela personalen, tog upp pottan och började dricka ur den. När siste man hade fått den sista slurken sa Bellman:
- Tur att jag också kissade i den, annars skulle det inte ha räckt till alla!

TRASIG MOBIL :/

ibland får man sig en överrasking, den dök precis upp.. min högtalare på mobilen har pajat, kan inte lyssna på musik, o de allra viktigaste, JAG KAN INTE RINGA TILL FOLK! jag kan ringa, men ja har inte vad dom säger o dom hör inte vad ja säger :/..
min mobil är en samsung gtb 3310 rosa
ja, nu måste ja köpa nån billig mobil medans ja sparar till drömmobilen! :D eller så får jag tjata på föräldrarna ^^
MÅSTE MÅSTE MÅSTE ha en ^^ men kommer antagligen inte få den :/ haah, om nån månad har jag väl hittat en ny "

Good morning!

Vaknade tidigt idag (igen) :/ I helgen sovde jag hos Madde, vi sov ute på studsmattan så vi vaknade runt sju-åtta varje dag för att de var varmt och fåglarna kvittrade!
haha, men idag sov ja hemma, inomhus (Y) men ja vaknade halv 9 iaf :/ de är lixom tidigt?!
Idag ska ja träffa Elin, vi ska ner på stan och så, njuta av sommarlovet! :D
Har ni sommarlov/semester än? :)

hjälp!

Hejsan, nu har ja tröttnat på min design, HJÄLP MIG!
1.
2. 
Vilken tkr ni? kommentera 1 eller 2!
<3

Badat ;)

Hejsan :) jag o Madde har precis kommit hem från lommarbadet :D så jävla nice! vi solade typ mer än vad vi badade, men ändå ;) De är så skönt :D jag fick rand efter bikinin på ryggen, inte så stor men de är iaf nåt. Vi drog till badet vid 2. Vi köpte så klart en slush och drack medans vi solade. jag tog hallon smak:
På hemvägen så stannade vi vid ICA och köpte 2 st vaniljmunkar var! Sen köpte vi powerking :D
shit, nu när ja tänker efter så har jag varit en gottegris hela dagen, jordgubbar efter frukosten och nu dethär! snart blire grillat oxå, herregud!
hehe :P

Första dagen på sommarlovet! ;)

Godmorgon! idag vaknade jag klockan halv 10 :/ kunde nog sovit längre om de inte hade varit så varmt! Jag kolla på termometern, de var 30  grader i solen! helt sjukt!!! Nu är de 32 grader, så himla skönt! :)
Jag åt yoghurt o flingor till frukost, men äver jordgubbar :D Här kommer lite sommriga bilder på jordgubbarna ;)
Erkänn att man blir sugen på jordgubbar ;)

Nu ska jag ta på mej svala kläder, sen dra o bada med Madde :) ha det bäst! :)
kraam

SOMMARLOV! :D

yes! nu har jag äntligen sommarlov! har inte bloggat för att de sista dagarna har varit så jobbiga :/ men nu bloggar jag ju ;) Imorse hade ja skolavslutning, de började kl 8 o slutade vid halv 10. de var kul att se massa folk sjunga på scenen i skolan :) Jag fick låna en rosa klänning av Madde, för att ja råkade förstöra den ja skulle ha.. heh ^^
Jag skulle haft den här:  
149:- från H&M, men som sagt, förstörde den :(
Nu ska ja slappa o njuta av sommarlovet! :D <3 ha de grymt bra :)
Så här såg jag ut: 

Fredags mys ;)

Tja :D sitter hemma hos Linnéa o vi har precis smaskat i oss glass ;) ska kolla på film nu, hörs :)


Sommarbild!!