Sola Solarium <3333

Tjoouu! Skola idag, sög.

Efter skolan typ halv 1 drog jag och Emma ner på stan, ja köpte en skrik rosa bh och hon köpte mascara, läppsyl och Eyeliner , as najs fan! Hittade en tröja oxå, men ja har precis beställt massa julklappar så ja har inte råd förrän den 20:de då man får pengar.. Får vänta tills dess :(

Vid halv 3 drog jag och Malin till badhuset och skulle sola , kön va as lång så vi fick vänta till typ 10 i. Men de är gjort nu iaf! Lite långtråkigt men värt det!

Lycklig !

Min digitala fotoram jag beställt har äntligen kommit!! *happyface*

Blä.

Man är ju inte lite Skol trött ?! fan.. Somnar ståendes snart... Men men. Inte så långt kvar till lovet. 👍
Nu ska jag snart gå mot Emma och ha sällskap till skolan med henne, Sara och Elin. :)) funny.
Har glömt nycklarna så ska bli kul att se hur mkt lärarna lackar sönder idag då.. Haha.. Så överdrivna..

On my way home

Är Påväg hem nu från älski, ska fixa mig och träffa Madde. Är helt slut efter gårdagen, blev att sitta uppe ett tag och så vaknade man tidigt imorse , kul!! 👎 blö.
Får se va ja och Madde hittar på sen, kanske ska gå elljusspåret, behövs med tanke på all tårta och godis man åt igår .. Hehe.. Annars ska vi nog bara chilla . Standard.


Juste, nu har Madde klippt av sitt hår!! As nice! Får se när hon ska färga de oxå!
Lägger upp bild sen när jag har en ;) Yeah

Bröllop

Igår var ja på bröllop! Bilderna kommer upp sen när jag laddat över dom från kameran :))))

Skyfall

Såg bion i fredags, Jorå. Den va faktiskt bra, bara de att jag inte gillar action så de va lite mkt skjut grejs för mig, annars var den bra. 👍

Gymnasiemässa!

Nu vet iaf nästan jag, Elin och Emma vad vi ska gå för gymnasium ;D Awesome.

Vi gick till "stylister" som lockade mitt och Emmas hår, sen sminkade några Elin. Resultatet:


(sämst bild på mig osv)

Lärar crush

Jag, Emma och Elin insåg precis att vi har en crush på våran lärare... Hmm... Hur ska det här gå??

Seg kväll

Blö.. jag är helt slut efter träningen.. duschat och ätit en "kvällmacka", nu ska jag fortsätta med min julklapp till min älskling ♥ Tidig osv, men det här kommer ta ett tag.
 
 
Chattade nyss lite med Madde, saknar henne ♥ Hon ska ha prov imorgon och va därför tvungen att logga ut :( sämst. 
Juste, att bero på prov, jag hade ju prov idag i kemi... nja.. gick sådär. Fick ett D iaf. Men de kunde ju gått bättre! Men kemi är inte mitt bästa ämne om man säger så.. well.. inget är mitt bästa ämne.. men jag fattar verkligen inte varför jag ska kunna 'varför järn rostar' osv.
 
Men jag måste va ganska bra i NO om jag ska komma in på det gymnasium jag vill/ska förmodligen söka till. Men jag ändrar mig 24/7 så vi får se hur det blir!  
 
 
Nästa torsdag ska alla i nian på en gymnasiummässa i stockholm någonstans, då kanske jag får mer idéer osv? ingen aning.. vet ju inte ens säkert vad jag vill bli o_O men så kan de va.. 
 
Kul inlägg osv.. Ska fortsätta med presenten nu så bloggar jag sen/imorgon, Tjarå!
 

Prov imorgon.

Pluggis..

Bleker tänderna!

Tänkte köra en vecka till med tandblekningen. :) hoppas jag orkar ..

Tränade nyss, duschat och nu ligger jag framför datorn... Har läxor till imorgon och sen prov.. Så måste göra klart allt de egentligen.. Fixar de snart ;)

Bestämda platser i klassrummet. Whuut?

Höll på att försova mig imorse. Soft. Nej men jag hann ;) hatar att välja kläder på morgonen -.-
Idag i skolan fick vi bestämda platser? Pinsamt, vafan vi går i nian. Alla klasser snackar väl? Haha... Ska bli kul att se om lärarna blir nöjda nu eller om de inte orkar bry sig längre!

Ska ha matteprov imorgon, kul. Sen måste jag lämna in 3 uppsatser.
Det jobbigaste är att jag glömt 3 av alla kollegeblock jag har hemma hos min kille.. Och vi går i olika skolor och har helt olika tider.. Så vi får se hur vi löser det.

Efter skolan va ja med Emma till typ 3, sen träffade jag Nathalie :) Yeah! Vi va hos mig, snackade mest tills hon skulle ta bussen hem vid 5 med min kille så fick träffa honom ett tag :)

Ska snart träna och sen duscha.. Orka D:


(Emma och jag på bild, vet. Hon är as snygg i sin nya hårfärg)

Helloooouuu

Nu kollar jag kläder, omg.. vill va rik D: förmodligen ska ja snart köpa gym-kort.. om jag orkar ;p men vi får se när osv... 
 
har inte så mycket att skriva.. inte mkt har hänt.. men uppdaterar sen osv!

Fixat mig

Ska snart iväg till älsklingen, hans låtsas far fyller år idag, så först ska vi ner på stan och köpa något till Jimmy, sen ska vi hem t dom och fira :)

Trevligt i skolan.

Hahaha. Fan vad jag ljög i rubriken.. Haha..
Idag ska vi ha "framtidsdag". Få lyssna på folk med olika yrken.

Hemma!

Hallou! Idag slutade jag 5 över tre. Då drog jag hem ett tag tills jag skulle till Maddes skola för att vänta på att hon skulle sluta. Vi drog hem till henne och kollade på paranormal activity 3. Andra gången för mig ;) men första för henne :) äcklig osv.. Men jag har nog varit vaken i typ 5 HELA filmer som jag kommer ihåg. Jag är as tråkig att se på film med för jag somnar fan alltid! Även om man sätter igång filmen mitt på dan (film i skolan räknas inte) .. Så ska ni ha film kväll, bjud inte med mig om ni inte vill ha en jävligt lam kväll. Haha.. Xp

Nu ligger jag i sängen.. Funderar på hur jag ska färga håret, om jag vågar osv. Sen imorgon tänkte jag ta hål i örat, där uppe på höger sida :) får se om jag vågar och har pengarna ;) haha.

Snart måste man börja köpa julklappar oxå. Bajs. Hatar sånt. Vad vill alla ha lixom?! D: ångest . Panik .

Men nu ska jag nörda Facebook. Tjarå!
(Google bild)

Trött

Medicinerna skulle göra en trött, yes... Jag märker det.. Blä.

Badade nyss, tog över 90 minuter och är fortfarande inte helt återhämtat efter allt.. Är seg som f*n. Skulle lätt kunna somna när som helst. Men jag ska hålla mig vaken, så jag inte vänjer mig med att somna mitt på dagen för då kommer nog de inte gå så bra i skolan 😏 haha.

Finns inget på tv och allt bara suger allmänt idag. Anlsoxoajahsjxkvsjsöxb.

Juste, fick presenter av min killes familj! De första fick jag av hans syster, de andra fick jag av hans mamma och låtsas pappa.
(inga bra bilder)..

Dubbelfirande today

Halloj! 
 
Idag är jag ju ledig från skolan, så imorse kom jag och hjärtat knappt upp ur sängen. 
- Klockan ringde 7 först, han vaknade ett tag, sen somnade vi båda om, alarmet ringde igen vid 8, vi somnade om. Jag vaknade vid kvart i elva och bah: Du borde gå till skolan nu typ, vi kollade på klockan och ja.. kvart i elva. Båda flög upp.. Han hade nämligen tid hos tandregleraren tjugo över elva, han blev av med sin tandställning!! Åh, jag vill oxå ha raka tänder :( 
Han hann iaf dit i tid och nu är tandställningen borta för gott! :D Det ska firas idag och sen såklart att jag äntligen är hemma från sjukhuset!! 
Vi ska förmodligen gå ut och äta, hyra någon film oxå eller nåt, vi får se. Eftersom att de blev så stressigt imorse så glömde jag hälften av mina krejs hos honom som jag behöver så måste dit anyway lixom ;p
 
Men nu ska jag fortsätta kolla tv och bara chilla... imorgon måste jag plugga som f*n... har inte haft tid under lovet med tanke på allt som hänt och då blir det som vanligt kvällen innan man pluggar.. hoppas på ett E iaf.. (det är SO och det har jag aldrig varit bäst på ändå så)..
 
Ha de bra!
 
(google bild)

I'm home bitches

Freedom! Yes! Nu slipper jag ligga på ett jävla sjukhus en natt till, äntligen ! Jag har åkt hem! Fick reda på de för en halvtimma sen, då var de bara att packa ihop alla saker man hade och fly, springa för livet! Äntligen hemma, riktig säng, värme, stort! Helt plötsligt älskar jag mitt rum 100 gånger mer än förut. Fick antibiotika med mig hem, ska ta en ikväll, och en imorgon Bitti tills mamma har hämtar ut ny antibiotika.. Hällre de än att få drops 2 gånger om dagen via armen, sen 4 sprutor. Nu är jag lycklig!

Hejdåååååååå

Fick besök!

Min bästis sen nollan kom hit och hälsade på nyss! Åh vad glad jag blev ^^ fick choklad och allt (a) så himla snällt!! Tack Angelica, du gjorde mon dag!! Saknar dig redan, hoppas vi ses snart igen sötnos . ❤ <3

Men åh.

Måste stanna en natt till .. Jätte kul helg (y) min kille blev inte så glad heller .. Så nu ska vi tvingas sova här en jävla natt till .. Skit kul! Han kommer senare ikväll.
Vad kan man göra på ett sjukhus själv i typ 9 timmar o_O vill jag ens veta.. Får glo på tv och roa mig med mobilen osv.. Jätte trevlig natt kommer det bli.. Åh. Är så jävla irriterad .. Blöajdjsl.. Måste jag sova här en natt till så rymmer seriöst jag för nu får det fan va nog.

Vill hem nu

Forever alone .. Älskis drog vid 10 i morse, då kom mamma ett tag.. Hon va här i typ två timmar iaf :) vi fick reda på att de va nästan säkra på att de inte va blindtarmsinflammation och att jag kommer få åka hem idag :D men doktorn som ska känna på min mage skulle komma 8.. Nu är den lite över 12 ;s öka! Jag är hungrig!!!
Mamma drog precis för hon skulle jobba, så får roa mig med tv:n sålänge. Om jag åker hem idag så ska jag fan köpa typ pizza och kebab och allt möjligt gott! Åh. Är så jävla hungrig D: gått över 12 timmar sen jag åt och drack något.

Just nu får jag dropp i armen , det är bara vatten eftersom att jag inte ska "torka ut" eller vad dom sa :p

Uppdaterar sen när jag vet mer , tjarå!

Jo men vi har de bra..

Min älski pälski sov med mig på sjukan inatt . Aawh!
Eller Sov och sov.. De gick typ inte, men några timmar sov jag iallafall :)

Blä.. Är as hungrig!! Åt bara en macka igår för jag skulle "fasta" (inte äta eller dricka något alls innan doktorn kommer och känner på min mage) de gör han för att han ska veta om jag har blindtarmsinflammation. De va inte helt hundra igår. Fick reda på att jag hade Extrem urinvägsinfektion och inflammation i kroppen, sen kanske jag även hade blindtarmsinflammation.. As kul!!

- Såhär ser det ut på rummet jag bor på tills jag åker hem
(fast nu är de två sängar här :) )

Yeey

Vaknade typ 2, fortfarande vaken, klockan är 04:19.. Idag ska jag till akuten och kolla vad felet är, neiiz.. Hoppas de inte är nåt allvarligt skit.. Men slippa skolan ett tag skadar ju inte , men de suger att va sjuk...

Känner att jag klagar mkt, men jag har aldrig haft såhär ont och mått såhär dåligt fysiskt.. Rädda mig D:

Fml

Åh, såklart när jag är som sjukast så bjuder min killes familj med mig och bowla. Åh , alltid när jag är som sjukast händer det. Dumma feber.. Hans familj är as schyssta som bjuder med mig, tack iaf :)
Nu ligger jag i älsklingens säng med en blå frys sak på huvudet och ska snart ta en Alvedon :/ love it! Vaknat ca 1020393838 gånger inatt av att jag frös eller var törstig så jag har förmodligen druckit tusen liter vatten inatt/ imorse. Härligt .