Plugg plugg plugg

Hallå! 
Fick sluta tidigare idag för vi skulle fixa de sista till Engelska redovisningen(?) hemifrån så det gick braaa. Efter skolan åt jag på Subway med Moa, sen tog vi en kaffe o chillade lite innan hennes buss kom. När hon dragit hem böt jag om till träningskläder och tog mig till gymmet. Ett gött benpass fick det bli, o jäääklar! Jag kunde inte göra jumping squats efter passet, haha jag tänkte göra 20x3 bara för att men jag kunde inte hoppa, hade ingen kraft kvar! Haha då är man slut ;) Men jag är nöjd! Fokuserade framförallt på rumpan idag med tex goodmornings och bulgariska utfall. 
Tillbaka till vardagsskrivandet nu Lisa! 
Så när jag kom hem från gymmet åt jag, sen kom Tobias och vi drog iväg till Dressmann o fixade en passande skjorta (köpte en till han i julklapp som var för liten, sen var den skjortan slut i andra storlekar så idag köpte vi en helt ny till honom). Så fort jag kom hem böt jag om till myskläder och placerade mig framför matteboken, som jag nu suttit vid ett tag. Mamma skulle börja med maten så jag tänkte att jag kunde ha en pause så länge o fortsätta sen så nu bloggar jag lite o ska hämta nya krafter till hjärnan inför mer plugg. 
Tjoho för torsdagar, right?
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagens pass på actic

Somsagt lärde Tobias mig teknik i stöt, det tar tid tro mig. Gjorde inte ens en hel stöt o vi använde ingen tung stång utan en lättare och gjorde steg för steg och bara det tog ca 30-45 minuter. Men i slutet sa Tobias att de såg bra ut och att vi ska prova med stång nästa gång. Sen körde vi igång det riktiga passet!
Bröst-triceps alltså! Men jag la in lite axlar oxå ;) 
Det gick bra, mest träningsvärk i brösten men lite i axlarna oxå! Fotade inget igår, som vanligt. Dumma mig!! Men från dagens benpass gjorde jag det iaf! Så ni får en färsk bild från Nordic idag! ;)
 
 
 
 
 
 

 
 

Bläbläblä, bajs

nä idag är ingen bra dag... haha sov dock 10h så morgonen började bra, tills jag insåg att sminket tog 50 minuter och jag blev stressad. Fuuuck. Redan då började det. 
Sen på naturkunskapen, själva uppgiften tog ca 20 minuter så vi gjorde absolut ingenting i resten av tiden. wää. Sen Ekonomin var sådär.. Men maten va god o ja tror provet efter lunch gick bra, men ändå. Skitdag
 
 
Just nu vill jag bara ha Fritiof här, hundar är människans bästa vän o jag förstår varför. ♥

Första passet på över 1 vecka!

Självklart blev det ben, haha ;) 
 
Warm up- cykla 5 min 
 
Goodmornings 40kg 12x3 (ade inga handskar så nu gör mina händer as ont :))))
Squats 45kg 12x3
Benpress 90kg 12x3
Squats i cabel maskinen 50-60kg?
krabbgång med gummiband 4x10
Squats med gummiband 12x3
Rumplyft på yogaboll 20x3
sidosquats 15x3 
 
Just sayin' girls, how bad do you want it?
 
 
 

Friiiisk

Äntligen frisk! Trodde jag skulle bli magsjuk igår för min mage var kaos men det blev jag inte och jag är superglad för det! :DD Så kunde ÄNTLIGEN ta mig iväg till gymmet! Kände mig helt ur form när man kom i sina träningskläder... men men, mer motivation till att träna ännu hårdare :D 
Imorgon ska jag träna på actic om allt blir som planerat, min gym jag tränade på i ett år innan jag böt till nordic! Ska bli kul o komma tillbaka dit lite, så om nåt har förändrats osv :3 Ska träna där med Tobias. Eftersom att han inte har något gymkort så får vi gå och snylta fri-veckor överallt haha om vi ska träna tillsammans! Annars har jag ju nordic. 
Han lovade mig att lära mig mer teknik i stötar, ska bli sååå nice. Själva passet kommer bli bröst triceps men han ska gå igenom grunderna i stöt-teknik imorgon då vi har god tid på oss på gymmet :3


 
 
 
 
 
 
 

MEN ÅH BLI FRISK LISA

Slutade tidigt idag, ovärd dag som sjutton. En lektion som var i 5 min ...Så värt. NAAT
 
What ever.. Nu sitter jag hemma och snorar.. Tobias kommer förbi efter skolan ett tag innan jag ska dra t Emma o sova där (standard på fredagar). Är inte redo för crossfit imorgon, är fortfarande oerhört förkyld så vill ta de lugnt o bli frisk så fort som möjligt.. Kanske nästa helg.... Hoppas jag..
 
 
 

Tandblekning

Confidentsmile startkit för tandblekning
 
 
Beställde hem confident smile starter kit i måndags och idag kom det hem till mig! :D yeey! Fick två paket, för priset av en!
Tänkte testa på söndag kväll och sen så ofta de rekomenderar så återkommer jag med resultat!
Har blekt förut då jag använt Bright white Pen, hade dock inte någon tandskena då så det var betydligt jobbigare utan! Haha .. jaa. Men somsagt, jag återkommer med resultat från Confident smile!
 
 
 

Tvättat med schampoo

Nu har jag tvättar håret med schampoo för första gången sen i december, shiet vad annorlunda känsla! Håret känns genast mycket strävare när man har i schampoo och mitt hår blir så otroligt torrt av schampoo! Men det var dags kände jag, dessutom tycker jag det är ett litet måste när man är sjuk och ändå är i skolan eller umgås med folk för då känner man sig inte lika äcklig. Hehe..
Framöver tror jag att jag kommer tvätta håret med schampoo kanske en gång i månaden, får se kanske blir mer sällan.. Men jag gör det för att verkligen göra håret super rent plus att håret kan bli tungt annars och då får man tvätta ur det ordentligt! Jag använder inte så mycket produkter i mitt hår (vilket jag gjorde förut, minst 3 gånger om dagen) utan nu är det balsam, kokosolja, torrschampoo och funderar på att köpa arganolja oxå! Men det blir sjukt mycket billigare trots att håret mår mycket bättre än att använda olja innan dusch, dyra produkter, olja efteråt, spray saker hit och dit! Jag använder mig utav Coop X-tras tvättbalsam & PHC moisture balsam som vårdande och det funkar jätte bra! Kollade noga upp produkterna innan jag använde dem, framförallt det vårdande för coop x-tras rekomenderas ofta så den hade jag hört talas om innan! Jag behöver ett fuktgivande balsam för mitt hår eftersom att det är väldigt torrt och känsligt men alla är olika så innan du börjar att välja vårdande balsam bör du tänka på vad just ditt hår behöver, protein eller vitamin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjuk

Hallå!
Åh självklart ska jag gå o bli mega förkyld nu när jag tänkte börja med mitt nya träningsschema. Hann med en dag sen vaknade jag upp på morgonen och kunde inte andas genom näsan, mys! Så får helt enkelt vänta till måndag (för hoppningsvis) och köra igång då istället! Vill ju så gärna köra crossfit på lördag oxå.. Dumma förkylning. Men glad att jag är förkyld o inte har magsjukan.. Eller ja, förkylning håller i sig längre men magsjuka är så jävla vidrigt och man mår så grymt dåligt, iaf jag. Jag grinar typ när jag spyr för jag tycker det är så äckligt och det gör jätte ont i mitt bröst oxå. Skumt men true..
Har iaf varit i skolan så de e ju bra. 
 
Åh gör mig frisk :(
 

Nytt träningsschema!

Hejsan! åh är grymt trött i hela kroppen, köttade sönder på gymmet igår med Tobias! Han lärde mig göra over-head squats med rätt teknik och även fron squats, så min rumpa är rätt mör idag, haha ;) Grymt skönt dock!
Btw har fortfarande träningsvärk i ländryggen sen marklyften i lördags, gött!
Iaf, idag började jag med ett nytt schema på gymmet, efter mål att bränna fett och bygga större muskler. Är sjukt taggad och ja idag körde jag första passet och tro mig, jag är helt slut i armarna! Gryymt. High on life today haha..
 
 
 
Fick dessutom dröm maten efter gymmet så ja, en bra dag helt enkelt! 
Sjukt taggad inför imorgon då det är ben (igen) på det nya schemat! Kommer gå efter det här schemat i 1 månad MEN kommer lägga in crossfitpass på lördagar (som ni säkert vet jag brukar köra) så det kommer ändras lite, men det kommer bli sjukt nice! Får se hur mina armar o axlar mår imorgon ;) 
 
Kommer att uppdatera mer om hur jag tycker träningen känns framöver, så håll utkik!
 
 

Sluta tidigt = Lycka!

Hello alla fans! Skoojjjaa kul kul
Nej men ja.. Världens onödigaste skoldag tror jag, haha. Gjorde typ ingenting på de två lektioner som var och de andra 3 vi skulle ha var lärarna sjuka, good for us though!
 
SKa träna med bae idag på friskis, får se hur det går men den här träningsvärken! Seriöst, kan knappt böja mig ner. Det gör förjävla ont i ländryggen tack vare alla marklyft i lördags men är dock väldigt glad över det! Tekniken blir bara bättre & bättre! Övning ger färdighet!
 

Dagens träningspass

Jag vill jätte gärna hålla på mer med frivändningar och sånt där, dvs olypisk tyngdlyftning vilket Tobias kan och är bra på så han kommer att få lära mig :3 
 

men men idag körde jag & Emma lite tungt ändå, blev
Tunga squats i 8rep. Räknade inte seten men kring 5-7 st.
60-70kg marklyft, 8 reps och ca 7 set
Rygglyft i maskin med viktplatta 
Samt kettlebells swings
 
Från början tänkte vi köra crossfit imorse men vi la oss rätt sent igår och sov inte så bra så vi ska väl köra de nästa vecka istället. Fick bli gym istället!
 
 
 
 

Triceps, shoulders & chest DONE

  
 
 
 
Antecknade inte övningarna men shiiiet vad pumpade mina triceps kändes efteråt! När jag skulle fota skakade jag så mobilen fick inte fokus och haha ni fattar! 
 
 
 

Balsammetoden - ca 1 månad sen

Hejsan!Nu är det ca en månad sen jag började med balsammetoden och för ungefär 2-3 tvättar sen hade mitt hår verkligen vant sig. I början kändes det ju flygit men samtidigt tungt, det blev ju lite annorlunda kvalitet eller va man säger så det inte alls var lika torr hårbotten. Mitt hår har även blivit myykcet mjukare och jag har fått mindre frissigt hår som jag haft innan. Nu har jag precis blekt mina toppar väldigt mycket och trots det är håret ändå inte lika torrt och frissigt som innan!
 
Innan BM- Mycket torra toppar            För någon vecka sedan, med BM. mer glans i håret, mindre frissigt och torrt hår!
 
Jag är supernöjd!
Har bestämt mig att den första hårtvätten i månaden ska vara med både schampoo och balsam så jag läst att man åtminstone borde tvätta håret med schampoo någon gång ibland (MYCKET MER SÄLLAN) för att verkligen få det helt rent. Kommer aldrig mer använda schampoo regelbundet som jag känner nu, aldrig! Jag är supernöjd!
 
Tro mig, jag har använt både Maria nila's palett hårprodukter, använt Matrix, Goldwell, Redken & Aussie och ingenting har funkat! Sägeer inte att de är dåliga produkter utan mer att mitt hår verkligen inte mådde bra av allt schampoo, alkoholer, sulftaer och silikoner som jag tidigare använt! Använde även gliss hårolja efter varje dusch och även på kvällarna, sov i många hårinpackningar, hade hårinpackning ungefär varannan hårtvätt och även använt spray balsam osv och ingenting har fungerat på mig! Haft problem med oerhört torrt hår så länge jag kan minnas och äntligen har jag hittat min väg till ett friskare hår!
 
 '
Mitt hår för 2 somrar sen med schampoo  VS mitt hår efter ca 2 veckor med BM!
 
 
 

Mördar pass?

Godkväll!
Slutade tidigare idag, yeey! Vid 3 istället för halv fem en tisdag är inte helt fel ;)
Efter skolan drog jag & Kim hem t mig och åt mellis innan vi drog iväg till gymmet. Haha han var helt slut, det var rå nice. Jag var lite elak mot honom då han haft uppehåll med träningen under en längre period men vafan, go hard or go home hehe... 
Jag är oxå rätt slut i ländryggen, känns toppen! Vi körde rygg & mage mest men även lite bicepsövningar. Tog ingen bild för han hade nog inte tillåtit mig gjort det efter passet, men får komma ihåg att ta kort innan vi kör igång imorgon!
Då blir det ben, ska bli skitkul att mörda han imorgon igen :D
 
 
Inspoo
 

Förlåt kära hår...

Haha ja.. Egentligen bestod min helg till mesta delen färgning av håret... Blekte längderna till försök av ombré. Blev sådär. Får se hur jag gör med de, om jag färgar annan färg eller färgar om allt eller ah.. Vi märker de ! haha :3
 
I lördags vad jag o Ems o shoppade oxå,
"Rea rea rea !" - Ove sundberg
 
Där var mitt hår rätt bra färg... Men självklart ska jag förstöra ännu mer. haha orkar inte... 
 
Iaf, köpte en ny träningströja från Gina Tricot, kjolen som e på bilden, en annan myströja, ett par mjukisshorts, hårfärg och trosor.. Tror det var allt.. Sen köpte vi Frappés från Donken, med Caramellsmak, asså OMG! De var ju satgoda.. Vet vad jag kommer leva på i sommar D: hahaa...
 
Färgade håret igår på kvällen hemma hos T medans vi kollade film och typ chillade. Somnade i en skaplig tid och vaknade i en skaplig tid. Men idag är en såndär seg dag, jag somnade hos honom igen typ 1-2 .. inte så bra... Men men 
Tränade idag oxå, inte gjort sen i torsdags så de var nice, men kroppen behöver vila och jag hade annat för mig så det var ju passande! 
Axlar, bröst & mage körde jag idag, gick rädd bra men jag är så stel i bröstmusklerna och självklart glömmer jag stretcha varenda gång... så jag får skylla mig själv...
 
  
 
Min tröja jag använder för att färga håret e skapligt snygg, jag vet! Men den e dessvärre för liten så ah, får göra det bästa utav situationen. Här ser ni iaf hur jag dödar mitt hår långsamt med blekningsmedel heehe.
 
 
 

Första skoldagen 2015

 Hello!
Jag kunde somna igår, yeey! Brukar inte kunna göra det dagen innan skolan efter ett lov, framförallt eftersom att man vänt på dygnet men oxå för att man är otaggad och ah, stressad.. jag vet inte.. 
Var inte så trött i morse som jag trodde att jag skulle bli, dock desto tröttare nu ;p Men då kommer jag sova gott inatt! 
 
Fick btw äntligen träffa Moa & Kim ♥ My homies haha
 
 
Fett seriösa bildeer :))) 
 
Anyways.
Efter skolan blev det lite knäppt, jag o Emso skulle ju klippa oss men det blev missförstånd så slutade med att jag klippte mig och hon drog hem efter skolan haha.... Men imorgon antar jag att hon ska klippa sig, då ska jag passa på att köpa hårfärg oxå, för imorgon blire ombré :)))
 
 
Kommer förmodligen inte bli så bra som bilderna haha.. Men förhoppningsvis :)
 

Ben + rumpa

fick träna själv idag :( Men det gick rätt bra ändå. Dock jääkligt mycket folk på gymmet.. Standard vid 5-6 tiden dock.. Det fanns max 5 skåp lediga i omklädningsrummet och alla maskiner man skulle ha var upptagna haha.. Men jag fick mitt gjort ändå!
 
Pistolsquats (med hjälp av 2 ringar) 12x3 per ben
Legcurl maskin 12x3 22.5 kg per ben
Bensparks maskin 12x3 50kg
Höftlyft i legcurl-maskinen 12x3 45kg
Benpress 12x3 47.1kg per ben
Bulgariska utfall med hopp 12x3 per ben, 4 kg hantlar
Frontsquats med kettlebell 12x3 16kg
Good mornings12x3 4kg hantlar per ben
Sumosquats 12x5
 
 
 

Mycke nu

Haha vet aldrig hur jag ska börja mina inlägg.. what evaah
 
Idag träffade jag Madelene :3 vi kollade runt på stan, hittade ingenting förutom en hårklämma som jag måste ha numera för att mitt hår har gått av så mycket efter tofsar jag har när jag tränar (trots att jag har utan metall på tofsen) såååå jag tänkte prova med klämma ett tag. Inveg den idag och det kändes bra, den satt åt bra och ah, kommer fortsätta att ha klämma helt enkelt! Variera med fläta oxå förmodligen
Btw.. Efter stan gick vi hem till mig och drack chailatte (standard) och typ chillade och planerade tattoos! Åh på fredag ska vi ner och kolla priser på det vi vill ha och sen förhoppningsvis boka tid eller spara pengar, haha de märker vi då! 
  
 
Ska klippa mig imorgon efter skolan och på fredag ska jag färga ombré med Emma! Sen på lördagen ska vi shoppa i kista galleria och ah.. mycke nu... Pengar pengar pengar.. Men det är ju till för att spenderas, right? :D
 
 
 
 
 

Rumppass med Ems!

Donkey kicks med puls 20reps per ben
Donkey kicks utan puls 20reps per ben
Kissande hunden 20x2 per ben
Gynstolen, omvänt håll 20x3 31.5 kg
Donkey kick i lårcurl maskin 15x3 22.5kg
Benspart i kabelmaskin 12x3 per ben 23kg
Benspark åt sidan 12x3 per ben 9kg 
Froggy glutes lift 20x3
Benspark bakåt när man står mot en vägg 20x3 per ben
Sittande stolen, 90 grader mot vägg, 45 sek & 30 sek 10kg
 
 

En sömnlös natt..

Okej inte helt sömnlös men jag vaknade, somnade vaknade somnade, Vaknade och var vaken någon timme hit och dit. Så nu är jag rätt slut.. Har sammanlagt iallafall sovit 6-7h vilket känns rätt bra men eftersom att jag vaknar varje h typ så har jag inte sovit så djupt och ah.. ingen bra natt helt enkelt.
 
Anyways.. De spelade nickelback nyss på radion :3 gjorde morgonen bättre med andra ord! Låten de spelade heter "What are you waiting for" och när radiosnubben skulle säga vilken låt det var o vilka som spelade osv så sa han: Och det där var nickelback direkt från NY som spelade "vad väntar du på". Ja, för vad väntar du på egentligen?
Man bah: NOOOOOO . Man kan inte översätta en engelsk låt till en svensk titel eller vad fan han höll på med. usch.. haha 
 
 
Idag ska jag få träffa Emma oxå! Så det ska bli  mysigt :3 Vi ska köra ett mördar pass för rumpan idag tänkte jag, men det får hon veta när vi ses på gymmet så hon inte bangar haha ;) Sen lite mage kanske. får se. Har så ont i magen fortfarande sen i fredags, jäkla Tobias... haha :3
 
 

Balsammetoden - resultat?

Lovade att återkomma om metoden och det gör jag nu en snabbis!
 
 
 
Innan balsammetoden: Ni ser tex mina toppar hur torra dom är, trots att jag använde hårolja dagligen och bra hårprodukter
 
Mitt hår dagen efter jag tvättade ur håret för första gången med balsammetoden. Ni ser ju att det ser mjukare ut MEN det var dock lika svårt att borsta ut som innan med alla tovor och trasslighet.
 

 
 
Mitt hår efter 3:de tvätten med balsammetoden. Som ni ser så ser håret mjukare ut & inte alls lika torrt som innan. Vilket stämmer helt! Så kändes håret! Det var mycket lättare att borsta ut och min hårbotten är inte alls lika torr längre!
 
Efter första tvätten med balsammetoden dröjde det max 1 dag innan det såg fettigt ut, men det beror på att håret måste vänja sig med att få mer fett än vanligt och att man inte torkar ut den som innan med schampoo. Jag lät håret vara i 5-6 dagar innan jag tvättade igen med bara balsam. Jag använder mig utav dessa produkter:
 
(Klicka på balsamets namn eller bild om du vill läsa mer om det, och få hela 5% rabatt på varor från lyko!)
Maria nila Palett Conditioner Luminous Color  som tvättbalsam och Garnieers Fructis Strenght & shine som vårdande balsam. Dock tänker jag köpa nytt vårdande balsam, kommer köpa Maria nila paletts true soft, då den motvärkar torrt hår och jag vill gärna ha ett dyrare och bättre balsam som jag vet fungerar på mitt hår. Men dessa använder jag just nu vilket har funkar bra hittils! Har även:

Garnieer Respons inpackning som jag använt en gång. Den luktar gott MEN jag behöver återfuktande till mitt hår eftersom att det är så torrt. Alltid varit.. 
 
Så ska köpa ett bättre vårdande balsam men sen är det komplett! 
 
Idag  när jag skulle tvätta håret så hade det gått 4 dar sen sist och det var så skönt! Mitt hår var knappt fettigt?! Det brukar alltid bli det efter 2 dagar & ibland 1! Så grymt skönt! Jag är jätte nöjd än så länge och ska se om jag blir ännu nöjdare med ett nytt balsam.
Ska även klippa mig snart som är välbehövligt och säkert färga håret så snart kommer fler bilder!
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Dagens pass - Rygg biceps

Rygg
Sittande roddmaskin 8x3  40kg
Pullups med gummiband 8x4
Pull down 8x3 30 eller  35kg
Latsdrag 8x3  40kg
"Straight arm" pulldown 12x3
Hantelrodd 8x3  14kg
Rodd med skivstång 8x6 20kg
 
Biceps
Hammercurl 8x3 7kg
Biceps curls 8x3 6kg
Biceps curl med stöd mot knäet 8x3 6kg, 7kg & 8kg (höjde vikt efter varje set)
 
 
 
 
Sen idag var jag hundvakt med, så bild på Fritiof & mig innan gymmet! 
 
 

 
 

Mina favoriter


 




 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emma, Emma, Madelene, mina småsyskon, Angelica, Eveline Aleksandra, Karl & Dennis, vad fan skulle jag gjort utan er? ♥
 
(jaja lite fula bilder här och var men vafan gör de)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vänt på dygnet ...

Det här med lov är inte bra haha, somnat vid 3-4 varje dag och vaknat vid 12-13 tiden. Snart är det skola igen och då kmr jag vara död så måste verkligen ställa tillbaka dygnet snart... Gick o la mig vid 12 igår, somnade självklart vid typ 2 så vi får se hur det går att försöka somna tidigare inatt.
Vaknade vid 10.40 imorse, då drog jag till gymmet och körde lite cardio, 40 minuter på maxlutning på springbandet
.
 
 
(synd inte jätte mycket men hela ryggen var dyngsur haha)
________________________________________________________________________________________
Har inte så mycket träningsvärk idag som jag väntade mig, lite i rumpan men det mesta är från i fredags. Har iaf världens träningsvärk i magen sen i fredags, äckligaste magpasset jag gjort men sjukt värt det! Skönt i efterhand.
 
 
 
 

Legday - DONE!

 
   
(Haha Tobias ser jätte pigg och glad ut efter passet osv :3)
 
Bara jag som känner att när man tränar med en vältränad och fit människa så får man prestationsångest och vill köra på hårdare än planerat? Haha...
 
Passet vi körde
Uppvärmning: 5 min på löpbandet. Sen jumping squats. Först 20 sen15 & sen 10 
 
Squats med skivstång 12x3 50kg
Stela marklyft med hantlar 12x3  med 12kilos hantlarna
Sittande Lårcurl -maskinen 12x3 (minns inte vikten...)
Enbens spark i maskin 12x3 per ben (minns inte vikten)
Benpress 12x3 jag använde Tobias som vikt Haha. Så ca 80kg
Höftlyft i smithmaskin 12x3 omkring 50kg
Sittande vadpress i smithmaskin 12x3 125kg (samt statisk övning efteråt med samma vikt)
 

För att summera passet; USCH jag är död haha. .. Men vi var lite osmarta... Vi åt bara fil innan vi drog till gymmet, vi åt filen typ vid 1 halv 2 och drog och tränade vid 3-4... Så vår energi var på noll i slutet men det gick bra ändå! Man lär sig av sina misstag så att säga ;)
 
 
 
 
 
 

Proteinchokladbollar - Recept!


 
 
0,75 dl havregryn
2 tsk sötströ (tex steviam, men socker går lika bra men minska mängden till 1-1,5tsk)
3 tsk kakao
1msk kvarg
1 msk kaffe
1 tsk kokosolja
1 krm vaniljpulver (vaniljsocker går lika bra)
 
Blanda ihop ingredienserna och rulla de i små bollar. Rulla dom i gärna kokosflingor! Om man vill kan man ha i 1/4 skopa chokladproteinpulver då kan man minska mängden av kakao istället för att få ännu proteinrikare!

2015

Haha ja mitt år har både börjat onyttigt och  bra! Haha .... Ätit choklad, naturgodis, chips och chokladbollar.. Men så kan det vara, det blir lättare när man har en vardag liksom (när skolan börjat tex) så man är upptagen och tänker på vad man stoppar i sig.. Jaja.. 
 
 
 
(suddig) Bild på mig och Emsi pemsi på nyår