chill-dag

Hejsan ! :) igår skulle jag och Madde dygna. Hennes pappa utmanade oss så vi var med i leken! Han somnade såklart först.. Men gamla behöver mer sömn right? ;) Vi borstade tändern halv 3.. sen kollade vi film och sen minns ja inte mer så somnade förmodligen i mitten av filmen. Cooling. Tönt Lisa. jaja. Vi vaknade typ tjugo över nio. Kul! Vaknade av att min mobil vibrerade, tack för att ni spammade mig <333333 åh fuck off :( 
Idag har jag och Madde typ ont i huvudet och så.. håller väl på att bli sjuka eller nåt. skoj skoj.  så idag ska vi bara ta de lungt. Vi lyssnar på musik just nu, spelar lite på datorn. hehe.Så ah.. vi ska väl klä på oss sen och gå ut och gå eller nåt. de behövs efter allt vi tryckte i oss igår. Men de va fett värt det! ja gillar att va tjock. 
 
 
tjaråå

Picture this

Madde och jag killar just nu på film, Picture this! Min idol är med, Ashley tisdale! Åh. Ge mig hennes utseende!
Får se om filmen är bra då?;)

FREDAG!!

Tjobre! 
Efter skolan va jag med Tess, Emma och Erik. Vi träffade Gabbe ett tag oxå tills hans buss gick!:) åt godis och drack läsk! AWESOME!! haha. 
Nu är jag med Madde, hon slutade halv 3 och nu chillar vi i hennes säng. ska kolla kläder (a) Men ja. veckan har varit awesome och jag är bäst! nej men ja.. kul inlägg osv . tjarå
 

Fick även detta av min kära mor:

Alla hjärtans dag presenter

Kolla vad jag fick av mamma efter frukosten! Vann dessutom 30:- på trissen ;)

Dagen-

Imorse vid halv 11 drog och och Elin ut och gick, när vi var klara så kollade vi på en film. Sen skulle jag hem och äta. Sen träffade jag Madde ! Nu tittar vi på awkward :) så jävla underbart haha!

Yeah

Klarat mig bra med dieten :) det dumma är bara att det tar längre tid att skära massa frukt till yoghurten eller grönsaker till mackorna, men det får man ta! Jag är mest lat.. Haha


Frukosten idag: grönt te och yoghurt med müsli, banan och apelsin

Breakfast

Vi Somnade vid fyra och vaknade typ nio. Kul! Men nu ska vi äta frukost, nyttiga vi är!

The uninvated

Nu ser jag och Emma skräckfilm, vi ska dygna så vi kan se en del filmer ikväll! Vi börjar med denna:

Smoothie tajm

Te mys

Hej. Ja.. Vi ska dygna.. Woho. Kommer gå som sist, vi somnade klockan 11.. Lyckat!

Vi har försökt att brygga kaffe i en kaffebryggare nu i en timme och tio min. Känns jävligt bra att vi inte ens lyckades? Vafan är vårat fel?.. Haha.. Så vi gav upp efter 193947472727:de gången av att göra kaffe och kokade vatten och gjorde te istället. Något vi kan iaf. Humöret är inte på topp just nu.
Vi suger... Haha åh .. :(

Här lagas det mat!

Klara :D

Mitt blev lite svart, men ajja... Använde denna färg:

Här färgas det hår

Middagen efter träning

Tagga nyttigt till nationella !

Imorgon är det nationella prov .. Så eftersom att jag och Emma håller på med diet saken så ska vi va nyttiga och dricka Smoothie och äta mörkt bröd till! Duktiga brudar!

Hemma

Kom hem för ett tag sen från skolan, på vägen hem köpte jag müsli, så det blev min mellis. Müsli, vanilj yoghurt och banan med ett glad mjölk! Ser ni? Första dagen går ju bra med diet saken?;)

Ska snart träffa min kära Elin och vi ska gå på stan :) sen ikväll ska jag plugga och beställa kläder om jag hittar något :) så ah. Så ser min dag ut :) bloggar sen!

Dåligt beslut!

Jag och Emma tog nyss världens dåligaste och framförallt jobbigaste beslut. Vi ska sluta äta så mkt onyttigheter. Varje dag efter skolan när vi köper tex donken, pizza, godis eller annat skit så ska vi istället spara pengarna. Gå hem och göra tex smoothie eller fruktsallad... HEMSKT! Men man kan inte se ut såhär i bikini... Lika bra att börja nu! Så ja. Hejdå till mitt älskade Fetto liv och hej till det nyttiga diet livet..

Sista vi äter nu innan vi börjar !

Och så vare det här med gymnasieval.

Haha åh.

Jag och Emma kände att vi behövde lite nya nagellack

Åh frukooooost

Nu är den klar!

MUNKAR !

Medans kakan svalnar

Så Chillar vi framför tv'n och spelar wii

Nybakad cheescake!

Ååh. Tog precis ut cheescaken ur ugnen. Livet <333 haha. Nu ska den svalna sen ska vi dekorera med hallon! Bild kommer sen på det ;)