Sommarslitet hår?

Får du lika slitet hår som jag under sommaren? Det beror på att solen torkar ut håret och sen badar vi på det = mer uttorkning. Det blir slitet och kanske till och med frissigt? 
Ta hand om det nu innan det är försent!
 
Innan du tvättar håret
 

Hair Repair Oil

Oumbärligt för dig med torrt och frissigt hår! Reparerande babassuolja och närande makadamiaolja gör håret mjukt och följsamt.

 
I duschen
Ett utredande schampo & balsam för färgat hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statisk elektricitet. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler. Använd inte inpackningen varje gång du tvättar håret, utan gärna en gång i veckan.
 
Låt verka 1 gång i veckan
Hårinpackning
En djupvårdande hårinpackning, berikad med reparerande sheasmör som låter håret bada i näring.
 
Efter duschen
Loreal Mythic Oil  i gruppen Hårvård / Styling / Glansförstärkare hos Bangerhead (30900400)

Berikad med en specialblandning av avokado- och druvkärnolja ger denna lättviktsolja vård och näring till alla hårtyper. Oljan omsluter varje hårstrå för en fantastisk glans, ökad smidighet och ett långvarigt skydd mot frizz

 
Användning:
  • För ettt bättre fön-resultat: Applicera 2-3 pumpar i handdukstorkat hår, från mitten av längderna och utåt för ökad glans och smidighet.
  • För ett gnistrande resultat: Värm en pump av produkten och applicera i torrt hår, från mitten av längderna och utåt för att kontrollera frizz och ge ditt hår glans.
  • För ett frizzfritt resultat som håller hela dagen: Applicera på längerna allt eftersom det behövs under dagen för att undvika frisk och hålla håret mjukt.
  • För att addera glans till alla frisyrer: Addera 1-2 droppar av Mythic oil till din favoritstylingprodukt. Resultatet blir ett glansigare och mjukare hår.
 
 
Om du använder allt detta, dvs redo att lägga pengar och tid på ditt hår så garanterar jag ett friskare, mjukare och glasigare resultat! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0