Gå ner i vikt

Vätskedrivande - Gå ner 6 kg på 12 timmar!

One Cut är en naturlig och säker vätskebalanserade formula som snabbt och effektivt hjälper dig att gå ner upp till 6 kg vätska på så liten tid som 12 timmar!

Formulan hjälper kroppen att reducera den subkutana vätskan som lagras mellan hud och muskel. Minimalt med subkutant vätska är önskvärt för en maximalt tonad, muskulös och hälsosam kroppsamansättning. Samtidigt är det väldigt viktigt att vätskebalansen i musklerna, något som möjliggörs med One Cut.

+ Reducera din vikt med upp till 6 kg på så liten tid som 12 timmar.
+ Bibehåller vätskan i muskler
+ Bibehåller elektrolyt-balansen / kalium besparende
+ Perfekt inför modell fotografering, tävling & solsemester
+ Kan användas när du känner dig vätskig och svullen
+ Drar ihop lös hud
+ Eliminerar uppsvälldhet vid menstruation
+ 100% naturlig, består endast av örter och vitaminer.

Detta är mycket svårt att uppnå trots strikt kost och träning då den minsta rubningen i ditt vätskeintag, kost, sömn eller stress enkelt leder till ökad ansamling av subkutan vätska. Resultatet är en känsla av uppblåsthet och en “blöt” kroppsammansättning med avsaknad av muskelton.

Tyvärr drabbas även du med lågt kroppsfett, då den visuella skillnaden mellan subkutan vätska och kroppsfett är obefintlig.

One Cut motverkar effektivt dessa problem genom att säkert reducera och minimera den subkutana vätskan medan vätskebalansen i muskelmassan bibehålls. Detta gör att kroppens totala vätskebalans inte rubbas utan endast den oönskade väskan mellan hud och muskel elimineras.

Vanligt bland liknande vätskedrivande produkter är att de inte är selektiva i sin vätskedrivande effekt, vilket medför att vätskan i muskeln reduceras i samma takt. Resultatet är bieffekter som kramp, sämre muskeltonus och ökad stress i kroppen. I slutändan leder detta alltid till ökad vätskeinlagring efter avslutad användning.

One Cut är perfekt alla som snabbt vill gå ner i vikt och speciellt för den som vill toppa formen inför tävling, fotografering, resa eller annat viktigt event. One Cut är en 100 % naturlig, säker och effektiv vätskedrivare som snabbt och selektivt reducerar din subkutana vätska för optimal framhävd fysik med muskeltonus.

 

Rekomenderad användning: 

Tag en 1 kapsel 3 ggr om dagen med måltid under en vecka.

Effektiv reducering av subkutan vätska under en veckas tid. Passar således utmärkt då du vill vara i topform en längre period eller vid tidpunkt då du enklare lägger på dig överflödig vätska ex. kaloriöverskott eller menstruation.

Tävling / Fotografering / Event ;

Tag 2 kapslar 4 - 6 ggr med måltid dagen före tävling. På tävlingsdagen tag 2 kapslar dagens första måltid. Detta kommer snabbt eliminera all subkutan vätska för toppform under den hel dag.

Vidta alltid försiktighet när du reducerar ditt vätskeintag. Använd inte mer än två veckor i sträck. Intag alltid kapslar i samband med måltid.

 

Näriingsinformation och ingredienser: 

Innehåll 3 kapslar RDI
Mjöllonextrakt (Arctostaphylos uva ursi) 600 mg *
Maskrosextrakt (Taraxacum officinalis) 360 mg *
Kalium 300 mg 15%
Vitamin B6 24 mg
1174%

Mjöllonextrakt (Arctostaphylos uva ursi), maskrosextrakt (Taraxacum officinalis), kaliumklorid, vitamin B6.

 

 

Produkten hittar ni här!



Kommentarer
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Ännu en produkt jag hade velat testa. Men jag har verkligen inte ekonomi att lägga på sådana här saker även om jag vill.

2014-02-06 @ 10:41:49
URL: http://sessie.se
Linnéa

Ok :)
Hoppas din torsdag har börjat bra annars <3

Kramis

2014-02-06 @ 11:31:17
URL: http://linnealiebig.blogg.se
Isabelle Olofsson

Oj, tror du på sånt där? Försöker du gå ner i vikt?

2014-02-06 @ 13:12:06
URL: http://isabelleolofsson.se/
Emmy

sv;
Jag tror mitt magont har att göra med att jag är för spänd med magen, t.om. när jag inte behöver göra det (spänner mer än nödvändigt under simningen t.ex.). Ska verkligen försöka bli bättre på det men det är en dålig vana, hoppas dock att det släpper då! Kram ^^

2014-02-06 @ 14:50:17
URL: http://eeemmylam.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0